Nordic: احتمالا Darksiders 3 را Crytek خواهد ساخت

RattleSnake

کاربر سایت
45925556609714791425.jpg

Lars Wingefors مدیرعامل شرکت Nordic Games در مصاحبه با Eurogamer درمورد ادامه ساخت سری Darksiders و کار با شعبه آمریکایی استدیو Crytek گفت:

ما یک توسعه‌دهنده نیستیم. ما نمی‌توانیم ادامه یک بازی را بسازیم. ما به این توجه‌داریم که یک تیم با استعداد برای توسعه این بازی پیدا کنیم. ما گزینه‌های زیادی را برای ساخت ادامه سری Darksiders داریم. در 24 گذشته نظرات زیادی داشتیم که نشان می‌داد طرفداران می‌خواهند توسعه بازی به خوبی پیش برود. بالاخره این بحث باید به یک نتیجه‌ای برسد.

Nordic درمورد درخواست همکاری استدیو آمریکایی Crytek که عده‌ای از افراد Vigil Games آن را تشکیل می‌دهند، برای ساخت ادامه Darksiders چه نظری دارد؟

Lars Wingefors:"
ما فعلا با Crytek آمریکا ارتباط داشته‌ایم. من بسیار تمایل دارم تا آنان کار را آغاز کنیم ولی باید گزینه درست و اصلی را پیدا کنیم. اگر آنان بتوانند دلایل خوبی برای ساخت یک ادامه خوب برای این بازی بیاورند، چرا ما نباید با آنان مذاکره کنیم؟من احترام زیادی برای افراد این استدیو قائل هستم. آنان بازی‌های خوبی را ساخته‌اند. ولی من اطمینان دارم که سرآنان شلوغ است، همچین ساخت بازی طول خواهد کشید. Crytek آمریکا بیش از همه استدیو‌ها برای ساخت Darksiders III در الویت است زیرا آنان پتانسیل این کار را دارند. من این را می‌دانم که آنان بهترین اشخاصی هستند که می‌توانند ادامه این بازی را بسازند. خوب اگر استدیو دیگری بتواند کار بهتری ارائه دهد پس آنان باید قدم جلو بگذارند."

درمورد بحث بودجه چه صحبتی دارید؟Nordic تا کنون درگیر بازی‌هایی با بودجه بسیار زیاد نبوده است؟ درمورد Darksiders III چه کار خواهید کرد؟

Lars Wingefors:"
ما $100 میلیون دلار بودجه برای ساخت بازی نداریم. ما نمی‌دانیم THQ چقدر برای Darksiders 2 بودجه داشته است. ما باید با توجه به بودجه خودمان راه حل بهتری را پیدا کنیم. من نگران این نیستم، اگر شما می‌توانید یک بازی بزرگ و یک ایده خوب را خلق کنید، من می‌توانم به خوبی یک راه حل برای این کار پیدا کنم.
ما می‌توانیم بیشتر مسائل را ساده و مقرون به صرفه تر اگر خودمان را THQ فرض نکنیم. هیچ بازیی با میانگین نمرات 60 بازار فروش خوبی ندارد، از لحاظ تجاری باید بازی بسازیم که بتواند نمرات 80 و میانگین 90 را کسب کند تا در زمینه تجاری نیز موفق شود.
اگر سونی و مایکروسافت بگویند ما خواهان Darksiders هستیم، می‌توانیم Darksiders 3 را برای PS4 و Xbox بعدی نیز عرضه کنیم. اگر Darksiders 3 منتشر شود اولین پلتفرم این بازی PC و اولین شبکه نیز Steam خواهد بود، زیرا از لحاظ تجاری و فروش بهتر است.
ولی طرفداران Darksiders فعلا نباید خود را برای انتشار نسخه جدیدی از این سری آماده کنند."

منبع

دوتا LOLـه خیلی بزرگ توی این خبر هست. اول اینکه اگر قرار بود Crytek USA این عنوان رو بسازه، خودشون IP رو میخریدن. دوم اینکه Crytek USA یه استودیو مستقل نیست که بازی برای کسی بسازه مثل Ninja Theory یا PlayGround.

نظرشخصی
به نظرم هر چی بسازن از Darksiders 2 بهتر میشه، نسخه اول بازی کجا، نسخه دوم کجا :دی
100% موافقم باهات. 100%.

اگر Darksiders 3 منتشر شود اولین پلتفرم این بازی PC و اولین شبکه نیز Steam خواهد بود، زیرا از لحاظ تجاری و فروش بهتر است.

=))

Attachments

• s12.jpg
    s12.jpg
    25 KB · مشاهده: 216
آخرین ویرایش:
چرا من تا الان فکر میکردم دارک سایدرز 3 کنسل شده؟:-o
دوشواری ذهنی آیا؟:|

دوشواری ذهنی اونجا وخیم تر میشه که پروژه ای که هیچ وقت کلید نخورد چطوری کنسل میشه ؟!

اگر Darksiders 3 منتشر شود اولین پلتفرم این بازی PC و اولین شبکه نیز Steam خواهد بود،
LOL !! یه ٌَAW روی استیم عرضه کردن نمی دونن دنیا چه خبره اینا !

چرا من تا الان فکر میکردم دارک سایدرز 3 کنسل شده؟:-o
دوشواری ذهنی آیا؟:|

تا همین چند وقت پیش همین طور بود و همه فکر می‌کردن کنسل شدس. ولی THQ با راه اندازی یک مزایده جدید و به فروش گذاشتن بازی هایی مثل Darksiders و غیره، تونست براشون خریدار پیدا کنه و الان NG این بازی رو خریده و قرار ادامش بده.

اگر کرایتک بسازه مطمئنا گرافیک خوفی خواهد داشت اما گیم پلی رو میخواد چیکار کنه ؟
به تن یارو یه نانوسوئیت بپوشونه و دو تو شمشیر بده دستش:)):p

نسخه ی دوم که همش دنبال نخود سیاه بودیم.

3 تا تیکه از فلان چیز پیدا کن تا یه در باز شه 20 متر بری جلو. دوباره 3 تا تیکه از فلان چیز پیدا کن تا یه در دیگه باز شه و 20 متر بری جلو. حالا میرسیم به قسمت جذاب بازی که باید 3 تا تیکه از فلان چیز پیدا کنی تا یه در دیگه باز شه و باز 20 متر بری جلو :|.

نسخه اول واقعا خیلی خوب بود (با اینکه بی نقص هم نبود اصلا) ولی نسخه ی دوم رو بیشتر از 7-8 ساعت نتونستم تحمل کنم. بیش از اندازه کند و یه نواخت پیش میرفت.

فقط یه بخشیشون رفتن کرایتک. همونطوری که علی هم گفت به نظرم کرایتک علاقه ایی به ادامه دادن DS نداره وگرنه خودش IP رو میخرید.
----
@ Eru Ilúvatar
چه عجب یکی دیگه هم پیدا شد از DS I بیشتر از DS II خوشش اومده باشه :دی
DS II ایده های جالبی داشت(مخصوصا سیستم مبارزاتش) ولی به طور کلی خیلی ضعیفتر از DS I بود.

نظرشخصی
به نظرم هر چی بسازن از Darksiders 2 بهتر میشه، نسخه اول بازی کجا، نسخه دوم کجا :دی

دوتا LOLـه خیلی بزرگ توی این خبر هست. اول اینکه اگر قرار بود Crytek USA این عنوان رو بسازه، خودشون IP رو میخریدن. دوم اینکه Crytek USA یه استودیو مستقل نیست که بازی برای کسی بسازه مثل Ninja Theory یا PlayGround.

100% موافقم باهات. 100%.

=))

ببخشید اگر تاپیک را منحرف می کنم اما میشه لطفا دلیلتون (نظر شخصی ) را برای اینکه بازی D2 ضغیف تر از D1 را بفرمایید .

از یه طرف دوست نداشتم بازی نابود شه از یه طرفم این وضعیتی که بازی توش هست خوب نیست امیدوارم دست یه سازنده ی خوب بیفته بازی

ببخشید اگر تاپیک را منحرف می کنم اما میشه لطفا دلیلتون (نظر شخصی ) را برای اینکه بازی D2 ضغیف تر از D1 را بفرمایید .
اولین و مهم ترین دلیل تغییر جو و فضای بازی هست، تو شماره اول کاملا مشخص بود با یه دنیای آخرالزمانی طرف هستیم ولی شماره دوم خیلی شاد و شنگول بود که واسه من جالب نبود :دی شخصیت اصلی بازی تو شماره اول یه ابهت خاصی داشت ولی تو شماره دوم شخصیت اصلی خیلی چیپ بود (از نظر من). موسیقی بازی هم تو شماره اول با تم بازی کاملا هماهنگ بود ولی تو شماره دوم یه تم شرقی داشت که برای من جذاب نبود. گیم پلی شماره اول رو بیشتر دوست داشتم، با اینکه تو شماره دوم یه سری المان های جدید به بازی اضافه شده بودن ولی بازم اون حس خاص گیم پلی شماره اول رو نداشت. بقیش رو دیگه یادم نمیاد :دی در کل اینو بگم که Darksiders 2 یه بازی خوب بود ولی به عنوان ادامه Darksiders یه جورایی واسه من ناامید کننده بود، خصوصا هر چی تو بازی جلوتر می رفتیم بازی خسته کننده و تکراری میشد.
اتفاقا تو همه ی این موارد 2 Darksiders بهتر بود بنظرم.هر چقدر هم جلوتر میرفتی بازی جذابتر و هیجان انگیز تر میشد
خب نظر من با نظر شما متفاوته :دی

آخرین ویرایش:
اولین و مهم ترین دلیل تغییر جو و فضای بازی هست، تو شماره اول کاملا مشخص بود با یه دنیای آخرالزمانی طرف هستیم ولی شماره دوم خیلی شاد و شنگول بود که واسه من جالب نبود :دی شخصیت اصلی بازی تو شماره اول یه ابهت خاصی داشت ولی تو شماره دوم شخصیت اصلی خیلی چیپ بود (از نظر من). موسیقی بازی هم تو شماره اول با تم بازی کاملا هماهنگ بود ولی تو شماره دوم یه تم شرقی داشت که برای من جذاب نبود. گیم پلی شماره اول رو بیشتر دوست داشتم، با اینکه تو شماره دوم یه سری المان های جدید به بازی اضافه شده بودن ولی بازم اون حس خاص گیم پلی شماره اول رو نداشت. بقیش رو دیگه یادم نمیاد :دی در کل اینو بگم که Darksiders 2 یه بازی خوب بود ولی به عنوان ادامه Darksiders یه جورایی واسه من ناامید کننده بود، خصوصا هر چی تو بازی جلوتر می رفتیم بازی خسته کننده و تکراری میشد.
اتفاقا تو همه ی این موارد 2 Darksiders بهتر بود بنظرم.هر چقدر هم جلوتر میرفتی بازی جذابتر و هیجان انگیز تر میشد

فقط کافیه نسخه 3 منتشر بشه . فروش خوبی داشته باشه در ادامه همه چی حله سرمایه گزاری اتومات میشه .
بعد کرایتک که دید سود بازی سرشار شده میاد کل Nordic یجا میخره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or