No Man's Sky | PC

• Thread starter Thread starter Sabaton
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
no-mans-sky.jpg

نام بازی: No Man's Sky
طراح: Gareth Bourn
استدیو سازنده:Hello Games
ناشر: Hello Games
پلتفرم: PlayStation 4, Microsoft Windows
سبک:Adventure

• بازی No Man's Sky در نمایشگاه E3 سال 2014 برای PS4 معرفی شد و مدتی بعد برای PC تایید شد.
  • بازی داری 2 مد سینگل و مالتی پلیر هست.
  • بازی داستان ندارد و شما در این بازی داستان مخصوص به خود را خواهید ساخت.
  • دیدن کل جهان بازی 5 میلیارد سال زمان میبرد.
  • سیاره های گوناگونی در این بازی قرار خواهد داشت که هر کدام دارای ویژگی هایی مانند زندگی، محیط زیست، دریاچه ها، غارها، آبشارها و دره ها هستند.
  • شما توانایی پرواز و فرود بر روی هر سیاره ای را خواهید داشت.
  • تعداد سیارات بازی 18 Quintillionـه !
  • امکان آپگرید اسلحه ها و سپر ها و ... در بازی وجود دارد.
  • گیم پلی بازی بر سه پایه مبارزه,گشت و گذار ,مبادله هست.
  • در زمان ورود به سیاره میشه اسمش رو عوض کنیدو همینطور اسم موجودات اون سیاره رو.
  • اگر موجودات زیادی بکشید,میزان Wanted لولتون بالا میره و اول نگهبان های سیاره میان سراغتون و بعد پلیس فضا و بعد هم ارتش!
  • اگر بمیرید تمام اطلاعاتی که در Atlus سیو نکرده باشید از بین میره.
  • وقتی بازی تموم بشه, میتونید به گشت و گذار ادامه بدید.

با تشکر از mamad2010

اخبار

No Man's Sky برای PC هم منتشر خواهد شد

گیم‌پلی No Man's Sky به مانند دنیای آن متنوع است

جهانِ No Man's Sky بی‌ انتهاست؛ دیدن کل این جهان در 5 میلیارد سال

تصاویری از بازی

آپدیت 4 که صفحه ی قبل گذاشتم دقیقا همون آپدیتی هست که Codex امروز داده بیرون. ولی نسخه ای که من گذاشتم تمامی فایلها رو داره و روی هر نسخه ای (حتی GOG) جواب میده. ولی آپدیت کودکس فقط روی نسخه ی خودشون جواب میده (No man's Sky-Codex) چون به صورت Xdelta هست و به همین دلیل حجمش کمه.
یعنی برای نسخه gog هم میشد استفاده کرد؟

یعنی برای نسخه gog هم میشد استفاده کرد؟
بله. فرق gog و Codex فقط توی فایله exe هست و چون این آپدیت فایل exe رو داره میتونید استفاده کنید ولی به قیمت گزاف!!!! چون سیو بازیتون میپره و هیچ راهیی هم برای تبدیل سیو GOG به Steam نیست.

• Like
Reactions: MVT
اقا اپديت اول كودكس رو بدون اپديت هاي غير رسمي نصب كن عالي شد وارد بازي شدم 40 50 دقيقه اي بازي كردم فريم هم با اين كامپيوتر عاليه و قشنگ 3 تا سياره رو گشتم خيلي حال داد

دوستان من آپدیت 3 رو ریختم حالا میخوام این 4 رو بریزم این ارور رو میده:
GAMEDATA\PCBANKS\NMSARC.553AF401.pak Hash sum mismatch! Required MD5: 73B75DDDBD300B1EBA635EFD08E624C6
GAMEDATA\PCBANKS\NMSARC.B9700502.pak Hash sum mismatch! Required MD5: A5C074D39EB06B78DE50BDE0D82F5AAB
اگر راه حلی هست بگید
راستی اگر کسی هر 2 اپدیت رو ریخته لطف کنه این 2 فایل رو برام اپلود کنه ممنون میشم
NMSARC.B9700502.pak
NMSARC.553AF401.pak

دوستان من آپدیت 3 رو ریختم حالا میخوام این 4 رو بریزم این ارور رو میده:
GAMEDATA\PCBANKS\NMSARC.553AF401.pak Hash sum mismatch! Required MD5: 73B75DDDBD300B1EBA635EFD08E624C6
GAMEDATA\PCBANKS\NMSARC.B9700502.pak Hash sum mismatch! Required MD5: A5C074D39EB06B78DE50BDE0D82F5AAB
اگر راه حلی هست بگید
راستی اگر کسی هر 2 اپدیت رو ریخته لطف کنه این 2 فایل رو برام اپلود کنه ممنون میشم
NMSARC.B9700502.pak
NMSARC.553AF401.pak
کسی نبود؟آپلود؟

متاسفانه همین یه ساعت پیش دوباره یه پچ بتای دیگه از طرف سازنده عرضه شده. به نظرم کسانی که میخوان بازی کنن فعلا این بازی رو اجرا نکنن تا عرضه ی پچ ها یه کم سر و سامان بگیره. صبح یه پچ میدن شب یه پچ دیگه. مسخره بازیه. لینکش برای کسانی که میخوان تمامی آپدیت های قبلی رو هم داره:

No Man's Sky Update 5 Experimental
No.Man's.Sky.Update.5.Experimental.part1.rar | openload
No.Man's.Sky.Update.5.Experimental.part2.rar | openload

• Like
Reactions: m.a.t and Lord Odin
گفتم که تو توضیحات من آپدیت 3 رو گرفتم اونم 924mb بود حالا که میخوام این 4 رو نصب کنم به نبود اون 2 فایل گیر میده
دوست عزیز منم گفتم آپدیت 4 که گذاشتم تمامی آپدیت های قبلی رو داره و اصلا به بودن یا نبودن فایلی گیر نمیده. درست مثل همین آپدیت 5 که پست بالا گذاشتم. احتمالا آپدیتی که شما میگید آپدیت 4 هست و به نبود 2 تا فایل گیر میده حجمش زیر 50 مگه و به صورت xdelta هست که حتما نیاز به فایل اصلی بازی بدون هیچ آپدیتی داره (No man's Sky-Codex). کامل توضیح دادم. امیدوارم متوحه شده باشید.

عذرخواهی میکنم ولی از اساتید یه سوالی داشتم :

من الان بیشتر از 15 ساعته دارم بازی میکنم و بیشتر از 7 تا سیاره رو هم گشتم
الان مشکلی که دارم اینه که با همون سفینه ابتدایی دارم بازی میکنم و فضا خیلی کم داره
اگه بخوام سفینه جدید هم بخرم که هزینه اش سرسام آوره ... چند صفحه قبل یکی از دوستان گفتن که بهتره یه سفینه خراب پیدا کنیم و تعمیر کنیم برای جایگزین کردن سفینه فعلی خودمون
ولی من تا الان هیچ سفینه خرابی پیدا نکردم که تعمیر کنم
به اکثر پایگاهها هم رفتم ..
Bypass chip رو هم ساختم و به پایگاههای transmission هم سرکشی کردم ولی دریغ از یه دونه سفینه خراب ... !

اگه کسی میدونه کجا میشه سفینه خراب پیدا کرد ،، من رو راهنمایی کنه ... ممنونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or