Official E3 2008 thread

Ehsan

Loyal Member
یکی از بزرگترین کنفرانس های گیم در دنیا نمایشگاه بزرگ Electronic Entertainment Expo هست که بطور اختصار E3 خوانده میشه و سالانه برگزار میشه همانطور که میدانید این نمایشگاه بعد از نمایش بزرگ سال 2006 بسیار محدود تر شده و بازدید کنندگان ان بسیار کمتر از سال های پیش شدند بطوری که در سال 2007 اکثریت بازدید کنندگان بازی سازان بودند.
امسال نمایشگاه در تاریخ July 14 کار خودشو اغاز میکنه و تا 17هم ادامه داره. هر 3 غول بزرگ صنعت گیم در ان کنفرانس دارند که تاریخ و ساعت ان بشرح زیر است:

• July 14, 2008 at 10:30 AM PST - Microsoft Press Conference
  • July 15, 2008 at 9:00 AM PST - Nintendo Press Conference
  • July 15, 2008 at 11:30 AM PST - Sony Press Conference
مکان برگذاری نمایشگاه نیز Los Angeles Convention Center میباشد.

لیست تایید شده بازی ها در نمایشگاه تا به این لحظه بشرح زیر است:
البته این لیست قابل تغییر است و لیست نهایی نیست.
Bethesda Softworks
Fallout 3 (PC, PS3, X360)

Capcom
Bionic Commando (PC, PS3, X360)
Bionic Commando Rearmed (PC, PS3, X360)
Capcom Project #1 [untitled] (other)
Capcom Project #2 [untitled] (other)
Dark Void (PC, PS3, X360)
MotoGP 08 (other)
Neopets Puzzle Adventure (PC, Wii)
Plunder (PC, PS3, X360)
Resident Evil 5 (PS3, X360)
Spyborgs (Wii)
Street Fighter IV (PC, PS3, X360)
Super Street Fighter II Turbo HD Remix (PS3, X360)

Codemasters
Damnation (PC, PS3, X360)
new_icon_trans.gif

Dragonology (DS, Wii)
new_icon_trans.gif

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising (PC, PS3, X360)
new_icon_trans.gif

Rise of the Argonauts (PC, PS3, X360)
new_icon_trans.gif

Wizardology (DS, Wii)
new_icon_trans.gif

D3 Publisher
Bangai-O Spirits (DS)
Ben 10: Alien Force -- The Game (DS, PS2, PSP, Wii)
Naruto: Clash of The Ninja Revolution 2 (Wii)
Naruto: Path of the Ninja 2 (DS)
Puzzle Quest: Galactrix (DS, PC, X360)

Deep Silver
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky (PC)

Disney Interactive Studios
Pure (PC, PS3, X360)
Spectrobes: Beyond The Portals (DS)

Electronic Arts
Command & Conquer: Red Alert 3 (PC, X360)
Crysis Warhead (PC)
Dead Space (PC, PS3, X360)
Mercenaries 2: World in Flames (PC, PS3, X360)
Mirror's Edge (PC, PS3, X360)
Skate It (Wii)
Spore (PC)
The Lord of the Rings: Conquest (PC, PS3, X360)
Warhammer Online: Age of Reckoning (PC)

Microsoft
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts (X360)
Fable 2 (X360)
Gears of War 2 (X360)
Halo Wars (X360)
Too Human (X360)
Viva Piñata: Trouble in Paradise (X360)

Midway Games
Blitz: The League II (PS3, X360)
Game Party 2 (Wii)
Mortal Kombat vs. DC Universe (PS3, X360)
TNA iMPACT! (PS2, PS3, Wii, X360)
This is Vegas (PC, PS3, X360)
Touchmaster 2 (DS)
Unreal Tournament III (X360)
Wheelman (PC, PS3, X360)

Namco Bandai
Soulcalibur IV (PS3, X360)

Natsume
Harvest Moon: Island of Happiness (DS)
Harvest Moon: Tree of Tranquility (Wii)

NetDevil
Jumpgate Evolution (PC)
new_icon_trans.gif

Sony Computer Entertainment
Killzone 2 (PS3)
LittleBigPlanet (PS3)
MotorStorm: Pacific Rift (PS3)
PixelJunk Eden (PS3)
Resistance 2 (PS3)
SIREN: Blood Curse Episode #1 [PSN] (PS3)
SOCOM: Confrontation (PS3)

SouthPeak Interactive
B-Boy (PS2, PSP)
Big Bang Mini (DS)
Edge of Twilight (PC, PS3, X360)
Mister Slime (DS)
Monster Madness: Grave Danger (PS3)
Ninjatown (DS)
Two Worlds: The Temptation (PC, X360)

Valve
Left 4 Dead (PC, X360)

Warner Bros. Interactive
LEGO Batman: The Videogame (DS, PC, PS2, PS3, PSP, Wii, X360)
Project Origin (PC, PS3, X360)

XSEED Games
Little King's Story (Wii)
Valhalla Knights 2 (PSP)

لطفا از این به بعد تمامی خبر ها عکس ها شایعات دمو های E3 در این تاپیک دنبال شوند ولی برای کنفرانس شرکت ها بطور جداگانه تاپیک ایجاد میشوند.

سایت معتبر www.joystiq.com یک نظر سنجی درباره بهترین کنفرانس انجام شده در E3 امسال برگزار کرده که میتونید برید و رای خودتون رو بدید.

لینک نظر سنجی:
http://www.joystiq.com/2008/07/15/jo...est-e3-keynote
تا الان 62.5 درصد به ماكروسافت راي دادن
31.1 به سوني راي دادن
و تنها 6.4 درصد به نينتندو راي دادن كه ...

ميگم اين UbiSoft كنفرانسش كي هست؟ مرديم.

چند ساعت پیش Activision Press Conference برگزار شد که البته محل برگزاری اش در convention center نبود، یک سری اطلاعات در مورد این کنفرانس:

نمایشی از Marvel Ultimate Alliance 2 داده شد و اعلام شد که 24 شخصیت در بازی حضور دارند که تاکنون حضور Iron Man, Invisible Woman, Venom, Green Goblin, Spider-Man, Hulk, Captain America, Wolverine در بازی تایید شده است.

اعلام شد که بازیهایی بر اساس فیلمهای Wolverine و Transofrmers در حال ساخت است.

نمایشی از Call Of Duty 5 داده شد. درخت ها و علف ها در بازی قابلیت آتش گرفتن دارند. بازی قابلیت Co-Op دارد. 4 نفره آنلاین و 2 نفره در حالت عادی.

تریلری از Spider-Man: Web of Shadows پخش شد. Spider-Man در Suit قرمز دارای سرعت و چالاکی بیشتر و در Suit سیاه دارای نیرو و توانایی بیشتر است.

تریلری از James Bond Quantum of Solace پخش شد که در آن دوربین در هنگام دویدن و کاور به صورت سوم شخص در می آمد.

تریلری از Wolfenstein جدید پخش شد.

ابزرآلات بازی Rock Band در نسخه 360 بازی Guitar Hero World Tour قابل استفاده است.

در بازی Guitar Hero World Tour می توان شخصیت دلخواه خود را ساخت، همچنین تمام شخصیت های GH های قبلی در این بخش حضور دارند.

ویرایش:

یک FPS جدید به نام Singularity در کنفرانس Activision معرفی شد. در بازی اسلحه ای وجود دارد که می تواند بر زمان تاثیر بگزارد.

اطلاعات جدیدی از Guitar Hero World Tour منتشر شد که میتوانید اینجا بخوانید.

آخرین ویرایش:
الآن IGN داره بازی Mirror`s Edge رو نشون میده که فوق العادست !
گیم پلی واقعآ تک و جدید
گرافیک فوق العاده که حقیقتآ تک هست توی این نسل
صداگزاری زیبا ( موسیقی بازی هم که قبلآ شنیدین )
هیچ HUD ای توی بازی وجود نداره و حسی که دست و پای شخصیت ایجاد میکنه دقیقآ مثل این هست که خودتون داخل بازی هستین.

یه تیکه هم بود که یارو میخواست از یه ساختمون بپره و یه لوله رو بگیره. 3 بار این کار رو کرد و هی میفتاد پایین ! :دی آخرش به بدبختی موفق شد دیگه !
بازی رو هم داره روی درجه نورمال میره جلو

مثل اینکه نمایش تموم شد. آخرش فوق العاده بود !!! از روی ساختمون پرید و پایین یه هلی کوپتر رو گرفت و تصویر خودش و هلی کوپتر به بهترین شکل توی شیشه های آسمان خراش مشخص بود. نورپردازی بازی کم نظیره و Draw Distance هم واقعآ عالی کار شده.

بازی رو هم داره روی درجه نورمال میره جلو
البته اریا پریدن مریدناش به درجه ربطی نداره
(فکر کنم یکی از ضعف های بازی هم همین باشه)
یعنی همون قدر که تو هارد باید زور بزنی که بپری رو فلان جا رو ایزی هم باید همون زورو بزنی

این MotorStorm: Pacific Rift عجب چیزیه !!!!
گرافیک محیط عالیه(عالیه) فقط رو خود ماشین های بازی باید یکم کار کنن
نور پرداز هم خیلی تائثر گزاره
محیط های بازی هم تو این شماره خیلی متفاوت تره و چندید محیط مختلف تو بازی موجوده همین طور
(بازی دارای شونزده trackه)
حالا من یکشم بازی نکردم ولی در مورد قابلیت بازی دو نفر با یک تلوزیون هم خیلی تعریف میشه که یعنی جدیده و تو یکش نبوده البته بعید به نظر میاد ولی خیلی از سایت ها هم این شایعرو به وجود اوردن که این بازی احتمالا امسال عرضه میشه(ولی مه که خودم چشمم اب نمیخوره)
موفق باشید

آخرین ویرایش:
Namco Bandai عنوان جدید Tales of Symphonia: Dawn of the New World را برای Wii منتشر می کند. سبک بازی نقش آفرینی است و تاریخ عرضه اش هم Q4 2008 اعلام شده است.

تاریخ عرضه Naruto: The Broken Bond که برای XBOX 360 تولید میشود November امسال اعلام شد.

به گزارش IGN کمپانی Relic اعلام کرد بخش multiplayer بازی Dawn of War II از Games for Windows – Live service استفاده می کند. اطلاعاتی در مورد مزایای استفاده از این سیستم داده نشده است. همچنین تاریخ عرضه بازی اوایل 2009 اعلام شده است.

البته اریا پریدن مریدناش به درجه ربطی نداره
(فکر کنم یکی از ضعف های بازی هم همین باشه)
یعنی همون قدر که تو هارد باید زور بزنی که بپری رو فلان جا رو ایزی هم باید همون زورو بزنی

این MotorStorm: Pacific Rift عجب چیزیه !!!!
گرافیک محیط عالیه(عالیه) فقط رو خود ماشین های بازی باید یکم کار کنن
نور پرداز هم خیلی تائثر گزاره
محیط های بازی هم تو این شماره خیلی متفاوت تره و چندید محیط مختلف تو بازی موجوده همین طور
(بازی دارای شونزده trackه)
حالا من یکشم بازی نکردم ولی در مورد قابلیت بازی دو نفر با یک تلوزیون هم خیلی تعریف میشه که یعنی جدیده و تو یکش نبوده البته بعید به نظر میاد ولی خیلی از سایت ها هم این شایعرو به وجود اوردن که این بازی احتمالا امسال عرضه میشه(ولی مه که خودم چشمم اب نمیخوره)
موفق باشید

واقعا حیرت اوره این Motor Storm 2 !!

از قابلیت های Trophy هم برای این بازی گفته شد که جالب به نظر میومد .

دوستان ممنون میشم بگید از کجا میتونم به طور مستقیم ببینم برنامه e3 !!

IGN

واقعا حیرت اوره این Motor Storm 2 !!
توی اون ویدئویی که من ازش دیدم , یه جاهایی گرافیک محیط و نورپردازی روی ماشینها بیشتر شبیه واقعیت بود تا بازی !! اگه یه کم دیگه روی شفافیت خود ماشینها کار کنن فجیع میشه !
IGN هم به جنبه های تکنیکی بازی اشاره کرده و گفته :
Motorstorm 2 has come a long way in only two months

نور خورشید واقعآ زیباست توی این بازی.
یه صحنه هم آب بازی رو نشون داد که الحق زیبا بود !
16hte1i.jpg

فقط آدم میمونه که چرا سونی نباید همچین بازی ای رو توی کنفرانسش درست حسابی نشون بده.

همین الان Mirror's Edge رو دیدم. بازی جالبی به نظر نمیاد... در واقع همون نمای دوربین FPSـی رو داره که خیلیها میپسندند اما کاملا ناقص. گرافیک جالبی نداشت. فعلا که تکسچراش در حد نسل 5ـم هستند.
یک چیزیه بین Half-Life 2 و Tomb Raider. باور کنید.
جدی میگی ؟! من که کف کردم با دیدن بازی :biggrin1: گرافیکش واقعآ مخصوص هست به نظر من. یه جورایی شبیه دموهای تکنیکی میمونه تا بازی

این کنفرانس کونامی و UBI کی هست ؟
فکر نکنم پرس کنفرنس داشته باشند.

همین الان Mirror's Edge رو دیدم. بازی جالبی به نظر نمیاد... در واقع همون نمای دوربین FPSـی رو داره که خیلیها میپسندند اما کاملا ناقص. گرافیک جالبی نداشت. فعلا که تکسچراش در حد نسل 5ـم هستند.

توی اون ویدئویی که من ازش دیدم , یه جاهایی گرافیک محیط و نورپردازی روی ماشینها بیشتر شبیه واقعیت بود تا بازی !! اگه یه کم دیگه روی شفافیت خود ماشینها کار کنن فجیع میشه !
IGN هم به جنبه های تکنیکی بازی اشاره کرده و گفته :
Motorstorm 2 has come a long way in only two months

نور خورشید واقعآ زیباست توی این بازی.
یه صحنه هم آب بازی رو نشون داد که الحق زیبا بود !
16hte1i.jpg

فقط آدم میمونه که چرا سونی نباید همچین بازی ای رو توی کنفرانسش درست حسابی نشون بده.

اریا این اب به کنار او صحنه کوهستانی که از دور همه جا رو میتونیم ببینیم به کنار ! واقعا فوق العاده است !!!!
اتفاقا من هم همین فکر رو کردم چرا سونی تو کنفرانسش از این بازی چیز خاصی نشون نداد . خیلی خیلی عجیبه !!

محمد بازیش که خیلی خیلی قشنگ بود !
گرافیکش هم که فکر کنم برای اولین باره داریم یک بازی با چنین نوع گرفیکی خاصی رو میبینیم که انصافا هم زیباست !

-------------------------------------

بازی Brothers in Arms: Hell's Highway هم بازی جالبیه . همانطور که از قبل هم اعلام شده بود در صحنه کاور گرفتن دوربین بازی TPS میشه . اتیش های بازی به نظرم خیلی عالیه . فقط تکسچر ها کلا در حد خیلی مطلوبی نیست . به نظر من میتونست از این چیزی که هست هم بهتر بشه BIA .

آخرین ویرایش:
سلام ببخشید دوستان شما در مورد همه بازی ها صحبت کردین جز Sonic Unleashed
چند عکس جدید از این بازی منتشر شده که میخواستم اگر کسی درباره این بازی اطلاعاتی داره اینجا بگه(زبان ما که خوب نیست وگرنه خودم میزاشتم)
به خاطر حجم زیاد عکس لینکشو میزارم
http://images.gamersyde.com/gallery/public/8940/1613_0012.jpg
http://images.gamersyde.com/gallery/public/8940/1613_0014.jpg
کسی میدونه چرا سونیک به اون زشتی شده تو عکس اول؟؟وقتی این شکلی میشه چه قابلیت هایی پیدا میکنه؟؟
یعنی به نظرتون وقتی شب میشه سونیک بزگ و خشن میشه و بعد وقتی روز میشه مثل اولش میشه؟؟
..............................................
راستی کسی از این Rayman Raving Rabbids TV Party خبر داره؟؟ایا میشه بدون wbb بازی رو بازی کرد با همون دسته ها؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or