نمایشگاه/رویداد Nintendo Direct | سه و چهارشنبه، 17 و 18 شهریور ساعت 17:30

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
139379

Nintendo Direct Center | نینتندو دایرکت سنتر
تاپیک خبری پیرامون پوشش اخبار و معرّفی های برنامه نینتندو دایرکت

نینتندو دایرکت برنامه های ضبط شده نینتندو برای ارائه اطّلاعات پیرامون برنامه های شرکت در ماه های آتی و معرّفی و تبلیغ بازی های آینده دستگاه های این کمپانی است که در تاریخ های مشخّصی در شبکه های آنلاین استریم و پخش می شوند
این مجموعه برنامه از اکتبر سال 2011 میلادی به دست ساتورو ایواتا، مدیر کل وقت نینتندو در آن زمان، کلید خورد و تا به اکنون ادامه دارد.
برنامه های دایرکت نینتندو به 4 دسته تقسیم می شوند:
  • دایرکت های عادی: از 25 تا 50 دقیقه طول می کشند و عموماً تمرکز بر بازی ها، نرم افزار و سخت افزار و برنامه های آتی کمپانی نینتندو و شرکای ترد پارتی دارد. به طور طبیعی نینتندو هر ربع سال یک دایرکت عادی برگزار می کند
  • مینی دایرکت: از لحاظ محتوا، مشابه دایرکت های معمولی است، با این تفاوت که طول مدت آن به شدّت کوتاه تر است و از 5 تا 15 دقیقه متغیّر است.
  • دایرکت های مخصوص: این مدل دایرکت ها عموماً مختص به تنها یک بازی می شود و اطّلاعات جزئی و کلّی این بازی را به اشتراک قرار می دهد. Fire Emblem, Super Smash Bros, Pokemon از نمونه بازی هایی هستند که طی این سال ها، دایرکت مختص به خود را دریافت کرده اند.
  • نیندی دایرکت: دایرکت های مختص به عناوین مستقل که اسامی شان با توجه به سه ریجن پخش آن کمی متفاوت است. هدف این دایرکت ها، پوشش عناوین مستقل در انتظاری هستند که برای سیستم های نینتندو منتشر می شوند و در میان دایرکت های معمولی نمی توان قرارشان داد. طول این دایرکت ها عموماً 20 دقیقه است.
این تاپیک به قصد پوشش خبری موارد معرّفی شده در دایرکت ها، اعلام زمان پخش هر کدام، پوشش شایعات و بحث و صحبت پیرامون اخبار آن ایجاد شده.

Direct Template 03.jpg

قسمت جدید برای سه شنبه و چهارشنبه 17 و 18 شهریور، ساعت 17:30 عصر تایید شده

برای مشاهده دایرکت های نینتندو در زمان پخش از لینک های زیر می توانید استفاده کنید

Twitch | YouTube

آخرین ویرایش:
با وجود اینکه شرایط زیاد مساعد نیست اما گفتم یه پیش بینی کوچیک داشته باشیم.

قطعی:
- از گیم پلی و تاریخ عرضه ریمیک مشخص میشه
- معرفی بازیگران فیلم، تریلر و تاریخ عرضه
- آمیبو و کالاهای فیزیکی مرتبط با سری زلدا
احتمال بالا:
- اضافه شدن توایلایت پرینسس به NSO
- کنسرت یا عرضه موسیقی سری
احتمال پایین:
- بازی جدید دو بعدی از سری زلدا
- اضافه شدن کاراکتر 8 بیتی لینک به ایج او ایمپریزونمنت
احتمال خیلی پایین:
- بازی اصلی بعدی سری

اوه دایرکت امروزه؟ :دی
خوبه خیلی کاری ندارم امروز، میتونم راحت ببینم

دایرکت زلدا و پیش بینی.... همممم

این که یه تریلر از فیلم و یه تریلر و نمایش از ریمیک OoT داشته باشیم که قطعیه. اون باندل 40 سالگی زلدا هم واسه سوییچ 2 قطعیه. با همین سه تا هم به نظرم دایرکت جمع و جور خوبی از آب درمیاد

ولی فرای اینا، طبیعتا پورت بازی های کلاسیک، معرفی یه اسپین آف دیگه واسه 2027، معرفی اکسسوری جدید مثل اون Game & Watch ها و اینا هم بعید نیست.

میمونه این که آیا بازی جدید بخوان معرفی کنن از سری. چه دو بعدی چه سه بعدی.
خب این جا من واقعا گیجم. :دی

اگه بخواد بازی دو بعدی از سری باشه، یعنی داریم در مورد Grezzo صحبت می کنیم که آخرین بازی شون که Zelda: Echoes of Wisdom بود دقیقا دو سال پیش، سپتامبر 2024 عرضه شد. من نمیدونم چیزی اینا آماده داشته باشن برای نمایش.
از این لحاظ طبیعتا فاصله سه سال TotK تا الان یخورده منطقی تره که بخواد بازی سه بعدی زلدا معرفی شه. ولی چیزی که گیج می کنه اینه که الان این ریمیک OoT رو کی داره میسازه :دی اگه همون تیم EPD نینتندو با همکاری مونولیث پاشه که خب نمیدونم تونسته باشن همزمان فول فورس روی زلدای سه بعدی جدید هم کار کرده باشن. و بعید هم هست کار استدیوی دیگه ای باشه.
در نتیجه کلا بعید میدونم بازی اصلی ای از سری "این جا" معرفی شه. احتمالا هر چی هست بره برای ژوئن و ایام E3 سال بعد.

به کل این دایرکت سالگرد زلدا بیشتر از این که "چیا توش قراره نمایش داشته باشن" ذوق ملت در مورد "تو تریلرایی که میدونیم چیا قراره باشه است" ـه.
خیلی دوست دارم بدونم هم فیلم زلدا هم ریمیک OoT دقیقا چطوری اند. :x

اوه دایرکت امروزه؟ :دی
خوبه خیلی کاری ندارم امروز، میتونم راحت ببینم

دایرکت زلدا و پیش بینی.... همممم

این که یه تریلر از فیلم و یه تریلر و نمایش از ریمیک OoT داشته باشیم که قطعیه. اون باندل 40 سالگی زلدا هم واسه سوییچ 2 قطعیه. با همین سه تا هم به نظرم دایرکت جمع و جور خوبی از آب درمیاد

ولی فرای اینا، طبیعتا پورت بازی های کلاسیک، معرفی یه اسپین آف دیگه واسه 2027، معرفی اکسسوری جدید مثل اون Game & Watch ها و اینا هم بعید نیست.

میمونه این که آیا بازی جدید بخوان معرفی کنن از سری. چه دو بعدی چه سه بعدی.
خب این جا من واقعا گیجم. :دی

اگه بخواد بازی دو بعدی از سری باشه، یعنی داریم در مورد Grezzo صحبت می کنیم که آخرین بازی شون که Zelda: Echoes of Wisdom بود دقیقا دو سال پیش، سپتامبر 2024 عرضه شد. من نمیدونم چیزی اینا آماده داشته باشن برای نمایش.
از این لحاظ طبیعتا فاصله سه سال TotK تا الان یخورده منطقی تره که بخواد بازی سه بعدی زلدا معرفی شه. ولی چیزی که گیج می کنه اینه که الان این ریمیک OoT رو کی داره میسازه :دی اگه همون تیم EPD نینتندو با همکاری مونولیث پاشه که خب نمیدونم تونسته باشن همزمان فول فورس روی زلدای سه بعدی جدید هم کار کرده باشن. و بعید هم هست کار استدیوی دیگه ای باشه.
در نتیجه کلا بعید میدونم بازی اصلی ای از سری "این جا" معرفی شه. احتمالا هر چی هست بره برای ژوئن و ایام E3 سال بعد.

به کل این دایرکت سالگرد زلدا بیشتر از این که "چیا توش قراره نمایش داشته باشن" ذوق ملت در مورد "تو تریلرایی که میدونیم چیا قراره باشه است" ـه.
خیلی دوست دارم بدونم هم فیلم زلدا هم ریمیک OoT دقیقا چطوری اند. :x
منم خیلی براش هیجان دارم فقط امیدوارم zelda twilight princess نسخه HD ندن و اینم ریمیک بشه.حالا یه ریمیک معمولی هم بشه بهتره از HD چون خیلی قدیمی شده.

منم خیلی براش هیجان دارم فقط امیدوارم zelda twilight princess نسخه HD ندن و اینم ریمیک بشه.حالا یه ریمیک معمولی هم بشه بهتره از HD چون خیلی قدیمی شده.
ریمیک با اون گرافیک استایلی که برای معرفی وی یو نشون دادن 😍

فکر نکنم نینتندو اون رو ریمیک کنه
اگه گزینه منطقی ای هم برای ریمیک بعدی باشه بدون شک Majora's Mask ـه که کل اون حماسه دوران N64 تکمیل شه. وگرنه به نظرم بقیه بازی ها با یه ریمستر تر و تمیز کاملا قابل تجربه اند.

چیز خوبی نشون میدن؟ ببینم من یا به کارم برسم؟:دی

پ.ن: من شانس ندارم، هر موقع میبینم، گلچینی از خزعبلات عالمه و هر موقع نبینم KHIV نشون میدن!:دی
امروز فقط زلداس
ولی فردا بازی های دیگه هم هستند!

خب این از اولین دایرکت از دوگانه سپتامبر 2026 نینتندو

به طرز عجیبی خبری از تریلر فیلم نبود :| فقط تاریخ اکران دادن بیرون
کنسرت زلدا طبق معمول فوق العاده بود
خبرهای جزئی مثل بخش جدید موزه و آمیبوهای جدید و ویژگی های جدید هم مبارک فن هایی که دسترسی دارن بهش. ما که دستمون کوتاهه :دی
باندل جدید زلدا هم که عملا لیک شده ترین چیز این مراسم بود و واو چه باندل خوشگلیه

میمونه تریلر مفصل ریمیک OoT
از چیزی که فکر می کردم خیلی خوشگل تر، خفن تر و در عین حال کم تحول تر بود. یعنی بازی رو خیلی توش دخل و تصرف نکردن.
گرافیک بازی عجیبه و انگار 60 فریم هم بود. خیلی استایل در عین حال کارتونی واقع گرایانه و عجیبی داره بازی که تو موشن واقعا عالیه و پویایی دنیای بازی عجیب خوبه :x
گرفتن دکمه پرش مجزا، اضافه کردن کلی جزئیات به محیط های شهری، حذف لودینگ های ساختمون ها ولی نگه داشتن لودینگ هر منطقه و... همه تقریبا بلااستثنا تغییرات مثبتی اند از نظر من. سیستم مبارزه بازی هم به نظر همون رسم سابقه فقط همون جور که آئونوما گفت، خیلی فرز و تمیز تر شده. طراحی دشمن ها هم اون چندتایی که نشون دادن عالیه.
باکس آرت بازی ولی خییییلی جنریکه. معذرت :دی انتظار بیشتری تو این زمینه داشتم از نینتندو. مخصوصا بعد باکس آرت خفن ریمیک استارفاکس.

خلاصه که:
نینتندو سوییچ 2 من دست کیههههههههه
دست کدومتونه!

من یه نینتندو سوییچ 2 دارم دست یکی از شماست
حتی اگه دروغ هم بگم بازم شما به من یه سوییچ 2 میتونید بدید :دی

آه و این که مشخص شد تنها فرنچایز خارج از گودزیلا که جرئت عرضه بازی شو همزمان با GTA VI تو یه ماه داره همین زلداست :دی

نمایش خیلی خوبی بود، آرت استایل واقع گرایانه تا این حد روی زلدا ندیده بودیم که خدا رو شکر دیدیم:دی انصافا هم خوب نشسته بود روی بازی. ظاهرا بازی خیلی وفادار به نسخه ارجیناله و فقط یه سری بهبود کوالیتی او لایف اضافه شده بهش، جدای از بحث ویژوالی.
یخورده انتظار سورپرایزهای بیشتری برای سالگرد ۴۰ سالگی زلدا داشتم راستیتش... ولی اینم قابل قبول بود حالا:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or