متاسفانه پیدا نکردم، بازم میگردم اگر بود حتماً.سلام عزیز موفق باشید خیلی حال دادید
در ضمن naruto ultimate ninja storm 2 را ببین میتونی زحمتش را بکشی با سپاس فراوان موفق باشید
لگو هری پاتر هم نبود، یعنی پیدا نکردم.اگه میشه Lego Harry Potter رو هم بزار این وسط اگه میشه Okami (ورژن PS2 ) رو هم زوری بزار :d
چرا حجم Batman: AA اینقدر زیاده؟!
لطف دارید.خسته نباشی گل پسر.....
یه چند تا بازی میگم اگه پیدا کردی بزار که لیست تکمیل تر بشه....
Lost odyssey
Star Ocean The Last Hope
The Last Remnant
Infinite Undiscovery
Tales of Vesperia
Magna Carta 2
Eternal Sonata
Two Worlds 2
البته چون من عشق RPG هم ، همش RPG شد....:d
خستم نباشی...کارت خیلی عالیه.....BrotherHood هم که گفتی دانلود کردم...پسر فوق العاده بود...
ممنون.سلام
خسته نباشی
اگه BlazBlue رو پیدا کردی بزار
ممنون
بررسی می کنم ببینم، میتونم گاید کاملی پیدا کنم.دقت کردین راهنمای هیلو ریچ IGN یه 30 صفحه ایش نیست؟! :d اینا پیدا میشه؟
شما از این سایت استفاده کن لینک RE5 رو لیچ کن و بعد دانلود.سلام.
Resident Evil 5 لينكاش پاك شده ظاهرا.
در حال حاضر هیچ گایدی منتشر نشده، به محض انتشار حتماً در اختیارتون قرار میدم.سلام
dead space 2 اگه اومده میشه لطف کنی
مرسی
درود،سلام
ببخشید Red Dead Redemption ، گاید Prima نداره؟
خواهش می کنم.سلام عزیز.ممنون بابت تایپیک پر محتوات.زحمت میکشی لینک Mass Effect 2 رو یه نگاهی بندازی.هر کاری میکنم دانلود نمیشه.ممنون
آره.این درسته.ممنون.اما چرا حجمش از اون یکی کمتره؟اون فک کنم 60MB بود.به هر حال دستت درد نکنهخواهش می کنم.
آره، مثل اینکه مشکل پیدا کرده، بهش رسیدگی می کنم.
_____
این یکی رو امتحان کنید ببینید سالمه یا نه. [URL="http://www.megaupload.com/?d=60QHN9W0"]لینک[/URL]
برای من که کاملاً سالمه، امتحان کردم و جواب داد.
نمیدونم چرا کمتره، باید بیشتر باشه! چون این یکی راهنمای DLC ها رو هم داره، و فقط خود بازی نیست.آره.این درسته.ممنون.اما چرا حجمش از اون یکی کمتره؟اون فک کنم 60MB بود.به هر حال دستت درد نکنه