بازسازی نسخه PS2 دیگه؟؟
از همون اولم خیلیها عقیده داشتن این بازی رو Wii خیلی جالبتر میشه با اینکه کنترلش رو PS2 هم مشکلی نداشت . واقعا یکی از بهترین بازیهایی بوده که تو عمرم بازی کردم!
ممنون از اخباری که میزاری
یادمون باشه هر وقت ( ... ) میزاری بازیه wii هستش:cheesygri
من عاشق این بازیم کاشکی واسه 360 هم میومدش
ولی چه حالی میده نقاشی کردن با ریموت wii
اشکان این تازه اول راهه ! این Wii ول کن معامله نیست ! اگه چند روز دیگه شنیدی Ace Combat بعدی هم برای Wii میاد که با دسته های قشنگش هواپیما رو کنترل کنی تعجب نکن !
آخه Okami توی نسل قبل اختصاصی PS2 بود و حالا داره برای کنسول رقیب میاد ! احتمالآ منظور رضا این بوده. اتفاقی که سر خیلی دیگه از بازیهای انحصاری PS2 هم اومده !
ای تف به این کاپکام تف به این پول .......shiiiitttt
من با این بازی زندگی کردم ای ..... حالا بیام وی موت رو بگیرم نقاشی کنم !!!!!!
واقعا جای بسی تعصف داره برای کاپکام ولی سود دیگه کاریش نمیشه کرد ولی باز هم من وی نمیخرم.
copcom رو بیخیال اینجا جا داره یه لعنت درست حسابی بر وی و نینتندو بفرستیم که صنعت گیم رو به گند کشیدن
می خواستم سوال کنم کجاست این میکامی که خودم یه نگاهی کردم :
سال 2006 بعد از بین رفتن Clover Studio به همراه Hideki Kamiya (سازنده DMC و Viewtifull joe) و Yuta Kimura (یکی از طراحان Okami و Shadow of Colossus) و Nao Ueda (برنامه نویس اصلی در RE4 و Okami) و بالاخره Masami Ueda (آهنگساز سری RE و Viewtifull joe) و چند نفر آدم حسابیه دیگه استودیوی SEEDs رو پایه گذاری می کنن ، همچنین خودش هم به تنهایی یه استودیوی شخصی به نام Straight Story رو راه انداخته و به عنوان زیر گروه و یه عضو خارجی SEEDs به کار خودش ادامه میده ...