امسال تنها اخباری که منتظرشون هستم از نینتندو هست، بازی ها و چیزهایی که توی E3 نشون میدن میتونه نظر خیلی ها رو نسبت به کنسول عوض کنه (هرچند که تا همین جا هم واقعا خوب عمل کردن).
از نظر بازی های انحصاری سال 2017 واقعا فوق العادست برای switch و حتی اگه بازی دیگه ای هم معرفی نشه برای امسال مشکل بزرگی نیست به نظرم. Zelda, Mario, Spaltoon, Arms, Xenoblade, Mario Kart همگی بازی های عالی هستن و اینطوری اسمشون رو کنار هم بخونیم و بگیم همشون با هم توی یکسال منتشر میشن یجورایی غیر قابل باور هست
مخصوصا زلدا و ماریو، بزرگترین فرانچایز های نینتندو توی یکسال.
Splatoon هم با اینکه خودم نتونستم شماره اولش رو بازی کنم ولی با توجه به نسخه قبلیش (فروش و نظرات منتقد ها و گیمرها) و اطلاعاتی که تا الان ازش منتشر شده میره که تبدیل بشه به یکی از بهترین بازی های امسال. جدا از بخش Multiplayer بازی Campaign و Horde mode هم که برای بازی معرفی شدن واقعا علای به نظر میرسن.
Monster Hunter XX هم برای سویچ معرفی شد و الان فقط میمونه خبر انتشارش توی غرب که منتظرش باشیم. یکی دیگه از موفقترین بازی ها روی 3DS، حتی اگه یه عده ناامید شده باشن چون بازی پورت 3DS هست ولی حتی همین هم کافیه تا خیلی ها که تا الان سویچ نخریده بودن کنسول رو بخرن، و از اون مهمتر این نشون میده که کپکام توجهش به سویچ جلب شده
و به احتمال خیلی خیلی زیاد MH بعدی رو روی سویچ میبینیم.
باوجود Splatoon 2 و MH و ایتکه هر دوتاشونم توی تابستون منتشر میشن فکر کنم Switchـی توی ژاپن برای خرید پیدا نشه
تنها بازی انحصاری که الان سویچ برای 2017 لازم داره Smash Bros هست، حتی اگه شبیه MK8 یه پورت باشه هم مشکلی نیست، معرفیش line up بازی های انحصاری سویچ رو برای امسال کامل میکنه.
حود نینتندو گفته که تمرکز روی بازی هایی هست که امسال منتشر میشن و همونطور که گفتم امسال از نظر بازی های انحصاری کمبود نداره سویچ ولی سال های بعد...
Pikmin و Animal Crossing احتمال نمایششون بیشتره ولی من متروید میخوام
مهم نیست متروید سه بعدی و ادامه پرایم باشه یا 2D، وقتشه که این فرانچایز برگرده
حتی اگه یه تیزر تریلر نشون بدن هم کافیه
متروید لطفا
3 بخش دیگه میمونه که توی کنفرانس میتونن نمایش داشته باشن.
1. Virtual Console و کلا خدمات آنلاین. وقتشه که نینتندو اینارو رسما رونمایی کنه. از نکات منفی سویچ موقع لانچ همین خدمات انلاینش بود که تا الان هم خبری ازشون نیست. معرفی GameCube VC میتونه ارزش کنسول رو 2-3 برابر کنه
2. 3rd party support از استدیو های غربی که برای من خیلی مهم نیست. میدونیم که برای های AAA احتمالا روی سویچ منتشر نمیشن ولی بازی های سبک تر از ناشر های مختلف میتونه خیلی کمک کنه به سویچ. بجز South park هم بازی 3rd party خیلی خاصی هم نیستش منتظر معرفیش برای سویچ باشم.
3. Indie Games که باری من خیلی خیلی مهم هست
الان سویچ بهترین پلتفرم برای بازی های مستقل هست (قابل حمل بودن و ...) و تعداد بازی های مستقل که میخوام روی سویچ ببینمشون انقدر زیاده که نمیتونم لیستشون کنم
ولی چندتا از بازیی هایی که میخوام برای سویچ معرفی بیشن Deaths Gambit, darkest Dungeon, Below هستن.
مورد دیگه ای که برای من خیلی مهم هست و احتمالا ازش توی E3 چیزی نمیبینیم بازی های 3rd party از استدیو های ژاپنی هست، موفقیت سویچ توی ژاپن تضمین شدست و الان فقط میمونه اینکه سایزنده ها شروع کنن بازی ساخت برای سویچ. Atlus, SquarEnix, Level 5, Platinum, Capcom و....
در کل موفقیت سویچ تضمین شدست و از اینجا به بعد هرچیزی که برای کنسول معرفی بشه فقط به موفقیتش اضافه میکنه.