Nintendo Switch Hack

Donger Reborn

کاربر سایت
VBliYDB.png

کاستوم فرم ویر ReiNX با قالبت اجرای بازی های کپی منتشر شده
همچنین پچ های اون در Hekate CTCaer هم قابل استفادست
با استفاده از پچ ها شما می تونید بازی های کپی با فرمت NSP رو از طریق Dev Menu یا tinfoil نصب کنید و اجرا کنید
فعلا راهی برای اجرای و یا تبدیل فایل های XCI نیست و این فایل ها فقط با SX OS قابل اجرا هستند اما تمامی بازی ها با پسوند XCI، نسخه NSP هم دارند

816.png

CFW ساخته Team Xecuter به نام SX OS در حال حاضر آسان ترین روش هک کنسول سویچ هست
این CFW قابلیت اجرای هر دو فرمت NSP و XCI را داراست و یک منو کاربر پسند برای لود بازی ها فراهم می کنه
این CFW برای اجرای بازی های کپی نیاز به خرید و فعال سازی لایسنس داره

816.png
در حال حاضر کنسول سویچ با سیستم عامل SX OS ساخته Team Xecuter هک می شه
این سیستم عامل نیاز در واقع یک CFW هست و نیاز به خرید لایسنس برای اجرای بازی کپی داره
شما با اجرای SX OS می تونید از Homebrew به صورت رایگان استفاده کنید اما برای اجرای بازی های کپی، از شما در خواست لایسنس می کنه
SX OS تا آخرین فرم ویر که 5.1.0 هست رو پشتیبانی می کنه
روش اجرای اون با متد RCM هست و در صورت خاموش و روشن شدن کنسول یاید مجددا پی لود به کنسول برای اجرای CFW ارسال بشه که این کار نیاز به یک گوشی اندرویدی و یا PC داره، اما در حالت Sleep اتفاقی نمی افته و CFW بر روی کنسول می مونه
CFW در واقع بازی های فیزیکی رو شبیه سازی می کنه و کنسول بعد از لود بازی، اون رو به عنوان کارتریج فیزیکی می شناسه و در نتیجه فعلا امکان اجرای بازی هایی که فقط به صورت دیجیتالی بر روی eShop عرضه می شن رو نداره، همچنین فعلا امکان اجرای DLC ها نیز نیست
کنسول هایی که از این CFW استفاده کردند عمدتا بن شدن پس توصیه می شه کنسول خودتون رو آفلاین نگه دارید

حتما قبل و یا بعد از هک با این روش از Nand و پارتیشن های Boot اتون Backup داشته باشید:
Backup رو اگر قبل از هک بگیرید به مراتب بهتر هست
در ضمن اگر Auto-RCM رو فعال کردید، غیر فعالش کنید و بعد Backup بگیرید
پی لود Hekate CTCaer رو به کنسول ارسال کنید و ابتدا از Nand به صورت Raw و سپس از Boot پارتیشن ها Backup بگیرید
CTCaer/hekate

حتما اگر کارت MicroSD تا به حال توی کنسولتون نزاشتید، قبل از هک بزارید تا آپدیت SDXC/EXFAT رو دانلود کنه.
این آپدیت ربطی به آپدیت فرم ویر نداره و یک آپدیت جداگانه هست

روش دیگر برای اجرای بازی کپی متد LayeredFS هست که بر مبنای Atmosphere هست اما به دلیل این که این متد در حالت Pre-Alpha قرار داره و مشکلات بسیار زیادی داره فعلا توصیه نمی شه، بن شدن با این روش هم 100% ای هست
توضیحات این روش:
Nintendo Switch Hack

CFW اه Atmosphere هم کماکان در حال توسعه هست، البته این CFW به خودی خود بازی های کپی رو اجرا نمی کنه و بعد از ریلیز نهایی اون شخصی باید پیدا بشه و تغییراتی روی اون انجام بده و یک Backup Loader/Installer برای اون بنویسه
Atmosphere قراره اوایل تابستان عرضه بشه اما مدت بسیار زیادی هست که تیم توسعه دهنده اون صحبتی در مورد تاریخ عرضه نکردند

ReiNX فرم ویری هست که توسط Reisyukaku در حال توسعه هست و در Github در دسترس عموم قرار گرفته، در حال حاضر این CFW امکان اجرای بازی های کپی رو ندارد

سرانجام بعد از گذشت کمتر از 1 سال و 2 ماه از عرضه کنسول Nintendo Switch، این کنسول به هک شد
آسیب پذیری ای که اکنون باعث هک این کنسول شده، موجود در Bootrom چیپ Tegra X1 که SoC اصلی کنسول می باشد وجود دارد و این آسیب پذیری بدون تغییر سخت افزاری غیر قابل برطرف کردن هست، در نتیجه تمامی کنسول های عرضه شده حتی با آخرین فرم ویر (که اکنون 5.0.2 هست)، آسیب پذیر هستند. این آسیب پذیری با نام Fusee Gelee شناخته می شه

به صورت خلاصه آسیب پذیری به این صورت هست:
در مستندات Tegra X1 اومده که شما می تونید با استفاده از فشردن دو کلید، وارد RCM بشید (RCM، مود ریکاوری از طریق USB هست). از اونجایی که کنسول نینتندو سویچ هم از چیپ Tegra X1 بدون هیچ تغییری بهره می بره، بدیهیه که این امکان در کنسول نینتندو سویچ هم قراهم باشه.
در حالت کلی، وارد شدن به RCM کاری از پیش نمی بره چرا که در این حالت هم فقط کد هایی که توسط نینتندو مورد تایید هستند (Sign شدن) اجرا می شن اما یک آسیب پذیری در Bootrom خود جیپ Tegra X1 قرار داره که به هکر امکان این رو می ده که کد های تایید نشده توسط نینتندو رو روی کنسول اجرا کنه.
اتفاقی که افتاد این بود که کد Bootrom لیک شد، بعد از لیک شدن Bootrom تیم Fail0verflow راه ورود به RCM رو منتشر کرد.، بعد از اون تیم ReSwitched از آسیب پذیری موجود در Bootrom بهره برد و Fusee Launcher رو عرضه کرد. در نتجه با ورود به RCM، لانچر Fusee به اجرا در می اومد و یک نمونه کد رو به اجرا در می آورد.
oB6dIzm.png

تیم Fail0verflow هم که مدت هاست از آین آسیب پذیری خبر داره و به صورت کامل اون رو پیاده سازی کرده، ShofEL2 و نسخه ای از لینوکس رو برای اجرا بر روی Switch منتشر کرد.
تمامی این اتفاقات در 24 ساعت اتفاق افتاد :D
باری ورود به RCM، لازم هست که دو پین بر روی Joy-Con سمت راست به هم اتصال داده بشن یا از روی برد Joy-Con به هم لحیم بشن
Red_to_Green_7_0.png

بعد از باید کنسول خاموش بشه، با PC وصل بشه و سپس دکمه Volume Up نگه داشته بشه تا کنسول وارد RCM بشه. در زمان ورود به RCM صفحه سیاه هست و شما چیزی نمی بینید و فقط بعد از ارتباط با PC و اجرای اکسپلویت، پیلود دمو و یا لینوکس به نمایش در میان.
البته نکته ای که هست، اتصال پین های متفاوت در Fusee Launcher و اکسپلویت تیم Fail0verflow که با اسم U-Launcher شناخته می شه هست که دلیل این موضوع هنوز مشخص نیست، پین 10 در هر دو مشترکه اما پین 9 در اکسپلویت Fail0verflow کار نمی کنه و به جای اون از پین 7 یا 1 استفاده می شه.

در حال حاضر کاستوم فرم ویری به نام Atmosphère در حال توسعه هست که انتظار می ره اوایل تابستان عرضه بشه.

سوالات متداول:
1- آیا تمامی فرم ویر ها آسیب پذیرند؟ بله، به طور کل آسیب پذیری ربطی به فرم ویر نداره و فارق از این که شما روی چه فرم ویری هستید کار می کنه
2- آیا تمامی کنسول ها آسیب پیذیرند؟ خیر، احتمایل می ره اخیرا کنسول هایی با Revision جدید وارد بازار شده باشن که چیپ Tegra X1 در اون ها دستکاری شده و آسیب پذیری در Bootrom اون ها برطرف شده. از اونجایی که نینتندو سعی در مخفی کردن پارت نامبر کنسول های جدید داره و سریال نامبر کنسول های جدید در قالب کنسول های قدیمی عرضه می شن، البته هیچ مورد تایید شده ای تا به حال رویت نشده اما بهتر هست هرچه زودتر اقدام به خرید کنسول کنید چرا که اثرات پردازنده جدید در فرم ویر 5.0 رویت شده
3- آیا امکان بریک شدن کنسول هست؟ در حال حاضر خیر، فقط باید در استفاده از کابل USB-C نهایت دقت رو به عمل بیارید چرا که کابل هایی که فاقد مقاومت 56 اهم هستند، باعث بریک شدن کنسول می شن. این مورد ربطی به هک نداره و به صورت کلی در مورد کنسول نینتندو سویچ صدق می کنه، بهتر هست از کابل موجود در جعبه کنترلر Pro برای اتصال کنسول به PC استفاده کنید
4- آیا می تونم بازی کپی اجرا کنم؟ فعلا خیر، به زودی

پست آپدیت می شه

آخرین ویرایش:
ممنون ??
ببخشید سوال زیاد دارم میپرسم، در رابطه با هک نینتندو تاحالا کسی رو دیدین بن بشه کنسولش؟ چون خونده بودم راه بازگشت داره که هک رو از بین ببری. با این کار امکان بن شدن کنسول هست؟
شما قبل هک کنسول با خود بوت لودر hekate میتونید از همه چی بک اپ بگیرید

اگر هک رو از sd پاک کنید بعدش هم بک آپ رو برگردونید هیچ راهی وجود نداره که نینتندو بفهمه

فقط وقتی کنسولت هک شده است به اینترنت وصل نشو هیچ وقت ریسک داره

قبل هک هم تنظیمات وای فای رو پاک کن

• Like
Reactions: hamidrezas
شما قبل هک کنسول با خود بوت لودر hekate میتونید از همه چی بک اپ بگیرید

اگر هک رو از sd پاک کنید بعدش هم بک آپ رو برگردونید هیچ راهی وجود نداره که نینتندو بفهمه

فقط وقتی کنسولت هک شده است به اینترنت وصل نشو هیچ وقت ریسک داره

قبل هک هم تنظیمات وای فای رو پاک کن
خیلی ممنونم ???

• Like
Reactions: 33505775
دوستان صحت این ویدیو رو تایید میکنید؟ ویدیو برای ۵ روز پیش هستش و طرف با حذف کردن سریال نامبر کنسولش، کنسول هکی رو به وای فای وصل میکنه بدون اینکه بن بشه (با فیلترشکن وصل بشید تا ویدیو رو ببینید):

ویدیو

ویدیو رو ببینید، اگر تایید شدش و تو وب جایی رو پیدا نکردین که رد کننش، یکی زحمتش رو بکشه و اموزشش رو کامل به صورت تصویری تو یه تاپیک بره که باقی دوستان هم استفاده کنن.

دوستان صحت این ویدیو رو تایید میکنید؟ ویدیو برای ۵ روز پیش هستش و طرف با حذف کردن سریال نامبر کنسولش، کنسول هکی رو به وای فای وصل میکنه بدون اینکه بن بشه (با فیلترشکن وصل بشید تا ویدیو رو ببینید):

ویدیو

ویدیو رو ببینید، اگر تایید شدش و تو وب جایی رو پیدا نکردین که رد کننش، یکی زحمتش رو بکشه و اموزشش رو کامل به صورت تصویری تو یه تاپیک بره که باقی دوستان هم استفاده کنن.

سلام
با فرستادن پیلود Incognito RCM.bin میتونید اینکار رو بکنید و البته قبلش یه قسمت بکاب هم داره که باید حتما بکاب گرفت و بعد اینکار رو کرد که تو ورژنهای جدید خودش اتوماتیک بکاب هم میگیره میره داخل مموری و یه نکته دیگم اینه قبل اینکار حتما اون بکاب 30 گیگی از ناند هم بگیرید و اینکار تضمین کننده بن شدن نیست و بیشتر بدرد این میخوره شما از ناند اصلی مثلا برای انلاین اونم بصورت قانونی و بدون استفاده از موارد هک کنید و از اون طرفم برای هک روی مموریتون ناند مجازی نصب کنید و بازیها و موارد هکی رو روی اون انجام بدید و بازم میگم این روش هیچ تضمینی برای بن نشدن هم نیست و چندتا از دوستان قبلا این روش رو گفتیم انجام دادن و موردی رو اینجا نگفتن که بن شدن یا نه ولی بازم پای خودتون

آخرین ویرایش:
سلام
با فرستادن پیلود Incognito RCM.bin میتونید اینکار رو بکنید و البته قبلش یه قسمت بکاب هم داره که باید حتما بکاب گرفت و بعد اینکار رو کرد که تو ورژنهای جدید خودش اتوماتیک بکاب هم میگیره میره داخل مموری و یه نکته دیگم اینه قبل اینکار حتما اون بکاب 30 گیگی از ناند هم بگیرید و اینکار تضمین کننده بن شدن نیست و بیشتر بدرد این میخوره شما از ناند اصلی مثلا برای انلاین اونم بصورت قانونی و بدون استفاده از موارد هک کنید و از اون طرفم برای هک روی مموریتون ناند مجازی نصب کنید و بازیها و موارد هکی رو روی اون انجام بدید و بازم میگم این روش هیچ تضمینی برای بن نشدن هم نیست و چندتا از دوستان قبلا این روش رو گفتیم انجام دادن و موردی رو اینجا نگفتن که بن شدن یا نه ولی بازم پای خودتون
ممنون ??
پس این هم ریسک داره و قطعی نیست. امیدوارم هکرها بتونن راه حلی پیدا کنن که بشه انلاین شد بدون اینکه نینتندو متوجه بشه کنسول هک شده. با این قیمتا واقعا کمر ادم میشکنه برای خرید بازی.

ممنون ??
پس این هم ریسک داره و قطعی نیست. امیدوارم هکرها بتونن راه حلی پیدا کنن که بشه انلاین شد بدون اینکه نینتندو متوجه بشه کنسول هک شده. با این قیمتا واقعا کمر ادم میشکنه برای خرید بازی.
خواهش.اره ریسک داره و من خودمم هم نمیرم انلاین که بخوام تست کنم نتیجه رو بعد مثلا یکماه بهتون بگم و معمولا چیزهایی که خودم 100 درصد تست کردم رو میگم اگه مشکلی هم پیش اومد حداقل بتونم راهنمایی کنم

سلام مجدد به همه دوستان. من همه وسایل مورد نیاز هک رو خریدم و فقط منتظر جیگم هستم که تا اخر هفته میرسه دستم و عملیات رو شروع میکنم ?. چندتا سوال داشتم که گفتم صبر کنم و خورد خورد که اومد تو ذهنم جمع کنم و یکجا بپرسم که پست هام زیاد نباشه، ممنون میشم راهنماییم کنید:

۱- فرمت بازی های دانلودی nsp هستش؟
۲- اینکه من با CDNSP بازی هارو دانلود کنم مشکلی نداره؟ (یا راه بهتری از CDNSP هست برای دانلود بازی؟)
۳- برای ریختن بازی خب بار اول همزمان با هک بازی رو تو مموری کارت قرار میدم و مینصبم، برای بارهای بعدی راهی هست که بشه بدون دراوردن اس دی کارت بازی هارو (حتی بازی های حجیم رو) نصب کرد؟(چون هک میپره)
۴- با خاموش و روشن شدن کنسول هک شده، کل هک از بین میره و به صورت معمولی کنسول میاد بالا؟ راهی هست که با خاموش شدن همون هک بیاد بالا؟ (اگر هست ممنون میشم در کنار راه فعال کردن، راه غیر فعال کردنشم بهم بگید)
۵- قبل هک، با نرم افزار haketi که میخوام بک آپ بگیرم، بک آپم کجا ذخیره میشه؟(رو اس دی کارت داخل کنسول یا کامپیوتر؟) اگر رو اس دی کارت ذخیره شد من میتونم بعد ذخیره شدن کنسول رو خاموش کنم، اس دی رو در بیارم و بک آپ رو بریزم رو سیستم و بعد اس دی کارت رو بزارم تو کنسول و دوباره جیگ رو وصل کنم و هک رو از نو انجام بدم؟
۶- محل ذخیره شدن بک آپ اگر عجیب غریبه و تو چندتا فولدره ممنون میشم مسیرش رو بگید بهم
۷- بدون رفتن به سایت ismyswitchpached میشه از رو سریال فهمید که یه کنسولی قابل هک هست یا نه؟
۸- برنامه هایی هست که مفید و کار راه بنداز باشن برای نصب روی کنسول یا روی پی سی برای کنسول که بخواین توصیه کنید به نصبش؟
۹- و در اخر اگر توصیه ای یا نکته ای هست که به دردم بخوره (چه تو مراحل هک و چه بعد هک و چه تو نصب بازی و برنامه و ...) ممنون میشم بهم بگید که از تجربتون بتونم استفاده کنم.

پیشاپیش از محبتتون و وقتی که میذارین برای پاسخ به سوال هام تشکر میکنم ???

سلام مجدد به همه دوستان. من همه وسایل مورد نیاز هک رو خریدم و فقط منتظر جیگم هستم که تا اخر هفته میرسه دستم و عملیات رو شروع میکنم ?. چندتا سوال داشتم که گفتم صبر کنم و خورد خورد که اومد تو ذهنم جمع کنم و یکجا بپرسم که پست هام زیاد نباشه، ممنون میشم راهنماییم کنید:

۱- فرمت بازی های دانلودی nsp هستش؟
۲- اینکه من با CDNSP بازی هارو دانلود کنم مشکلی نداره؟ (یا راه بهتری از CDNSP هست برای دانلود بازی؟)
۳- برای ریختن بازی خب بار اول همزمان با هک بازی رو تو مموری کارت قرار میدم و مینصبم، برای بارهای بعدی راهی هست که بشه بدون دراوردن اس دی کارت بازی هارو (حتی بازی های حجیم رو) نصب کرد؟(چون هک میپره)
۴- با خاموش و روشن شدن کنسول هک شده، کل هک از بین میره و به صورت معمولی کنسول میاد بالا؟ راهی هست که با خاموش شدن همون هک بیاد بالا؟ (اگر هست ممنون میشم در کنار راه فعال کردن، راه غیر فعال کردنشم بهم بگید)
۵- قبل هک، با نرم افزار haketi که میخوام بک آپ بگیرم، بک آپم کجا ذخیره میشه؟(رو اس دی کارت داخل کنسول یا کامپیوتر؟) اگر رو اس دی کارت ذخیره شد من میتونم بعد ذخیره شدن کنسول رو خاموش کنم، اس دی رو در بیارم و بک آپ رو بریزم رو سیستم و بعد اس دی کارت رو بزارم تو کنسول و دوباره جیگ رو وصل کنم و هک رو از نو انجام بدم؟
۶- محل ذخیره شدن بک آپ اگر عجیب غریبه و تو چندتا فولدره ممنون میشم مسیرش رو بگید بهم
۷- بدون رفتن به سایت ismyswitchpached میشه از رو سریال فهمید که یه کنسولی قابل هک هست یا نه؟
۸- برنامه هایی هست که مفید و کار راه بنداز باشن برای نصب روی کنسول یا روی پی سی برای کنسول که بخواین توصیه کنید به نصبش؟
۹- و در اخر اگر توصیه ای یا نکته ای هست که به دردم بخوره (چه تو مراحل هک و چه بعد هک و چه تو نصب بازی و برنامه و ...) ممنون میشم بهم بگید که از تجربتون بتونم استفاده کنم.

پیشاپیش از محبتتون و وقتی که میذارین برای پاسخ به سوال هام تشکر میکنم ???
1- بله
۲- من فکر کنم cdnsp دیگه از کار افتاده واسه دانلود سایت زیاده هم ایرانی هم خارجی اینجا معرفی شده چنتاشون
دانلود بازیهای نینتندو سوییچ NSP
طبیعتا هم هر راهی که بیاد نینتندو دنبال این می افته که ببندتش برا همین باید دنبال به روز ترین سایتا باشی همیشه (سایتای ایرانی چون بسته نمیشن گزینه های خوبین فقط اپدیتاشون بروز نیست)
۳- بار اول هم نریز تو مموری این روش رو همیشه انجام بده
https://forum.bazicenter.com/threads/معرفی-برنامه-های-کاربردی-نینتندو-سوییچ.113230/page-4#post-4596439
۴- راهی نیست شما بعد از خاموش کردن نیاز به یک pc یا گوشی موبایل دارین تا دوباره هک رو اینجکت کنید (نگید هک میپره مدل هکش فرق داره نمیشه گفت می پره :|)
ولی auto rcm رو می شه تو hekate فعال کرد با این کار اولا کنسول دیگه رو حالت عادی روشن نمیشه اینجوری احتمال اشتباه کردن کمتره دوما این که بدون جیگ می تونی پیلود رو اینجکت کنی
یه کابل مناسب همیشه همراهت باشه با یه گوشی اندروید کافیه (حالا چه نیازیه خاموش کنی)
اگرم خواستی sd رو در بیاری نیازی به خاموش کردن نیست یه گزینه reboot to payload هست که با استفاده از اون بدون هیچ وسیله ای میری تو هکاته بعد می تونی رم رو دربیاری کار کنی روش بعد دوباره بذاری سر جاش نیاز به گوشی یا pc برای اینجکت نیست
۵- رو sd رو خود کنسول جا نمیشه که (خود بک اپ اندازه حافظه داخلیه کنسوله) برا همین بهتره sd شما ۶۴ گیگ باشه حداقل
و اون بالا هم گفتم این هک پریدنی نیست شما یه سری فایل باید تو حافظه داخلی کنسولت باشه (اتمسفر) که هیچی
بعد باید موقع روشن کردنش با یه وسیله دیگه inject کنی
۶- اگر انگلیسیت خوبه کلا این سایت رو ببین همه نکات ایمنی و مکان بک اپ هم گفته اسم پوشه هم بکاپه
Using and Configuring Hekate — Homebrew Guide documentation
۷- بله یه سری فرمول مشخص داره ولی وارد کردن اون سریاله ریسک نداره اون سریالی که هویت کنسوله تو حافظه کنسول نگه داری میشه و روش چاپ نمیشه
Switch Hackable Serial List - Such Meme, Many Skill's Dumping Ground
۸- مورد ۳
۹- خیلی ترس نداشته باش از فرمت فت ۳۲ هم استفاده کن حتما

1- بله
۲- من فکر کنم cdnsp دیگه از کار افتاده واسه دانلود سایت زیاده هم ایرانی هم خارجی اینجا معرفی شده چنتاشون
دانلود بازیهای نینتندو سوییچ NSP
طبیعتا هم هر راهی که بیاد نینتندو دنبال این می افته که ببندتش برا همین باید دنبال به روز ترین سایتا باشی همیشه (سایتای ایرانی چون بسته نمیشن گزینه های خوبین فقط اپدیتاشون بروز نیست)
۳- بار اول هم نریز تو مموری این روش رو همیشه انجام بده
https://forum.bazicenter.com/threads/معرفی-برنامه-های-کاربردی-نینتندو-سوییچ.113230/page-4#post-4596439
۴- راهی نیست شما بعد از خاموش کردن نیاز به یک pc یا گوشی موبایل دارین تا دوباره هک رو اینجکت کنید (نگید هک میپره مدل هکش فرق داره نمیشه گفت می پره :|)
ولی auto rcm رو می شه تو hekate فعال کرد با این کار اولا کنسول دیگه رو حالت عادی روشن نمیشه اینجوری احتمال اشتباه کردن کمتره دوما این که بدون جیگ می تونی پیلود رو اینجکت کنی
یه کابل مناسب همیشه همراهت باشه با یه گوشی اندروید کافیه (حالا چه نیازیه خاموش کنی)
اگرم خواستی sd رو در بیاری نیازی به خاموش کردن نیست یه گزینه reboot to payload هست که با استفاده از اون بدون هیچ وسیله ای میری تو هکاته بعد می تونی رم رو دربیاری کار کنی روش بعد دوباره بذاری سر جاش نیاز به گوشی یا pc برای اینجکت نیست
۵- رو sd رو خود کنسول جا نمیشه که (خود بک اپ اندازه حافظه داخلیه کنسوله) برا همین بهتره sd شما ۶۴ گیگ باشه حداقل
و اون بالا هم گفتم این هک پریدنی نیست شما یه سری فایل باید تو حافظه داخلی کنسولت باشه (اتمسفر) که هیچی
بعد باید موقع روشن کردنش با یه وسیله دیگه inject کنی
۶- اگر انگلیسیت خوبه کلا این سایت رو ببین همه نکات ایمنی و مکان بک اپ هم گفته اسم پوشه هم بکاپه
Using and Configuring Hekate — Homebrew Guide documentation
۷- بله یه سری فرمول مشخص داره ولی وارد کردن اون سریاله ریسک نداره اون سریالی که هویت کنسوله تو حافظه کنسول نگه داری میشه و روش چاپ نمیشه
Switch Hackable Serial List - Such Meme, Many Skill's Dumping Ground
۸- مورد ۳
۹- خیلی ترس نداشته باش از فرمت فت ۳۲ هم استفاده کن حتما
ممنونم ??

• Like
Reactions: 33505775
خواهش.اره ریسک داره و من خودمم هم نمیرم انلاین که بخوام تست کنم نتیجه رو بعد مثلا یکماه بهتون بگم و معمولا چیزهایی که خودم 100 درصد تست کردم رو میگم اگه مشکلی هم پیش اومد حداقل بتونم راهنمایی کنم
ببخشید یه سوال، چون گفتین ریسک داره، دستگاه شما هک شده هستش در حال حاضر، پس عملا هروقت برگردین از هک کنسولتون بن میشه، درسته؟ پس درواقع همه کنسول های هک شده بن شده حساب میشن چون تا برگردن و وصل بشن به اینترنت نینتندو بن میکنه کنسول رو ?

ببخشید یه سوال، چون گفتین ریسک داره، دستگاه شما هک شده هستش در حال حاضر، پس عملا هروقت برگردین از هک کنسولتون بن میشه، درسته؟ پس درواقع همه کنسول های هک شده بن شده حساب میشن چون تا برگردن و وصل بشن به اینترنت نینتندو بن میکنه کنسول رو ?
خب واسه همین بک آپ میگیرن دیگه

وقتی بک اپ رو برگردونی دیگه اثری از کار هایی که شما زمان هک انجام دادی تو کنسول باقی نمی مونه
رم هم میتونی فرمت کنی که اثری هم اون تو باقی نمونه

سر همین کنسولت دقیقا شبیه حالتی میشه که قبل هک کردنش داشتی

• Like
دیگه دوستمون جوابت رو داد و یه بکاب میگیری همون اول و بعد که هک رو نخواستی ریستور میکنی و از حالت اتوrcm در میاری و هم رم باز فرمت میکنی و هم کنسول رو به حالت کارخونه ای ریست میکنی برای اطمینان و استفاده میکنی
فقط موقعی که روی هک هستی باید 90dns رو ست کنی روی نتی که استفاده میکنی و دیگه به هر صورت نباید به سرورهای نینتندو وصل بشی و این موارد رعایت کنی و بعد که خواستی برگردی به حالت اورجینال موارد بالا رو انجام میدی.

• Like
دیگه دوستمون جوابت رو داد و یه بکاب میگیری همون اول و بعد که هک رو نخواستی ریستور میکنی و از حالت اتوrcm در میاری و هم رم باز فرمت میکنی و هم کنسول رو به حالت کارخونه ای ریست میکنی برای اطمینان و استفاده میکنی
فقط موقعی که روی هک هستی باید 90dns رو ست کنی روی نتی که استفاده میکنی و دیگه به هر صورت نباید به سرورهای نینتندو وصل بشی و این موارد رعایت کنی و بعد که خواستی برگردی به حالت اورجینال موارد بالا رو انجام میدی.
ممنون ??
دی ان اس رو میشه توضیح بدین رو چی بزارم؟ و اگه رو حالت هواپیما بزارم و به هیچ عنوان بعد عملیات هک به نت وصل نشم مشکلی نداره دی ان اس رو تغییر ندم؟
ببخشید هی سوال میکنم چون تازه کارم تو هک اطلاعاتم پایینه.
راستی جیگمم رسید و جاهای سوراخش که مفتول اهنی باید بزارم رو پین ۱ و ۱۰ هستش. تو نت دیدم ۱ و ۴ بود، اون تهیه اهن نداشت. جیگم مشکلی نداره؟

و اینکه تو hakete (قبل از انجام هک)، بکاپ که گرفتم، همون لحظه میتونم میکرو اس دی رو از کنسول در بیارم تا بکاپ رو به کامپیوتر منتقل کنم یا کنسول خاموش میشه؟( اگر خاموش میشه کی میتونم اس دی رو خارج کنم از کنسول و بکاپ رو ذخیره کنم؟)

آخرین ویرایش:
ممنون ??
دی ان اس رو میشه توضیح بدین رو چی بزارم؟ و اگه رو حالت هواپیما بزارم و به هیچ عنوان بعد عملیات هک به نت وصل نشم مشکلی نداره دی ان اس رو تغییر ندم؟
ببخشید هی سوال میکنم چون تازه کارم تو هک اطلاعاتم پایینه.
راستی جیگمم رسید و جاهای سوراخش که مفتول اهنی باید بزارم رو پین ۱ و ۱۰ هستش. تو نت دیدم ۱ و ۴ بود، اون تهیه اهن نداشت. جیگم مشکلی نداره؟

و اینکه گزینه Auto rcm توی haketi هستش گزینش؟
اگه کلا نخوای به نت وصل بشی که کاری نمیخواد انجام بدی و همون حالت هواپیما روشن باشه و نت قطع کافیه ولی اگه برای بعضی معدود برنامه نت خواستی از اموزش زیر استفاده کن
اموزش ست کردن 90dns برای جلوگیری از وصل شدن به سرورهای نینتندو

اگه جیگ اماده خریدی و سیم داره که درسته دستش نزن و تستش کن روی دستگاه و اگه سیم کلا نداره و پرینت خالی هست باید خودت سیم براش بزاری و اموزش تصویری هم تو نت زیاده

برای فعال بودن اتوrcm هم بعد فرستادن پیلود Hekate طبق عکس زیر شماره ها رو دنبال کن و برو تب tools اول و روی گزینه 2 هم تاچ کن بره قسمت دوم تب و ببین اگه گزینه 3 اگه off بود on بزارش و تموم

1Autorcm.jpg

2Autorcm.jpg

d
اگه کلا نخوای به نت وصل بشی که کاری نمیخواد انجام بدی و همون حالت هواپیما روشن باشه و نت قطع کافیه ولی اگه برای بعضی معدود برنامه نت خواستی از اموزش زیر استفاده کن
اموزش ست کردن 90dns برای جلوگیری از وصل شدن به سرورهای نینتندو

اگه جیگ اماده خریدی و سیم داره که درسته دستش نزن و تستش کن روی دستگاه و اگه سیم کلا نداره و پرینت خالی هست باید خودت سیم براش بزاری و اموزش تصویری هم تو نت زیاده

برای فعال بودن اتوrcm هم بعد فرستادن پیلود Hekate طبق عکس زیر شماره ها رو دنبال کن و برو تب tools اول و روی گزینه 2 هم تاچ کن بره قسمت دوم تب و ببین اگه گزینه 3 اگه off بود on بزارش و تموم

1Autorcm.jpg

2Autorcm.jpg
شرمنده کردین عکس اپلود کردین برام، یه دنیا ممنونم ??

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or