Nvidia با تکنولوژی G-SYNC مشکلات فریم دهی و لگ را رفع خواهد کرد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20131021_nvdia_gsync.png

متاسفانه کارت های گرافیکی با سرعت ثابتی عمل نمی کنند. در حقیقت میزان فریم دهی در آنها با توجه به بار GPU، حتی با تک صحنه ای در بازی تغییر خواهد کرد. حال با یک میزان فریم دهی ثابت چگونه تصاویر را از GPU به صفحه نمایش منقل می کنید؟
اولین راه این است که میزان فریم دهی مانیتور را رها کنید و تصویر را اواسط چرخه که توسط نمایشگر اسکن می شود آپدیت کنید. این حالت را ما با نام ‘VSync Off Mode’ می شناسیم و اکثر بازیکن ها آن را انتخاب می کنند. مشکل در اینجا زمانی خود را نشان می دهد که چرخه بروز رسانی (refresh cycle) دو تصویر را نشان دهد. این مورد باعث ایجاد “tear line” خواهد شد که اکثر ما آن را با پارگی تصاویر در نمایشگر می شناسیم. راه دیگر این است که VSync را روشن کنید. این کار GPU را مجبور خواهد کرد تا زمان یک چرخه بروز رسانی جدید توسط مانیتور، آپدیت های صفحه نمایش را به تاخییر بیندازد. در این هنگام زمانی که فریم دهی GPU پایین تر از میزان فریم نمایشگر باشد باعث ایجاد لکنت و تکه تکه شدن تصویر خواهد شد. این قابلیت افزایش latency را نیز به همراه دارد که به همراه خود لگ و تاخییر در اجرای فرامین و پاسخ آن را به همراه می آورد.

nvidia_g-sync_module_01.jpg

small_gsync-2.jpg

195_2Z.jpg

حال شرکت Nvidia با معرفی تکنولوژی G-SYNC تمامی این مشکلات را رفع خواهد کرد. این تکنولوژی با ماژول های موجود در مانیتور ها کار خواهد کرد. (حال یا از قبل نصب شده باشد، یا اینکه توسط یک کاربر خانگی حرفه ای به صورت ماد استفاده شود)
این ماژول میزان فریم دهی مانیتور و GPU را برابر نگه می دارد. طی این رونمایی که در شهر مونترال بزگذار شد، آقایان John Carmack, Johan Andersson, Tim Sweeney و Mark Rein برای Nvidia سخنرانی کردند که به نظر می رسد بسیار از تکنولوژی راضی هستند و موفقیت بسیار چشم گیری را از طرف گیمرهای حرفه ای داشته است.
تکنولوژی روان و بسیار سریع NVIDIA G-SYNC فقط یکی از تکنولوژی هایی است که مانند GameStream و Shadowplay این اواخر توسط NVIDIA معرفی شده است.
S 1
S 2

واقعا چه فکری کردن؟ من بیام جای اینکه تیک v-sync رو بزارم 100$ خرج کنم g-sync بخرم بزارم رو دستگاه؟ آخه این دستگاه به چه دردی میخوره واقعا؟

واقعا چه فکری کردن؟ من بیام جای اینکه تیک v-sync رو بزارم 100$ خرج کنم g-sync بخرم بزارم رو دستگاه؟ آخه این دستگاه به چه دردی میخوره واقعا؟

حالا از کجا معلوم باید جدا بخری ؟
شاید روی کارت گرافیک سوارش کن یا با کمپانی های دیگه صحبت کنن تا روی مادربورد بشینه
الان سایزش بزرگه احتمالا بعدا میکرو میشه:d

درود
دوستان باید این قطعه به مانیتورهای مخصوص گیم اضافه بشه

GSYNCVERTICAL1.jpg
INLINE_NV_GSync_MonitorKV_Rev5.jpg

فعلا ASUS, BenQ, Philips, Viewsonic اعلام امادگی کردن برای تولید مانیتورهایی مجهز به این فناوری.
Tim Sweeney از Epic Games و John Anderson از DICE با دیدن این تکنولوژی جدید شگفت زده شدن بشدت تحسینش کردن.

آخرین ویرایش:
درود
دوستان باید این قطعه به مانیتورهای مخصوص گیم اضافه بشه

GSYNCVERTICAL1.jpg
INLINE_NV_GSync_MonitorKV_Rev5.jpg

فعلا ASUS, BenQ, Philips, Viewsonic اعلام امادگی کردن برای تولید مانیتورهایی مجهز به این فناوری.
Tim Sweeney از Epic Games و John Anderson از DICE با دیدن این تکنولوژی جدید شگفت زده شدن بشدت تحسینش کردن.

اگه بتونی یه مقاله کامل از این قطعه اینجا بنویسی خیلی حال دادیی که ایا مشکل افت فریم هل میشه یا نه چه جوریاست ممنون ازت

انویدیا بهتره بره یه فکری بحال تکنولوژی زرد رنگ فیزیکش کنه که هر کی یه کارت جدا گذاشته واسه فیزیک با سری 700 الان داد و حوارشون بالاست .یه 550ti گذاشتم کنار 760gtx برای فیزیک 2 دقیقه میگذره بازی هنگ میکنه .باید حتما فیزیک رو خود 760 باشه تا بازی هنگ نکنه.این همه ملت دارن دست و پا میزنن یه داریور فیکس بده این بی شرف کسی اعتنایی نمیکنه.قبلا همین کارت با دو تا 560 قشنگ برای فیزیک کار میکرد.

این تکنولوژی هم تا وقتی من مطمئن نشم مثل یه چیزی در حد clear motion rate ال ای دی های سامسونگ یا به اسمهای دیگه برای led های با برندهای دیگه هست که باعث فیک فریم با رفرش بالا میشه که تصویر بسیار روون به نظر میاد و جذابیتی خاصی به بازی میده که اگر همچین چیزی نباشه به نظرم به لعنت خدا هم نمی ارزه .

پارگی تصویر باشه یا نباشه زیاد برام فرقی نمیکنه نهایتش adaptive v-sync رو فعال میکنم.

اگه بتونی یه مقاله کامل از این قطعه اینجا بنویسی خیلی حال دادیی که ایا مشکل افت فریم هل میشه یا نه چه جوریاست ممنون ازت

در مورد فریم ریت که فریم رو افزایش نمیده منتها شاهکار کنه همون فیک فریم بزاره بازی 60 فریم به نظر بیاد که فکر کنم از انویدیا زیاد نمیشه توقعی داشت تو این زمینه .

در مورد سخت افزار مورد نیاز هم حتما کارت 650ti برای حداقل میخواد .فقط سری kepler ساپورت میشن اونم 650ti به بالا.اینم برای شروع کار.

انویدیا بهتره بره یه فکری بحال تکنولوژی زرد رنگ فیزیکش کنه که هر کی یه کارت جدا گذاشته واسه فیزیک با سری 700 الان داد و حوارشون بالاست .یه 550ti گذاشتم کنار 760gtx برای فیزیک 2 دقیقه میگذره بازی هنگ میکنه .باید حتما فیزیک رو خود 760 باشه تا بازی هنگ نکنه.این همه ملت دارن دست و پا میزنن یه داریور فیکس بده این بی شرف کسی اعتنایی نمیکنه.قبلا همین کارت با دو تا 560 قشنگ برای فیزیک کار میکرد.

این تکنولوژی هم تا وقتی من مطمئن نشم مثل یه چیزی در حد clear motion rate ال ای دی های سامسونگ یا به اسمهای دیگه برای led های با برندهای دیگه هست که باعث فیک فریم با رفرش بالا میشه که تصویر بسیار روون به نظر میاد و جذابیتی خاصی به بازی میده که اگر همچین چیزی نباشه به نظرم به لعنت خدا هم نمی ارزه .

پارگی تصویر باشه یا نباشه زیاد برام فرقی نمیکنه نهایتش adaptive v-sync رو فعال میکنم.

در مورد فریم ریت که فریم رو افزایش نمیده منتها شاهکار کنه همون فیک فریم بزاره بازی 60 فریم به نظر بیاد که فکر کنم از انویدیا زیاد نمیشه توقعی داشت تو این زمینه .

در مورد سخت افزار مورد نیاز هم حتما کارت 650ti برای حداقل میخواد .فقط سری kepler ساپورت میشن اونم 650ti به بالا.اینم برای شروع کار.

الان 1 سال میشه که دیگه انویدیا از PPU به طور رسمی پشتیبانی نمیکنه.
علتش هم کاربران AMD هستن.
شما هم اشتباه کردین یدونه 760 ورداشتین و با 500 فیزیک کردین.
میتونستین خیلی راحت یدونه 770 بگیرین.

الان 1 سال میشه که دیگه انویدیا از PPU به طور رسمی پشتیبانی نمیکنه.
علتش هم کاربران AMD هستن.
شما هم اشتباه کردین یدونه 760 ورداشتین و با 500 فیزیک کردین.
میتونستین خیلی راحت یدونه 770 بگیرین.

نه هنوز داره پشتیبانی میکنه.از درایور 295 فکر کنم به بعد با فیزیک ورژن 9.11 به بعد دیگه نمیشه هایبرد فیزیک کرد {همون استفاده از کارتهای amd با کارتهای انویدیا برای فیزیک.}
Hybrid PhysX mod 1.05ff is not compatible with:

• PhysX System Software: 9.11.1107 and above
  • NVIDIA GPU Drivers: 29x.xx and above
http://physxinfo.com/wiki/Hybrid_PhysX
استفاده تک کارت هم برای فیزیک و هم پردازش تصویر تقریبا ختم به افتضاح میشه روی بعضی بازیها مثل بتمن ac تو یه جاهایی gpu usage تقریبا میاد رو 50 درصد وافت فریم میده در حد تیم ملی.

کلا یه فکر اساسی باید بشه برای فیزیک همین الانم بازی ps2 هم خیلیها همون تک کارت با فیزیک مشکل اساسی دارن و بعد از ثانیه یا چند دقیقه بازی بخاطر روشن بودن فیزیک هنگ میکنه.

انویدیا باید بیشتر دقت کنه رو درایورهاش.

رفیق همین الان من با ی 770 oc تو بتمن با فیزیک روشن high روی بنچمارکش 60 فریم می گیرم
می خواستم کارت دوم رو هم بگیرم ولی دیدم فعلا از سر این نسل ی دونه 770 هم زیاده

آخرین ویرایش:
رفیق همین الان من با ی 770 oc تو بتمن با فیزیک روشن high روی بنچمارکش 60 فریم می گیرم
می خواستم کارت دوم رو هم بگیرم ولی دیدم فعلا از سر این نسل ی دونه 770 هم زیاده

منم الان با 760 تنها بالای 60 فریم میگیرم تو بنچمارکها .منتها شما تشریف ببرین تو بازی مخصوصا اونجا که با استاد نینجاها درگیر میشین قبلش 2 تا صحنه هست که مایع اون جام رو میخوری باید دنبال روح استاد بری یه مشت سنگ تو فضاها هست همون باعث میشه فریم نصف بشه.

.همین امروز 331.58 wqhl ارواح همه کس و کارش رلیز کرده.باگهای قبلی که برطرف نشدن هیچ چند تا باگ درشت دیگه هم اضافه شده مثلا کارتهای تایتان و 780 در حالت sli کار نمیکنن یا درایور فریز میکنه.کارتهای سری 400 و 500 که دیگه اوضاعشون بد ریخته بهم از فریز گرفته تا نصب نشدن درایور .همه دارن داخل فروم رسمی انویدیا اعتراض میکنن
https://forums.geforce.com/default/...ay-driver-feedback-thread-released-10-21-13-/
خودمم با این درایور جدید مشکلم حل نشد.
چقدر یه شرکت باید بی اعتنا باشه .

آخرین ویرایش:
اپدیت:d:

مشکل فریز از اورکلاک بیش از حد رم کارت فیزیک بود.نه درایور.

همینجا از شرکت معظم انویدیا عذر خواهی میکنم :d

این جریان رو هم دیگه کشش ندید.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or