Nintendo Switch Hack

Donger Reborn

کاربر سایت
VBliYDB.png

کاستوم فرم ویر ReiNX با قالبت اجرای بازی های کپی منتشر شده
همچنین پچ های اون در Hekate CTCaer هم قابل استفادست
با استفاده از پچ ها شما می تونید بازی های کپی با فرمت NSP رو از طریق Dev Menu یا tinfoil نصب کنید و اجرا کنید
فعلا راهی برای اجرای و یا تبدیل فایل های XCI نیست و این فایل ها فقط با SX OS قابل اجرا هستند اما تمامی بازی ها با پسوند XCI، نسخه NSP هم دارند

816.png

CFW ساخته Team Xecuter به نام SX OS در حال حاضر آسان ترین روش هک کنسول سویچ هست
این CFW قابلیت اجرای هر دو فرمت NSP و XCI را داراست و یک منو کاربر پسند برای لود بازی ها فراهم می کنه
این CFW برای اجرای بازی های کپی نیاز به خرید و فعال سازی لایسنس داره

816.png
در حال حاضر کنسول سویچ با سیستم عامل SX OS ساخته Team Xecuter هک می شه
این سیستم عامل نیاز در واقع یک CFW هست و نیاز به خرید لایسنس برای اجرای بازی کپی داره
شما با اجرای SX OS می تونید از Homebrew به صورت رایگان استفاده کنید اما برای اجرای بازی های کپی، از شما در خواست لایسنس می کنه
SX OS تا آخرین فرم ویر که 5.1.0 هست رو پشتیبانی می کنه
روش اجرای اون با متد RCM هست و در صورت خاموش و روشن شدن کنسول یاید مجددا پی لود به کنسول برای اجرای CFW ارسال بشه که این کار نیاز به یک گوشی اندرویدی و یا PC داره، اما در حالت Sleep اتفاقی نمی افته و CFW بر روی کنسول می مونه
CFW در واقع بازی های فیزیکی رو شبیه سازی می کنه و کنسول بعد از لود بازی، اون رو به عنوان کارتریج فیزیکی می شناسه و در نتیجه فعلا امکان اجرای بازی هایی که فقط به صورت دیجیتالی بر روی eShop عرضه می شن رو نداره، همچنین فعلا امکان اجرای DLC ها نیز نیست
کنسول هایی که از این CFW استفاده کردند عمدتا بن شدن پس توصیه می شه کنسول خودتون رو آفلاین نگه دارید

حتما قبل و یا بعد از هک با این روش از Nand و پارتیشن های Boot اتون Backup داشته باشید:
Backup رو اگر قبل از هک بگیرید به مراتب بهتر هست
در ضمن اگر Auto-RCM رو فعال کردید، غیر فعالش کنید و بعد Backup بگیرید
پی لود Hekate CTCaer رو به کنسول ارسال کنید و ابتدا از Nand به صورت Raw و سپس از Boot پارتیشن ها Backup بگیرید
CTCaer/hekate

حتما اگر کارت MicroSD تا به حال توی کنسولتون نزاشتید، قبل از هک بزارید تا آپدیت SDXC/EXFAT رو دانلود کنه.
این آپدیت ربطی به آپدیت فرم ویر نداره و یک آپدیت جداگانه هست

روش دیگر برای اجرای بازی کپی متد LayeredFS هست که بر مبنای Atmosphere هست اما به دلیل این که این متد در حالت Pre-Alpha قرار داره و مشکلات بسیار زیادی داره فعلا توصیه نمی شه، بن شدن با این روش هم 100% ای هست
توضیحات این روش:
Nintendo Switch Hack

CFW اه Atmosphere هم کماکان در حال توسعه هست، البته این CFW به خودی خود بازی های کپی رو اجرا نمی کنه و بعد از ریلیز نهایی اون شخصی باید پیدا بشه و تغییراتی روی اون انجام بده و یک Backup Loader/Installer برای اون بنویسه
Atmosphere قراره اوایل تابستان عرضه بشه اما مدت بسیار زیادی هست که تیم توسعه دهنده اون صحبتی در مورد تاریخ عرضه نکردند

ReiNX فرم ویری هست که توسط Reisyukaku در حال توسعه هست و در Github در دسترس عموم قرار گرفته، در حال حاضر این CFW امکان اجرای بازی های کپی رو ندارد

سرانجام بعد از گذشت کمتر از 1 سال و 2 ماه از عرضه کنسول Nintendo Switch، این کنسول به هک شد
آسیب پذیری ای که اکنون باعث هک این کنسول شده، موجود در Bootrom چیپ Tegra X1 که SoC اصلی کنسول می باشد وجود دارد و این آسیب پذیری بدون تغییر سخت افزاری غیر قابل برطرف کردن هست، در نتیجه تمامی کنسول های عرضه شده حتی با آخرین فرم ویر (که اکنون 5.0.2 هست)، آسیب پذیر هستند. این آسیب پذیری با نام Fusee Gelee شناخته می شه

به صورت خلاصه آسیب پذیری به این صورت هست:
در مستندات Tegra X1 اومده که شما می تونید با استفاده از فشردن دو کلید، وارد RCM بشید (RCM، مود ریکاوری از طریق USB هست). از اونجایی که کنسول نینتندو سویچ هم از چیپ Tegra X1 بدون هیچ تغییری بهره می بره، بدیهیه که این امکان در کنسول نینتندو سویچ هم قراهم باشه.
در حالت کلی، وارد شدن به RCM کاری از پیش نمی بره چرا که در این حالت هم فقط کد هایی که توسط نینتندو مورد تایید هستند (Sign شدن) اجرا می شن اما یک آسیب پذیری در Bootrom خود جیپ Tegra X1 قرار داره که به هکر امکان این رو می ده که کد های تایید نشده توسط نینتندو رو روی کنسول اجرا کنه.
اتفاقی که افتاد این بود که کد Bootrom لیک شد، بعد از لیک شدن Bootrom تیم Fail0verflow راه ورود به RCM رو منتشر کرد.، بعد از اون تیم ReSwitched از آسیب پذیری موجود در Bootrom بهره برد و Fusee Launcher رو عرضه کرد. در نتجه با ورود به RCM، لانچر Fusee به اجرا در می اومد و یک نمونه کد رو به اجرا در می آورد.
oB6dIzm.png

تیم Fail0verflow هم که مدت هاست از آین آسیب پذیری خبر داره و به صورت کامل اون رو پیاده سازی کرده، ShofEL2 و نسخه ای از لینوکس رو برای اجرا بر روی Switch منتشر کرد.
تمامی این اتفاقات در 24 ساعت اتفاق افتاد :D
باری ورود به RCM، لازم هست که دو پین بر روی Joy-Con سمت راست به هم اتصال داده بشن یا از روی برد Joy-Con به هم لحیم بشن
Red_to_Green_7_0.png

بعد از باید کنسول خاموش بشه، با PC وصل بشه و سپس دکمه Volume Up نگه داشته بشه تا کنسول وارد RCM بشه. در زمان ورود به RCM صفحه سیاه هست و شما چیزی نمی بینید و فقط بعد از ارتباط با PC و اجرای اکسپلویت، پیلود دمو و یا لینوکس به نمایش در میان.
البته نکته ای که هست، اتصال پین های متفاوت در Fusee Launcher و اکسپلویت تیم Fail0verflow که با اسم U-Launcher شناخته می شه هست که دلیل این موضوع هنوز مشخص نیست، پین 10 در هر دو مشترکه اما پین 9 در اکسپلویت Fail0verflow کار نمی کنه و به جای اون از پین 7 یا 1 استفاده می شه.

در حال حاضر کاستوم فرم ویری به نام Atmosphère در حال توسعه هست که انتظار می ره اوایل تابستان عرضه بشه.

سوالات متداول:
1- آیا تمامی فرم ویر ها آسیب پذیرند؟ بله، به طور کل آسیب پذیری ربطی به فرم ویر نداره و فارق از این که شما روی چه فرم ویری هستید کار می کنه
2- آیا تمامی کنسول ها آسیب پیذیرند؟ خیر، احتمایل می ره اخیرا کنسول هایی با Revision جدید وارد بازار شده باشن که چیپ Tegra X1 در اون ها دستکاری شده و آسیب پذیری در Bootrom اون ها برطرف شده. از اونجایی که نینتندو سعی در مخفی کردن پارت نامبر کنسول های جدید داره و سریال نامبر کنسول های جدید در قالب کنسول های قدیمی عرضه می شن، البته هیچ مورد تایید شده ای تا به حال رویت نشده اما بهتر هست هرچه زودتر اقدام به خرید کنسول کنید چرا که اثرات پردازنده جدید در فرم ویر 5.0 رویت شده
3- آیا امکان بریک شدن کنسول هست؟ در حال حاضر خیر، فقط باید در استفاده از کابل USB-C نهایت دقت رو به عمل بیارید چرا که کابل هایی که فاقد مقاومت 56 اهم هستند، باعث بریک شدن کنسول می شن. این مورد ربطی به هک نداره و به صورت کلی در مورد کنسول نینتندو سویچ صدق می کنه، بهتر هست از کابل موجود در جعبه کنترلر Pro برای اتصال کنسول به PC استفاده کنید
4- آیا می تونم بازی کپی اجرا کنم؟ فعلا خیر، به زودی

پست آپدیت می شه

آخرین ویرایش:
دوستان كنسول دست ٢ بگيرم از كجا بدونم به چه روشى هك شده مثل tinfoil يا rienix و هم اينكه ميشه اينارو تغيير داد ؟ يعنى مثلا اگه tinfoil باشه تبديلش كرد به rienix و الان آسونترين و بهترين حالت كدومه بجز sxos
منم خودم تازه سویچ گرفتم و اینی که طبق تجربه خودم فهمیدم تو این چند وقته کلا سه تا هک هست یکی کاستوم فریمور reinx و یکی کاستوم فریمور Atmosphere و اخری sx os و دوتای اولی رایگانه ولی اخری لایسنس میخواد و عملکرد هر سه تقریبا یکی هست و هر وقت بخوای میتونی رو هر کدوم خواستی بری فقط sx os کمی امکانات بیشتر داره ولی لازم نیست بیخود پول مفت بدید و اینو بگم همون reinx تقریبا کامله و اون مال اولاش بود که امکاناتش کمتر بوده و شما بازیها رو هم با فرمت nsp و هم xci میتونی راحت روی همین reinx نصب کنی فقط xci قلق داره نصب کردنش که اونم کاری نداره و همه بازیها هم فایل nsp اون هست تقریبا و xci هم کاری نداره نصبش و یکی از دوستان گفتن چند پست بالاتر شبیه ساز ps1 فقط روی sx os هست که فقط کافیه بگم با نصب شبیه ساز retroarch روی همون reinx نه تنها ps1 بلکه بیشتر کنسولهای ریترو مثل سگا و نیتنتندو و سوپر نینتندو و اتاری و غیره میتونید بازی کنید و چیت و سیو ادیتور و نصب تم هم برای reinx هست که بعضی دوستان فقط فکر میکنن فقط برای sx os هست و tinfoil هم یکی از برنامه های hb menu هست که باهاش بازیها رو نصب میکنن.
اینی که بفهمی با چه روشی کنسولی که میگیری هک شده لوگوی اولش که کنسول روشن میشه بعد از فرستادن پی لود ببینی معلومه مثلا reinx لوگوی یه دختر انیمه ای هست و زده کنارش reinx و sx os هم زده sx os و فایلهای داخل مموری نگاه کنی مثلا فولدر reinx داخل روت مموری هست یا فولدر Atmosphere و بهتره هم اط طرف بپرسی که فقط sx os هست هکش یا نه چون بقیه که فری هست(که البته همین هک فری هم مغازه دارها بین 150 تا 250 بابت انجامش پول میگیرن)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MadysoNx
سلام
من یک دستگاه هک شده خریدم خاموش کامل باشه حتما با کابل باید به pc وصل کنم تا روشن بشه راهی نداره pc نخواد؟

دانگل هست براش که باطری داخلی داره پی لودی که باهاش هک میکنی مثلا پی لود reinx رو داخلش با pc انجکت میکنی و دفعات بعدی کافیه همین دانگل رو موقع انجام هک وصل کنی

این نوع دانگل در ویدیو زیر که Atmosphere اسمش تو ایران زیاده که جیگ هم داره و البته دانگل sx os هم هست

منم خودم تازه سویچ گرفتم و اینی که طبق تجربه خودم فهمیدم تو این چند وقته کلا سه تا هک هست یکی کاستوم فریمور reinx و یکی کاستوم فریمور Atmosphere و اخری sx os و دوتای اولی رایگانه ولی اخری لایسنس میخواد و عملکرد هر سه تقریبا یکی هست و هر وقت بخوای میتونی رو هر کدوم خواستی بری فقط sx os کمی امکانات بیشتر داره ولی لازم نیست بیخود پول مفت بدید و اینو بگم همون reinx تقریبا کامله و اون مال اولاش بود که امکاناتش کمتر بوده و شما بازیها رو هم با فرمت nsp و هم xci میتونی راحت روی همین reinx نصب کنی فقط xci قلق داره نصب کردنش که اونم کاری نداره و همه بازیها هم فایل nsp اون هست تقریبا و xci هم کاری نداره نصبش و یکی از دوستان گفتن چند پست بالاتر شبیه ساز ps1 فقط روی sx os هست که فقط کافیه بگم با نصب شبیه ساز retroarch روی همون reinx نه تنها ps1 بلکه بیشتر کنسولهای ریترو مثل سگا و نیتنتندو و سوپر نینتندو و اتاری و غیره میتونید بازی کنید و چیت و سیو ادیتور و نصب تم هم برای reinx هست که بعضی دوستان فقط فکر میکنن فقط برای sx os هست و tinfoil هم یکی از برنامه های hb menu هست که باهاش بازیها رو نصب میکنن.
اینی که بفهمی با چه روشی کنسولی که میگیری هک شده لوگوی اولش که کنسول روشن میشه بعد از فرستادن پی لود ببینی معلومه مثلا reinx لوگوی یه دختر انیمه ای هست و زده کنارش reinx و sx os هم زده sx os و فایلهای داخل مموری نگاه کنی مثلا فولدر reinx داخل روت مموری هست یا فولدر Atmosphere و بهتره هم اط طرف بپرسی که فقط sx os هست هکش یا نه چون بقیه که فری هست(که البته همین هک فری هم مغازه دارها بین 150 تا 250 بابت انجامش پول میگیرن)
خيلى معذرت ميخوام ميتونم تلگرام شمارو داشته باشم ؟ يه مقدار راهنمايى نياز دارم اينجا نميشه چت كرد بازم اگر مقدور هست براتون

خيلى معذرت ميخوام ميتونم تلگرام شمارو داشته باشم ؟ يه مقدار راهنمايى نياز دارم اينجا نميشه چت كرد بازم اگر مقدور هست براتون

شرمنده تلگرام نمیشه داداش یه اکانت داشتم شمارش ندارم و همینجا بپرس بتونم جواب میدم

آخرین ویرایش:
برنامه CDNSP هست برای دانلود بازیهای سوییچ تو همین بخش ولی ممکنه درست هم کار نده

سایتهای ایرانی به ترتیب اول
شاتل لند | عدم دسترسی
حضور شخصیت Kano در بازی Mortal Kombat 11 تأیید شد
بازی Switch

سایتهای خارجی
ارشیو گوگل
Paul Scene NSP 2018-09-05 – Google Drive

سایت زیر ارشیو خوبی داره ولی نیاز به اکانت داره و پاسورد فایلها هم ByAlvRo هست
پاسورد ByAlvRo
1fichier.com: Cloud Storage

پاسورد لینک زیر
pizzatime

درکل امیدوارم تو این بخش کسی سوال میپرسه کسی باشه جوابش بده و من که دوتا سوال کردم مجبور شدم خودم برم دنبال جوابش
خیلی خوب بود اگر جای دیگه هم میدونید واسه دانلود بگید یک سوالم دارم جواب بدین ممنون میشم ماریو تنیس رو دانلود کردم یک اپدیت 90 مگابایتی هم دانلود کردم و نصب کردم منتهی روش کلیک میکنم گزینه اجرا نمی یاد گزینه دانلود داره و کنسل فقط.با تشکر

خیلی خوب بود اگر جای دیگه هم میدونید واسه دانلود بگید یک سوالم دارم جواب بدین ممنون میشم ماریو تنیس رو دانلود کردم یک اپدیت 90 مگابایتی هم دانلود کردم و نصب کردم منتهی روش کلیک میکنم گزینه اجرا نمی یاد گزینه دانلود داره و کنسل فقط.با تشکر
Juegos N. Switch archivos ⋆ GamesMega | Descargar Juegos Download Games

ببین من روی فریمور 6.2.0 هستم و میتونم بگم تموم بازیهایی که اومده بدون درخواست اپدیت اجرا میشن و همیشه موقع نصب اول بازی و بعد اپدیت رو نصب کنید و موقع نصب هم توسط tinfoil یه گزینه برای دیزبیل کردن اپدیت میاد گزینه yes رو بزنید و هر دوبار هم انجام بدید هم برای نصب بازی و هم برای اپدیت و نشد بازی رو کلا پاک و فقط بازی رو نصب کنید.

من خودم کنسول رو دسته دو گرفتم صاحب قبلیش انلاین شده بود و بعضی بازیها رو مثل فیفا 19 رو نمیدونم انلاین اپدیت کرده بود یا هر کار دیگه من هر کاری میکردم بازی درخواست اپدیت میکرد و گزینه ای هم برای اجرا نداشت و حتی سیو بازی و خود بازی رو پاک و بازی رو بدون اپدیت هم نصب میکردم باز درخواست اپدیت میکرد موقع اجرا و گزینه استارت دانلود هم که بعضی بازیها با اینکه اپدیت میخواستن بالاش داشت این نداشت و یه جا خوندم تو فورمای خارجی کنسول رو به حالت ریکاوری ببرید در حالت اورجینال و بعد ریستارت کنید درست میشه که جیگ میخواست اون زمان من جیگ نداشتم و کلا زدم یه بار ریست فکتوری کردم دستگاه و فایلهای مموری جانبی هم به غیر از موارد هک پاک کردم ایندفه بازیها که نصب کردم دیگه اپدیت نخواست هیچکدوم و راحت اجرا میشدن و اینم بگم فریمور مثلا 5 باشه باید اون گزینه yes موقع نصب توی tinfoil رو بزنید اگه جواب نداد باید با همون روشی که دوستان چند پست قبل گفتن اپدیت کنید به 6.2.0 و منم تا همینجا میدونم دوستان راه حل بهتری دارن خوشحال میشم بگن.

آخرین ویرایش:

ببین من روی فریمور 6.2.0 هستم و میتونم بگم تموم بازیهایی که اومده بدون درخواست اپدیت اجرا میشن و همیشه موقع نصب اول بازی و بعد اپدیت رو نصب کنید و موقع نصب هم توسط tinfoil یه گزینه برای دیزبیل کردن اپدیت میاد گزینه yes رو بزنید و هر دوبار هم انجام بدید هم برای نصب بازی و هم برای اپدیت و نشد بازی رو کلا پاک و فقط بازی رو نصب کنید.

من خودم کنسول رو دسته دو گرفتم صاحب قبلیش انلاین شده بود و بعضی بازیها رو مثل فیفا 19 رو نمیدونم انلاین اپدیت کرده بود یا هر کار دیگه من هر کاری میکردم بازی درخواست اپدیت میکرد و گزینه ای هم برای اجرا نداشت و حتی سیو بازی و خود بازی رو پاک و بازی رو بدون اپدیت هم نصب میکردم باز درخواست اپدیت میکرد موقع اجرا و گزینه استارت دانلود هم که بعضی بازیها با اینکه اپدیت میخواستن بالاش داشت این نداشت و یه جا خوندم تو فورمای خارجی کنسول رو به حالت ریکاوری ببرید در حالت اورجینال و بعد ریستارت کنید درست میشه که جیگ میخواست اون زمان من جیگ نداشتم و کلا زدم یه بار ریست فکتوری کردم دستگاه و فایلهای مموری جانبی هم به غیر از موارد هک پاک کردم ایندفه بازیها که نصب کردم دیگه اپدیت نخواست هیچکدوم و راحت اجرا میشدن و اینم بگم فریمور مثلا 5 باشه باید اون گزینه yes موقع نصب توی tinfoil رو بزنید اگه جواب نداد باید با همون روشی که دوستان چند پست قبل گفتن اپدیت کنید به 6.2.0 و منم تا همینجا میدونم دوستان راه حل بهتری دارن خوشحال میشم بگن.
آقا دو مورد گير آوردم يكى با كيف و لوازم و همه چى رنگ خاكستريش ٣.٤٠٠ ميگه ولى sd ٦٤ گيگ روشه يه مورد هم ٣.٦٠٠ ميگه آبى قرمز با sd ١٢٨ گيگ كدومو بگيرم به نظرتون ؟ و اينكه موقع خريد چيارو تست كنم ؟ يكيم جيگ از كجا پيدا كنم و اينكه ميشه آفلاين فهميد كنسول بن شده يا نه ؟

آقا دو مورد گير آوردم يكى با كيف و لوازم و همه چى رنگ خاكستريش ٣.٤٠٠ ميگه ولى sd ٦٤ گيگ روشه يه مورد هم ٣.٦٠٠ ميگه آبى قرمز با sd ١٢٨ گيگ كدومو بگيرم به نظرتون ؟ و اينكه موقع خريد چيارو تست كنم ؟ يكيم جيگ از كجا پيدا كنم و اينكه ميشه آفلاين فهميد كنسول بن شده يا نه ؟

نظر من بخوای هر کدوم سالمتره بگیر خصوصا خود کنسول و داک چون دسته و جوی کانها نهایت خرابم بشن میشه با پول کمتر تعمیر یا تعویض کرد و اونی که میده 3600 داره 200 پول مموریش دقیقا میگیره ولی بازم بسته سلیقه خودت هر کدوم گرفتی فرقی نداره و در مورد چک کردن بن من اطلاعی ندارم ولی میگن fuse سخت افزاری سوییچ میسوزه در این حالت که طریقه تشخیصش دقیق من نمیدونم باید از طریق فرستادن پی لود خاصی از طریق بوت باشه ولی نهایت هم بن باشه میشه کنسول رو اپدیت افلاین کرد و استفاده کرد و کلا شما وقتی دستگاه هک شده میگیری باید دور انلاین خط بکشی و این قضیه بن شدن هم کاربرها بیخود برای قیمت بالا بردن سوییچ میگن وگرنه برای کسی که هک کرده نباید انلاین مهم باشه مگه موقع فروش به یه نفر که بخواد بدون هک بازی کنه که اونم بهتره اصلا دنبال کنسولی که قبلا هک شده نره و در کل سویچ هم گرفتی حتی هک sx os که میگن حالت امن برای انلاین داره نباید انلاین بشی هر ان ممکنه بن بشی و بن هم شدی هیچ مشکلی نیست اگه انلاین نخوای بزنی و افلاین نهایت با برنامه ChoiDujourNX اپدیت میکنی و بازیت رو انجام میدی.

جیگم روی حالت autorcm بزاری کنسول رو نیازی بهش نیست و جیگ برای هک بار اول استفاده میشه و روی حالتی که گفتم باشه کنسول خاموش هم بشه با فرستادن پی لود و زدن دکمه پاور خالی روشن میشه و فقط نزار باطری کنسول روی این حالت کامل تموم بشه و کنسول هم میتونی بزاری روی حالت sleep همیشه و نهایت تو 24 ساعت 5 درصد شارژ کم کنه

جیگم میتونی خودت دوتا سیم بزاری یا ورق فویل دوستان گفتن میشه ولی باید احتیاط کرد اینجوری اسیب نزنی به کنسول و تو بازارچه بگرد یکی داره عاقبت

نصب بازياش رو لينك آموزشى چيزى دارين ؟ كنسول اصلا نبايد به اينترنت وصل باشه ؟ آپديت بازيارو چجورى ميشه گرفت و اينكه ميگن حالت AutoRCM باطرى خالى ميكنه روش حل داره ؟ اصلا نيازه روشن بمونه auto rcm ؟

با سلام خدمت دوستان گل برنامه TegraRcmGUI دانلود کردم هم ورژن 2.4 هم 2.5 اما موقع اجرا اررور میده و باز نمیشه ویندوزم 8.1 هست
مشکل از کجا بار اول که اررور داد dll خواست دانلود کردم اینبا این اررور رو میده !

Attachments

• 2019-02-21_122713.jpg
    2019-02-21_122713.jpg
    34.3 KB · مشاهده: 5

2 تا دیگه بازی گرفتم اجرا نشد lnitialize console کنم مشکلی برای هک پیش نمیاد که نیاز به جیگ داشته باشه چون منم جیگ ندارم اگه لطف کنی بگی ریست فکتوری از کجا انجام بدم ممنون میشم.با تشکر

آخرین ویرایش:
سلام بچه‌ها. تاپیک رو خوندم و ممنون از اطلاعاتی که گذاشتین. فقط یک سوال.، من می‌خوام یه دست دوم بخرم، ولی حس می‌کنم جدیداً این هک یه مشکلی به وجود آورده که تعداد زیادی دارن می‌فروشن. معلوم نیست قضیه چیه. به هرکس هم می‌گی، می‌گه پول لازم دارم. من یه جای خوندم مثل اینکه کنسول‌ها وقتی بن کامل می‌شن حتی آپدیت هم نمی‌شه کردن به صورت آفلاین و عملاً دستگاه فقط بازی‌های آخرین آپدیتی که تونستین روش برزین رو اجرا می‌کنه. خیلی از این هکی‌ها مثل این‌که کنسولشون اون‌طوری هک شده و ریختن توی دیوار دارن با قیمت‌ها 3500 3700 این‌جور‌ها می‌فروشن. در حالی که نو 3700 هست. ممنون می‌شم روشنم کنین.

2 تا دیگه بازی گرفتم اجرا نشد lnitialize console کنم مشکلی برای هک پیش نمیاد که نیاز به جیگ داشته باشه چون منم جیگ ندارم اگه لطف کنی ریست فکتوری از کجا انجام بدم ممنون میشم.با تشکر

مشکلی پیش نمیاد اگه روی حالت autorcm باشه که مال شما هست و فقط وقتی ریست کارخونه ای کردی کنسول خاموش کامل میشه و قبل زدن پی لود مموری رو در بیار پوشه نینتندو Nintendo رو حذف کن چون بازیها داخل این پوشه نصب میشن و جا اشغال میکنن و بقیه رو بزار بمونن چون فایلهای هک هستن

سلام بچه‌ها. تاپیک رو خوندم و ممنون از اطلاعاتی که گذاشتین. فقط یک سوال.، من می‌خوام یه دست دوم بخرم، ولی حس می‌کنم جدیداً این هک یه مشکلی به وجود آورده که تعداد زیادی دارن می‌فروشن. معلوم نیست قضیه چیه. به هرکس هم می‌گی، می‌گه پول لازم دارم. من یه جای خوندم مثل اینکه کنسول‌ها وقتی بن کامل می‌شن حتی آپدیت هم نمی‌شه کردن به صورت آفلاین و عملاً دستگاه فقط بازی‌های آخرین آپدیتی که تونستین روش برزین رو اجرا می‌کنه. خیلی از این هکی‌ها مثل این‌که کنسولشون اون‌طوری هک شده و ریختن توی دیوار دارن با قیمت‌ها 3500 3700 این‌جور‌ها می‌فروشن. در حالی که نو 3700 هست. ممنون می‌شم روشنم کنین.

چند پست بالا توضیح دادم به فرض کنسول کامل چه از انلاین و چه از اپدیت فریمور بن بشه شما میتونید با برنامه ChoiDujourNX به فریمور مورد نظر اپدیت یا دانگرید کنید و تا وقتی روی هک بمونید هیچ مشکلی از نظر نصب بازیها نخواهید داشت و اینی که شما خوندی هم مال قدیم بود هنوز این برنامه ها نیومده بود و مجبور بودن از طریق سرورهای خود نینتندو اپدیت فریمور رو بگیرن پس اگه برات انلاین زدن اورجینال مهم نیست میتونی کنسول رو با خیال راحت بخری و معمولا کسانی که هک هم میکنن انلاین نمیرن و الان اخرین فریمور 7 هست در صورتی که هک تا 6.2.0 اومده و البته برای 7 هم دارن روش کار میکنن و کنسولای جدید نینتندو هم قابلیت هک ندارن چون هک از طریق سخت افزار هست و نینتندو جلوش رو گرفته فعلا.

• Like
Reactions: GodFather
با سلام خدمت دوستان گل برنامه TegraRcmGUI دانلود کردم هم ورژن 2.4 هم 2.5 اما موقع اجرا اررور میده و باز نمیشه ویندوزم 8.1 هست
مشکل از کجا بار اول که اررور داد dll خواست دانلود کردم اینبا این اررور رو میده !

روی فایل اجرایی کلیک راست کن و سازگاری با ویندوز 7 رو فعال کن و راه اندازهایی مثل microsoft visual c همه ورژنها از 2005 تا 2017 رو نصب کن و net framework 4.7 هم نصب کن

• Like
Reactions: MoHammadZero

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or