عالیه، منم دوست دارم اریجینال این نسخه و نسخه های دوست داشتنی رو داشته باشم، و حتما اولین نفری هستم که از شما نسخه اصلیش رو خواهم خرید انشالله
فقط این بازی رلیز شد بلافاصله چندین نسخه اریجینال خرید کنید تا ما بتونیم سریع بهش دسترسی داشته باشیم،
امیدوارم که هک بشه تا اون موقع البته بعید می دونم، البته برای این بازی حتی هک هم شده باشه دوست دارم اصل رو داشته باشم. چون ارزشش رو داره،
شما گفتید بازی های اریجینال می یارید ؟ یعنی چطوری می یارید ، باید درخواست بدیم تا بیارید ؟ سایت دارید ؟ چطوری از شما میشه خرید کرد ..؟ از طریق همین سایت یعنی ؟ جایی که بشه دید محصولات رو و اپدیت بشه هر روز ...؟
حالا اگر بازی خاصی مدنظر من باشه می تونم به شما سفارش بدم تا شما تهیه کنید برای من نسخه اریجینال رو ؟
یک سوال دیگر اینکه این بازی مثلا 25 گیگ هست، دیگه با داشتن اصل سی دی، دیگه نیازی نیست برای داشتن هارد اضافه ، هارد خود دستگاه کافیه درسته ؟ چون ما بازی از روی سی دی اجرا میشه، البته وی یو من مدل 32 گیگی هست.
یک سوال دیگر ایا امکانش هست بازی اریجینال که به صورت سی دی خریداری میشه تو هارد دستگاه کپی کرد و از هارد اجرا کرد تا سریعتر لود بشه و lag نداشته باشه ؟ یا فقط از طریق خرید دانلودی تو هارد می ریزه ؟
ممنون از راهنمایی