WWDC 2007
Worldwide Developers Conference یا به اختصار WWDC نام کنفرانسیه که هر ساله شرکت اپل برگزار می کنه. امسال هم بالاخره زمان موعود فرا رسید و دوشنبه 11 جون با سخنرانی Steve Jobs این کنفرانس کار خودش رو آغاز خواهد کرد و تا 15 جون ادامه خواهد داشت.
محل برگزاری
این کنفرانس، در Moscone Center در سان فرانسیسکو، کالیفرنیا برگزار خواهد شد.
زمان شروع Stevenotes
سخنرانی Steve Jobs که به Stevenotes معروفه، روز دوشنبه 11 جون راس ساعت 10am PST شروع میشه. به وقت تهران، ساعت 20:30 دوشنبه 21 خرداد.
پوشش
متاسفانه سخنرانی جابز مثل سال های گذشته Live Stream نداره تا اونجا که من می دونم و بعد از چند ساعت ویدئوی این سخنرانی رو برای تماشا قرار خواهند داد. اما Live Feed داریم. معمولا Macrumors خیلی خوب پوشش زنده میده. از اینجا می تونید ببینید Live Feed رو. همچنین Engadget هم یه Live Feed خواهد داشت که اونم از اینجا می تونید ببینید.
Expected Topics
- افشای کامل خصوصیات Leopard که این شامل فاش سازی secret features ای میشه که توی WWDC سال قبل، از فاش کردنشون خودداری کرد.
- announcement های بیشتر در مورد iPhone و به احتمال فراوون افشا سازی secret های این تلفن همراه. همچنین به احتمال زیاد یه Develepoer's SDK هم announce میشه.
- صحبت در مورد اینکه iPod چقدر فروش بالایی داشته (و احتمالا در مورد اینکه 100 میلیون رو هم رد کرده).
- صحبت دوباره در مورد YouTube بر روی AppleTV.
- یک iMac جدید با striking form factor. برگزفته از این منبع.
- جایگزینی برای Mac Mini line. برگرفته از این منبع.
- همکاری مشترک Apple و Google، یعنی Mac. جان خواهد گرفت؟ برگرفته از این بلاگ.
فردا و با شروع سخنرانی سعی می کنم این thread رو آپدیت کنم.