نمایشگاه/رویداد Nintendo Direct

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
139379

Nintendo Direct Center | نینتندو دایرکت سنتر
تاپیک خبری پیرامون پوشش اخبار و معرّفی های برنامه نینتندو دایرکت

نینتندو دایرکت برنامه های ضبط شده نینتندو برای ارائه اطّلاعات پیرامون برنامه های شرکت در ماه های آتی و معرّفی و تبلیغ بازی های آینده دستگاه های این کمپانی است که در تاریخ های مشخّصی در شبکه های آنلاین استریم و پخش می شوند
این مجموعه برنامه از اکتبر سال 2011 میلادی به دست ساتورو ایواتا، مدیر کل وقت نینتندو در آن زمان، کلید خورد و تا به اکنون ادامه دارد.
برنامه های دایرکت نینتندو به 4 دسته تقسیم می شوند:
  • دایرکت های عادی: از 25 تا 50 دقیقه طول می کشند و عموماً تمرکز بر بازی ها، نرم افزار و سخت افزار و برنامه های آتی کمپانی نینتندو و شرکای ترد پارتی دارد. به طور طبیعی نینتندو هر ربع سال یک دایرکت عادی برگزار می کند
  • مینی دایرکت: از لحاظ محتوا، مشابه دایرکت های معمولی است، با این تفاوت که طول مدت آن به شدّت کوتاه تر است و از 5 تا 15 دقیقه متغیّر است.
  • دایرکت های مخصوص: این مدل دایرکت ها عموماً مختص به تنها یک بازی می شود و اطّلاعات جزئی و کلّی این بازی را به اشتراک قرار می دهد. Fire Emblem, Super Smash Bros, Pokemon از نمونه بازی هایی هستند که طی این سال ها، دایرکت مختص به خود را دریافت کرده اند.
  • نیندی دایرکت: دایرکت های مختص به عناوین مستقل که اسامی شان با توجه به سه ریجن پخش آن کمی متفاوت است. هدف این دایرکت ها، پوشش عناوین مستقل در انتظاری هستند که برای سیستم های نینتندو منتشر می شوند و در میان دایرکت های معمولی نمی توان قرارشان داد. طول این دایرکت ها عموماً 20 دقیقه است.
این تاپیک به قصد پوشش خبری موارد معرّفی شده در دایرکت ها، اعلام زمان پخش هر کدام، پوشش شایعات و بحث و صحبت پیرامون اخبار آن ایجاد شده.

قسمت جدید برای سه‌شنبه 28 خرداد، ساعت 17:30 عصر تایید شده

برای مشاهده دایرکت های نینتندو در زمان پخش از لینک های زیر می توانید استفاده کنید

Twitch | YouTube

آخرین ویرایش:
می‌بینم که تو مرحله انکار هستید :D
حداقل اول فیلمو ببینید بعد بگید هر کسی از فیلم خوشش نیومده احمق و هیتر بوده!
حالا خوبه با بهترین فیلم‌های تاریخ مقایسه‌اش نکردن...اون موقع چی میگفتین :D

View attachment 289138

به نظر میاد ملت همه برخلاف منتقدین خــــفـــــــن حوزه سینما تو انکار به سر میبرن
باید فیلم های بهتر میدیدن :>
نمونه اینجور چیزا رو زیاد دیدیم...مخصوصا تو فیلمای اقتباسی از گیم که فن‌بیس قوی پشتشون هست.
اگه معیارت اینه پس این شاهکارها رو هم ببین :D :

2023-04-06_162709.jpg
2023-04-06_162842.jpg
2023-04-06_162820.jpg

حالا شاید منتقدا میخوان ماریو رو به قتل برسونن و فیلم واقعا شاهکاره ولی طبق تجربه فیلمایی که بالاتر گذاشتم، بازم پیشنهاد میکنم اول فیلم رو ببینید بعد فحش بدید...روند منطقیش همینه :D

نمونه اینجور چیزا رو زیاد دیدیم...مخصوصا تو فیلمای اقتباسی از گیم که فن‌بیس قوی پشتشون هست.

View attachment 289168
View attachment 289169
View attachment 289170

حالا شاید منتقدا میخوان ماریو رو به قتل برسونن و فیلم واقعا شاهکاره ولی طبق تجربه فیلمایی که بالاتر گذاشتم، بازم پیشنهاد میکنم اول فیلم رو ببینید بعد فحش بدید...روند منطقیش همینه :D

البته که در وهله اول این شدت اش فرق داره با نمونه هایی که گذاشتی
و ثانیا من صرفا دارم آمار ارقام رو مقایسه می کنم
وگرنه نظر ملت تو توییتر و یوتیوب و... هم هست
کما این که جفت یوزر اسکور متا (که بی ارزشه در حالت عادی) و Cinema Score و IMDB فیلم ماریو از سه تا نمونه عجیبی که گذاشتی بیشترن فعلا

این جا من لازم نیست فیلم رو ببینم چون نقدها رو سواد دارم میتونم بخونم ببینم دارن به چیزی گیر میدن که از اول قولش رو نداده بودن
هیچ کس هم انتظار راتن تومیتوی 80 به بالا نداشت
ولی وقتی نقدهای مضحک رو میخونی که میگه رابطه بین ماریو و لوییجی زورکی ـه و یکی دیگه میاد برای تشریح فاکینگ سوپر ماریو براز به سوپراستارهای دهه هشتادی رفرنس میزنه تا مخاطبش رو روشن کنه یعنی اوضاع خیلی اوته :D

یه طومار میشه نوشت در مورد این که چقدر نقدهای این یه مورد مسخره اند
ولی نهایتش اینه که منم نقدها رو (درست درمون هاشون :D ) خوندم و این جور که مشخصه فیلم اشکالش پیسینگ سریع و داستان کم پر و پیمونشه (یه سری هم می گفتن پیام کلی فیلم از بیخ مشکل داره)
و نقطه قوتش هم اینه که دقیقا هر چیزی که یه فیلم ماریو برای ارائه در مورد سری اش باید داشته باشه رو داره و به ریشه ویدیو گیم بودنش خیلی افتخار می کنه، پر رفرنس ها و کمدی باحاله و انیمیشن و پویانمایی اش فوق العاده است (همه هم گفتن برای رده سنی هدفش که بچه های باشن محشره فیلم به صورت کلی) و این تقریبا با چیزی که انتظار داشتیم یکیه

کسی هم قرار نیست دو ماه بعد که بلوری اش اومد وای و هوار کنه که بهترین فیلم تاریخ سینما اومده
ولی ری اکشنی که من میبینم قطعا با سه تا نمونه ای که گذاشتی فرق واضح داره

نهایتا من اسم اینو نمیذارم "فن ها پشت هر آشغالی که گذاشتن جلوشون وایسادن" اسم شو میذارم "فیلمی که برای فن ها ساختن و مسلما فن ها براش بیشتر از هر کسی دست میزنن"
که رویکرد منطقی ایه. مخصوصا وقتی متریال اصلی ات از اول برای مدیوم فیلم و انیمیشن ساخته نشده

آخرین ویرایش:

View attachment 289168
View attachment 289169
View attachment 289170

دوست عزیز من هر سه فیلم رو دیدم
به جز وارکرافت که واقعا خوشم نیومد، دو مورد دیگ اصلا حقشون اون نمره نیست و فیلمای نه خیلی عالی، ولی خب فیلم خوبی بودن به نظرم
مخصوصا مورتال کامبت ...

• Like
Reactions: playstation2
1680820695693.png

فیلم Super Mario Bros. Movie روز عرضه اش یه سری رکورد شکونده

بزرگترین افتتاحیه بین همه فیلم های اقتباسی از ویدیو گیم تو آمریکا
بزرگترین افتتاحیه برای هر نوع فیلم انیمیشنش تو 11 مارکت سراسر دنیا
دومین افتتاحیه بزرگ تاریخ آمریکای مرکزی اونم تنها پشت سر Avengers: Endgame

من کلا از همون قدیم الایام خیلی علاقه خاصی به انیمشین نداشتم چون از بچگی جدا از انیمه هایی که صدا سیما نشون می داد غرق Digimon و Pokemon بودم. به خصوص Digimon.
در نتیجه انیمیشن ها خیلی به چشم نمیان. همون Puss in Boots هم که همه ازش تعریف می کردن به نظر من خیلی انیمیشن مسخره ای بود.

اما در مورد The Super Mario Bros Movie.
حقیقاتا از لحاظ انیمیشن ای نظرم کماکان مثل انیمیشن های دیگست. کلا به نظرم وقتی کسی انیمه می بینه انیمیشن یک جوک خیلی مسخره براش حساب می شه و اینم از اون برای من مستثنا نبود.
از لحاظ فن نینتندو بودن بخوام بگم. نکته مثبت انیمیشن اینه که خوب به طور قطع شما رو یاد بازی ها می ندازه و المان های بازی رو به صورت جالبی چوی انیمیشن پیدا کردن. البته نباید انتظار داشته باشید که انیمیشن کلا کلون بازی باشه، یک المان هایی توش فرق می کنه اما اینی که تیکه تیکش یاد آور بازی های نینتندو اه جالبه.

در کل اگر فن نینتندو نبودم و می خواستم امتیاز به انیمیشن بدم چیزی بیشتر از همون امتیاز Puss in Boots بهش نمی دادم :D (0)
به عنوان فن نینتندو به نظرم انیمیشن قابل قبوله اما اون چیز ماورایی که فکر می کنید نیست. صرفا قابل قبوله.

اینم اسپویل خاصی نیست و احتمالا تیتر هاش رو تا الان توی N جا دیدید اما باز محض احتیاط می زارمش توی اسپویلر:

هم Mid-credit داره هم Post-credit

من کلا از همون قدیم الایام خیلی علاقه خاصی به انیمشین نداشتم چون از بچگی جدا از انیمه هایی که صدا سیما نشون می داد غرق Digimon و Pokemon بودم. به خصوص Digimon.
در نتیجه انیمیشن ها خیلی به چشم نمیان. همون Puss in Boots هم که همه ازش تعریف می کردن به نظر من خیلی انیمیشن مسخره ای بود.

اما در مورد فیلم The Super Mario Bros.
حقیقتا از نظر انیمیشن های نظرم کماکان مثل انیمیشن های دیگست. کلا به نظرم وقتی کسی انیمه می بینه انیمیشن یک جوک خیلی مسخره براش حساب می شه و اینم از اون برای من مستثنا نبود.
از نظر فن نینتندو بودن بخوام بگم. نکته مثبت انیمیشن اینه که خوب به طور قطع شما رو یاد بازی ها می ندازه و المان های بازی رو به صورت جالبی چوی انیمیشن پیدا کردن. البته نباید انتظار داشته باشید که انیمیشن کلا کلون بازی باشه، یک المان هایی توش فرق می کنه اما اینی که تیکه تیکش یاد آور بازی های نینتندو اه جالبه.

در کل اگر فن نینتندو نبودم و می خواستم امتیاز به انیمیشن بدم چیزی بیشتر از همون امتیاز Puss in Boots بهش نمی دادم :D (0)
به عنوان فن نینتندو به نظرم انیمیشن قابل قبول است اما آن چیز ماورایی که فکر می کنید نیست. صرفا قابل قبوله.

اینم اسپویل خاصیت نیست و احتمالا تیتر هاش رو تا الان توی N جا دیدید اما باز محض احتیاط می زارمش توی اسپویلر:

هم Mid-credit داره هم پست اعتبار

من نظرم برعکس شماست
من کلا بقول خودمون کارتون بینم
و صد البته انیمیشن رو به انیمه ترجیح میدم
دانلود این انیمیشن ماریو هم بیاد حتما نگاه میکنم
حتی اگر بقول بعضی ها عالی باشه و حتی بقول بعضی ها در حد اسم ماریو نباشه
ماریو یکی از سوپر قهرمان ها از دوران کودکی منه

ماریو لوله کشی ایتالیایی توپول با تم و فرهنگ آمریکایی با انیمه سنخیتی نداره
حالا اگر اژدها کشی بود چیزی بود با انیمه جور در میومد
مثل زورو قهرمان اسپانیایی برداشتن انیمه کردن آدم حالش یه جوری میشه

آخرین ویرایش:
فیلمو که‌ ندیدم طبیعتا ولی حدسم اینه یه چیزی با ویژوال خوب ساختن که داستانش برا بچه ها احتمالا جذابه ولی در حدی نیست که بزرگسال رو هم جذب کنه.
بهرحال میبینم ماریو هست دیگه عمو ناتنی ام ماریو که از طرف مادربزرگ پدری باهم نسبت داریم:x

پ.ن: هیچوقت اینایی که انیمیشن غربی رو پایین میکشن و میگن انیمه خیلی بهتره درک نکردم، دیگه تاریخ دیزنی و کارای بزرگسالی مث سیمسون و فمیلی گای و... و انیمیشن بت من و کلی چیزای دیگه، نیازی به ثابت کردن ندارن. سلیقه شخصیتون رو به عنوان فکت نگید.

پ.ن2: ما چرا داریم تو این تاپیک راجع به انیمیشن حرف میزنیم مووی سنتر هست

آخرین ویرایش:
فیلمو که‌ ندیدم طبیعتا ولی حدسم اینه یه چیزی با ویژوال خوب ساختن که داستانش برا بچه ها احتمالا جذابه ولی در حدی نیست که بزرگسال رو هم جذب کنه.
بهرحال میبینم ماریو هست دیگه عمو ناتنی ام ماریو که از طرف مادربزرگ پدری باهم نسبت داریم:x

پ.ن: هیچوقت اینایی که انیمیشن غربی رو پایین میکشن و میگن انیمه خیلی بهتره درک نکردم، دیگه تاریخ دیزنی و کارای بزرگسالی مث سیمسون و فمیلی گای و... و انیمیشن بت من و کلی چیزای دیگه، نیازی به ثابت کردن ندارن. سلیقه شخصیتون رو به عنوان فکت نگید.

پ.ن2: ما چرا داریم تو این تاپیک راجع به انیمیشن حرف میزنیم مووی سنتر هست

اتفاقاً برعکس ، نظر فردی ایرانی که خارج از کشور زندگی میکنه و رفت سینما و این انیمیشن دیده همین امروز ، رو خوندم
می‌گفت عالی بود و تو سینما بچه اصلا ندیدم

فکر کنم ماریو بیشتر برای ما گیمر ها سن بالا بیشتر شناخته شده و خیلی دوست داشتنی تر هست شاید

.....

درباره بخش دوم صحبتت
یکی میگفت ژاپنیها انیمه ساز هستند و اصلا انیمیشن قبول ندارن و .... ( فحوای کلام این بود که انیمه بهتره )
در جواب گفتم اتفاقاً اکثر انیمیشن ها معروف با سبک غربی رو ژاپنی ها ساختن
از کارتون یا انیمیشن بابا لنگ دراز بگیر به .......... همه رو خود ژاپنی ها ساختن

اتفاقاً برعکس ، نظر فردی ایرانی که خارج از کشور زندگی میکنه و رفت سینما و این انیمیشن دیده همین امروز ، رو خوندم
می‌گفت عالی بود و تو سینما بچه اصلا ندیدم

فکر کنم ماریو بیشتر برای ما گیمر ها سن بالا بیشتر شناخته شده و خیلی دوست داشتنی تر هست شاید

.....

درباره بخش دوم صحبتت
یکی میگفت ژاپنیها انیمه ساز هستند و اصلا انیمیشن قبول ندارن و .... ( فحوای کلام این بود که انیمه بهتره )
در جواب گفتم اتفاقاً اکثر انیمیشن ها معروف با سبک غربی رو ژاپنی ها ساختن
از کارتون یا انیمیشن بابا لنگ دراز بگیر به .......... همه رو خود ژاپنی ها ساختن
برای من انیمه و انیمیشن حکم سیب و پرتقال رو داره هر کدوم جای خودش، منم موافقم ماریو با فرمت انیمه جالب نیست و همین قالب انیمیشن مناسب تر هست اما از طرف دیگه امیدوارم نینتندو روی انیمه زلدا کار کنه.

پ.ن: و البته باید تشکر کنم از یوتو* که حتی از اسپویل زوری ماریو هم دریغ نمیکنه، ما به کنار تو اون امریکا و اروپا کسی از دست اینا شاکی نشده. جدیداً هر فیلم، بازی و ... که دنبال میکنم خیلی تمیز با عنوان یا تامب نیل ویدئو فاتحه بهترین بخش بازی (یا فیلم ) رو برام خونده از اندینگ متروئید درید بگیر تا مبارزه ماقبل اخر بایونتا 3 :|

تامب نیل ویدئو فاتحه بهترین بخش بازی (یا فیلم ) رو برام خونده از اندینگ متروئید درید بگیر تا مبارزه ماقبل اخر بایونتا 3 :|
حتما قبل از ریلیز اون عنوان دنبالش میکردی برا همین هی ویدیو بهت پیشنهاد میده
هرچی برات مهمه نزدیک ریلیز که شد هی Not interested بزن که دیگه نشون نده
مثلا من از یه ماه پیش هرچی راجع به Tears of kingdom میبینم میگم نمیخوام، دیگه هیچی نمیاره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or