نمایشگاه/رویداد Nintendo Direct

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
139379

Nintendo Direct Center | نینتندو دایرکت سنتر
تاپیک خبری پیرامون پوشش اخبار و معرّفی های برنامه نینتندو دایرکت

نینتندو دایرکت برنامه های ضبط شده نینتندو برای ارائه اطّلاعات پیرامون برنامه های شرکت در ماه های آتی و معرّفی و تبلیغ بازی های آینده دستگاه های این کمپانی است که در تاریخ های مشخّصی در شبکه های آنلاین استریم و پخش می شوند
این مجموعه برنامه از اکتبر سال 2011 میلادی به دست ساتورو ایواتا، مدیر کل وقت نینتندو در آن زمان، کلید خورد و تا به اکنون ادامه دارد.
برنامه های دایرکت نینتندو به 4 دسته تقسیم می شوند:
  • دایرکت های عادی: از 25 تا 50 دقیقه طول می کشند و عموماً تمرکز بر بازی ها، نرم افزار و سخت افزار و برنامه های آتی کمپانی نینتندو و شرکای ترد پارتی دارد. به طور طبیعی نینتندو هر ربع سال یک دایرکت عادی برگزار می کند
  • مینی دایرکت: از لحاظ محتوا، مشابه دایرکت های معمولی است، با این تفاوت که طول مدت آن به شدّت کوتاه تر است و از 5 تا 15 دقیقه متغیّر است.
  • دایرکت های مخصوص: این مدل دایرکت ها عموماً مختص به تنها یک بازی می شود و اطّلاعات جزئی و کلّی این بازی را به اشتراک قرار می دهد. Fire Emblem, Super Smash Bros, Pokemon از نمونه بازی هایی هستند که طی این سال ها، دایرکت مختص به خود را دریافت کرده اند.
  • نیندی دایرکت: دایرکت های مختص به عناوین مستقل که اسامی شان با توجه به سه ریجن پخش آن کمی متفاوت است. هدف این دایرکت ها، پوشش عناوین مستقل در انتظاری هستند که برای سیستم های نینتندو منتشر می شوند و در میان دایرکت های معمولی نمی توان قرارشان داد. طول این دایرکت ها عموماً 20 دقیقه است.
این تاپیک به قصد پوشش خبری موارد معرّفی شده در دایرکت ها، اعلام زمان پخش هر کدام، پوشش شایعات و بحث و صحبت پیرامون اخبار آن ایجاد شده.

Direct Template 02.jpg

قسمت جدید برای چهارشنبه 13 فروردین، ساعت 16:30 عصر تایید شده

برای مشاهده دایرکت های نینتندو در زمان پخش از لینک های زیر می توانید استفاده کنید

Twitch | YouTube

آخرین ویرایش:
Breath که متضادش فکر کنم میشه don't breath
اسمشو باید می‌گفت Breath of civilization یا یه همچین چیزی اگه میخواست اسم متضاد بازی قبلی از خودش درکنه طرف:D

د اگه میخواست یه چیز معادل Breath بذاره باید خفگی میذاشت
The Legend of Zelda: Suffocation of the Wild :دی
البته بعید میدونم هنوز ناشری باشه که از این اسم های داغون انتخاب کنه واسه بازیش :))

157346

یه خبرای هست حالا کی صداش دربیاد خدا میدونه
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Breath که متضادش فکر کنم میشه don't breath
اسمشو باید می‌گفت Breath of civilization یا یه همچین چیزی اگه میخواست اسم متضاد بازی قبلی از خودش درکنه طرف:D

جدا از شوخی برا شماره جدید اسم بدی نیست چون قطعاً حداقل بخشی از داستان به تمدن مرموزی که ویرانه هاش رو توشماره قبل دیدیم مربوط هست.

یه خبرای هست حالا کی صداش دربیاد خدا میدونه

این آیتم Place Holder ها رو خیلی سخت میشه اعتماد کرد بهشون :-?:-?

البته شاید من خیلی بدبین شدم... نمیدونم :دی
در هر صورت از ریمستر OoT روی 3DS نزدیک 9 سال میگذره
دنیای فعلی قشنگ الان جنبه و ظرفیت اینو داره که بهترین شاهکار تاریخ رو دوباره تو یه قالب نو تجربه کنه :>

• Like
Reactions: mr-game&watch
فکر کنم Prank دسته جمعیه :D
من که عضوم هم نشون نمیده، یعنی چیزی نیست که نشون بده :D

فن های نینتندو دارن دسته جمعی رد میدن اون جا :)):))
خدا خفش کنه این آقا بعد راجرز و زل مثلاً اینسایدر درست و درمون بود (Facepalm)
حالا امیدوارم حداقل زل (کاپیتان سوباسا) ترول نکرده باشه ملت رو و کلا دایرکتی چیزی رو تو آینده نزدیک ببینیم

• Like
ولی در کل آگوست که نبرد بین قیمت کنسول های نسل بعده

احتمالا نینتندو یا دایرکت مینی بگیره یا چیزی که محتمله اینه که تریلر دراپ کنه یهو

• Like
ولی در کل آگوست که نبرد بین قیمت کنسول های نسل بعده

احتمالا نینتندو یا دایرکت مینی بگیره یا چیزی که محتمله اینه که تریلر دراپ کنه یهو

به نظر خودم هم احتمالا یک دایرکت مینی یا ویژه بازی تو آگوست داشته باشیم و اخر سپتامبر هم دایرکت اصلی

پ.ن: اگر حرفای کاپیتان سوباسا درست باشه قبل دایرکت اصلی یک برنامه دیگه حالا یا مینی یا جریانی مثل PM:TOK خواهیم داشت.

View attachment 158592

احتمالا به خاطر عقب افتادن پروسه ساخت بازیها پورتای بیشتری هم روی سویچ ببینیم

اون که هست
ولی کلا کار خیلی منطقی ایه که قبل عرضه بازی هایی مثل NMH3 یا Metroid Prime 4 بازی های قبلی شون رو سوییچ پورت شه.
اینا اصولا بازی های Niche ـی اند. خیلی به نفع شونه بازی های اصلی شون برای جلب توجه بیشتر عرضه شن
و بهتره که فاصله کمتری هم بین عرضه اینا و عرضه بازی باشه.

View attachment 158592

احتمالا به خاطر عقب افتادن پروسه ساخت بازیها پورتای بیشتری هم روی سویچ ببینیم
لامصب با گذر زمان هنوزم خیلی استایلیشه! :x:x:x
کاشکی کالکشنی که از دوتا باشه بدن ولی هر چی باشه 60 دلار نباشه که اونموقع باید هرچی فحشه به نینتندو داد:/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or