من خودم یکی از کسانی هستم که از وقتی Okami را بازی کردم و تموم شد همش توی سایتها دنبال این میگشتم که ببینم ایا شماره جدیدش ساخته میشه یا نه. امروز با دیدن این خبر برق از چشام پرید ولی با دیدن Wii نابود شدم.دیگه زندگی معنی نداره
هر کی Okami را بازی کرده مطمئنم اگه بهش دل داده باشه با من موافقه که از بهترین بازی های عمرش بوده. اهنگ های زیبای این بازی را هیچ وقت فراموش نمیکنم اونقدر زیبا فلوت میزد که دل ادمو میبرداونوقتی که بازی نیمه کاره تموم میشه و قرار میشه که به یه سیاره دیگه برن و شیطان اونجا را نابود کنن.ولی حیف و صد حیف که نه Wii داریم و نه قصد خریدنشو...
از دوست خوبمون به خاطر این خبر تشکر میکنم و فقط خواهشم اینه که اگه خبری در مورد کنسولهای دیگه هم شد ما رو بی خبر نزاره.
با تشکر
مهدی
شما ها هم دیگه خیلی دارین wii رو می کوبین. اتفاقا فکرشو بکنیم قسمت نقاشی این بازی روی wii خیلی باید جالب باشه چون توی ps2 واقعا بعضی نقاشی هاش الکی بود چون اصلا نمی شد شبیه اون در اورد با آنالوگ.
به نظر من این بازی حقشه روی wii بره هیچ خطری هم برای کنسولی نداره. من فقط گفتم حالا که برای wii میاد کاش برای 360 هم می اومد چون من قصد خرید wii ندارم:cheesygri
حیف ... که نسخه ی جدیدی در کار نیست این Wii هم ته مونده ی هر بازی و کنسولی رو برای خودش جمع میکنه....
به هر حال رویPS2 یکی از بهترین بازی های عمرم بود رویwii اگر بتونم حتما تمومش میکنم
آخه Okami توی نسل قبل اختصاصی PS2 بود و حالا داره برای کنسول رقیب میاد ! احتمالآ منظور رضا این بوده. اتفاقی که سر خیلی دیگه از بازیهای انحصاری PS2 هم اومده !
ببین این بازی از همه نظر بی نظیره
البته محیط و گیم پلی کاملا متفاوتی نسبت به همه بازیهایی که تا حالا انجام دادین داره(مثلا میتونی مثل بوم نقاشی درخت بکشی یا اینکه با کشیدن خورشید تو آسمون شب رو روز کنی و خیلی از چیزای دیگه)(باید خودت بازی کنی تا بفهمی)