Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
بچه ها امکان اینکه توی 3ds xl بشه اهنگ گوش داد هست؟
منظورم اینه پوشه بسازیم و توش mp3 بریزیم؟
یا امکان پخش فایلهای تصویری رو داره؟
چون روی psp اینا اوکی بود.

خیلی راحت پوشه ی آهنگ رو بریز توی رم SD با برنامه Nintendo Sound پخشش کن.

دوستان عزیز لطفا در جهت راه اندازی سایتی اختصاصی برای دانلود بازی ها Nintendo 3DS به لینک زیر برید و به سوالات پاسخ بدید.
نظرسنجی: راه اندازی سایت دانلود بازی های Nintendo 3DS : فروشگاه پایین سرا

در صورت استقبال خوب و قوی سایت بزودی راه اندازی خواهد شد.
ایجاد یه سایت برای بازی های 3ds واقعا عالی میشه مخصوصا اینکه سایت دیگه ای نیست بازی ها رو بصورت مرتب بزاره........
مشکلی که هست اینه که 3ds به اون صورت داخل ایران کاربر نداره،به نظرم حتی با وجود هک شدن آخرین فرمور و انتشار آپدیت بعدی گیت وی (یا وارد شدن کارت های sky3ds,r5 ) بازم تعداد کاربر ها اونقدر زیاد نمیشه. که هزین هسرور برای دانلود مستقیم در بیاد.....
در صورت آپلود روی آپلوسنتر های ایرانی هم بازم به اون صورت استقبال نمیشه و به نظرم کسی که سایت رو احداث میکنه باید بیشتر از روی علاقه سایت رو بروز نگه داره و بازی اپلود کنه تا اینکه بخاطر درخواس تزیاد سایت آپدیت بشه.................

دوستان عزیز لطفا در جهت راه اندازی سایتی اختصاصی برای دانلود بازی ها Nintendo 3DS به لینک زیر برید و به سوالات پاسخ بدید.
نظرسنجی: راه اندازی سایت دانلود بازی های Nintendo 3DS : فروشگاه پایین سرا

هنوز به تعداد رای مورد نظر نرسیدیم، رای گیری از جهت هزینه های این کار نیست بیشتر جنبه ی ارزش وقتی که صرف کار روی این سایت خواهد شد هست.

تا حالا براتون پیش اومده که سیو بازیهاتون بپره؟ :(( پروفسور لیتون و ماسک جادویی رو تقریبا آخراش بودن، اونم داشتم 100% میرفتم همه چیشو که یهو سیوبازیم نیست شد :(( این دومین باره که این بلا سرم میاد. :(

راهنمایی برای تشخیص سیو بازی ها هست هست که بخوام از یه بازی خاص بک آپ بگیرم؟ چون فایل سیو ها اسم ندارن و معلوم نیست هر سیو مال کودوم بازیه.

تا حالا براتون پیش اومده که سیو بازیهاتون بپره؟ :(( پروفسور لیتون و ماسک جادویی رو تقریبا آخراش بودن، اونم داشتم 100% میرفتم همه چیشو که یهو سیوبازیم نیست شد :(( این دومین باره که این بلا سرم میاد. :(

راهنمایی برای تشخیص سیو بازی ها هست هست که بخوام از یه بازی خاص بک آپ بگیرم؟ چون فایل سیو ها اسم ندارن و معلوم نیست هر سیو مال کودوم بازیه.

تا شما باشی کپی بازی نکنی!:d

برای من این مشکل تا حالا پیش نیومده،(azran legacy رو تموم کردم بدون مشکل )
برای سیو ها برنامه ای روی pc نمیشناسم ولی یه برنامه برای خود 3ds هست:
save data filer
برای استفاده از این برنامه dev menu لازم دارید(یا با گیت وی یا با cfw قابل نصبه)
الا نباید منتظر آپدیت 3dslink باشید تا از emunand و devmenu پشتیبانی کنه...........

Title ID رام ات رو از لینک زیر نگاه کن:
3DS Releases

فایل سیو با پسوند .sav توی مموری کارت خود کنسول ذخیره می شه و اسمش همون titleid اش هست

من به شخصه Gateway استفاده می کنم و بازی هم باهاش زیاد تموم کردم همچین مشکلی نداشتم
توصیه می شه حتما برای خارج شدن از بازی و یا خاموش کردن دستگاه ابتدا کلید Home رو فشار بدید سپس روی Close بزنید تا سیو ها به درستی انتقال پیدا کنند

سلام دوستان ^^
من میخواستم برای 3DS یه SD کارت ۸ گیگ یا ۱۶ گیگ بگیرم، ۲ جا تو پایتخت که قبلا 3DS میفروختن پرسیدم ولی اصلا نمیدونستن چیه، از کجا میتونم تهیه کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or