Nomura با اطلاعات جدید از Final Fantasy Versus XIII

RattleSnake

کاربر سایت
58994538479397473052.jpg

Nomura Tetsuya مرد شماره 1 دپارتمان توسعه Square Enix کارگردان طراح و نویسنده بازی Final Fantasy Versus XIII بزودی در دومین اپیزود برنامه‌های رادیویی Square-Enix حاضر خواهد شد.

Final Fantasy Versus 13 هنوز درحال توسعه است و The Last Guardian ادامه‌ توسعه‌اش هنوز درحاله‌ای از ابهام است و خبری از بازی و نمایشی از آن نیست. طبق شایعات نام بازی به Final Fantasy XV تغییر پیدا کرده است.
با این حال Tetsuya Nomura کارگردان بازی بالاخره تایید کرد که بزودی اطلاعاتی جدیدی را از بازی به اشتراک می‌گذارد.
در فروم FFvXIII کارگردان بازی Nomura تایید کرد که در دومین اپیزود برنامه‌های رادیویی Square-Enix حاضر خواهد شد و این اطلاعات را بیان خواهد کرد.

ماه پیش Nomura در اپیزود اول این برنامه از انتظار طولانی طرفداران برای Final Fantasy Versus XIII عذرخواهی کرد و قول داده که شاهد نمایشی جدید از بازی باشیم. Square-Enix قرار است E3 2013 نسخه جدید Final Fantasy را مانند نمایش در کنفرانس سونی به نمایش بگذارد.

آیا Nomura اطلاعاتی جدید از بازی خواهد داد و تاریخ عرضه بازی Final Fantasy Versus XIII را مشخص خواهد کرد؟
فقط تا E3 2013 صبر کنید.

منبع

معمولا بازیهایی که خیلی طول میکشه تا بیان تو نسخه نهایی تغییرات زیادی با کانسپت اولیه میکنن

فقط امیدوارم Noctis رو زیاد تغییر ندن که بد جوری کفری میشم)x

آخرین ویرایش:
خب داریم به E3 و معرفی دوباره Versus نزدیک میشیم. پیشاپیش حدسیات خودم رو بیان کنم :دی :

• تغییر اسم بازی (مطمئنم اون بخش XIII Versus رو حذف میکنند)
  • منتقل شدن به نسل بعد (یا حداقل به صورت بین نسلی)
  • تغییر انجین بازی.
  • ایجاد تغییراتی در داستان (حذف شدن Etro)
  • Noctis به Face جدید سری FF تبدیل خواهد شد.
  • تبدیل شدن Versus فعلی به سری جدید FF در نسل بعد (همونطوری که XIII سری اصلی FF توی نسل حاضر حساب میشد Versus هم بیشتر از یه عنوان و به یه سری کامل تبدیل میشه)

ولی نمیتونم درک کنم که اگه بازی دیگه ای بود انقدر منتظرش میشدیم؟ من که جوابم نه هست

نمیدونم این versus چجوری آدمارو شیفته خودش کرده
وقتی این بازی همراه با FF XIII معرفی شد کلا از زمین تا آسمون باهاش فرق داشت...دنیای تیره تر و رئال ترش و هم کاراکترش که مذکر بود و خیلی به کاراکتر های محبوبترین شماره های فاینال فانتزی از جمله شماره هفت نزدیکتر بود کلا باعث شد این بازی موقع نمایش بترکونه...
نمیدونم اون نمایش های اولیه رو یادتونه یا نه..یه قسمتی از اون مبارزه بود که ناکتیس داشت به صورت عمودی (سقوط آزاد) از یه ساختمون پائین میامد و با شمشیر وسط زمین و هوا میجنگید...بعدش هم فکر کنم اون صحنه پر ابهت روی راه پله اتفاق میافتاد...من به قدری خر کیف شده بودم که یه 20 باری نیگاش کردم...

..................................................

راستی به نظرتون اگه اسم بازی به فاینال فانتزی 15 تغییر کنه سبک مبارزاتش عوض نمیشه؟
چون تا اینجا گیم پلی بیشتر به سری kingdom hearts شباهت داشت تا فاینال فانتزی اصیل...!!!

من که FF باز نیستم و اصلا از JRPG خوشم نمیاد و فقط بازی کردن دوست خوره FF م رو تماشا کردم داشته FF بازی میکرده با دیدن تریلر گیم پلی بازی میخواستم اولین FF زندگیم رو تجربه کنم که ACTION-RPG FF هستش اینم به این وضع دچار شد .:|

منم با دیدن اولین تریلر گیم پلی عاشق بازی شدم از اون موقع تا الان 1000 دفعه بیشتر اون تریلر رو نگاه کردم واقعا به نظر عالی میرسه نمیدونم چرا RPG دوست دارم اما JRPG اصلا تو کتم نمیره .:|

این خبر قابل توجه اون دوستانمون باشه که فکت صادر میکردن .. که اسکوار انیکس بازی نمیسازه و فقط ناشره ...

خیلی خبر خوبی بود ... مطمئنا تو e3 میبینیمش با این اوصاف ... امیدوارم همچنان انحصاری باشه

@ امیر !
در جواب باید بگم 100% گیم پلی بازی به سبک نوبتی و سنتیش برگشته ! اگر اسمش بشود 15 ! چون اونوقت جزو سری اصلی حساب میشه ! شاید اسپین آف ها گیم پلی متفاوتی داشته باشند ! ولی این یک اصل هست که سری اصلی فاینال ها ! یک قواعد خاصی دارند که همیشه پیروی میشه ! مثل نوبتی بودن ! و برای همین هم برای دلجویی سبک ورسوس رو توی بازگشت لایت آوردن ! تا سری اصلی همون نوبتی بمونه !
@فرشاد !
و در مورد شمارهای 11 و 14 یا همون realm reborn اون ها جلوی اسمشون ONLINE رو یدک میکشیدن و سری اصلی حساب نمیان !
حتی سازندشون هم نطریه ی MMO داشته روشون ! اون ها حساب نمیشن !

دقیقا من عاشق اون تریلر اولیه شدم 10000 باری نگاهش کردم و هربار لذت میبردم

در رابطه با قسمت دوم حرفتون هم بگم که مگه XIV گیم پلیش مثل بقیه FFهاست؟

منظورم بازی های اصلی بدون احتساب MMOها هستش فرشاد جان...:)
نمایش های گیم پلی ورسوز خیلی خوب بود و من هم دوسش داشتم چون kingdom hearts رو هم خیلی دوست دارم که بیشتر جنبه اکشن نقش آفرینی داره ولی اگر بخوایم واقع بین باشیم عمق مبارزات سنتی رو نداره...!(حالا در این مورد نمیخوام فکت صادر کنم چون ممکنه خیلی هم این سبک جای کار و عمق داشته باشه و من هنوز چون تجربه نکردم ازش بیخبرم)

ولی با این حساب که بخواد جزو قسمت های شماره دار اصلی محسوب بشه به نظرم اسکویر شاید گیم پلی رو تغییر بده و به سمت المان های کلاسیک تر و نوبتی تری مثل فاینال فانتزی 10 و یا 13 پیش ببره...
در غیر این صورت بازی هر چه قدر هم خوب باشه ممکنه باز خیلی ها صداشون دربیاد که فاینال فانتزی داره از ریشه هاش دور میشه و به سمت اکشن تر شدن پیش میره...!
در جواب باید بگم 100% گیم پلی بازی به سبک نوبتی و سنتیش برگشته ! اگر اسمش بشود 15 !
بردیا جان منم با شما موافقم ....ولی یه جوری گفتی انگاری کاملا و بدون شک مطمئنی رو این قضیه... :d

نمیدونم چرا RPG دوست دارم اما JRPG اصلا تو کتم نمیره .
yahoo_22.gif
علی رضا بیشتر با گیم پلی jRPG ها مشکل داری یا با اتمسفر و دنیاشون؟:d
آخه برای من اینجوریه که اول باید حال و هوای بازی منو بگیره و بعد درگیر بقیش میشم...!
اگه بتونی با اون اتمسفر خاص ژاپنی کنار بیای گیم پلی هیچی کم نداره از نمونه های غربی...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or