Nvidia : نسل بعد کنسولها آخرین نسل خواهد بود

amirsaman2

کاربر سایت
آقای Phil Eisler از شرکت Nvidia معتقده که نسل بعد کنسولها آخرین نسل خواهد بود:| و Cloud Gaming راهیست که مردم برای بازی از آن استفاده میکنند.
طبق صحبت ایشون با سایت VentureBeat گفتن که " با پیشرفت فناوری مسایل و مشکلات با سیستم Cloud Gaming در حال حل شدن و تبدیل به یک چیز مربوط به گذشته شده اند. اونا میگن این آخرین کنسوله و منم قطعا همین رو باور دارم . با گذشت زمان چیز خوبی که درباره Cloud Gaming اتفاق می افته اینه که اون سال به سال بهتر میشه . یکی از دلایلی که ما در حال سرمایه گذاری در این قضیه هستیم اینه که ما مسائلی که در سیستم وجود داره رو میبینیم . اما آنها قابل حل هستن و همشون در مسیر درست در حال حرکتند . "
" پهنایه باند در حال افزایشه (البته نه در ایران ) ، هزینه سرور در حال پایین اومدنه "
همین طور میگه کمپانی هایی مثل سونی به طور واضح از این سیستم پشتیبانی میکنن . اعتقاد شرکت سونی به این روش طوریکه 380 میلیون دلاردر این زمینه هزینه میکنه .
nvidia.jpg

 
کلا مسیر تاپیک تغییر کرده...!!!!هرکی عنوان تاپیک رو نخونه فکر میکنه اشتباهی اومده تو تاپیک مقایسه NET یا وضعیت اینترنتی ایران..!!!!خدایش دمتون گرم فکر کنم همه ته ته I T رو در آوردن و به همه چیز اشراف کامل دارن....!!خدایش اعصابه فولادی دارین...!!!

شاید بخاطر مشکلات مالی این بابا این حرفو زده و تخمین هم زده هزینه های تولید کنسول و بازی قطعا تغیییر میکنه و به صرفه نیست نسبت مقایسه ی کنسول نسل ششم با هفتم و به بعد. حالا رو چه حسابی اینهمه به اینترنت و شبکه گیر داده معلوم نیست..؟؟شاید ماکرو و سونی ایده ی کنسولی خودشون رو به انویدیا دادن و اون هم رو حساب برداشت کامل از این 2 کمپانی این حرفهارو زده..!!خداکنه هر اتفاقی میافته به سوده گیمر جماعت باشه.(که بعیده)
 
خيلي نااميدانه صحبت نكنيد! تمام زيرساخت ها براي اينترنت پرسرعت تو ايران موجوده ولي فعلا دسترسي اشخاص حقيقي بهش محدود شده. دليلش روهم خودتون بهتر مي دونيد؛ بحث رو سياسي نكنيم بهتره! حتما خبر دارين سرعت اينترنت تو سالن سران غيرمتعهدها چه قدر بوده!! هست ولي فعلا برا خودشون!!


Sent from my iPad using Tapatalk HD
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or