Official E3 2008 thread

Ehsan

Loyal Member
یکی از بزرگترین کنفرانس های گیم در دنیا نمایشگاه بزرگ Electronic Entertainment Expo هست که بطور اختصار E3 خوانده میشه و سالانه برگزار میشه همانطور که میدانید این نمایشگاه بعد از نمایش بزرگ سال 2006 بسیار محدود تر شده و بازدید کنندگان ان بسیار کمتر از سال های پیش شدند بطوری که در سال 2007 اکثریت بازدید کنندگان بازی سازان بودند.
امسال نمایشگاه در تاریخ July 14 کار خودشو اغاز میکنه و تا 17هم ادامه داره. هر 3 غول بزرگ صنعت گیم در ان کنفرانس دارند که تاریخ و ساعت ان بشرح زیر است:

• July 14, 2008 at 10:30 AM PST - Microsoft Press Conference
  • July 15, 2008 at 9:00 AM PST - Nintendo Press Conference
  • July 15, 2008 at 11:30 AM PST - Sony Press Conference
مکان برگذاری نمایشگاه نیز Los Angeles Convention Center میباشد.

لیست تایید شده بازی ها در نمایشگاه تا به این لحظه بشرح زیر است:
البته این لیست قابل تغییر است و لیست نهایی نیست.
Bethesda Softworks
Fallout 3 (PC, PS3, X360)

Capcom
Bionic Commando (PC, PS3, X360)
Bionic Commando Rearmed (PC, PS3, X360)
Capcom Project #1 [untitled] (other)
Capcom Project #2 [untitled] (other)
Dark Void (PC, PS3, X360)
MotoGP 08 (other)
Neopets Puzzle Adventure (PC, Wii)
Plunder (PC, PS3, X360)
Resident Evil 5 (PS3, X360)
Spyborgs (Wii)
Street Fighter IV (PC, PS3, X360)
Super Street Fighter II Turbo HD Remix (PS3, X360)

Codemasters
Damnation (PC, PS3, X360)
new_icon_trans.gif

Dragonology (DS, Wii)
new_icon_trans.gif

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising (PC, PS3, X360)
new_icon_trans.gif

Rise of the Argonauts (PC, PS3, X360)
new_icon_trans.gif

Wizardology (DS, Wii)
new_icon_trans.gif

D3 Publisher
Bangai-O Spirits (DS)
Ben 10: Alien Force -- The Game (DS, PS2, PSP, Wii)
Naruto: Clash of The Ninja Revolution 2 (Wii)
Naruto: Path of the Ninja 2 (DS)
Puzzle Quest: Galactrix (DS, PC, X360)

Deep Silver
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky (PC)

Disney Interactive Studios
Pure (PC, PS3, X360)
Spectrobes: Beyond The Portals (DS)

Electronic Arts
Command & Conquer: Red Alert 3 (PC, X360)
Crysis Warhead (PC)
Dead Space (PC, PS3, X360)
Mercenaries 2: World in Flames (PC, PS3, X360)
Mirror's Edge (PC, PS3, X360)
Skate It (Wii)
Spore (PC)
The Lord of the Rings: Conquest (PC, PS3, X360)
Warhammer Online: Age of Reckoning (PC)

Microsoft
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts (X360)
Fable 2 (X360)
Gears of War 2 (X360)
Halo Wars (X360)
Too Human (X360)
Viva Piñata: Trouble in Paradise (X360)

Midway Games
Blitz: The League II (PS3, X360)
Game Party 2 (Wii)
Mortal Kombat vs. DC Universe (PS3, X360)
TNA iMPACT! (PS2, PS3, Wii, X360)
This is Vegas (PC, PS3, X360)
Touchmaster 2 (DS)
Unreal Tournament III (X360)
Wheelman (PC, PS3, X360)

Namco Bandai
Soulcalibur IV (PS3, X360)

Natsume
Harvest Moon: Island of Happiness (DS)
Harvest Moon: Tree of Tranquility (Wii)

NetDevil
Jumpgate Evolution (PC)
new_icon_trans.gif

Sony Computer Entertainment
Killzone 2 (PS3)
LittleBigPlanet (PS3)
MotorStorm: Pacific Rift (PS3)
PixelJunk Eden (PS3)
Resistance 2 (PS3)
SIREN: Blood Curse Episode #1 [PSN] (PS3)
SOCOM: Confrontation (PS3)

SouthPeak Interactive
B-Boy (PS2, PSP)
Big Bang Mini (DS)
Edge of Twilight (PC, PS3, X360)
Mister Slime (DS)
Monster Madness: Grave Danger (PS3)
Ninjatown (DS)
Two Worlds: The Temptation (PC, X360)

Valve
Left 4 Dead (PC, X360)

Warner Bros. Interactive
LEGO Batman: The Videogame (DS, PC, PS2, PS3, PSP, Wii, X360)
Project Origin (PC, PS3, X360)

XSEED Games
Little King's Story (Wii)
Valhalla Knights 2 (PSP)

لطفا از این به بعد تمامی خبر ها عکس ها شایعات دمو های E3 در این تاپیک دنبال شوند ولی برای کنفرانس شرکت ها بطور جداگانه تاپیک ایجاد میشوند.

خو DRAGON AGE الان نشون داد بازی جالبی بود خوب بود الان داره PRINCE OF PERSIAنشون میده گرافیکش چرا اینقدر کارتونیه بازی کلا ترکیبیه بین پرنس اون دختره انجام میشه مچیط بازی گسترده تر شده دختر همه جا با شماست با هم میتونید COMBOهای ترکیبی استفاده کنید..دختر تمام قابلیتهای پرنس داره از جمله بالا رفتن از دیوار و غیره کلا بازی جالبه فقط محیط بازی شبه ناروتو هست!!!!

Ubisoft عنوان جدید خودش تحت عنوان I Am Alive را رسما اعلام کرد. سبک بازی Survival-Adventure است و داستان در شیکاگو اتفاق می افتد. بازی در بهار 2009 منتشر خواهد شد.

Creative Assembly در حال ساخت عنوان Stormrise است. این بازی در سبک RTS می باشد. بازی برای PC, XBOX 360, PS3 اعلام شده و تاریخ عرضه آن نامشخص است.

Warner Bros اعلام کرد که در حال ساخت یک بازی بر مبنای فیلم Wanted است که چندی پیش بر پرده سینماها رفته بود. سازنده بازی GRIN است.

حدودا ساعت ذوازده ونیم روز پنجشنبه ار الان حدود یک ساعت دیگه از بازی Crysis warhead تصاویری منتشر میشه و ساعت سه و نیم صبح هم یکی از پروژه های مخفی مایکروسافت معرفی میشه ممکنه ازش تصاویری هم پخش بشه!!

آخرین ویرایش:
حدود یک ساعت قبل Take Two Interactive Press Conference شروع شده و هنوز هم ادامه داره، خلاصه ای از بازیهایی که در این کنفرانس نمایش داده شده اند:

بازیهای NHL 2K9, NBA 2K9, MLB Power Pros, Go Diego Go, Dora the Explorer نمایش داده شده اند.

تریلری از Champions Online پخش شد که بهار امسال برای PC, XBOX 360 عرضه میشود. بازی شبیه City of Heroes است با گرافیک Cell Shading

نسخه PS3 بازی Bioshock دارای مضامین انحصاری قابل دانلود هست، همچنین مکان های اضافی در Rapture وجود دارند.

بازی Borderlands نمایش داده شد که دارای قابلیت Two Player Co-Op می باشد. بازی در یک سیاره بزرگ به نام Pandora اتفاق می افتد مانند فیلم Mad Max. تاریخ عرضه بازی سال 2009 اعلام شد.

تریلری از Midnight Club Los Angeles پخش شد. در بازی علاوه بر ماشین، موتورسیکلت نیز وجود دارد.

کنفرانس به پایان رسید.

آخرین ویرایش:
بازی Borderlands نمایش داده شد که دارای قابلیت Two Player Co-Op می باشد. بازی در یک سیاره بزرگ به نام Pandora اتفاق می افتد مانند فیلم Mad Max. تاریخ عرضه بازی سال 2009 اعلام شد.

نكته جالب اينه كه 2K دوباره اعلام كرد در بازي بيش از نيم ميليون اسلحه وجود دارد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Champions Online در بهار 2009

633518116942353034.jpg

Take Two در کنفرانس خود اعلام کرد که بازی Champions Online قرار است در بهار سال 2009 عرضه شود
Cryptic Studios سازنده بازی City of Heroes میخواهد با Champions Online بازی در جديدی را بر روی سبک نسل جديد باز کند :-"
در بازی شما میتوانيد قهرمان خود را ساخته و در ان تغييراتی ایجاد کنيد . بازی در شهر Millenium اتفاق میافتد :-"
ناشر بازی 2K بوده و این بازی بصورت انحصاری برای شرکت ( Microsoft ( PC , X360 عرضه خواهد شد

منبع

سلام
نمیدونم کسی گزاشته خبرو قبلا یا نه چون من ندیدم
در طی E3 امسال ساخت بازی Wanted تائید شد این بازی که توسط Universal و GRIN در حال ساخت طبق گفته های خبرنگاران joystiq به شدت سریع و زیباست این بازی احتمالا برای pc x360 و ps3عرضه خواهد شد
wanted-anncscrn5.jpg

من خودم نمیدونم چرا به شدت یاد بورن میفتم:biggrin1: به دلم افتاده احتمالا این بازی هم میتونه اون موفقیتو تکرار کنه:biggrin1:

I Am live هم مانند Alone in the dark قضیه زلزله او اینا داره قرار شده مانند Alane wake یک PSYCHOLOGY باشه.که ترسناکه .واقعا بازیه جالبیه... .

هیچ خبری از Prefect Dark Zero 2 نیست فکر کنم مایکروسافت برا 2009 آمادش کنه.

آخرین ویرایش:
سلام
نمیدونم کسی گزاشته خبرو قبلا یا نه چون من ندیدم
در طی E3 امسال ساخت بازی Wanted تائید شد این بازی که توسط Universal و GRIN در حال ساخت طبق گفته های خبرنگاران joystiq به شدت سریع و زیباست این بازی احتمالا برای pc x360 و ps3عرضه خواهد شد
wanted-anncscrn5.jpg

من خودم نمیدونم چرا به شدت یاد بورن میفتم:biggrin1: به دلم افتاده احتمالا این بازی هم میتونه اون موفقیتو تکرار کنه:biggrin1:
نمیدانم باور میکنید با نه ولی دو روز پیش داشتم این فیلم را نگاه میکردم با خودم فکر کردم میشه از روی این فیلم بازی قشنگی ساخت. داستان بازی هم حالتی داره که میشه بازی را طولانی و اکشن تر بسازند. فقط تنها مشکل بازی اینه که توش باید گفت گور بابای سنگر :cheesygri تنها خوبی بازی هم اینه که آنجلینا جولی داره:-"

کنفرانس Konami هم برگزار شد و یک سری بازی به نمایش در آمد:

اعلام شد که یک Metal Gear Online tournament در TGS و San Diego Comic Con برگزار خواهد شد.

Rock Revolution, Karaoke Revolution به صورت رسمی اسپانسر Linkin Park Revolution Tour هستند.

Castlevania: Order of Ecclesia به نمایش در آمد و تاریخ عرضه اش پاییز امسال اعلام شد.

Castlevania Judgement برای Wii به نمایش گذاشته شد و در مورد قابلیت های Wii Remote در بازی صحبت شد.

تریلری از Silent Hill Homecoming پخش شد. دنیای سایلنت هیل شبیه به فیلمهای سینمایی قدیمی است. باسهای بازی را با روش های متعددی میتوان شکست داد.

چند خبر از E3

PS3 های Gig 80 روز 27 AUG در اروپا و استرالیا عرضه خواهند شد.

شایعه شده که احتمالا PSP نیز دارای سیستم Trophies خواهد شد.

Yakuza 2 برای PS2 به نمایش در آمد.

Legends of WrestleMania عنوان جدیدی از THQ در سبک wrestling اعلام شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or