Nokia N95 سلطان بی رقیب

سلام دوستان

من دیشب یه N95 8Gb خریدم.

سوالی که داشتم اینه که من میخوام از WiFi گوشی استفاده کنم و مودمم هم WiFi داره و ساپورت میکنه .
N95 هم اونو میشناسه اما وقتی میخوام وصل بشم به اینترنت و وبگردی کنم ارور میده و مینویسه : نمیتونه به Wlan وصل بشه .

کسی میتونه منو در این مورد راهنمایی کنه ؟

با تشکر

سلام دوستان

من دیشب یه N95 8Gb خریدم.

سوالی که داشتم اینه که من میخوام از WiFi گوشی استفاده کنم و مودمم هم WiFi داره و ساپورت میکنه .
N95 هم اونو میشناسه اما وقتی میخوام وصل بشم به اینترنت و وبگردی کنم ارور میده و مینویسه : نمیتونه به Wlan وصل بشه .

کسی میتونه منو در این مورد راهنمایی کنه ؟

با تشکر
به مبارکه.امین شناختی؟DR M3phislo تو لایو خدا بیامرز 08 میزدیم.بهت بگم باحال ترین گوشی رو خریدی.من از تیر ماه تا الان N95 معمولی دارم و واقعا ازش راضیم چه برسد که 8GB باشه باتریشم از BL-5F به BL-6F تغییر کرده باشه.در رابطه با اینترنت من خواستم GPRS رو با کامپیوتر SHARE کنم ولی مشکل IP ازم میگرفت ولی تا اون جایی که میدونم با wlan مشکلی نداره.راستی چه جوریه هاردش هنگ میکنه یا نه؟

به مبارکه.امین شناختی؟DR M3phislo تو لایو خدا بیامرز 08 میزدیم.بهت بگم باحال ترین گوشی رو خریدی.من از تیر ماه تا الان N95 معمولی دارم و واقعا ازش راضیم چه برسد که 8GB باشه باتریشم از BL-5F به BL-6F تغییر کرده باشه.در رابطه با اینترنت من خواستم GPRS رو با کامپیوتر SHARE کنم ولی مشکل IP ازم میگرفت ولی تا اون جایی که میدونم با wlan مشکلی نداره.راستی چه جوریه هاردش هنگ میکنه یا نه؟

ممنون گل پسر . اره شناختمت . نکنه بن شدی ؟!

الان که 7 گیگش پره سرعتش با اون اول که 1 گیگش پر بود هیچ فرقی نکرده و نه کند شده و نه هنگ میکنه .
جدا گوشی فوق العادیه !

در ضمن این پکی که من گرفتم پک Spider Man 3 هسش که فیلم کاملش رو گوشی ریخته شده و مدت زمانش هم 2 ساعت و 15 دقیقه و با حجم 814 Mb هست.

سلطان خان به سلامت باد! ای لامصب ها همه تون میگین گرفتین... ولی نمیگین چند گرفتین؟
ای بچه مایه دارا ! ! ! یا شایدم یه ملیون برا شما پولی نیست؟

دوستان کسی میدونه چه جوری این مشکلو میشه حل کرد؟:
همه میدونید N95 ورودیه 3.5mm داره.وقتی هم که هدفون بهش وصل میکنید PLUG&PLAY نیست و میپرسه که چی بهش وصل کردید(MUSIC STAND_TV_HEADPHONE)ولی وقتی هدست رو با هدفون بهش وصل میکنید خودش هدست رو میشناسه.من از وقتی که بهش نوار مغناطیسی وصل کردم این مشکلو داره که هدست رو نمیشناسه و سوال میکنه:(MUSIC STAND_TV_HEADSET_HEADPHONE)و مشکل اینجاست که وقتی هدست رو انتخاب میکنم صدا از هدست به هدفون منتقل میشه(یعنی مشکل سخت افزاری نداره) ولی کنترل هدست کار نمیکنه همین طور میکروفونش!الان هم که فیرمور رو اپ کردم بازم مشکل پا بر جاست.
کسی میتونه کمکی بکنه؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or