Obsidian Entertainment: دیگر با ناشرین سر امتیاز Metacritic قرارداد نخواهیم بست

A.R.A.$.H

کاربر سایت
43426069986708304188.jpg

زمانی که Fallout: New Vegas در سال 2010 عرضه شد، سازنده آن یعنی استدیو Obsidian Entertainment قراردادی را با ناشر بازی تنظیم کرد که اگر (میانگین) امتیاز آن در سایت Metacritic به 85 رسید آنها مبلغ اضافه ای را نیز کسب کنند.
متاسفانه آنها این فرصت را از دست دادند (میانگین New Vegas به 84 رسید) و هم اکنون رهبر Obsidian Entertainment آقای Feargus Urquhart گفته اند:
ما هم اکنون یک سری سیاست های متفاوت را در برابر دیگر ناشرین پیش میگیریم: هر کاری که مرتبط با Metacritic باشد را دیگر انجام نخواهیم داد. در بسیاری از مواقع این یک راه ناعادلانه برای سودجویی از سازندگان است. اگر یک بازی واقعا از نظر مالی موفق می شود، اگر یک سازنده وفاداری و تعهد بسیار به آن دارد، بایستی از آن وفاداری در صورتی که پولی برای ناشر بدست آورده است بهره ببرد.
South Part: The Stick of Truth جدیدترین بازی استدیو Obsidian Entertainment است که هم اکنون میانگین 86 را بدست آورده.
Gamingeverything

خب مَرد حسابی، شما باید همون اول به قضیه فکر می کردی!
حتی به نظرم دست ناشرین برای خریدن Metacritic برای یک عدد بالا پائین کردن هم خیلی باز هست!
چرا احتمال همچین اتفاقی رو ندادن؟
این چه طرز قرار داد بستن هست؟

نه به اون نبوغ در ساخت بازی، نه به این طرز قرار داد بستن و نحوه کار!!!!

بله دقیقا. متاکریتیک رو میشه به راحتی در حد یکی دو نمره دستکاری کرد! هم خود Developer می تونه توی چند تا مجله نفوذ داشته باشه و یه چند تا 10 اضافی بگیره، و هم بیشتر و شدیدتر از اون، ناشر می تونه چند جا نفوذ داشته باشه و یه چند تا نمره پایین هدیه کنه به بازی، در حدی که اثر خفیف داشته باشه و فروش بازی پایین نیاد، ولی سودش توی همچین قراردادهایی با سازنده ها بیشتر بشه...

پ.ن: الان این پست رو زدم یاد شوهای بـــات هــد و اون گانگسترهای Activision افتادم که به سایت ها و مجله ها زنگ می زدند و می گفتند اگه به Call of Duty امتیاز کم بدین زن و بچه تون رو می کشیم!! :mrgreen: :mrgreen:

بله دقیقا. متاکریتیک رو میشه به راحتی در حد یکی دو نمره دستکاری کرد! هم خود Developer می تونه توی چند تا مجله نفوذ داشته باشه و یه چند تا 10 اضافی بگیره، و هم بیشتر و شدیدتر از اون، ناشر می تونه چند جا نفوذ داشته باشه و یه چند تا نمره پایین هدیه کنه به بازی، در حدی که اثر خفیف داشته باشه و فروش بازی پایین نیاد، ولی سودش توی همچین قراردادهایی با سازنده ها بیشتر بشه...

پ.ن: الان این پست رو زدم یاد شوهای بـــات هــد و اون گانگسترهای Activision افتادم که به سایت ها و مجله ها زنگ می زدند و می گفتند اگه به Call of Duty امتیاز کم بدین زن و بچه تون رو می کشیم!! :mrgreen: :mrgreen:

!!!!!!! وقتی یه ناشر میاد شرط امتیاز میذاره برای سازنده یعنی امتیاز بازی براش مهم هست و از خداشونه که امتیاز بالا بگیرن و مسلما امتیاز بالا روی خیلی چیزا تاثیر میذاره که به سود ناشر باشه ! بعد چطور ممکنه خوشون بیان یه کاری کنن که امتیاز پایین بیاد ؟!!! یکم فکر کنید ...

خوب این یه چیز عادیه دیگه همه ی ناشرا و سازنده ها میخوان بازیشون امتیاز بالایی بگیره تا از نظر فروشم موفق بشه اتفاقا خود کن لوین مرحومم واسه استخدام کارمند جدید برای استدیوش یه همچین شرطی گذاشته بود بلاخره باید یه نهاد یا جایی باشه که بشه بهش استناد کرد برای سنجیدن کیفیت بازیا متاکریتیک الان یه مجموعه ی کاملا معتبره که نه تنها تو صنعت گیم بلکه تو تمام شاخه های سرگرمی مثل سینما و سریالا هم میشه بهش استناد کرد

!!!!!!! وقتی یه ناشر میاد شرط امتیاز میذاره برای سازنده یعنی امتیاز بازی براش مهم هست و از خداشونه که امتیاز بالا بگیرن و مسلما امتیاز بالا روی خیلی چیزا تاثیر میذاره که به سود ناشر باشه ! بعد چطور ممکنه خوشون بیان یه کاری کنن که امتیاز پایین بیاد ؟!!! یکم فکر کنید ...

عزیز دل، شما متن انگلیسی خبر رو خوندید؟ بهتره شما اول یه کم به خبر و گفته های طرف دقت کنید، چون دقیقا عین حرفی رو که من که خیالم راحته دارم رک می نویسم طرف به صورت مستتر و مخفی داره توی حرف هاش میگه:

We don’t do anything that has to do with Metacritic. It’s an unfair way of… in a lot of ways it can only be used as a way to take advantage of a developer

برای ناشر بازی ممکنه متاکریتیک 85 و 75 با همدیگه از زمین تا آسمون فرق داشته باشند، ولی 85 با 84 فرق زیادی از لحاظ موفقیت بازی نمی کنه. وقتی میگه ناشر می تونه از سازنده بازی سوء استفاده کنه منظورش همینه که از ما سوء استفاده کردند تا تعهدات اضافی شون رو در قبال متای بالای 85 به ما پرداخت نکنند، ولی نمی تونه صریحا این رو بگه چون ممکنه از حرفش شکایت بشه و فردا بگن بیا حرفت رو ثابت کن (که نمی تونه). بارها هم این پدیده رو دیدیم که یه بازی متای خوبی گرفته، ولی یه دفعه یه سایت خوشحال برمی داره بهش میده 2 و متاکریتیکش یک نمره میاد پایین!

من خودم عاشق اون بتسدا هستم، ولی این داره به طور غیرمستقیم یه همچین ادعایی رو مطرح می کنه و من هم برخلاف شما فکر می کنم که همچین چیزی نه تنها غیرممکن نیست، بلکه کاملا هم محتمله توی دنیای بی رحم تجارت گیم که امروز این ناشر ورشکست میشه و فردا اون استودیو بسته میشه.

صحبت سر متای بازی ها شد گفتم یه موضوعی رو بگم ..........

من وقتی بازی لاست پلانت 3 رو با بی میلی گرفتم و بازی کردم و در کمال شگفتی دیدم واقعا لاست پلانت 3 بازی خوبی هستش با خودم عهد بستم دیگه به نمرات متا خیلی توجه نکنم واقعا نمرات بازی لاست پلانت 3 نمیدونم چرا انقدر پایین بود :| نمیگم بازی شاهکار بود و از این قبیل حرف ها ولی بازی واقعا بازی خوبی بود از گرافیک خوب بازی بگیرین تا بقیه بخش ها که اصلا انتظار چنین چیزی رو نداشتم !!!

به تمامی دوستان توصیه میکنم برین این بازی رو بخرین ( میدونم به خاطر متای بازی خیلی ها طرف این بازی نرفتن)x ) و مطمئنم از این بازی خوشتون میاد فقط یکم بازی رو برین جلوتر تا بازی قشنگ تر هم میشه !

نمراتی که این بازی گرفت واقعا هنوز تو شوکم چرا انقدر این بازی نمرات پایینی گرفت !!!

فکر کنم گیم اسپات به بازی داده بود 5 !!!!!!!! و از بقیه سایت ها هم چنین نمراتی رو گرفت . متای بازی ها مهم هستش ولی واقعا دیگه خیلی نباید به متای بازی ها بیش از حد توجه کرد این برام بار ها ثابت شده ...................

من خودم عاشق اون بتسدا هستم
نوچ شوما احتمالاً عاشق Bethesda Game Studios (بتزدای تاد هاواراد اینا :x ) میباشید نه Bethesda Softworks (بتزدای ناشر/بتزدای پیت هاینس اینا) که دزد و راهزنی بی نظیره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or