PlayStation Nioh

5k65_nioh-badge-01-ps4-eu-12jul16.png

Developer: Team Ninja
Publisher: Koei Tecmo
Genre: Action RPG
Release Date: 7 Nov 2017
سفر های ویلیام آدامز....
این روزها یکی دیگر از عناوین انحصاری و بلند متا داران , کنسول معظم و بلند مرتبه ps4 نیز به جرگه آرشیو pc گیمر های عزیز پیوست...​
(چه دوست داشته باشید چه نه دیگه کم کم باید به اومدن بازی های بزرگ کنسول ها برای pc عادت کرد ......
در خلال جنگ های خونین بین سونی و ماکروسافت برنده قطعا pc بازها هستند.....)

krdy_picture35.jpg

حال بر آن دیدیم تایپیک این عنوان تحسین شده را به پا داریم (موندم چرا تا حالا کسی نزده ..) بلکه دوستان از تجربیات یکدیگر پند گیرند و گره ای از مشکلات گمیپلی خود بازکنند (مشکلات مربوط به درون بازی مثل کجا برم . ..این آیتم به چه درد می خوره ...غوله رو چجوری بکشم و ....اینا ... تایپیک مشکلات فنی جداست..) و ره توشه ای برای سفر سخت و دوشوار خود محیا سازند....​

akq4_picture2.jpg

در مورد داستان بازی هم همه چیز برمی گرده به آمریتا ...اصلا همه دنبال آمریتا هستند ( با آمریتا رائو اشتباه نشه ..آخه خیلی ها دنبال اونم هستند...) آمریتا یک سری سنگ های جادویی هستند که تو ژاپن اون موقع خیلی زیاد بوده ..از اون ور ملکه الیزابت نمی دونم چندم هم برای پیروزی بر اسپانیا عده ای رو به همراه آقایی که شما باشید (ویلیام آدامز ...ویلیام .....اصلا ویلی صدا کنید راحت باشید..) می فرسته پی آمریتا...مدت ها بعد شما رو تو زندان میندازن ( آخه چرا...) شما هم از اونجا که دلتون طاقت نداره می زنید بیرون ..حین فرار با یک حاج آقایی به نام ادوارد کلی ( ما بهش میگیم حاج ادوارد...بازم شما هر جور راحتین صداش کنید..) در گیر میشین و روح نگهبانتون رو می پیچونن...بعدش نمی دونم چی چی ....نمی دونم چی چی ....شما دوباره می روید ژاپن و....​

uu25_picture34.jpg

اگه طرفداره دارک سولز (سبک گیمپلی و سختی), اونیموشا ( جو و حال و هوای سامورایی )نینجا گایدن ( تیم نینجا و مبارزات سریع و کاتانا ) توی کیدن ( اون oni کله قرمزه آتیشیه...) و از همه مهمتر باز کردن صندوق ها با لگد به روش ریو هایابوسا هستید ...یکی از آرزو هاتون برآورده شده ....بریزید تو بازی و اگه فکر می کنید تو دارک سول خیلی شاخ هستید کور خوندید این بازی یه نموره سخت تره (بخاطر مبارزات سریعتر و ویلیام ضعیف تر , نبودن سپر ,حتی یک در قابلمه هم پیدا نمیشه بگیرید جلوتون ...و همینطور عدم پشتیبانی رسمی از موس...البت غیر رسمیش هست ...)​
پس بازی رو نصب کنید و از مرگ لذت ببرید.....​

آخرین ویرایش:
تازه شماره سوم رو میگی خیلی وسیعه و محیط ها بزرگن دارک 3 بازی هست که بانفایر هاش خیلی زیادن و همین کار رو خیلی برای بازیکن ساده تر می کنه و البته مپ بازی به نسبت دارک 2 خیلی کوچکتره و البته برعکس دارک سولز 1 که تا اواسط بازی چیزی به اسم فست تراول نداشت و بعد از نیمه های بازی هم فست تراول نصفه و نیمه بهت میداد خیلی ساده تره
من پیشنهاد می کنم وقتی رو که برای nioh گذاشتی برای دارک 3 هم بگذاری واقعا بازی بی نظیریه و حیفه انقدر راحت بیخیالش بشی اگه خیلی تو این سبک تازه کار باشی 35 ساعت بیشتر طول نمی کشه بازی رو تموم کنی (همه باس ها رو کامل بزنی )
اول باید بلادبرن برم اون میگن ساده تره

اول باید بلادبرن برم اون میگن ساده تره
خیر به هیچ عنوان اون ساده تر نیست!
اونجا تاکتیک فقط سرعته، در حالی که تو دارک تاکتیک سپر و عکس العمل به موقعه است.
من قبلا این که برم بلاد رو بازی کنم دارک 2 و 3 رو جویده بودم وقتی رفتم بلاد سختیش غیر قابل باور بود برام! چون نه سپر بود! نه جادو، نه اون قدرت ارمور و اسلحه و غیره! در حالی که همون تاکتیک ضربه به موقعه رو یاد بگیری همه اونا رو جبران میکنه، بعد 300-400 ساعت بلاد رو بازی کردم فهمیدن استراتژی این بازی چیه. هر کدوم از این بازی ها سختی خودشون رو بر اساس استراتژی خودشون دارن، پس نتیجه میگیریم هیچ کدوموشن ساده نیستن.

خیر به هیچ عنوان اون ساده تر نیست!
اونجا تاکتیک فقط سرعته، در حالی که تو دارک تاکتیک سپر و عکس العمل به موقعه است.
من قبلا این که برم بلاد رو بازی کنم دارک 2 و 3 رو جویده بودم وقتی رفتم بلاد سختیش غیر قابل باور بود برام! چون نه سپر بود! نه جادو، نه اون قدرت ارمور و اسلحه و غیره! در حالی که همون تاکتیک ضربه به موقعه رو یاد بگیری همه اونا رو جبران میکنه، بعد 300-400 ساعت بلاد رو بازی کردم فهمیدن استراتژی این بازی چیه. هر کدوم از این بازی ها سختی خودشون رو بر اساس استراتژی خودشون دارن، پس نتیجه میگیریم هیچ کدوموشن ساده نیستن.
بلادبورن از نظر سختی اصلا بازی راحتی نیست ولی به نظرم برای شروع سری سولز بهترین گزینه است چون اصلا پیچیدگی ساختاری دارک سولز رو نداره آیتم های خیلی خیلی کمتری داره برای همین بهترین گزینه برای شروع این سریه

امروز رسیدم خونه نینجاها....چه آدم های مهمون نوازی هم بودند ...چقدر هم منو دوست داشتند... تا منو می دیدند می پریدند به سمتم ...فقط نمیدونم چرا روی صفحه عدد های قرمز رنگ نمایش میداد...من هم کلی آمریتا بهشون دادم...نمی دونم ...شاید هم خودشون گرفتند... :-?..مهم نیست ..تازه کلی هم باهم قایم موشک بازی کردیم از بس خونشون اتاق مخفیانه داشت.....
یاد و خاطره ninja gaiden black ومرحله دوم ninja gaiden 2 برام زنده گشت...مخصوصا قبیله عنکبوت سیاه (اینجا هم نینجاها سیاه پوشیده بودند ( فکر کنم فامیلشون مرده بود) همینطور خیلی وقته سم پاشی نکردند خونشون پر عنکبوت بود.....
^:)^... خدا اموات مرحوم و مرحومه برادران زحمت کش تکمو و تیم نینجا رو غرق رحمت کنه.... ^:)^
اون موقع که من بازی می کردم شما یادتون نمیاد آخه من گیمر فسیلی هستم ...:D....​

یادمه اون قدیما سر کوچه مون یک تیرانازاروس رکس ( نام علمی : Tyrannosaurus) با یک ترای سراتوپس (نام علمی : Triceratops )اختلاف ها رو کنار گذاشته بودند و با هم شریکی یک غار اجاره کرده بودند و کلوپ راه انداخته بودند ....یدونه مگادرایو چوبی و دو تا میکرو سنگی هم بیشتر نداشتند ...بازی هاشون هم فقط میوه خور بود و عصر حجر........من هم همیشه اونجا پلاس بودم البته بیشتر پشت شیشه اون هم به عنوان تماشاگر نما ...تا اینکه یک روز از پشت شیشه غار دیدم پسر رپتر همسایمون داره یک بازی جدید می کنه.. یک آدمک با لباس پارچه ای گشاد به رنگ آبی هی بالا پایین می پرید و با شمشیر باعث انفجار و دو نیم شدن جماعت خلافکار میشد به علاوه به فنون نینجتسو و زبان انگلیسی تسلط کامل داشت ....=D>....
یادمه اون روز مجبور شدم چندتا از برگ های دور تنبونم رو بفروشم (البته بعد از شستن...) به ایگوانودان پیری (نام علمیOld Iguanodon ) که سر کوچه سبزی فروشی داشت تا بتونم یک دست بازی کنم....درسته که اون روز با ظاهری نیمه برهنه در کلوپ مشاهده شدم ولی ارزشش رو داشت که برادر Ryu Hayabusa رو از نزدیک ببینم ....\m/

حالا اینا رو گفتم که به این جا برسم که اگه بچه خوبی باشید میتونید با jin Hayabusa (نمی دونم کیه ریو میشه ... فقط همین رو میدونم که شوهر خالش نیست ..چون اونو من می شناسم) که از همون لباس آبی ها میپوشه مبارزه مخفیانه کنید...:-bd البته نه تو خونه نینجاها ...یک جایی توی دی ال سی اون دوردست ها...

آخرین ویرایش:
:Weightlift: Boss Fight دهم :Weightlift:

( Sapo Gigante (Giant toad

بله درست حدس زدید ایشون توی انیمه Naruto هم نقش آفرینی کردند

همینطور با حفظ سمت استاد هاتوری هانزو نیزبودند ( تو دانشگاه آزاد واحد کیوتو جنوب ...2 واحد اندیشه بودایی 1 و 2 و همینطور 1 واحد عملی آزمایشگاه مواد دودزا و فوق خفن با هم داشتند...) پس خواهشا احترام استاد رو حفظ کنید....

یک ضربه ایشون کافیه تا مردم محله شاهد اعلامیه ای با نام و تصویر شما به عنوان جوان ناکام باشند پس سعی کنید یخورده دور از ایشون بازی کنید که خدایی نکرده حرکتی نکنید که بی احترامی تلقی بشه ( پشت مشت نرید...هر چند اگه برید کار راحت میشه ...حداقل یجوری برید که احترام از بین نره ....وگرنه می فرستنتون کمیته انضباطی برای اعمال قانون ...مسئولین اونجا هم 3 تا از این کچل ها هستند که فک ندارند و زبونشون بیرونه.. .x_x...
و به طور خیلی فجیعی همراه با درد وخونریزی قانون رو اعمال می کنند ....حالا خودتون میدونید.....8-|..

سعی کنید ازخاطرات کودکی خود بهره بگیرید ...یادتونه تسوکه چجوری میجنگید... فاصله رو رعایت کنید.. حمله سریع.. ضربه به همراه احترام و عقب نشینی... دقیقا خیلی دور خیلی نزدیک...
(داداش کایکو اینجا جواب نمیده ...لطفا سوال نکنید...) همینطور که دارید ضربه های توام با احترام وارد میکنید
به فکر ki برای برگشت هم باشید ( شمشیر با استنس بالا بسیار بسیار خوب میباشد...

لباس سیاه هم نپوشید چون ممکنه با خرمگس معرکه اشتباه گرفته بشید و بهتون زبون درازی بشه... فقط یادتون نره ایشون استاد طراحی کپسولی و نارنجک های دست ساز توپی با دوز اکلیل بالا هستند.....
اگه دوست ندارید سر جنازه تون بایسته و دود حلقه ای چپق هوا کنه ازجادوی کند کننده استفاده مفید کنید...

آخرین ویرایش:
سلام
آقا من به یه مشکل اساسی برخوردم و اونم اینه که موقعی که ماموریت Memories of Death-Lilies رو انتخاب میکنم بازی توی صفحه لودینگش مشکل پیدا میکنه و دچار infinite loading میشه، یعنی موسیقی همچنان پخش میشه و آیکون لودینگ سمت راست صفحه هم داره حرکت میکنه ولی لودینگ تموم نمیشه و حتی 50 دقیقه هم صبر کردم و تموم نشد وهر راهی هم که فکر کنید امتحان کردم و توی فروم های خارجی هم چند نفر همین مشکل رو داشتن ولی راه حلی براش پیدا نکرده بودن.
حالا اگه کسی سیو بعد از مرحله Memories of Death-Lilies رو داره بی زحمت دریغ نکنه چون توی اینترنت فقط سیو کاملش هست که اونجوری هم ماموریت ها تبدیل به Twilight شدن و خیلی سختر هستن:d
پیشاپیش خیلی ممنون، اجرتون با آقا نوبوناگا:x

ببخشید دیر شد آخه من اون موقع عقب تر از شما بودم ....احتمالا خودتون تا حالا کاری کردید... در هر صورت این سیو خودم برای همون مرحله منتها درست دم در خونه غول آخر ...فقط کافیه زنگ رو بزنید و ایشون بگه کیه... در این حد... شاید بازی به حرمت موی سفید ویلیام من گیر نداد و کوتاه اومد و کارکرد.....فقط زیپش کردم ..شما خودتون زحمت باز کردن زیپش رو بکشید.....

Savedata

اگه اون نشد (کاش بشه آخه مبارزه با غولش خیلی قشنگه ...) اینم بعد از پایان مرحله و روی نقشه......لولم 94 هست بیشتر لباسهام رو هم گذاشتم جلوی دیوار مهربونی....یک میلیون هم تو حسابم هست که قابل شما رو نداره.....سیو و ویلیام من از آن شما..........خدا کنه آقا نوبوناگا سر دادن اجر خسیس بازی در نیاره....

http://s8.picofile.com/file/8313258018/Savedata.rar.html

شما چجوری اینو بازی میکنین ؟ شدید فریم دهی افتضاح بود پاکش کردم رفت .
توی تنظیمات روی حالت سینمایی و 30 فریم قرار میدادید ...هیچ افت فریمی مشاهده نمیشد ...برای من که اینطوری درست شد....

>:) Boss Fight یازدهم >:)

Ogress

هر چی دعا معا دارید بخونید....اگر احتیاج به دست به آب هم دارید دستتون رو به آب برسونید...
من خودم احتیاج داشتم ولی دستم نرسید بعدش.....:-& .......
چهره معصوم این غول طوری هست که باعث ایجاد رعب و وحشت در دل مومنین بشه...
و کاری کنه که از ترس به خودتون بترسید....

در وصف این غول همین جمله شاعر مرحوم بس که .. موی سیاه روی سیاه ناخن دراز واه واه و واه...

(حالا بعد قریب به بیست سال می فهمم که توی ده شلمرود چرا حسنی تک و تنها بود...
خدا به قلقلی و فلفلی و اهالی ده صبری جمیل عنایت کنه...)
خواهشا جمله نترس اینا همش جلوه ویژه هست رو با خودتون زیاد تکرار کنید.....

انگشت های این خانم طوری هست که از فاصله 11 متری بتونه قلقلک تون بده...
پس هیچ جای زمین مبارزه نیز امن نیست.....
اگر نگران سلامت و همینطور شرافت و حیثیت خود هستید.....
بهش پشت نکنید......انگشت هاش خیلی درازه....خیلی....یعنی می تونه از هر جایی شما رو....;))......با انگشت هاش تحت تاثیر قرار بده.....x_x

اگه دیدید روی زمین گل های سرخ رویید فکر نکنید خبری هست یا ایشون به شما علاقه مند شده و الانه که یک رقص بالیوودی ببینید....این گل ها سرعت گیره .... همون yokai realm
بهترین استراتژیی رفتن توی دل ایشون هست ...یعنی یجورایی زیر لباس بلندی که میپوشه ...زیبا نیست ولی جادار و مطمئن هست...(دیگه بهونه نیارید که زشته و می ترسیم...مو داره ...بو میده...سیاهه ...برید زیر و چشماتون رو ببندید و شمشیر .. نیزه ... هرچی تو دستتونه بچرخونید ) فقط وقتی چشماتون رو یهو باز کردید دیدید نیست بدونید پریده روی هوا....و بزودی تونل سفیدی رو خواهید دید البته بعد از اینکه زندگیتون از کودکی تا حالا از جلوی چشماتون عبور کرد...:((..

آخرین ویرایش:
ببخشید دیر شد آخه من اون موقع عقب تر از شما بودم ....احتمالا خودتون تا حالا کاری کردید... در هر صورت این سیو خودم برای همون مرحله منتها درست دم در خونه غول آخر ...فقط کافیه زنگ رو بزنید و ایشون بگه کیه... در این حد... شاید بازی به حرمت موی سفید ویلیام من گیر نداد و کوتاه اومد و کارکرد.....فقط زیپش کردم ..شما خودتون زحمت باز کردن زیپش رو بکشید.....

Savedata

اگه اون نشد (کاش بشه آخه مبارزه با غولش خیلی قشنگه ...) اینم بعد از پایان مرحله و روی نقشه......لولم 94 هست بیشتر لباسهام رو هم گذاشتم جلوی دیوار مهربونی....یک میلیون هم تو حسابم هست که قابل شما رو نداره.....سیو و ویلیام من از آن شما..........خدا کنه آقا نوبوناگا سر دادن اجر خسیس بازی در نیاره....

Savedata
آقا دستت درد نکنه و واقعاً شرمنده کردی ولی متاسفانه نتونستم دووم بیارم و از برادر @Safety & Peace که بازی رو تموم کرده بود درخواست کردم که اونم روم رو زمین ننداخت و سیوش رو بهم داد. البته با کلیا بدبختی و استفاده از یه Hex editor تونستم به بازی بشناسونمش که وسطای راه دچار مشکلات عجیب غریبی هم (مثل عدم نمایش عبارت Please Press Any Key اول بازی) شد ولی آخرش بلاخره شناساییش کرد:D
اون مرحله هم هر کاری کردم وارد نشد و فقط هم همون مرحله بود و باقیشون مشکلی نداشتن (حتی با آپدیت آخری هم درست نشد)
اگه واقعاً اینقدر مبارزه اش قشنگه مشکلی نیست توی یوتیوب میبینمش ولی اگه منظورت فیلم آخر مبارزه اس توی Amitra Memories دیدمش:D

آقا نوبونوگا یه ذره خشن هست ولی مطمئن باش گناس بازی در نمیاره:>

@mondas
سلام وقتتون بخیر تاپیک خیلی قشنگی دارید معلومه واقعا برای بازی وقت میذارید اینا رو جمع کردم پست اول اضاف کنید یا پست منو تگ کنید( که در اون صورت سعی میکنم پستمو با شما اپدیت کنم که باعث افتخارمه ) در نهایت بتونیم یه Mini Wiki اینجا داشته باشیم ;;):x

Boss Fights :
باس اول
باس دوم
باس سوم
باس چهارم
باس پنجم
باس ششم
باس هفتم

باس هشتم
باس نهم
باس دهم
باس یازدهم

Explanations :
Familiarity
Elemental Affects

سلام شما لطف دارید...خیلی ممنون...زحمت کشیدید واقعا دستتون درد نکنه ..تشکر.....^:)^
ولی فکر نمی کنم این چیزایی که می نویسم بدرد ویکی بخوره ....کافیه به یکیشون عمل کنید بیشتر از 8 ثانیه جلوی غول دوام نمیارید......:D..... اینا بیشتر شبیه تراوشات یک ذهن بیماره تا ویکی.....:-? ولی به پست اول اضافه کردم...(راستشو بخواهی در مورد تگ کردن پست شماباید عرض کنم..من بلد نیستم....یاد میگیرما...اما فراموش کردم:"> ....باز هم ممنون.....

نظرم عوض شد آقا:)) قشنگ یاد DS2 افتادم که ملت گفتن چقدر بازی آسونه و سازنده ها به رگ غیرتشون برخورد و باس های DLC رو سخت ساختن:)) اینا هم دقیقا همین قضیه براشون پیش اومده:))
اولین باس DLC کلا با 2 ضربه میکشه:)) تخیلی ترین چیزیه که دیدم:D از طراحیش بگیر تا هیت باکس های فضایی و ضربه هایی که یا Stamina رو کاملا خالی میکنه یا Health رو. هرچند قلقش دستم اومده و بعدا میرم پاره-ش میکنم:D/:)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or