Nomura با اطلاعات جدید از Final Fantasy Versus XIII

RattleSnake

کاربر سایت
58994538479397473052.jpg

Nomura Tetsuya مرد شماره 1 دپارتمان توسعه Square Enix کارگردان طراح و نویسنده بازی Final Fantasy Versus XIII بزودی در دومین اپیزود برنامه‌های رادیویی Square-Enix حاضر خواهد شد.

Final Fantasy Versus 13 هنوز درحال توسعه است و The Last Guardian ادامه‌ توسعه‌اش هنوز درحاله‌ای از ابهام است و خبری از بازی و نمایشی از آن نیست. طبق شایعات نام بازی به Final Fantasy XV تغییر پیدا کرده است.
با این حال Tetsuya Nomura کارگردان بازی بالاخره تایید کرد که بزودی اطلاعاتی جدیدی را از بازی به اشتراک می‌گذارد.
در فروم FFvXIII کارگردان بازی Nomura تایید کرد که در دومین اپیزود برنامه‌های رادیویی Square-Enix حاضر خواهد شد و این اطلاعات را بیان خواهد کرد.

ماه پیش Nomura در اپیزود اول این برنامه از انتظار طولانی طرفداران برای Final Fantasy Versus XIII عذرخواهی کرد و قول داده که شاهد نمایشی جدید از بازی باشیم. Square-Enix قرار است E3 2013 نسخه جدید Final Fantasy را مانند نمایش در کنفرانس سونی به نمایش بگذارد.

آیا Nomura اطلاعاتی جدید از بازی خواهد داد و تاریخ عرضه بازی Final Fantasy Versus XIII را مشخص خواهد کرد؟
فقط تا E3 2013 صبر کنید.

منبع

58994538479397473052.jpg

Nomura Tetsuya مرد شماره 1 دپارتمان توسعه Square Enix کارگردان طراح و نویسنده بازی Final Fantasy Versus XIII بزودی در دومین اپیزود برنامه‌های رادیویی Square-Enix حاضر خواهد شد.

Final Fantasy Versus 13 هنوز درحال توسعه است و The Last Guardian ادامه‌ توسعه‌اش هنوز درحاله‌ای از ابهام است و خبری از بازی و نمایشی از آن نیست. طبق شایعات نام بازی به Final Fantasy XV تغییر پیدا کرده است.
با این حال Tetsuya Nomura کارگردان بازی بالاخره تایید کرد که بزودی اطلاعاتی جدیدی را از بازی به اشتراک می‌گذارد.
در فروم FFvXIII کارگردان بازی Nomura تایید کرد که در دومین اپیزود برنامه‌های رادیویی Square-Enix حاضر خواهد شد و این اطلاعات را بیان خواهد کرد.

ماه پیش Nomura در اپیزود اول این برنامه از انتظار طولانی طرفداران برای Final Fantasy Versus XIII عذرخواهی کرد و قول داده که شاهد نمایشی جدید از بازی باشیم. Square-Enix قرار است E3 2013 نسخه جدید Final Fantasy را مانند نمایش در کنفرانس سونی به نمایش بگذارد.

آیا Nomura اطلاعاتی جدید از بازی خواهد داد و تاریخ عرضه بازی Final Fantasy Versus XIII را مشخص خواهد کرد؟
فقط تا E3 2013 صبر کنید.

منبع

مرد حسابی برو بمیر.....
این همه سال عین احمقا منتظر عرضه بازی آشغال تو بودم..
من احمق به خاطر حرف های ای یارو رفتم Ps3 خریدم
بازیت در حد شماره 7 هم بشه دیگه امکان نداره حتی طرفشم برم
هر چیزی یه حدی داره.....
شورش رو در اوردن بعضی ها...

دوستانی هم که منتظر این بازی هستن بهشون همین جا اعلام می کنم:
دوستان،عزیزان دیکه سبکی به نام JRPG وجود نداره...
این سبک مرده......دیگه تموم شد.
سبکی که تو نسل 7ام شاخ ترین بازیش FF13 باشه یه سبک مرده است.
همین سکوار انیکس با دستای خودش این سبک رو خراب کرد.
با اون سیاست های مسخره تر از اکتیویژنش.

آخرین ویرایش:
علی رضا بیشتر با گیم پلی jRPG ها مشکل داری یا با اتمسفر و دنیاشون؟:d
آخه برای من اینجوریه که اول باید حال و هوای بازی منو بگیره و بعد درگیر بقیش میشم...!
اگه بتونی با اون اتمسفر خاص ژاپنی کنار بیای گیم پلی هیچی کم نداره از نمونه های غربی...

اعصاب یکی من بزن یکی اون بزن در این اتمسفر ندارم .:d

بازیش کلا یک جوریه FF من WOW میزنم TLOR میزنم و... هم بازی میکنم در این سبک FF اما این جور JRPG کلا با اون اتمسفر رو نمیتونم تحمل کنم .

باز این ویدیوش یک بازی باحال میزد و حال میداد به نظرم البته بازم بستگی داره بازی آخر چی بشه شاید یه وقتی دیدی با همین هم حال نکردم .:|

توی یکی از تریلر ها به این جمله برخوردم :
this is a fantasy based on reality

95174048318651457932.png

به نظر من این بازی و اتمسفرش یکی از بهترین استراتژی های اسکوئر هستش تا بتونه بازار های غرب رو به تصرف فاینال فانتازی در بیاره...
ینی خدائیش غربی پسندتر از این نمیشه ... :d

دوستانی هم که منتظر این بازی هستن بهشون همین جا اعلام می کنم:
دوستان،عزیزان دیکه سبکی به نام JRPG وجود نداره...
این سبک مرده......دیگه تموم شد.
سبکی که تو نسل 7ام شاخ ترین بازیش FF13 باشه یه سبک مرده است.
همین سکوار انیکس با دستای خودش این سبک رو خراب کرد.
با اون سیاست های مسخره تر از اکتیویژنش.

نه دوست عزیز اون Final Fantasy هست که داره میمره نه سبک JRPG :d
بازی های JRPG هستند که امسال منتشر شدند و نمرات عالی گرفتند مثل Shin Megami Tensei:Persona 4 Golden(متای 93) و Ni No Kuni:Wrath Of The White Which(متای 86)
و به زودی هم JRPG عالی دیگه هم منتشر میشند مثل Shin Megami Tensei IV,Tales Of Xillia 1&2

نه دوست عزیز اون Final Fantasy هست که داره میمره نه سبک JRPG :d
بازی های JRPG هستند که امسال منتشر شدند و نمرات عالی گرفتند مثل Shin Megami Tensei:Persona 4 Golden(متای 93) و Ni No Kuni:Wrath Of The White Which(متای 86)
و به زودی هم JRPG عالی دیگه هم منتشر میشند مثل Shin Megami Tensei IV,Tales Of Xillia 1&2

حرفتون کاملا درسته من یه لحظه احساساتی شدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or