No PC Dead Space 2

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

raya2

کاربر سایت
EA در آخرین گزارش مالی خود از آوردن لوگویی مبنی بر منتشر کردن بازی Dead Space 2 برای پلتفرم PC خودداری کرد. در ابتدا تصور این بود که بازی با تاخیر برای PC منتشر خواهد شد, ولی یکی از مسئولان EA اعلام کرد که : " در حال حاضر , هیچ تصمیمی برای انتشار این بازی برای PC , در نظر گرفته نشده." و در سوالی که در مورد علت این کار پرسیده شده تاکنون هیچ جوابی داده نشده.

سرچشمه :
http://www.bluesnews.com/s/107212/no-pc-dead-space-2

پ.ن : اون از Dante's Inferno و Brutal Legend و Fifa WorldCup, این هم از این...

آخرین ویرایش:
والا این نوعش را ندیده بودیم یه بازی تائید بشه چند ماه بعدش کنسل بشه:((به احتمال زیاد میاد مثل بازی های دیگه جی تی ای و رزیدنت و lost planet 2 و ...)
ea داره گند میزنه به پی سی اونم از the sims 3 که کنسولی شد(همش بهونه میکنند فروش کم پی سی اخه اینکه خیلی فروخته چرا میره کنسول)

فک نکنم شایعه میکنن تا فروش خوبی روی کنسول داشته باشه بعدش برای پی سی هم میاد ;)
بازی رسما برای پی سی تائید شده بوده ولی تو گزارش مالی جدید ea و اسامی بازی ها dead space 2 نوشته شده برای کنسول و handheld به نظر میرسه نسخه پی سی کنسل شده و به جاش handheld اضافه شده

آخرین ویرایش:
موافقم...
این یه تدبیر جدید که چه عرض کنم برای بازیهاست مثلgta4یا همین اپیزود فرام لیبرتی
در کل به نظر من اگر هم زمان منتشر نشه حتما دو یا سه ماه بعد حتما منتشر میشه

به زیر پای pc باز هاا بابا :biggrin1: عزیزان pc دار ناراحت نباشین همچین توفه هم نبود :biggrin1: (خودمونو کوچیک نکنیم به خاطر یه بازی ...:biggrin1: )
برا من اصلا مهم نیست میخوان بدن یا ندن بعدا خودشون میان التماس ما رو میکنن

یعنی واقعا الان باید بدتر فحش خا رو داد بهشون.dante هم اول واسه PC قرار بود بیاد ولی بعدش کنسل شد.خاک بر سرشون:(
جالبه بازی dead space 2 برای PSP میاد مثل عناوین Army of Two: The 40th Day and Dante's Inferno
فکر کنم ea ترجیح میده به جای پی سی جدیدا عناوینش را روی psp بده.

به زیر پای pc باز هاا بابا :biggrin1: عزیزان pc دار ناراحت نباشین همچین توفه هم نبود :biggrin1: (خودمونو کوچیک نکنیم به خاطر یه بازی ...:biggrin1: )
برا من اصلا مهم نیست میخوان بدن یا ندن بعدا خودشون میان التماس ما رو میکنن

مرسي اعتماد به نفس !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or