Nolan North: باور دارم A Thief's End آخرین عنوان از سری Uncharted خواهد بود

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
42687727359709633129.jpg

به گفته Nolan North، عنوان Uncharted 4: A Thief's End می‌تواند آخرین نسخه از این سری باشد.
طی صحبتی با IGN، مشخص شد تا آنجایی که North مطلع است، A Thief's End آخرین نسخه از این سری است که Naughty Dog قصد ساخت آن را دارد و دوست دارد استودیو دیگری این سری را ادامه ندهد.

او به LUKE KARMALI گفت: "این تلخی ها و شیرینی های خودش را دارد. اما در یک نقطه خاص، دوست دارید در اوج خارج شوید. اگر این عنوان آخرین نسخه از این سری باشد، که من هم باور دارم هست- هیچ چیزی تایید نشده است، اما من بر این باور هستم که این عنوان آخرین عنوانی است که Naughty Dog آن را می‌سازد. و امیدوارم استودیو دیگری این کار را نکند. چون ND بهترین ها را برای این سری انجام داده است.- اما بله، این یکی از چیز هایی است که باید از آن بگذرید، وقتی به آن نقطه خاص رسیدید.
من ایده در اوج خداحافظی کردن را دوست دارم، به نظرم ایده درستی است..."

منبع

با توجه به مکالمه ای که حین تریلر پخش میشه به نظرم نولان بیراهه نگفته...یحتمل آنچارتد 4 آخرین بازی سری یا حداقل آخرین آنچارتد با ناتان دریک هست!

پ.ن :
فاصله زمانی بین آنچارتد 3 و 4 چقدره؟؟ به نظر میاد ناتان یکم پیرتر شده؟؟ :d چروک های صورتش بیشترشده!!!
تریلر رو که دیدم با دیدن این ناتان یاد یکی از عمو هام افتادم..قیافه اشون عین هم هست!
:d

حتی اگه داستان ماجراجویی های نیت توی این شماره به پایان برسه بعید می دونم آخرین نسخه از uncharted باشه
اینجور بازی ها همیشه ایده های زیادی برای ادامه دارن، اگر نگیم مهمترین ip قطعا یکی از 3 تا ip مهم سونی همین uncharted هست
منکه فکر می کنم توی این شماره داستان نیت به پایان می رسه ولی با معرفی شخصیت دیگه ایی امکان ساخت ادامه فراهم می مونه

این صحبت ها هم به نظرم بیشتر می خواد گیمرهارو هایپ کُش کنه ( نامردا هایپ از این بیشتر؟ :دی )

یعنی فقط منم که دوست دارم انچارتد توسط یه استدیو دیگه ادامه پیدا کنه؟:d
مثل کاری که ماکروسافت با هیلو کرد.خیلی هم نمیتونه بد باشه
ناتی داگ هم بره رو یه ای پی جدید کار کنه همراه با the last of us:>
همین RAD هم میتونه گزینه ی خوبی باشه.امتحانش رو هم سر the order پس میده(شما بخونید داده)

صد در صد ادامه داره، حالا یا با ناتان دریک یا با شخصیت جدید، دقیقا مثل این Tomb Raider ریبوت بشه هم با ایده های جدیدتر و 5-6 سال بعد آخرای نسل PS4 بیاد بترکونه مثل The Last of Us.:x

اما خیلی دلم براش تنگ میشه، کنسول بدون آنچارتد اصلا معنی نمیده...=((:((

به نظرم سونی نمیاد یکی از بزرگترین و پرفروش ترین ای پی های خودشو محو کنه..همینطور که ما نمیخوایم

میلیون ها نفر هم عین ما هستن..

ولی خداییش اگه بازی رو تموم کنن کلا من یکی نیست و نابود میشم

نههههههههههههههههههههههههههههههه:(( من دلم برای ناتان و تیکه هایی که مینداخت تنگ میشه جوک هایی که میگفت و سالیوان که همیشه قپی میومد که جوونه
از یه طرف هم خوبه چون ND میاد و بازی مثل Tlou 2 رو میسازه:d

نههههههههههههههههههههههههههههههه:(( من دلم برای ناتان و تیکه هایی که مینداخت تنگ میشه جوک هایی که میگفت و سالیوان که همیشه قپی میومد که جوونه
از یه طرف هم خوبه چون ND میاد و بازی مثل Tlou 2 رو میسازه:d

فک نکنم جدی شدن بازی دیگه انقدر عمیق شده باشه که ما با یه ناتانه جدی و خشن روبرو باشیم فک کنم هنوزم تو بازی دیالوگ های طنز وجود داشته باشه :-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or