نمایشگاه/رویداد Nintendo Direct | دایرکت نینتندو سوییچ 2 | 13 فروردین | 16:30

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
139379

Nintendo Direct Center | نینتندو دایرکت سنتر
تاپیک خبری پیرامون پوشش اخبار و معرّفی های برنامه نینتندو دایرکت

نینتندو دایرکت برنامه های ضبط شده نینتندو برای ارائه اطّلاعات پیرامون برنامه های شرکت در ماه های آتی و معرّفی و تبلیغ بازی های آینده دستگاه های این کمپانی است که در تاریخ های مشخّصی در شبکه های آنلاین استریم و پخش می شوند
این مجموعه برنامه از اکتبر سال 2011 میلادی به دست ساتورو ایواتا، مدیر کل وقت نینتندو در آن زمان، کلید خورد و تا به اکنون ادامه دارد.
برنامه های دایرکت نینتندو به 4 دسته تقسیم می شوند:
  • دایرکت های عادی: از 25 تا 50 دقیقه طول می کشند و عموماً تمرکز بر بازی ها، نرم افزار و سخت افزار و برنامه های آتی کمپانی نینتندو و شرکای ترد پارتی دارد. به طور طبیعی نینتندو هر ربع سال یک دایرکت عادی برگزار می کند
  • مینی دایرکت: از لحاظ محتوا، مشابه دایرکت های معمولی است، با این تفاوت که طول مدت آن به شدّت کوتاه تر است و از 5 تا 15 دقیقه متغیّر است.
  • دایرکت های مخصوص: این مدل دایرکت ها عموماً مختص به تنها یک بازی می شود و اطّلاعات جزئی و کلّی این بازی را به اشتراک قرار می دهد. Fire Emblem, Super Smash Bros, Pokemon از نمونه بازی هایی هستند که طی این سال ها، دایرکت مختص به خود را دریافت کرده اند.
  • نیندی دایرکت: دایرکت های مختص به عناوین مستقل که اسامی شان با توجه به سه ریجن پخش آن کمی متفاوت است. هدف این دایرکت ها، پوشش عناوین مستقل در انتظاری هستند که برای سیستم های نینتندو منتشر می شوند و در میان دایرکت های معمولی نمی توان قرارشان داد. طول این دایرکت ها عموماً 20 دقیقه است.
این تاپیک به قصد پوشش خبری موارد معرّفی شده در دایرکت ها، اعلام زمان پخش هر کدام، پوشش شایعات و بحث و صحبت پیرامون اخبار آن ایجاد شده.

Direct Template 02.jpg

قسمت جدید برای چهارشنبه 13 فروردین، ساعت 16:30 عصر تایید شده

برای مشاهده دایرکت های نینتندو در زمان پخش از لینک های زیر می توانید استفاده کنید

Twitch | YouTube

آخرین ویرایش:
ملتی را امیدوار کردی و بعد ناامید میکنی؟ آکیبا حق داره میگه خائنی :D
اون اسامی که گفتم اگه امسال بیان خین و خین ریزی بزرگی میشه که بیا و ببین :D

باو این جا سرزمین ناامیدی و ضایع شدن منه=((
اسمش نینتندو دایرکته (و با این که کلی دایرکت فرعی داشتیم) ولی یه سال و نیمه یه دایرکت کامل نیومده از نینتندو بیرون :دی
امیر آکیبا هم عین سگ دروغ میگه :دی... حداقل نصف مواردی که من هایپ می کنم منجر به پیروزی میشن :> اون هی میگیره اون چیزایی که به حقیقت نمی پیوندن رو میکوبه تو سرم :)) دستاوردام رو نمی بینه :دی...

همین کارها رو می کنید من دیگه کمتر میام چیزی رو هایپ کنم دیگه :((

باو این جا سرزمین ناامیدی و ضایع شدن منه=((
اسمش نینتندو دایرکته (و با این که کلی دایرکت فرعی داشتیم) ولی یه سال و نیمه یه دایرکت کامل نیومده از نینتندو بیرون :D
امیر آکیبا هم عین سگ دروغ میگه :D... حداقل نصف مواردی که من هایپ می کنم منجر به پیروزی میشن :> اون هی میگیره اون چیزایی که به حقیقت نمی پیوندن رو میکوبه تو سرم :)) دستاوردام رو نمی بینه :D...

همین کارها رو می کنید من دیگه کمتر میام چیزی رو هایپ کنم دیگه :((
نینتندو تا انتخابات 1400 هیچ دایرکت جدیدی نمیده :D
آکیبا دروغ نمیگه ولی راست هم نمیگه :D ینی 50 درصد شانس داره ک هایپت واقعی بشه؟ خیلی بده که :D دستاوردهات رو ایشالا تو انتخابات 1400 می بینیم :D
شما هایپ کن ولی با ضریب بهتر و بالاتر!

ریتینگ تایوان جفت بازی های The Great Ace Attorney Chronicles و Tales from Borderlands رو واسه سوییچ لیست کرده

اگه درست باشه و اون دولوژی 2021 عرضه شن (چون لیکش قبلا از کپکام زده بود بیرون)
نه تنها کپکام داره میره که یه تنه بدون نینتندو، سوییچ رو Carry کنه تو 2021 :دی
بلکه دو تا از بهترین بازی های سری AA که نه تنها گیر 3DS بودن بلکه لوکالیزه هم نشده بودن بالاخره در دسترس همه قرار میگیره :x

هولیییییییییی شعط
من نگران بچه های ریست ارا ام فقط
تو این یه سال و نیمی که دایرکت نداشتیم اینا فاکینگ 19 تا تاپیک بحث داشتن بدون دایرکت "اسم تاپیکشون تاپیک دایرکت بوده"
میگم 19 تا یعنی هر کدوم 300 صفحه ی 50 پستی می رفته جلو... بعد خسته می شدن یه تاپیک دیگه میزدن :دی

آگیبا خودش نیست، ولی یاد و خاطره ش همه جا هست:-"

بابا روزی دوتا دایرکت دارید، این بهانه ها چیه دایرکت نداریم:p ایتجوری حساب کنید که بقیه کنسول سازها و ناشرها کلا قرن هاست تو سکوت خبری به سر میبرن:))
دایرکت هایی که قبولشون ندارید، از معرفی کنسول های دیگه و بازی هاشون پربار تر بوده:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or