کجاش گیر کردی منم یه بار دیگه دارم بازیش میکنم الان رسیدم به ریوشیما اگه قبلشه که یادمهدرود
اگر کسی از این بازی چیزی یادش مونده بگه که کمک میخوام!. یه جاش رو یادم رفته باید چیکار کنم.
ممنون
اقا ممنونکجاش گیر کردی منم یه بار دیگه دارم بازیش میکنم الان رسیدم به ریوشیما اگه قبلشه که یادمه
ویرایش:
اولی رو باید بری تو یه کلبه که یه پیرزن توشه البته شب باید بری میکشیش تو نور مهتاب تبدیل به هیولا میشه بکشش تا اون گنجیشکه رو آزاد کنی ببری پیشه پدرش
دومی باید بری پیشه کوشی تو جنگل اگاتا کنار چشمه ی مقدس که ازش می خواد 8تا شراب درست کنه بعد می ری پیشه دایره قرمزه پیشه اون پسره کوکاری سگه تو شکمه یه ماهی بزرگه که باید شکارش کنی
سومی رو هم باید رکورد سگ سوم (هایاته) رو بشکونی و ترب ها رو از زمین مادر پسر کوچیکه در بیاری
میرم ولی الان یه مرده هم اومده که سیبیلش مثل قیچی باغبانی میمونه () نورمهتاب رو هم انداختم توی خونه ش ولی هیولا نمیشه چرا؟واولی رو باید بری تو یه کلبه که یه پیرزن توشه البته شب باید بری میکشیش تو نور مهتاب تبدیل به هیولا میشه بکشش تا اون گنجیشکه رو آزاد کنی ببری پیشه پدرش
درود برتو... همین مشکله منه. ماهی رو باید از کجا گیر بیارم. توی اون قسمت اصلا خبری نیست.دومی باید بری پیشه کوشی تو جنگل اگاتا کنار چشمه ی مقدس که ازش می خواد 8تا شراب درست کنه بعد می ری پیشه دایره قرمزه پیشه اون پسره کوکاری سگه تو شکمه یه ماهی بزرگه که باید شکارش کنی
مرد نبود یه پیرزنه:biggrin1: البته شوهرش هم هست دیگه سیبیلشو یادم نیست اونم شب خوابه ولی پیرزنه بیداره اول یه کم باش حرف میزنی بعد باید با مثلث بکشیش تو نور مهتابمیرم ولی الان یه مرده هم اومده که سیبیلش مثل قیچی باغبانی میمونه (:biggrin1 نورمهتاب رو هم انداختم توی خونه ش ولی هیولا نمیشه چرا؟و
:arrowd:درود برتو... همین مشکله منه. ماهی رو باید از کجا گیر بیارم. توی اون قسمت اصلا خبری نیست.
وقتی رفتی پیشه کوکاری اول باش حرف می زنی بعد اون قلاب رو میندازه تو آب باید یه خط از نوکه قلاب به سر ماهی بکشی دو تا ماهی که گرفتی دفعه ی سوم ماهی بزرگه میاددومی باید بری پیشه کوشی تو جنگل اگاتا کنار چشمه ی مقدس که ازش می خواد 8تا شراب درست کنه بعد می ری پیشه دایره قرمزه پیشه اون پسره کوکاری سگه تو شکمه یه ماهی بزرگه که باید شکارش کنی
محمد جون رفتم، پسره میگه: سگم رو یه هیولاماهی به بهش میگن Whopper خورده و من تنهائی نمیتونم پیداش کنم و اون توی نورمهتاب دیده میشه.وقتی رفتی پیشه کوکاری اول باش حرف می زنی بعد اون قلاب رو میندازه تو آب باید یه خط از نوکه قلاب به سر ماهی بکشی دو تا ماهی که گرفتی دفعه ی سوم ماهی بزرگه میاد
.محمد جون رفتم، پسره میگه: سگم رو یه هیولاماهی به بهش میگن Whopper خورده و من تنهائی نمیتونم پیداش کنم و اون توی نورمهتاب دیده میشه.
یه Save از اونجا گرفتم که قبل از غروب باشه (:biggrin1 ولی هر کاریکردم هیولا پیدا نشد که نشد!!.
البته قلابی هم درکار نیست که بندازه توی اب و همش داره اطراف رو دید میزنه و ... .
بازم ممنون
اقا دقت میکنم ولی اون دختره همیشه همون حرفها رو راجب به8 تا مشرب میزنه و این چیزی که الان گفتی متاسفانه اتفاق نمیافته!..
فریدون جان اگه یه خورده دقت کنی میبینی همون پسره (کوکاری) میگه که خودش تنهایی نمی تونه اونو پیدا کنه باید بره پیشه زنی که تو hitoshio spring (چشمه ی مقدس)که همون کوشیه دختری که سوسانو عاشقشه