Oil Rush | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
20717444963281094265.jpg

Developer: Unigine Corp
Publisher: Unigine Corp
Genre: Real-time strategy
Release: January 25, 2012

Oil Rush یک بازی استراتژیک کلاسیک و زیبا و البته کم سر صدا از یک شرکت روسی Unigine Corp هست که تقریبا همه چیزش خوب هست داستان Oil Rush در رابطه با طلای سیاه نفت هست حدف اصلی بازی دفاع از منابع نفتی خودی و تصرف منابع نفت حریفان هست....
نکته جالبی که در مورد Oil Rush میشه گفت این هست که با حجمی خیلی کم در حدود 800 مگ گرافیک دیدنی داره این بازی از DX11 هم استفاده میکنه و همچنین 3D هم ساپورت میکنه بازی توسط Skidrow کرک شده و میتوند دانلود کنید و لذت ببرید مطمئن باشید ارزش حداقل یک بار امتحان کردن رو داره!

در آخر هم بازی توسط IGN نقد شده و امتیاز 6.5 رو گرفته.

آخرین ویرایش:
درود
ببخشید بابت اسپم ولی:
این Unigine Corp همونی هست که نرم افزار بنچمارک Heaven DX11 Benchmark رو طراحی کرده.
گرافیک این بازی واقعا زیباست.

لینک؟؟؟
گذاشتن لینک بازی ها ممنوع هست حالا اگه مدیریت مشکلی نمیبینه لینک هم تو پست اول قرار میدم.

اقا دمت گرم که تاپیک زدی براش:d
به همه RTS بازا پیشنهاد میشه...
خیلی ها هنوز نمیدونن این بازی منحصر به فرد اومده باید اطلاع رسانی میشد:d

درود
ببخشید بابت اسپم ولی:
این Unigine Corp همونی هست که نرم افزار بنچمارک Heaven DX11 Benchmark رو طراحی کرده.
گرافیک این بازی واقعا زیباست.
آره به وسیله Unigine Engine که خودشون طراحی کردن Heaven DX11 Benchmark هم ساختن این هم اولین بازی جدی هست که ساختن البته با Unigine Engine دو تا بازی دیگه ساخته شده.

گرافیک بازی هم از نظر تکنیکی و هم بصری فوق العادس.مثلا این شات رو هر کی میبیینه باورش نمشیه این گرافیک برا یه بازی 800 مگی هست.

14688550335666499561.jpg

آخرین ویرایش:
IGN از نکات مثبت به گرافیک و گیمپلی نسبتنا خوب و از نکات منفی‌ به داستان خسته کنند و صداگذاری ضعیف اشاره کرده.
===================
من که خیلی‌ خوشم اومد،واسه همهٔ RTS بازا حداقل یه بار بازی کردنش پیشنهاد می‌شه:d

واقعا گرافیک بازی بازی برازنده ی نام PC هستش - ممنون بابت تاپیک
Heaven DX11 Benchmark هم من قبلا توی انجمن کارت گرافیک تاپیکشو زده بودم و با چندین عکس مختلف از این انجین, تفاوت DX9 و DX11 رو نشون دادم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or