PlayStation Nioh 3

سازنده
Team Ninja
تاریخ انتشار
اوایل سال 2026
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
استودیوی Team Ninja امشب در جریان مراسم State of Play سونی، به صورت رسمی از بازی Nioh 3 رونمایی کرد.
در Nioh 3، قهرمان داستان جنگجویی جوان است که در آستانه تبدیل شدن به شوگون بعدی قرار دارد. اما چرا او این‌چنین وقف مبارزه با یوکای‌ها شده؟ پاسخ این سؤال را فعلاً نگه می‌داریم برای زمانی دیگر. اما چیزی که امروز می‌توانیم با شما در میان بگذاریم این است که با آغاز نبردها، بازیکنان اکنون می‌توانند از میان دو سبک مبارزه کاملاً متفاوت یکی را انتخاب کنند: سامورایی و نینجا.

سبک سامورایی تجربه‌ای شبیه به بازی‌های قبلی Nioh ارائه می‌دهد. ویژگی‌های جدیدی مانند تسلط بر هنرهای رزمی (Arts Proficiency) که قدرت هنرهای رزمی را افزایش می‌دهد و دفع (Deflect) که به بازیکن اجازه می‌دهد حمله دشمن را در آخرین لحظه بلوکه کند، به بازی افزوده شده‌اند. این قابلیت‌ها رویارویی‌هایی شدید، نفس‌گیر و مرگبار را شکل می‌دهند.

در مقابل، سبک نینجا در حرکات سریع مانند جاخالی دادن و حرکات هوایی برتری دارد و به بازیکن اجازه می‌دهد با استفاده از تکنیک‌های متنوع نین‌جوتسو (Ninjitsu)، از فاصله‌ای امن به دشمنان حمله کند. بازیکن می‌تواند از تکنیک‌هایی مانند مه (Mist) که پس از حمله، یک بدل از شخصیت باقی می‌گذارد و گریز (Evade) که به بازیکن امکان می‌دهد از ضربات دشمن به‌طرز معجزه‌آسا جاخالی بدهد استفاده کند. این تکنیک‌ها کمک می‌کنند تا دشمن را فریب دهید و در یک چشم به هم زدن، از پشت ضربه‌ای مرگبار وارد کنید.

بازیکنان می‌توانند در هر لحظه‌ای از مبارزه، فوراً بین این دو سبک جابه‌جا شوند و بسته به شرایط داستانی که میان قوی‌ترین، سریع‌ترین و شیطانی‌ترین شخصیت‌ها روایت می‌شود، سبک دلخواه خود را انتخاب کنند. بعضی از بازیکنان بسته به نوع دشمنان یا مراحل، ترجیح می‌دهند بین سامورایی و نینجا به‌طور پیوسته جابه‌جا شوند؛ در حالی که دیگران، فقط یکی از این دو را بر اساس سختی چالش‌ها برمی‌گزینند. آزادی کامل دارید که سبک مورد علاقه‌تان را دنبال کنید و در برابر برخی از سهمگین‌ترین دشمنانی که تا به حال خلق کرده‌ایم بجنگید!

اما علاوه بر سبک‌های نبرد جدید، در Nioh 3 بازیکنان این امکان را دارند که در میدانی باز (Open Field) به گشت‌وگذار بپردازند — تجربه‌ای که حس آزادی بیشتری در کشف و رویارویی به ارمغان می‌آورد و در عین حال همان تنش و نبردهای نفس‌گیر همیشگی سری Nioh را حفظ کرده است.
با یوکای‌های ترسناک در نبردهایی غیرمنتظره روبه‌رو شوید، روستاهای مشکوکی را کشف کنید که در رازهای خشونت‌آمیز غرق‌اند، و به چالش عظیم The Crucible قدم بگذارید. از محیط‌های جدید، بی‌رحم و هیجان‌انگیز لذت ببرید، و برای بقا در این پادشاهی نفرین‌شده بجنگید!
منبع PLAYSTATION BLOG
بازی Nioh 3 تاکنون تنها با تاریخ عرضه برای کنسول‌های پلی‌استیشن معرفی شده و عرضه‌ی آن برای سال ۲۰۲۶ برنامه‌ریزی شده است.
با توجه به سابقه نسخه دوم که کمتر از یک سال پس از انتشار کنسولی برای پلتفرم PC منتشر شد، می‌توان امیدوار بود که طرفداران رایانه‌های شخصی نیز مدت زیادی در انتظار نمانند.
منبع pcgamer
photo_2025-06-05_02-00-54.jpg
photo_2025-06-05_01-59-16-jpg.383007
photo_2025-06-05_02-01-00-jpg.383008
photo_2025-06-05_01-59-21.jpg
نسخه آلفای رایگان بازی از تاریخ 4 ژوئن 2025 تا تاریخ 18 ژوئن در دسترس خواهد بود

Attachments

• photo_2025-06-05_01-59-16.jpg
    photo_2025-06-05_01-59-16.jpg
    241.4 KB · مشاهده: 2,475
  • photo_2025-06-05_02-01-00.jpg
    photo_2025-06-05_02-01-00.jpg
    190.8 KB · مشاهده: 2,437
آخرین ویرایش:
بازی بعد 63 ساعت تموم شد در ابتدا من خیلی گارد به این نسخه و اپن ورد شدنش داشتم اما در ادامه بخصوص از محیط دوم به بعد بیشتر با بازی و اپن وردش کنار اومدم طوری که تقریبا تمام محیط ها و ساید میشن کامل کردم تنها نکته منفی برای من فقط همین آسون تر شدن فاحش بازی بودن جدا از اون در کل از بازی لذت بردم و طی این زمان از بازی اصلا خسته نشدم

برای دوستانی که با مجموعه آشنایی دارن که خب میدونن ولی برای nioh اولیها این رو یادآوری کنم که این مجموعه از بازی تازه از نیوگیم پلاس شروع میشه.
دور اول فقط آشنایی با بازیه.
مخصوصا اگه با سطح سختی بازی و اینکه تا حدی آسون شده مشکل دارین.

نیوگیم پلاس به بعد تازه بیلدها معنی پیدا میکنن ، سطح سختی به شکل قابل توجهی میره بالا ، جای دشمنها عوض میشه و دشمنهای سطح بالاتر رو زودتر میبینین ، ماموریتهای جدید باز میشن ، لوت ها تازه جذابیتشون رو نشون میدن و...
حتی سولزبورن ها هم تا این حد نیوگیم پلاس ها درشون اهمیت نداره که Niohها دارن.

خواستم فقط یادآوری کنم که اگه یه دور تمومش کردین حتما +NG رو شروع کنین که تازه بازی شروع شده.

برای دوستانی که با مجموعه آشنایی دارن که خب میدونن ولی برای nioh اولیها این رو یادآوری کنم که این مجموعه از بازی تازه از نیوگیم پلاس شروع میشه.
دور اول فقط آشنایی با بازیه.
مخصوصا اگه با سطح سختی بازی و اینکه تا حدی آسون شده مشکل دارین.

نیوگیم پلاس به بعد تازه بیلدها معنی پیدا میکنن ، سطح سختی به شکل قابل توجهی میره بالا ، جای دشمنها عوض میشه و دشمنهای سطح بالاتر رو زودتر میبینین ، ماموریتهای جدید باز میشن ، لوت ها تازه جذابیتشون رو نشون میدن و...
حتی سولزبورن ها هم تا این حد نیوگیم پلاس ها درشون اهمیت نداره که Niohها دارن.

خواستم فقط یادآوری کنم که اگه یه دور تمومش کردین حتما +NG رو شروع کنین که تازه بازی شروع شده.
من این حجم از لول، rarity و special effect مختلف از سلاح و آرمور مشابه و مختلف یکم گیجم می کنه با اینکه با کلیت این قضیه حال می کنم که می شه کارای مختلفی انجام داد و ارزش تکرار بازی رو بیشتر می کنه.
پیشنهاد خاصی نیست که در چه جهتی می شه حرکت کرد و روی چی تمرکز کرد؟ یعنی مثلا لول هر equipment یا rarity یا مثلا special effect ها چقدر اثرگذار هستن روی بیلد ساختن و یا قابل لمس هستن تو بازی؟

البته الان بازی رو ندارم صرفا از روی دمو دارم می پرسم شاید بعدا بازی روداشته باشم وقت بذارم و متوجه بشم همشونو چون یکی از لذتهاش هم همینه اما فعلا نمی دونم داستان چیه فقط دمو رو تموم کردم و با یه سلاح سنگین و نینجای سبک دفلکت انجام می دادم و یه سری حرکات محدود.

• Like
Reactions: Arios 22
من این حجم از لول، rarity و special effect مختلف از سلاح و آرمور مشابه و مختلف یکم گیجم می کنه با اینکه با کلیت این قضیه حال می کنم که می شه کارای مختلفی انجام داد و ارزش تکرار بازی رو بیشتر می کنه.
پیشنهاد خاصی نیست که در چه جهتی می شه حرکت کرد و روی چی تمرکز کرد؟ یعنی مثلا لول هر equipment یا rarity یا مثلا special effect ها چقدر اثرگذار هستن روی بیلد ساختن و یا قابل لمس هستن تو بازی؟

البته الان بازی رو ندارم صرفا از روی دمو دارم می پرسم شاید بعدا بازی روداشته باشم وقت بذارم و متوجه بشم همشونو چون یکی از لذتهاش هم همینه اما فعلا نمی دونم داستان چیه فقط دمو رو تموم کردم و با یه سلاح سنگین و نینجای سبک دفلکت انجام می دادم و یه سری حرکات محدود.
این برای دفعه اول که با این مجموعه آشنا میشی طبیعیه ، برای همه پیش میاد.

کلا nioh اینجوره که برای دور اول اصلا به این مسائل توجه نکن چون مهم نیست.
این آرمور/اسلحه هایی که تو دور اول بازی به دست میاری بالای 95 درصد ارزش min/max کردن نداره.
آیتم ها رو بر اساس قدرت اینونتوری مرتب کن و فقط اونی که قویتره رو بپوش یا به وزنش توجه کن که خیلی سنگینت نکنه، همین.
R3 رو بزنی میتونی به بازی بگی چه Agility میخوای و خودش ست آرمورت رو مدیریت کنه.

از تو تنظیمات هم گزینه item Auto Pickup رو روشن کن.
automatically dispose رو هم بزار روی گزینه ای که میخوای که حجم بالای لوت هارو خودش مدیریت کنه و آت و آشغالها رو خودش تبدیل کنه یا بهت سول بده یا بده به شراین و...

تو +NGها تازه لوتهای خفن پیدا میکنی که این موارد اونجا مهم میشن که بیلدهای خفنی بتونی ببندی.
خب وقتی هم که نیوگیم پلاس رو شروع کنی دیگه قطعا بازی دستت اومده.
========

اگه سولزبازی تو گرفتن این بازی شک نکن ، واقعا نظیر نداره.
تو سولزبورن ها هم همچین گیم پلی رو نمیشه پیدا کرد.
این نسخه سوم هم با کلی Qol که بهش اضافه شده خیلی در دسترس تر شده ولی به همون نسبت تو +NG ها همچنان چالش خودش رو داره.

این برای دفعه اول که با این مجموعه آشنا میشی طبیعیه ، برای همه پیش میاد.

کلا nioh اینجوره که برای دور اول اصلا به این مسائل توجه نکن چون مهم نیست.
این آرمور/اسلحه هایی که تو دور اول بازی به دست میاری بالای 95 درصد ارزش min/max کردن نداره.
آیتم ها رو بر اساس قدرت اینونتوری مرتب کن و فقط اونی که قویتره رو بپوش یا به وزنش توجه کن که خیلی سنگینت نکنه، همین.
R3 رو بزنی میتونی به بازی بگی چه Agility میخوای و خودش ست آرمورت رو مدیریت کنه.

از تو تنظیمات هم گزینه item Auto Pickup رو روشن کن.
automatically dispose رو هم بزار روی گزینه ای که میخوای که حجم بالای لوت هارو خودش مدیریت کنه و آت و آشغالها رو خودش تبدیل کنه یا بهت سول بده یا بده به شراین و...

تو +NGها تازه لوتهای خفن پیدا میکنی که این موارد اونجا مهم میشن که بیلدهای خفنی بتونی ببندی.
خب وقتی هم که نیوگیم پلاس رو شروع کنی دیگه قطعا بازی دستت اومده.
========

اگه سولزبازی تو گرفتن این بازی شک نکن ، واقعا نظیر نداره.
تو سولزبورن ها هم همچین گیم پلی رو نمیشه پیدا کرد.
این نسخه سوم هم با کلی Qol که بهش اضافه شده خیلی در دسترس تر شده ولی به همون نسبت تو +NG ها همچنان چالش خودش رو داره.
پس برای باراول همه چیو اتوماتیک می کنم و بیلد سازی رو می ذارم برای دورهای بعد. دیده بودم این آپشنهایی که گفتی رو، کار رو ساده می کنه.

در مورد خود بازی می گیرمش حتما چون به شدت گیم پلی و مبارزات خفنی داره. همون دفلکت کردنش کلی لذت بخشه دیگه کمبو زدن و این داستاناش بماند.

دوستان من یکم اول بازی رو رفتم و امروز میخوام بشینم پاش.دفلکت کردن اینجا عوض شده؟با همون کلیدی که بین نینجا سویچ میکنم باید دفلکت کنم؟چون یجورایی با این کلید جا خالی هم میده به سمت جلو و دفلکت نمیکنه.

دوستان من یکم اول بازی رو رفتم و امروز میخوام بشینم پاش.دفلکت کردن اینجا عوض شده؟با همون کلیدی که بین نینجا سویچ میکنم باید دفلکت کنم؟چون یجورایی با این کلید جا خالی هم میده به سمت جلو و دفلکت نمیکنه.
کلید سوییچ بین نینجا و سامورایی برای دفلکت حملات burst هست که همون اتک قرمزان. دفلکت همه ی اتکها با L1 هس که باید قبلش از تو skill ها آزادش کنی.

• Like
Reactions: Arios 22
دوستان خودم چندروز پیش اومدم از گرافیک بازی انتقاد کردم.البته میخواستم رو xbox ally x اجراش کنم که ناجور میشد با توجه به بهینه نبودن بازی.الان رو pc شروعش کردم و wowwww عاشقش شدم.بی صبرانه منتظرم غروب برسم خونه ادامه بدم.برای من حکم دیابلو با دوربین متفاوت رو داره.farm farm :D

دوستان خودم چندروز پیش اومدم از گرافیک بازی انتقاد کردم.البته میخواستم رو xbox ally x اجراش کنم که ناجور میشد با توجه به بهینه نبودن بازی.الان رو pc شروعش کردم و wowwww عاشقش شدم.بی صبرانه منتظرم غروب برسم خونه ادامه بدم.برای من حکم دیابلو با دوربین متفاوت رو داره.farm farm :D
دقیقا یکی از شبیه ترین بازی ها بهش همین دیبلو هست،
دقیقا اون کرمی که تو دیبلو هست تو اینم هست، فارم کردن و ساخت بیلد و هزاران ایتم

• Like
  • Love
Reactions: milad3d and Rohshen

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or