استودیو Ready at Dawn توسط فیسبوک خریداری شد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
ساعاتی پیش به‌طور رسمی اعلام شد که فیسبوک مالکیت استودیو Ready at Dawn را به دست آورده‌است. برای جزئیات بیشتر با بازی سنتر و جدید ترین اخبار بازی ها همراه باشید.

Ready-at-Dawn.jpg

بسیاری از طرفداران Ready at Dawn این استودیو را به‌خاطر عناوینی مانند بازی God of War: Ghost of Sparta و یا بازی The Order: 1886 می‌شناسند، اما این استودیو در چند سال اخیر عنوان Lone Echo را برای هدست واقعیت مجازی منتشر کرده که با موفقیت نیز همراه بوده‌است. به‌نظر می‌رسد با خریده شدن این استودیو توسط فیسبوک، تمرکز Ready at Dawn همچنان بر روی هدست واقعیت مجازی خواهد ماند.

طبق اعلام رسمی فیسبوک، این استودیو از حالا به بعد همانند سایر استودیوهای Oculus به منابعی مشخص شده دسترسی خواهد داشت. با اینکه هنوز مشخص نیست Ready at Dawn پس از عرضه بازی Lone Echo 2 بر روی چه پروژه‌ای کار خواهد کرد، اما به گفته فیسبوک این استودیو برنامه‌های هیجان‌انگیزی را برای ارائه تجربه‌های نوآورانه در زمینه VR در سر دارد.

استودیو Ready at Dawn در سال 2003 تأسیس شد که تعدادی از اعضای آن را اعضای سابق استودیوهایی نظیر بلیزارد و ناتی داگ تشکیل می‌دادند.

Continue reading...

الان حقوق IP دست سونیه؟ میتونه به استودیو دیگه بده بسازن؟
آره IP مال سونیه، فراموشش کنید، استودیوهای سونی خودشون کلی IP شاخ دارن که فن ها مدت هاست درخواست ادامه و ریبوت کردنشونو دارن، نوبت به این بازی نمی رسه، کسی هم فکر نمی کنم دوس داشته باشه ایده های استودیوهای داخلی کنار گذاشته بشه و برن سراغ این بازی، اگه هم بخواد بازی رو بده به TPها آخر عاقبتش میشه یه چی مثل نسخه اول، رها کردنش بهترین کاره.

آره IP مال سونیه، فراموشش کنید، استودیوهای سونی خودشون کلی IP شاخ دارن که فن ها مدت هاست درخواست ادامه و ریبوت کردنشونو دارن، نوبت به این بازی نمی رسه، کسی هم فکر نمی کنم دوس داشته باشه ایده های استودیوهای داخلی کنار گذاشته بشه و برن سراغ این بازی، اگه هم بخواد بازی رو بده به TPها آخر عاقبتش میشه یه چی مثل نسخه اول، رها کردنش بهترین کاره.
من فکر میکنم ، الان که ناتی داگ فارغ شده و تصمیمی نگرفتن چی بسازن ، سونی می‌تونه پیشنهاد کار روی این بازی رو بهشون بده ، ایده ها و فضای دارک بازی راست کار ناتی داگه

• Love
Reactions: Rezahajizadegan
من فکر میکنم ، الان که ناتی داگ فارغ شده و تصمیمی نگرفتن چی بسازن ، سونی می‌تونه پیشنهاد کار روی این بازی رو بهشون بده ، ایده ها و فضای دارک بازی راست کار ناتی داگه
البته استودیو سن دیگو هم که شایعش هست داره انچارتد 5 میسازه و کارکنانش هم از اعضای سابق ناتی داگن میتونه ادامه اوردر بسازه.
خود ناتی داگ خیلی بعیده بازی یه استودیو دیگرو ادامه بده منم امیدوارم برن دنبال IP جدید.

• Like
Reactions: pbgame
هر استودیویی رو نام میاوردی می گفتم امکانش وجود داره ولی ND حتی یک هزارم درصد هم احتمالش وجود نداره بره سراغ IP سازنده دیگه ای که صرفا برای تقویت کردنش ایده پردازی کنن، ایده هاشونه که در نهایت تبدیل به بازی می شه، اینطوری بخوایم فکر کنیم آنچارتد واجبتره! ولی همونم شایعش برای سن دیگوئه، ND و مصاحبه نیل اوایل ساخت پارت دوم دلست این بود که قصدشون بعد از این بازی رفتن سراغ یک IP بلندپروازانه دیگست، حالا خودت برای یک IP جدید مثلا با تم فضایی بیشتر هایپ می شی از طرف ND، یا IPی مثل TO:1886 که به قول خودت منحصر به فرد نیست؟ من ریسک IP جدید استودیوهای سونی رو به این عنوان حقیقتا ترجیح می دم، در بهترین حالت ممکن یه چیز خوب ازش در میاد نه بیشتر.

@Ali Venom
رسما میشه گفت R@D دیگه از رادار بچه های این فروم تقریبا خارج شد
اگه قرار باشه به همین جدیت کمپانی های خیلی بزرگی مثل فیسبوک بیاد پشت ساخت بازیهای VR (همیشه بوده ولی الان دیگه رسما استودیو خریده)، باید مطمئن شد که تا 3-2 سال دیگه VR خیلی خیلی مهمتر از الان میشه، چه بسا خیلی هم پرطرفدار شد و همه گیر تر (اینکه 100 درصد میشه فقط نیاز به پیشرفت تکنولوژی داره که خب اونم دست فیسبوک میبوسه)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ali Venom
واقعا حیف که سونی اینا رو نخرید ! این چند وقت اخیر کلی پول ریختن دور که راحت میشد باهاش این استدیو رو خرید
دیگه به ادامه اوردر فکر نکنید , چند باری دیدم کوری به اوردر اشاره کنه و تبریک بگه و از این حرکتا ... اگر کوری و سانتا حاضر نشن ادامه ای براش بسازن (که احتمالش خیلی کمه) کلا بیخیال این ip بشید و البته کلا بیخیال این استدیو هم بشید ! مایکرو میخرید اینا رو بهتر بود الان فقط انتظار یه سری بازی درجه 3 وی آر ازشون دارم , حیف ...

هر استودیویی رو نام میاوردی می گفتم امکانش وجود داره ولی ND حتی یک هزارم درصد هم احتمالش وجود نداره بره سراغ IP سازنده دیگه ای که صرفا برای تقویت کردنش ایده پردازی کنن، ایده هاشونه که در نهایت تبدیل به بازی می شه، اینطوری بخوایم فکر کنیم آنچارتد واجبتره! ولی همونم شایعش برای سن دیگوئه، ND و مصاحبه نیل اوایل ساخت پارت دوم دلست این بود که قصدشون بعد از این بازی رفتن سراغ یک IP بلندپروازانه دیگست، حالا خودت برای یک IP جدید مثلا با تم فضایی بیشتر هایپ می شی از طرف ND، یا IPی مثل TO:1886 که به قول خودت منحصر به فرد نیست؟ من ریسک IP جدید استودیوهای سونی رو به این عنوان حقیقتا ترجیح می دم، در بهترین حالت ممکن یه چیز خوب ازش در میاد نه بیشتر.
TO خیلیم منحصر به فرد و با پتانسیل بود(هست)

ولی در مورد IP فضایی ND و یا ادامه اوردر توسط ND ، من بازم رایم اوردر هست!
مخصوصا اگر بخوان بازی بعدی FPS بسازن که هزار درصد رایم اوردر هست:D

ولی خوب، عمرا ND بره سراغ IP خلق شده ی یکی دیگه!

کلا از بین تمام IPهای سونی، اگر بگن TO قراره ساخته بشه از همه بازی ها ( U5 و TLOU3 و J&D و Sly و ... ) بیشتر براش هایپ میشم!
فقط GOW برام مهم تره ازش، و Puppeteer :-"

آخرین ویرایش:
واقعا حیف که سونی اینا رو نخرید ! این چند وقت اخیر کلی پول ریختن دور که راحت میشد باهاش این استدیو رو خرید
دیگه به ادامه اوردر فکر نکنید , چند باری دیدم کوری به اوردر اشاره کنه و تبریک بگه و از این حرکتا ... اگر کوری و سانتا حاضر نشن ادامه ای براش بسازن (که احتمالش خیلی کمه) کلا بیخیال این ip بشید و البته کلا بیخیال این استدیو هم بشید ! مایکرو میخرید اینا رو بهتر بود الان فقط انتظار یه سری بازی درجه 3 وی آر ازشون دارم , حیف ...
علی خداییش ، سونی اینا رو می‌خرید ، کجاش بزاره، صرفا به خاطر ادامه یه بازی شکست خورده ؟؟؟

سونی گوانتیک دریم رو جذب نکرد که بهترین سبک خودشون بودن و از لحاظ فنی خصوصا موشن کپچر رو دستشون نبود ...

.........
این رو کلی میگم ، یه جوری افسوس میخورید انگار سونی راک استدی رو نخریده...

TO خیلیم منحصر به فرد و با پتانسیل بود(هست)

ولی در مورد IP فضایی ND و یا ادامه اوردر توسط ND ، من بازم رایم اوردر هست!
مخصوصا اگر بخوان بازی بعدی FPS بسازن که هزار درصد رایم اوردر هست:D

ولی خوب، عمرا ND بره سراغ IP خلق شده ی یکی دیگه!

کلا از بین تمام IPهای سونی، اگر بگن TO قراره ساخته بشه از همه بازی ها ( U5 و TLOU3 و J&D و Sly و ... ) بیشتر براش هایپ میشم!
فقط GOW برام مهم تره ازش، و Puppeteer :-"
TLOU پروندش توی این نسخه بسته شد خوشحال باش :D همه اینایی که نام بردی جز TLOU و Puppeteer یقینا و احتمالا معرفی می شن الا همونی که می خوای:D آنچارتد هم احتمالش بالاست چون نولان نورث و ویکتوریا خیلی وقته درگیر یه بازی معرفی نشدن، فن های سونی به کم قانع نیستن، TO:1886 هم بدن بیاد، منم حال می کنم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rezvideo
علی خداییش ، سونی اینا رو می‌خرید ، کجاش بزاره، صرفا به خاطر ادامه یه بازی شکست خورده ؟؟؟

سونی گوانتیک دریم رو جذب نکرد که بهترین سبک خودشون بودن و از لحاظ فنی خصوصا موشن کپچر رو دستشون نبود ...

.........
این رو کلی میگم ، یه جوری افسوس میخورید انگار سونی راک استدی رو نخریده...
ادامه اوردر رو میتونستن بسازن ایراداتش رو بگیرن و یه شوتر سوم شخص خفن تحویل بدن چون واقعا بازی با پتانسیل وحشتناک بالایی بود , غیر از اون در ساخت بازی های H&S هم خیلی توانایی داشتن امتحانش هم 2 بار پس داده بودن , از نظر گرافیکی یه چیزی 5 سال پیش رو PS4 تحویل دادن که هنوزم خفنه , بازی های VR هم که میسازن و میتونست به درد بخوره برا این سبک بازی ها
کلا استدیوی توانمندی بودن و خیلی هم خرج نداشت خریدنش

دیگه باید آرزو ادامه Order به گور ببریم . خدایی فیسبوک اخه ؟ استودیو به این خوبی و بار فنی بالا بیاد بازی VR بسازه ؟ واقعا حیف شد. خاک تو سرت سونی که اینو از دست دادی :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or