نمایشگاه/رویداد Nintendo Direct | دایرکت نینتندو سوییچ 2 | 13 فروردین | 16:30

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
139379

Nintendo Direct Center | نینتندو دایرکت سنتر
تاپیک خبری پیرامون پوشش اخبار و معرّفی های برنامه نینتندو دایرکت

نینتندو دایرکت برنامه های ضبط شده نینتندو برای ارائه اطّلاعات پیرامون برنامه های شرکت در ماه های آتی و معرّفی و تبلیغ بازی های آینده دستگاه های این کمپانی است که در تاریخ های مشخّصی در شبکه های آنلاین استریم و پخش می شوند
این مجموعه برنامه از اکتبر سال 2011 میلادی به دست ساتورو ایواتا، مدیر کل وقت نینتندو در آن زمان، کلید خورد و تا به اکنون ادامه دارد.
برنامه های دایرکت نینتندو به 4 دسته تقسیم می شوند:
  • دایرکت های عادی: از 25 تا 50 دقیقه طول می کشند و عموماً تمرکز بر بازی ها، نرم افزار و سخت افزار و برنامه های آتی کمپانی نینتندو و شرکای ترد پارتی دارد. به طور طبیعی نینتندو هر ربع سال یک دایرکت عادی برگزار می کند
  • مینی دایرکت: از لحاظ محتوا، مشابه دایرکت های معمولی است، با این تفاوت که طول مدت آن به شدّت کوتاه تر است و از 5 تا 15 دقیقه متغیّر است.
  • دایرکت های مخصوص: این مدل دایرکت ها عموماً مختص به تنها یک بازی می شود و اطّلاعات جزئی و کلّی این بازی را به اشتراک قرار می دهد. Fire Emblem, Super Smash Bros, Pokemon از نمونه بازی هایی هستند که طی این سال ها، دایرکت مختص به خود را دریافت کرده اند.
  • نیندی دایرکت: دایرکت های مختص به عناوین مستقل که اسامی شان با توجه به سه ریجن پخش آن کمی متفاوت است. هدف این دایرکت ها، پوشش عناوین مستقل در انتظاری هستند که برای سیستم های نینتندو منتشر می شوند و در میان دایرکت های معمولی نمی توان قرارشان داد. طول این دایرکت ها عموماً 20 دقیقه است.
این تاپیک به قصد پوشش خبری موارد معرّفی شده در دایرکت ها، اعلام زمان پخش هر کدام، پوشش شایعات و بحث و صحبت پیرامون اخبار آن ایجاد شده.

Direct Template 02.jpg

قسمت جدید برای چهارشنبه 13 فروردین، ساعت 16:30 عصر تایید شده

برای مشاهده دایرکت های نینتندو در زمان پخش از لینک های زیر می توانید استفاده کنید

Twitch | YouTube

آخرین ویرایش:
آقا کنسول قدیمی نفروشید ده سال بعد خیلی چیز خفنیه بری سراغش از زیر کلی چیزمیز دربیاری بعد هنوز کار کنه و عناوین قدیمی اجرا کنه واقعا جالبه
مسئله اینه که باتریش خراب میشه در بلند مدت

• Like
Reactions: m.d.makan
کنسول که قطعا بین کلکسیونرها طرفدار داره و خریدار پیدا میشه براش.
من ترجیح خودم اینه رو خود کنسول برم ولی منتظر موندم برا سوییچ بیاد که نیومد آخرم:دی

وقتی زینوبلید x که اومدنش غیرممکن بود رو پورت کردن، خیلی مسخرس که ویند ویکر هنوز نیومده رو سوییچ!
از اونجایی که اینقدر پیگیرشی پس قطعا یه روزی روی سوییچ 2 میاد.
اون یکی زلدا که جوجه اردک زشتست رو هم یه ریمستری ازش بدن عالی میشه :D 8->

• Like
Reactions: Z-fan and Sepi_60
این تریلرای متروید با اختلاف بدترین تریلرای نینتندو رو داره :D لعنتیا با اون گرافیک تاریخ مصرف گذشته چرا تریلر رو با نمای environment شروع میکنید، تا اواسط تریلرم که همینطوری داشت تو محیط میچرخید انگار آواتاره :D
جدا صد باریکلا به قدرت برند نینتندو که اگه همچین چیزایی از آی پی های با قدمت سونی و مایکرو پخش میشد جرشون داده بودن فن هاش :D

دایرکت های سوییچ 1 هم تموم شد و خبری از پروفسور لیتون نشد آخر. کاش لاقل لانچ تایتل سوییچ 2 باشه.

این تریلرای متروید با اختلاف بدترین تریلرای نینتندو رو داره :D لعنتیا با اون گرافیک تاریخ مصرف گذشته چرا تریلر رو با نمای environment شروع میکنید، تا اواسط تریلرم که همینطوری داشت تو محیط میچرخید انگار آواتاره :D
جدا صد باریکلا به قدرت برند نینتندو که اگه همچین چیزایی از آی پی های با قدمت سونی و مایکرو پخش میشد جرشون داده بودن فن هاش :D

دایرکت های سوییچ 1 هم تموم شد و خبری از پروفسور لیتون نشد آخر. کاش لاقل لانچ تایتل سوییچ 2 باشه.
انصافا تریلر خوب بود.
احتمالا بازی بین نسلیه و خب مشخصه که نمیشه انتظار بالایی از گرافیک داشت.
(منظور از بین نسلی هم بین نسل 7 و 8)

ولی خیلی رنگبندی/نورپردازی و غیره شبیه به Halo 4 نبود؟
اتفاقا فکر کردم فقط من اینطور فکر میکنم که دیدم تو کامنتها هم به این اشاره کرده بودن.

• Like
Reactions: He!n3ger and Z-fan
کسی اشاره نکرد ولی یه بازی دو بعدی هم pac man به صورت مترویدوانیا بود فکر کنم خیلی میخورد فان باشه
این بود.حیف سویچمو فروختم وگرنه اینا رو سویچ حال میده.نفروشید اقا.

• Like
Reactions: Z-fan
1743107331456.png

نینتندو این دایرکت گفت "بهتره از سوییچ بکشید بیرون، این دیگه آخرشه"
ولی دلیل نیست که بگیم سوییچ بدون جون دادن داره میره کنار و به نظر میاد نینتندو حداقل تا آخر 2026 ازش ساپورت درست و درمونی داشته باشه.

بریم ببینیم چیا این دایرکت معرفی شد

در وهله اول سه تا بازی شدودراپ شدن
که دوتاش جالب بودن

اولیش Rift of the Necrodancer ـه. بازی ای که سازنده هاش یکی از بهترین بازی های ایندی اکشن ادونچر ریتمیک نسل قبل رو ساختن. در حقیقت سه تاشو ساختن.
و حالا هم یه آیپی جدید دارن و به نظر فوق العاده میاد و همین الان هم دو تا Collab با بقیه بازی های ایندی دارن :دی

دومی هم Disney Villain Cursed Cafe
به نظرم این دومی عجیب چیز جالبیه. سیاست دیزنی در قبال بازی های ویدیویی به شدت چیز گسترده و پت و پهنیه. برای دیزنی گویا مهم نیست چه تیمی و با چه نیتی میخواد با آیپی های اینا بازی بسازه. در صورتی که قالب مورد نظر قبلا تو یه شکل دیگه جواب بده و سازنده ها هم نقشه خوبی برای تلفیق آیپی های دیزنی با اون شاکله داشته باشن، دیزنی بهشون اجازه کار رو میده. گویا این شبیه ساز کافه داری (که از ساب ژانرهای نسبتا معروف بازی های ایندی تو چند سال اخیره) تونسته نظر مثبت دیزنی رو جلب کنه و الان نه یه چیز جنریک، بلکه یه چیز فان و نسبتا احمقانه داریم که توش میدی ییزما مغازه تو آپگرید کنه. من که پایه ام :x اگه هدف نوستالژی طرفدارهای قدیمی دیزنیه باید بگم کاملا موفق بودن :دی

=============

دو تا بازی هم در جهت مخالف شدودراپ کاملا برای 2026 تایید شدن که نشون میده علی رغم ظهور قریب الوقوع سوییچ 2، اگه بازی ای بتونه رو سوییچ اجرا شه، روی سوییچ میاد. به همین راحتی. دو تا بازی معرفی شده هم بازی هایی نیستند که خیلی از گرافیک و قدرت بالای سوییچ 2 بهره ای بتونن ببرن. در حقیقت تنها چیزی که این دو تا بازی میخوان تا ساخته شن اراده و ضعف روانی سازنده ها تو مدیریت تخیلاتشونه :دی

Rhythm Heaven یه بازی ریتمیک ساده است. منتها هر سگمنت بازی یه مینی گیم بامزه است که چهارچشمی شما رو درگیر خودش می کنه. به نظرم تریلر معرفی بازی ای که تو این دایرکت دیدیم با اختلاف بهترین تریلر دایرکت بود. توضیح این که چرا بازی جذاب و دوست داشتنی ایه سخته. ولی حس می کنم تریلری که نشون دادن خیلی خوب نقاط قوت سری رو معرفی کرد

Tomodachi Life؟
هاع توضیح این جالبه. بازی در حقیقت تو ژانر Social Simulator ـه. مشابه Sims و همین InZoi که می بینید اخیرا ترکونده و البته یه بازی دیگه از خود نینتندو، Animal Crossing
ولی نکته اش این جاست که Tomodachi Life به صورت کلی از همه آثار این ژانر یه چند سطحی مریض تره :D
چند سال پیش (که کلا خیلی گیمرتر و پر ذوق و شوق تر بودم) این جا یه متن بلندبالایی در مورد انیمال کراسینگ نوشتم و یه بخشی اون وسط مسط ها به سه دسته بازی های Social Sim اشاره کردم
Recliner ها و Stylist ها و Collector ها
اگه انیمال کراسینگ یه حالت بینابینی با فوکوس بیشتر روی بخش کالکتور داره
و سیمز هم یه حالت بینابینی بین Recliner و Stylist داشته باشه و این Inzoi هم تا جایی که دیدم صاف سیخ کرده رو Stylist بودن
Tomodachi Life اثریه که تا آخر فرو کرده تو جنبه Recliner این ژانر

این بازی در مورد اینه که Mii هایی که تو کنسول تون ساختید (یا احتمالا تو این نسخه از ساخته های بقیه دانلود کرده باشید) رو بریزید تو یه جزیره و اجتماع سربسته و تماشا کنید چجوری با هم تعامل می کنند. شما خیلی شخصیت خاصی رو کنترل نمی کنید تو بازی و بیشتر نقش خدایی رو دارید که رابطه بین این شهروندهای Mii شکل رو کنترل می کنه
ترکیبی که با تفاسیر محدودی که گفتم به اضافه ایده های به شدت عجیب و غریبی که نینتندو طبق معمول داره باعث شده بازی به یکی از خفن ترین آثار Role Playing تاریخ نینتندو تبدیل شه :دی نه RPG ها. همون Role Playing. یعنی عملا همون خاله بازی خودمون و ساخت سناریوهای مختلف با شخصیت های دست ساز خودمون :D

برخلاف ظاهر به نسبت چیپ و عجیب بازی، Tomodachi Life دهمین بازی پرفروش کل عمر 3DS بود.

1743143421127.png

===============

بقیه دایرکت هم این تریلرها نظرم رو جلب کردند.

Monument Valley 1+2+3
این از اون بازی هایی بود که برام عجیب بود چجوری هنوز رو سوییچ نیست. یکی از شاهکارهای عرضه شده روی اسمارت فون ها به یه تریلر خوب و سورپرایز دلنشین تر نسخه سوم برای سوییچ معرفی شد که خیلی خوب بود :x
من خودم نسخه دو رو هنوز نزدم و به نظر فرصت خوبیه

Raidou Remastered
نمیدونم این اسم عجیب چیه ولی این عملا ریمستر Devil Summoner ـه که رو PS2 بود درسته؟ با محتوای اضافه و گرافیک تر و تمیز تر، درسته؟
به قول یه بنده خدایی، اونی که الان بازی رو 2006 خریده الان داره مشت میزنه به زمین که "میدونستم اتلوس این بازی رو هم با محتوای کامل ری ریلیز می کنه، سرم کلاه رفت" :))

Patapon 1+2
با تشکر از سونی که باعث شد این دایرکت نه یکی، نه دو تا، بلکه سه تا بازی ریتمیک فوق العاده داشته باشه :D
البته لحظه ای که تو دایرکت زد ناشر بازی باندای نامکو ئه من یه لحظه حس کردم داره تاریخ بازنویسی میشه و نکنه واقعا پاتاپون مال باندای بوده و من حافظه ام مشکل داشته :))
ولی خب گویا سونی لایسنس اش رو داده به اونا. حرکت نسبتا عجیبیه. تو این دایرکت دو تا بازی دیگه هم این حرکت سرش زده میشه. ولی خب اون دو تا بازی رو خیلی اهمیت نمیدم من. پاتاپون ولی!؟ پاتاپون عشقه :x جاشم پیش آغوش گرم نینتندو خیلی هم بازه >:D< لطفا تیرآوی و لیتل بیگ پلنت هم همین جوری بفرستید این ور بعدا :دی

Shadow Labyrinth
پک من مترویدوانیا تو لیست انتظارات من نبود. این بازی رو معرفی کرده بودن ولی یادم نیست گفته باشن ژانرش چیه. طبیعتا ایده اش باحاله ولی سبک گرافیکی اش بد تو ذوق میزد. ما تو همین سبک یه کار مثل Ender Lilies رو داریم که خیلی کاز فوق العاده چشم نواز تریه. پس نمیتونم بگم انتخاب سبک شون اشتباهست. بیشتر تو اجرا خراب کردن. ولی خب امیدوارم خود شاکله بازی بتونه نجات بده اثر کلی رو.

1743143491679.png

No Sleep for Kaname Date - from AI: The Somnium Files
اوکی، سورپرایز واقعی مراسم. فکر نمی کردم AI Somnium Files برای نسخه سوم برگرده! البته این بیشتر میخوره نسخه فرعی باشه. ایده اش حتی از قبلی ها همه عجیب تره پسر :دی

Story of Seasons: Grand Bazaar
کلهم سری Story of Seasons سری خیلی متوسطیه در نظر من. ولی این یکی حداقل معرفی بهتری داشت نسبت به نسخه های قبلی. به نظر میاد یه درجه سطح ساخت بازی رو بردن بالا

Marvel Cosmic Invasion
برادرا من هنوز وقت نکردم TMNT جدیده رو برم. چقدر این خوب میزنه و روحیه بیت ام آپ های کلاسیک رو داره. واقعا Dotemu استاده تو این قضیه :x

Witchbrook
این چه قدر گوگولی و خوب بود تریلرش. من کلا بین ناشرهای ایندی، Chucklefish رو خیلی دوست دارم و همیشه بازی هایی که میدن بیرون شاید "شااااهکار" نباشه ولی شدید با سلیقه من جوره و این شبیه ساز هاگوارتز بامزه شون

Metroid Prime 4: Beyond
کماکان تریلرهای این بازی تو در و دیواره
ولی نمیتونم توصیف کنم چرا بهش ایمان دارم. یه بخش عمده اش به تجربه ام از Metroid Prime Remastered برمیگرده.

=======================

میرسیم به دو مورد جالب تری که تو این دایرکت معرفی شد و بازی نبودند

اولی این سیستم Family Share جدید نینتندو بود. حقیقتا آپشن جدیده. اینش خوبه. ولی در اقدامی به شدت نینتندویی محدودیت فاصله بین اکانت های یه خانواده واسه قرض دادن بازی ها، ثابت می کنه که همه چیز تو زندگی به این راحتی نیست :دی البته به نظرم اورآل برای کسایی که میخوان از سوییچ به سوییچ 2 انتقال نسل بدن و کنسول قبلی رو درجا بفروشن و... . به شدت آپشن مهمیه این چیزی که امروز معرفی کردن.

دومی هم اپ Nintendo Today ـه که صبح امتحان اش کردم. حقیقتا اپ بامزه و خوبیه. ولی خب ماهیت اصلی اش بعد دایرکت بعدی که کلی خبر ازش میاد بیرون شروع میشه و به نظرم روی هم رفته ایده باحالیه که شما یه تقویم نینتندویی رو گوشی ات داشته باشی که تمام اخبار و محتواهای فضای مجازی نینتندو رو برات مستقیم بفرسته. توییتر قبلا این کار رو می کرد البته و اینم چیز واجبی نیست. ولی کلا چیز کیوتیه و امیدوارم خوب ساپورتش کنن. چون قالب اولیه اش که خیلی باحال و تر و تمیزه

کلا جفت این معرفی ها چیزهای عجیبی بودند و خب انتظارشون رو نداشتم. قطعا کامل مشکل گشا نیستند ولی حضورشون بهتر از نبودشونه لابد :-??
اورآل دایرکت جالبی بود از حیث بازی هایی که سوییچ تو نفس های آخرش قراره داشته باشه
6.5/10

یه مشکلی که نینتندو و حتی تبلیغ برای نینتندو اینجا داره اینه که شما یه تریلر از یه بازی می بینید و میگید "همین؟!" "این رو گذاشتن به عنوان سورپرایز آخر؟"
بعد خب دور و برتون هم کسی اصولا یا این بازی ها رو انجام نداده یا کلا از نینتندو چند تا فرنچایز خاص رو میشناسه

تا این که یخورده از دور و ورتون میرید اون ور تر و می بینید و می بینید که "نـــــه! یه خبری هست! :دی"

=============

خلاصه که رکورد پرلایک ترین توییت اکانت نینتندو امروز زده شد. و حدستون درسته
توییت معرفی Tomodachi Life 2 این رکورد رو زد :دی

GnI-nxfaYAA9wBw.png

رکورد دار قبلی هم پست دو ماه پیش نینتندو برای معرفی سوییچ 2 بود :دی

GnI-vKMbgAMfR6u.jpg

Project copy.jpg

آقا وقتشه گرم کرده و موتور این کشتی به گل نشسته رو روشن کنیم >:) >:) >:)
از اون جا که ما خیلی به قطار و زمین خشک اعتقاد نداریم و تو خط آب های آزاد و سیاست های این شکلی ایم. به جای Hype Train سوار Hype Cruise Ship میشیم :دی

@mr-game&watch
@NHM
@DFSHINNOK7
@benjohn
@Arima Kishou
@Kurt117
@Sepi_60
@SMM9
@Cait Sith
@Parsa13

فعلا هر کی به ذهنم رسید رو صدا کردم
ولی خب بیایید شروع کنید ببینیم چیا از دایرکت 3 روز دیگه میخوایم
(البته خیلی بده دقیقا بعد از ظهر 13 به دره :( اکثرمون احتمالا بیرونیم و باید تو گوشیمون ببینیم دایرکت رو)

View attachment 373061

از اون جا که ما خیلی به قطار و زمین خشک اعتقاد نداریم و تو خط آب های آزاد و سیاست های این شکلی ایم. به جای Hype Train سوار Hype Cruise Ship میشیم :دی

@mr-game&watch
@NHM
@DFSHINNOK7
@benjohn
@Arima Kishou
@Kurt117
@Sepi_60
@SMM9
@Cait Sith
@Parsa13

(البته خیلی بده دقیقا بعد از ظهر 13 به دره :( اکثرمون احتمالا بیرونیم و باید تو گوشیمون ببینیم دایرکت رو)
سایت نینتندو پخش میکنه، از اونجا ببین فیلتر شکنم نمیخواد
آمریکا
بریتانیا
ژاپن
فعلا لینک یوتیوب نیومده

سایت نینتندو پخش میکنه، از اونجا ببین فیلتر شکنم نمیخواد
آمریکا
بریتانیا
ژاپن
فعلا لینک یوتیوب نیومده

نه بحثش اون نیست
بحثش اینه که وسط موقعی که با رفقا یا خانواده نشستیم تو دل طبیعت من باید یه وقت تقریبا یه ساعته جور کنم دایرکت ببینم :دی

• Like
Reactions: rahyarpaul
نه بحثش اون نیست
بحثش اینه که وسط موقعی که با رفقا یا خانواده نشستیم تو دل طبیعت من باید یه وقت تقریبا یه ساعته جور کنم دایرکت ببینم :دی
حالا اون مهم نیست،تهش دو ساعت دیرتر میبینی.
امیدوار باش که قیمتش تو رنج 300-400 باشه که به صرفه بگیریش.
حتی 400 دلار هم باشه میشه 41 تومن که بیاد اینجا و سود فروشنده رو 50 هست.
بنظرم این معضل بزرگتره،اونو میگی باید برم دست به آب، برو و تهش بعد یه ساعت بگو،جای خوبی یافت نشد.

View attachment 373061

@mr-game&watch
@NHM
@DFSHINNOK7
@benjohn
@Arima Kishou
@Kurt117
@Sepi_60
@SMM9
@Cait Sith
@Parsa13

آقا خبری، شایعه‌ای، پیش‌بینی‌ای چیزی در مورد نسخه اصلی جدید ماریو هست؟ :دی
این تیم‌های نینتندو انقدر در هم تنیده هستن که معلوم نیست چی به چیه! مثلاً تیم سازنده Super Mario Odyssey با نام Nintendo EPD شناخته می‌شه و کلی از بازی‌های نینتندو توی سال‌های اخیر هم طبق اطلاعات ویکی‌پدیا محصول همین استودیو هستن که البته طبیعتاً یه تیم نیستن و زیرمجموعه‌های مختلفی روی این بازی‌ها کار کردن.
کلاً می‌شه فهمید که دقیقاً همون تیم سازنده Odyssey بعدش چی کار کرده یا اینا حالت ترکیبی دارن و هی توی همدیگه می‌لولن و یه بار از توش Animal Crossing: New Horizons درمیاد و یه بار Pikmin 4 و یه بار دیگه Super Mario Bros Wonder؟ :دی

• Like
Reactions: beshush and Z-fan
آقا خبری، شایعه‌ای، پیش‌بینی‌ای چیزی در مورد نسخه اصلی جدید ماریو هست؟ :دی
این تیم‌های نینتندو انقدر در هم تنیده هستن که معلوم نیست چی به چیه! مثلاً تیم سازنده Super Mario Odyssey با نام Nintendo EPD شناخته می‌شه و کلی از بازی‌های نینتندو توی سال‌های اخیر هم طبق اطلاعات ویکی‌پدیا محصول همین استودیو هستن که البته طبیعتاً یه تیم نیستن و زیرمجموعه‌های مختلفی روی این بازی‌ها کار کردن.
کلاً می‌شه فهمید که دقیقاً همون تیم سازنده Odyssey بعدش چی کار کرده یا اینا حالت ترکیبی دارن و هی توی همدیگه می‌لولن و یه بار از توش Animal Crossing: New Horizons درمیاد و یه بار Pikmin 4 و یه بار دیگه Super Mario Bros Wonder؟ :دی

هاع این رو من سال ها پیش تو این تاپیک تفکیک کردم

ولی خب دیگه یادم رفت آپدیت کنم وضعیت استدیوها رو
اساسا Nintendo EPD متشکل از 11 تا تیم مجزا است
4 تا تیم کارشون کمک تو توسعه تیم های خارجیه. یعنی خودشون بازی نمیسازن، ولی مثلا میرن کمک Retro Studios که متروید پرایم بسازن یا میرن کمک Intelligent System که فایر امبلم بسازن

خب با این حساب من یه کوتاه مرور رو تیم های EPD و بقیه استدیوهای نینتندو بندازیم ببینیم کدوما شرایط معرفی بازی دارن

EPD 1
که جزو اون تیم های توسعه خارجیه و هیچ

EPD 2
اینم تیم توسعه خارجیه و خب همین 2024 فکر کنم تو ساخت Mario Party Jamboree و Mario & Luigi Brothership دخیل بودند.

EPD 3
تیم توسعه داخلی زلداها و خونه آقامون آئونوما سان :دی به نظرم اینا بعد تقریبا دو سال از عرضه بازی، با توجه به این که بلافاصله بعد عرضه TotK پرونده شو بستن (و DLC ای هیچی ندادن) خیلی عجیب نیست اگه تیزری چیزی برای رو کردن داشته باشن. طبیعتا هر چی اینا میسازن حداقل تا دو سال دیگه برای عرضه آماده نیست در بهترین حالت ممکن. ولی این طورم نیست که چیزی برای معرفی نداشته باشن

EPD 4
اینا تیم پشت Labo و Ring Fit Adventure و 1 2 Switch و این تریپ بازی هان. و اتفاقا یکی از تیم هاییه که به احتمال قطعی یه چیزی برای لانچ کنسول از الان آماده دارن.
آخرین اثر این تیم هم Alarmo ـه اگه میخواید بدونید چجوری دامنه فعالیتی دارن :دی

EPD 5
اینا تیم سازنده Splatoon و Animal Crossing اند و به نظرم حالا که 5 سال از ACHN و سه سال از Splatoon 3 گذشته و کلا با یه نگاه به ترتیب و توالی عرضه هاشون، خیلی محتمله نه تنها یه بازی برای معرفی، بلکه حتی برای عرضه تو سال لانچ سوییچ داشته باشن.

EPD 6
اینا هم جزو تیم توسعه خارجی اند و فکر کنم حسابی سرشون گرم متروید پرایم 4 و پروژه بعدی Next Level Games باشه

EPD 7
اینا همین دایرکت چند روز پیش غوغا کردن. تقریبا تمام عمر سوییچ به عنوان تیم توسعه خارجی تو زمینه ساخت Metroid Dread و Famicom Detective Club فعالیت می کردن (درسته! رییس این تیم خود یوشیو ساکاموتو فقیده :دی)
ولی الان دو تا بازی Tomodachi Life 2 و Rhythm Heaven Grooving رو واسه 2026 تو دستور ساخت قرار دارن که جفت شون به شدت سری های یونیک و باحالین :x
دیگه بعیده دایرکت سوییچ 2 اثری ازشون باشه ولی

EPD 8
تیم ساخت ماریوهای سه بعدی که قشنگ مورد انتظار ترین تیم ممکن برای معرفی پروژه اند. چون از آخرین کارشون که Bowser's Fury باشه راحت 4 سال گذشته و قطعا تیمی اند که یه چیزی برای لانچ سوییچ یا سال لانچ سوییچ دارند

EPD 9
تیم ساخت Arms و Mario Kart 8 Deluxe که بازی شون با خود معرفی سوییچ معرفی شد :دی اتفاقا انتظار میره اینا با وقفه بزرگی که تو پرونده کاری شون هست یحتمل یه بازی دیگه تو فرنچایز Arms یا یه آیپی جدید تو چنته داشته باشن و مثل سال لانچ سوییچ، امسال هم با دو تا بازی وارد میدون شن.

EPD 10
از این تیم واقعا انتظار خاصی نداریم در حال حاضر
اینا تیم ساخت ماریوهای دو بعدی و Pikmin اند که 2023 نسخه جدید جفت فرنچایز رو تو بهترین حالت ممکن به مخاطب ها تحویل دادند. به شدت بعیده الان چیزی تو چنته داشته باشند. و همین هم خوبه. بهتره به پخت و پز ادامه بدن :دی

EPD Smart Phone
تیم یازدهم متمرکزه روی ساخت بازی های موبایل و خب با این که این دایرکت خیلی نیازی بهشون نیست ولی کلا عملکردشون زیاد تو در و دیواره و اصن بعد از Pikmin Bloom تو 2021 چیزی برای ارائه نداشتن که نگران کننده است. فکر کنم نیننتندو واقعا بازار بازی های موبایل رو ول کرده به امون خدا :دی

========

در مورد خود استدیوهای فرست پارتی نینتندو که EPD نیستن هم

Retro Studios
که داره متروید پرایم 4 رو میسازه و هیچ

Next Level Games
اتفاقا خیلی بعید نیست اینا یه چیزی برای رو کردن داشته باشن. اگه Luigi's Mansion 4 باشه که فوق العاده است. اگه هم یه Punch Out جدید باشه فکر کنم فیوز یه سری فن های سه آتیشه سری درجا بپره

Monolith Soft
بعیده با این سرعت بعد از ریمستر XCX چیزی معرفی کنن و قطعا اثر بعدی شون سورپرایز یه دایرکت دیگه میشه

=========

در مورد استدیوهای همکار و سکندپارتی هم خیلی زیادن. خارج از حوصله این پست ـه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or