NukeZone

سلام دوستان . بعد از چند وقت که درگیر کار ها بودم گفتم هم سلامی کنم هم در مورد یک بازی که ایرانی های کمی در مورد اون اطلاع دارن و اون رو انجام میدن صحبت کنم .
میخواستم بدونم کدام یک از دوستان در رابطه با بازی NukeZone اطلاعات داره ؟
بعد با هم در مورد این بازی حرف بزنیم و اگر بشه یک کلن بزرگ و قدرت مند که تشکیل شده از 10 ها ایرانی تشکیل بدیم .

یه لطفی کن . آمار کاملی از تحقیقات و ساختمان ها و نیرو هات رو باسم بفرست با پیام خصوصی تو همین سایت . تا براورد بشه و ببینیم چی کم داری و چی زیاد داری که تو درستشون کنی بعد چشم . ( اگر هفت خانه رستم رو ندیدین این هفت خانه رستم هستش )

یه لطفی کن . آمار کاملی از تحقیقات و ساختمان ها و نیرو هات رو باسم بفرست با پیام خصوصی تو همین سایت . تا براورد بشه و ببینیم چی کم داری و چی زیاد داری که تو درستشون کنی بعد چشم . ( اگر هفت خانه رستم رو ندیدین این هفت خانه رستم هستش )

اخه موضوع اينكه رستم هم زير اين هفت خان مي زاد

این باد نبود این طوفان بود

بچه که بودم یه کارتنی داشتم که سه تا برادر بودن که خوک بودن و یک روز تصمیم گرفتن لز هم جداشن و هرکدام توی یک خونه ای جدا از هم زندگی کنند . یکی از برادرا که خیلی به خودش مینازید یه خونه ای درست کرد از کاه . تو همین گیرو داد یه گرگه کیلید کرد به این داداشه و یه پف کرد و خونش رو خراب کرد . برادر اولیه فرار کرد خونه برادر دومیه که خونش از چوب بود . گرگه یه اتیش درست کرد و خونه رو آتیش زد و باز برادر اولیه و برادر دومیه فرار کردن خونه برادر سومیه . برادر سومیه یه خونه داشت از اجور و سیمان . گرگه اومد هرچی فوت کرد هیچی نشد . اتیش درست کرد باز هم هیچی نشد و در آخر هم گذاشت رفت .

بعد برادر سومیه گفت دیدین بهتون گفتم که این جوری خونه نمیسازن و گفتین ما بلدیم تو فکر خودت باش .

جنگ شروع شد....از اونهمه M1 که داشتم 15 تا مونده! اونهم فقط تو یه روز! حالا خوب Defense Building هام اونقدری است که حتی اگه چند روز هم آن نشم زنده میمونم!

جنگ شروع شد....از اونهمه M1 که داشتم 15 تا مونده! اونهم فقط تو یه روز! حالا خوب Defense Building هام اونقدری است که حتی اگه چند روز هم آن نشم زنده میمونم!

من که شک دارم . اسی تا حالا بهت کلید کردن ؟ یعنی هیچ کی رو نزنن و فقط تو رو بزنند ؟ منو تو که شانس نداریم که . یه ی هو میبینی که کمتر از 3 ساعت مردی .:biggrin1:

آقا یه سوال : از دیشب نمی دونم چه مرگش شده من نمی تونم تو سایت NZ برم واسه شمام این مشکل رو داره ؟ با IE و FireFox امتحان کردم اصلا باز نمیشه اینقدر سر لود صفحه میمونه تا ارور Connection Failed(110) بده نمی دونم چشه همه سایت ها رو باز میکنه غیر از این
کوکی و کیچ مرورگر هام پاک کردم ولی فرقی نکرد
لطفا اگه کسی می دونه بگه تا کیل نشدم

گفتم که یکی از اون دوتا رو بساز دومی رو بعدن . من هم 4 تا HQ دارم پریروز سرم خراب شدن و فقط یه HQ رو نابود کردن :biggrin1: . قدرت از آن ایرانیان است و بس . نمونش فیلم 300 .

تو فیلم 300 که تازه ایرانیان را بد نشون دادن
ایرانیان کی از کرگردن و غیر ادمیزاد استفاده می کردن و تازه اگر تریلر فیلم را دیده باشی
ایرانی ها را عین عرب درست کردن و یا پادشاه ایران عین انسان های اولیه است

آقا یه سوال : از دیشب نمی دونم چه مرگش شده من نمی تونم تو سایت NZ برم واسه شمام این مشکل رو داره ؟ با IE و FireFox امتحان کردم اصلا باز نمیشه اینقدر سر لود صفحه میمونه تا ارور Connection Failed(110) بده نمی دونم چشه همه سایت ها رو باز میکنه غیر از این
کوکی و کیچ مرورگر هام پاک کردم ولی فرقی نکرد
لطفا اگه کسی می دونه بگه تا کیل نشدم

نه مشکل از تو نیست . از پریشب سرور NZ مثل اینکه مشکل پیدا کرده . اخه پریشب از بس کاربر زیاد بود که یک دفعه همه رو از بازی کیک کرد بیرون و تعداد افراد آنلاین 0 شده بود که من تعجب کردم . از اون شب یک خورده همچین سنگین شده . اگر دقت کنی میبینی هر شب تعداد افراد آنلاین بیش از 1000 نفره که خودش خیلی ه بابا .

تو فیلم 300 که تازه ایرانیان را بد نشون دادن
ایرانیان کی از کرگردن و غیر ادمیزاد استفاده می کردن و تازه اگر تریلر فیلم را دیده باشی
ایرانی ها را عین عرب درست کردن و یا پادشاه ایران عین انسان های اولیه است

من کاری به شکلو این چیزاشون ندارم . خوب اگر درست فکر کنی این ایرانی ها بودند بهترین تمدن دنیارو داشتند و نه یونانیا . بعد هم این که شما اگر 100 تا فیلم که بر میگرده به گذشته ایران رو نگاه کنی میبینی ما رو فقط آدم های جکو جونور میدونستن و این جوری میخواستن ما رو تحقیر کنند. ولی قدرت فقط از ان ایرانیان است و بس . از اون ور فیلم 300 رو نگاه کن . که خشایار چقدر قدرت داشته . چه ارتشی داشته که یه یونانی از دماغ فیل افتاده رو لوله کرد .

برگردیم به بازی خودمون .:-"

من که شک دارم . اسی تا حالا بهت کلید کردن ؟ یعنی هیچ کی رو نزنن و فقط تو رو بزنند ؟ منو تو که شانس نداریم که . یه ی هو میبینی که کمتر از 3 ساعت مردی .
بزار کلی واست توضیح بدم!
یه نفر سیریش اومده به کلن ما گیر داده و هر کی تو رنجش بوده رو زده کرده! مال من که همش شکست بود ..مال بقیه رو نمیدونم
اونقدری که 164 تا Global Event داشتم نصفش مربوط به این بود! حالا نمیدونم CL ما چه بلایی سرش میاره (فکر نکنم حالا کاری بکنه با توجه به MUTUAL WAR ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or