نینتندو این دایرکت گفت "بهتره از سوییچ بکشید بیرون، این دیگه آخرشه"
ولی دلیل نیست که بگیم سوییچ بدون جون دادن داره میره کنار و به نظر میاد نینتندو حداقل تا آخر 2026 ازش ساپورت درست و درمونی داشته باشه.
بریم ببینیم چیا این دایرکت معرفی شد
در وهله اول سه تا بازی شدودراپ شدن
که دوتاش جالب بودن
اولیش Rift of the Necrodancer ـه. بازی ای که سازنده هاش یکی از بهترین بازی های ایندی اکشن ادونچر ریتمیک نسل قبل رو ساختن. در حقیقت سه تاشو ساختن.
و حالا هم یه آیپی جدید دارن و به نظر فوق العاده میاد و همین الان هم دو تا Collab با بقیه بازی های ایندی دارن
دومی هم Disney Villain Cursed Cafe
به نظرم این دومی عجیب چیز جالبیه. سیاست دیزنی در قبال بازی های ویدیویی به شدت چیز گسترده و پت و پهنیه. برای دیزنی گویا مهم نیست چه تیمی و با چه نیتی میخواد با آیپی های اینا بازی بسازه. در صورتی که قالب مورد نظر قبلا تو یه شکل دیگه جواب بده و سازنده ها هم نقشه خوبی برای تلفیق آیپی های دیزنی با اون شاکله داشته باشن، دیزنی بهشون اجازه کار رو میده. گویا این شبیه ساز کافه داری (که از ساب ژانرهای نسبتا معروف بازی های ایندی تو چند سال اخیره) تونسته نظر مثبت دیزنی رو جلب کنه و الان نه یه چیز جنریک، بلکه یه چیز فان و نسبتا احمقانه داریم که توش میدی ییزما مغازه تو آپگرید کنه. من که پایه ام

اگه هدف نوستالژی طرفدارهای قدیمی دیزنیه باید بگم کاملا موفق بودن
=============
دو تا بازی هم در جهت مخالف شدودراپ کاملا برای 2026 تایید شدن که نشون میده علی رغم ظهور قریب الوقوع سوییچ 2، اگه بازی ای بتونه رو سوییچ اجرا شه، روی سوییچ میاد. به همین راحتی. دو تا بازی معرفی شده هم بازی هایی نیستند که خیلی از گرافیک و قدرت بالای سوییچ 2 بهره ای بتونن ببرن. در حقیقت تنها چیزی که این دو تا بازی میخوان تا ساخته شن اراده و ضعف روانی سازنده ها تو مدیریت تخیلاتشونه
Rhythm Heaven یه بازی ریتمیک ساده است. منتها هر سگمنت بازی یه مینی گیم بامزه است که چهارچشمی شما رو درگیر خودش می کنه. به نظرم تریلر معرفی بازی ای که تو این دایرکت دیدیم با اختلاف بهترین تریلر دایرکت بود. توضیح این که چرا بازی جذاب و دوست داشتنی ایه سخته. ولی حس می کنم تریلری که نشون دادن خیلی خوب نقاط قوت سری رو معرفی کرد
Tomodachi Life؟
هاع توضیح این جالبه. بازی در حقیقت تو ژانر Social Simulator ـه. مشابه Sims و همین InZoi که می بینید اخیرا ترکونده و البته یه بازی دیگه از خود نینتندو، Animal Crossing
ولی نکته اش این جاست که Tomodachi Life به صورت کلی از همه آثار این ژانر یه چند سطحی مریض تره
چی؟ نمیدونید انیمال کراسینگ چی ـه و از کجا اومده؟

ولی احتمالا یه مدتیه اسم اش رو این ور و اون ور زیاد شنیدید و براتون سواله از کجا میاد این فرنچایز و چرا و کجاش این قدر محبوبه؟
این که ایده ای در مورد یکی از پرفروش ترین فرنچایزهای نینتندو ندارید مسلما تقصیر شما نیست. من خودمم مثل شما تا یه مدت پیش هیچی در مورد این سری نمیدونستم .
تحت توطئه هر ملعونی بوده یا جبر شرایط و... کشور و مردم ما به صورت عمومی از موهبت نینتندو بعد از دوران میکرو بی نصیب موندن و خب انیمال کراسینگ مسلما فرنچایزیه که بعد اون دوران خلق شده.
به هر حال من این جا با زبون خیلی شیوا و ساده تو بخش اول...
چند سال پیش (که کلا خیلی گیمرتر و پر ذوق و شوق تر بودم) این جا یه متن بلندبالایی در مورد انیمال کراسینگ نوشتم و یه بخشی اون وسط مسط ها به سه دسته بازی های Social Sim اشاره کردم
Recliner ها و Stylist ها و Collector ها
اگه انیمال کراسینگ یه حالت بینابینی با فوکوس بیشتر روی بخش کالکتور داره
و سیمز هم یه حالت بینابینی بین Recliner و Stylist داشته باشه و این Inzoi هم تا جایی که دیدم صاف سیخ کرده رو Stylist بودن
Tomodachi Life اثریه که تا آخر فرو کرده تو جنبه Recliner این ژانر
این بازی در مورد اینه که Mii هایی که تو کنسول تون ساختید (یا احتمالا تو این نسخه از ساخته های بقیه دانلود کرده باشید) رو بریزید تو یه جزیره و اجتماع سربسته و تماشا کنید چجوری با هم تعامل می کنند. شما خیلی شخصیت خاصی رو کنترل نمی کنید تو بازی و بیشتر نقش خدایی رو دارید که رابطه بین این شهروندهای Mii شکل رو کنترل می کنه
ترکیبی که با تفاسیر محدودی که گفتم به اضافه ایده های به شدت عجیب و غریبی که نینتندو طبق معمول داره باعث شده بازی به یکی از خفن ترین آثار Role Playing تاریخ نینتندو تبدیل شه

نه RPG ها. همون Role Playing. یعنی عملا همون خاله بازی خودمون و ساخت سناریوهای مختلف با شخصیت های دست ساز خودمون
برخلاف ظاهر به نسبت چیپ و عجیب بازی، Tomodachi Life دهمین بازی پرفروش کل عمر 3DS بود.
===============
بقیه دایرکت هم این تریلرها نظرم رو جلب کردند.
Monument Valley 1+2+3
این از اون بازی هایی بود که برام عجیب بود چجوری هنوز رو سوییچ نیست. یکی از شاهکارهای عرضه شده روی اسمارت فون ها به یه تریلر خوب و سورپرایز دلنشین تر نسخه سوم برای سوییچ معرفی شد که خیلی خوب بود

من خودم نسخه دو رو هنوز نزدم و به نظر فرصت خوبیه
Raidou Remastered
نمیدونم این اسم عجیب چیه ولی این عملا ریمستر Devil Summoner ـه که رو PS2 بود درسته؟ با محتوای اضافه و گرافیک تر و تمیز تر، درسته؟
به قول یه بنده خدایی، اونی که الان بازی رو 2006 خریده الان داره مشت میزنه به زمین که "میدونستم اتلوس این بازی رو هم با محتوای کامل ری ریلیز می کنه، سرم کلاه رفت"
Patapon 1+2
با تشکر از سونی که باعث شد این دایرکت نه یکی، نه دو تا، بلکه سه تا بازی ریتمیک فوق العاده داشته باشه

البته لحظه ای که تو دایرکت زد ناشر بازی باندای نامکو ئه من یه لحظه حس کردم داره تاریخ بازنویسی میشه و نکنه واقعا پاتاپون مال باندای بوده و من حافظه ام مشکل داشته

ولی خب گویا سونی لایسنس اش رو داده به اونا. حرکت نسبتا عجیبیه. تو این دایرکت دو تا بازی دیگه هم این حرکت سرش زده میشه. ولی خب اون دو تا بازی رو خیلی اهمیت نمیدم من. پاتاپون ولی!؟ پاتاپون عشقه

جاشم پیش آغوش گرم نینتندو خیلی هم بازه

لطفا تیرآوی و لیتل بیگ پلنت هم همین جوری بفرستید این ور بعدا
Shadow Labyrinth
پک من مترویدوانیا تو لیست انتظارات من نبود. این بازی رو معرفی کرده بودن ولی یادم نیست گفته باشن ژانرش چیه. طبیعتا ایده اش باحاله ولی سبک گرافیکی اش بد تو ذوق میزد. ما تو همین سبک یه کار مثل Ender Lilies رو داریم که خیلی کاز فوق العاده چشم نواز تریه. پس نمیتونم بگم انتخاب سبک شون اشتباهست. بیشتر تو اجرا خراب کردن. ولی خب امیدوارم خود شاکله بازی بتونه نجات بده اثر کلی رو.
No Sleep for Kaname Date - from AI: The Somnium Files
اوکی، سورپرایز واقعی مراسم. فکر نمی کردم AI Somnium Files برای نسخه سوم برگرده! البته این بیشتر میخوره نسخه فرعی باشه. ایده اش حتی از قبلی ها همه عجیب تره پسر
Story of Seasons: Grand Bazaar
کلهم سری Story of Seasons سری خیلی متوسطیه در نظر من. ولی این یکی حداقل معرفی بهتری داشت نسبت به نسخه های قبلی. به نظر میاد یه درجه سطح ساخت بازی رو بردن بالا
Marvel Cosmic Invasion
برادرا من هنوز وقت نکردم TMNT جدیده رو برم. چقدر این خوب میزنه و روحیه بیت ام آپ های کلاسیک رو داره. واقعا Dotemu استاده تو این قضیه
Witchbrook
این چه قدر گوگولی و خوب بود تریلرش. من کلا بین ناشرهای ایندی، Chucklefish رو خیلی دوست دارم و همیشه بازی هایی که میدن بیرون شاید "شااااهکار" نباشه ولی شدید با سلیقه من جوره و این شبیه ساز هاگوارتز بامزه شون
Metroid Prime 4: Beyond
کماکان تریلرهای این بازی تو در و دیواره
ولی نمیتونم توصیف کنم چرا بهش ایمان دارم. یه بخش عمده اش به تجربه ام از Metroid Prime Remastered برمیگرده.
=======================
میرسیم به دو مورد جالب تری که تو این دایرکت معرفی شد و بازی نبودند
اولی این سیستم Family Share جدید نینتندو بود. حقیقتا آپشن جدیده. اینش خوبه. ولی در اقدامی به شدت نینتندویی محدودیت فاصله بین اکانت های یه خانواده واسه قرض دادن بازی ها، ثابت می کنه که همه چیز تو زندگی به این راحتی نیست

البته به نظرم اورآل برای کسایی که میخوان از سوییچ به سوییچ 2 انتقال نسل بدن و کنسول قبلی رو درجا بفروشن و... . به شدت آپشن مهمیه این چیزی که امروز معرفی کردن.
دومی هم اپ Nintendo Today ـه که صبح امتحان اش کردم. حقیقتا اپ بامزه و خوبیه. ولی خب ماهیت اصلی اش بعد دایرکت بعدی که کلی خبر ازش میاد بیرون شروع میشه و به نظرم روی هم رفته ایده باحالیه که شما یه تقویم نینتندویی رو گوشی ات داشته باشی که تمام اخبار و محتواهای فضای مجازی نینتندو رو برات مستقیم بفرسته. توییتر قبلا این کار رو می کرد البته و اینم چیز واجبی نیست. ولی کلا چیز کیوتیه و امیدوارم خوب ساپورتش کنن. چون قالب اولیه اش که خیلی باحال و تر و تمیزه
کلا جفت این معرفی ها چیزهای عجیبی بودند و خب انتظارشون رو نداشتم. قطعا کامل مشکل گشا نیستند ولی حضورشون بهتر از نبودشونه لابد

اورآل دایرکت جالبی بود از حیث بازی هایی که سوییچ تو نفس های آخرش قراره داشته باشه
6.5/10