Oculus/Facebook استودیو Ready At Dawn را خرید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
این وسط که همه دارند استدیو میخرند و به فکر خودشونند...

سونی صدمیلیون دلار صد میلیون دلار به کمپین های مختلف کمک کنه(که خودش پول خرید استدیو هست)

یا پولاشو صرف قراردادهایی دو هفته ای با اکتی بکنه...(یعنی موندم واقعا کی فازه همچین چیزایی رو تو ps باب کرده:D)عملا سونی رو گیر آوردند دارند ازش میکنند:D

یک کبریت گرفته زیر پولاش:D

آخرین ویرایش:
هعی ... هعی ..‌.
این نامردا با خرید sanzuru و نابود کردن آرزوی Sly5 ...
حالا باز دوباره با با خرید R@D زدن آرزوهام رو پودر کردن:( خیلیییی چیزن:(

سونی از همه چیزتره که هییییچ غلطی نمیکنه:|

ترجیح میدادم سونی بره سراغشون تا اینکه برای فیسبوک بازی VR بسازند، هرچند خوده سونی Vr و از این دست چیزا داره ولی بازم ! احتمال اینکه AAA داستانی بسازند خیلی بیشتر میشد

واقعا حیف شد.هم the order و هم gow:gos روی پلتفرمی که اومدن در زمان خودشون یکه تاز بودن از نظر گرافیک
همون دوتا گادی که روی psp دادن نشون میده چقدر استعداد داشت تیمشون ولی متاسفانه بد سقوط کردن=((

حیف شد سونی هم شده ماکروسافت این نسل همه رو ول کنه بره.
همین gow های psp بهترین بازی psp هم از نظر گیم پلی هم گرافیک بودن the order هم با اینکه متاش پایین شد اما من از بازیش خوشم اومد یعنی جا داشت نسخه بعدیش اشتباهاتش رو جبران کنن. با رفتن اینا قطعا رویای psp 2 یا psvita 2 هم از بین می ره.

• Like
Reactions: a.messi10
ترجیح میدادم سونی بره سراغشون تا اینکه برای فیسبوک بازی VR بسازند، هرچند خوده سونی Vr و از این دست چیزا داره ولی بازم ! احتمال اینکه AAA داستانی بسازند خیلی بیشتر میشد
Lone echo بود اسم بازیشون اگه اشتباه نکنم
به اندازه کافی پرفکت و عالی بود که چه سونی چه فیسبوک که رو vr جدی کار میکنن براش دندون تیز کنن
خوب فیسبوک دستش بازتر بوده

Lone echo بود اسم بازیشون اگه اشتباه نکنم
به اندازه کافی پرفکت و عالی بود که چه سونی چه فیسبوک که رو vr جدی کار میکنن براش دندون تیز کنن
خوب فیسبوک دستش بازتر بوده

من این اثر رو بازی نکردم ولی همین نسخه دومش تایید شده و خلاصه رسما اعلام شده که هدف خرید تولید بازیهای واقعیت مجازی هست

Why Ready At Dawn?
Ready At Dawn is a veteran game developer, having shipped games to multiple platforms in the past, and a VR pioneer. They’ve created four games for the Oculus platform since 2017, including Lone Echo, Echo Arena, Echo Combat, and Lone Echo II (currently in development), all of which feature Ready At Dawn’s signature zero-g continuous locomotion system and full-body IK (inverse kinematics). With Facebook’s latest advancements in VR technology, Ready At Dawn can readily explore a future of rich and immersive original VR content.

رسما میشه گفت R@D دیگه از رادار بچه های این فروم تقریبا خارج شد

باید شانسشون رو با یه بازیه دیگه امتحان میکردن حیفه که بخوان استودیو vr only بشن

رویای The Order: 1887 بالاخره به پایان رسد
جیم رایان
View attachment 149851
برو بابا من هیتر جیم رایان نمیام همچین حرفی بزنم ،، rad حداقل پتانسیل های پیوستن به استودیو های سونی رو نداشت ... اگه قراره order ادامه ای داشته باشه ، سانتا و ناتی و گریلا صد ها برابر از پس این کار بر میان ... ایده خوب دادن یه بحثه ، توانایی گسترش و عمق دادن به اون ایده یه بحث دیگه

خلاصه جدا دارم این حرفا که نفوذی هستی رو باور میکنم ،، تکلیفت با خودت مشخص نیست ...

من این اثر رو بازی نکردم ولی همین نسخه دومش تایید شده و خلاصه رسما اعلام شده که هدف خرید تولید بازیهای واقعیت مجازی هست

Why Ready At Dawn?
Ready At Dawn is a veteran game developer, having shipped games to multiple platforms in the past, and a VR pioneer. They’ve created four games for the Oculus platform since 2017, including Lone Echo, Echo Arena, Echo Combat, and Lone Echo II (currently in development), all of which feature Ready At Dawn’s signature zero-g continuous locomotion system and full-body IK (inverse kinematics). With Facebook’s latest advancements in VR technology, Ready At Dawn can readily explore a future of rich and immersive original VR content.

رسما میشه گفت R@D دیگه از رادار بچه های این فروم تقریبا خارج شد
با ویدیو ها و تعریف و تمجیدایی که از بازی شد در کنار بازی vr اینسومناتیک شدیدا علاقمند شدم به تجربش
اما خوب با lone echo 2 راه موفقیت و البته کاملا مجزا خودش رو پیش گرفته

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or