Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
آقا 3DS ـه اعصابمو خراب کرده. قبلا Proffesor layton and miracle mask رو ریخته بودم روش یکمش رو رفته بودم. بعد پاک کردم جاش بازی دیگه ریختم. الان برگشتم دوباره ریختمش، الان اجرا که میکنم error میده :(( یه بازی هم دانلود کردم، rythm thief، اونم دقیقا همینجوری ارور میده. مشکل از کجاست؟ کسی میدونه؟

آقا 3DS ـه اعصابمو خراب کرده. قبلا Proffesor layton and miracle mask رو ریخته بودم روش یکمش رو رفته بودم. بعد پاک کردم جاش بازی دیگه ریختم. الان برگشتم دوباره ریختمش، الان اجرا که میکنم error میده :(( یه بازی هم دانلود کردم، rythm thief، اونم دقیقا همینجوری ارور میده. مشکل از کجاست؟ کسی میدونه؟

یه گت وی بگیر خودت رو خلاص کن :d
من الان نزدیک 20 تا بازی ریختم هیچ مشکلی هم ندارم تک تک رو هم اجرا کردم حتی چند باری هم پاک کردم دوباره ریختم اصلا مشکلی نبود
اگه بازی اجرا شده پس مشکل از بازی نیست
شاید 3dslink مشکل داره :d

یه بار چک کن که آخرین ورژن فرمور 3dslink رو داشته باشی،برا 3dslink هم میگن بازی ها باید پچ بشن یه سریشون،یه بار دیگه پچ کن :d
+
منم گیت وی دارم تا حالا مشکلی نداشتم با بازی خاصی،در کل از نظر مطمئن بودن گیت وی (هم خود فلش کارت و هم تیمش) خیلی قابل اطمینان هستن به نظرم :d
+
این تریلر حدید fantasy life رو دیدم،خیلی خوب به نظر میرسه،و 24 روز دیگه هم که منتشر میشه :) مثل اینکه قراره کلی وقت پاش بزاریم;;)

آخرین ویرایش:
یه بار چک کن که آخرین ورژن فرمور 3dslink رو داشته باشی،برا 3dslink هم میگن بازی ها باید پچ بشن یه سریشون،یه بار دیگه پچ کن :d
+
منم گیت وی دارم تا حالا مشکلی نداشتم با بازی خاصی،در کل از نظر مطمئن بودن گیت وی (هم خود فلش کارت و هم تیمش) خیلی قابل اطمینان هستن به نظرم :d
+
این تریلر حدید fantasy life رو دیدم،خیلی خوب به نظر میرسه،و 24 روز دیگه هم که منتشر میشه :) مثل اینکه قراره کلی وقت پاش بزاریم;;)

عالی بود خیلی خوشم اومد
با روحیات منم سازگاره >:):d
اون قسمت که آهنگری میکرد باحال بود :)):d

عالی بود خیلی خوشم اومد
با روحیات منم سازگاره >:):d
اون قسمت که آهنگری میکرد باحال بود :)):d
این popolocrois harvest moon هم یه چیزی شبیه fantasy life هست فکر کنم،فقط یکم وسعتش بیشتره............
یه فکری به حال اینترنتم باید بکنم fantasy life,monster hunter 4,smash bros,final fantasy explorers همه بخش اینا co-op فوق العاده ای دارن :| باید یجوری آنلاینشون رو امتحان کنم......

این popolocrois harvest moon هم یه چیزی شبیه fantasy life هست فکر کنم،فقط یکم وسعتش بیشتره............
یه فکری به حال اینترنتم باید بکنم fantasy life,monster hunter 4,smash bros,final fantasy explorers همه بخش اینا co-op فوق العاده ای دارن :| باید یجوری آنلاینشون رو امتحان کنم......

من این Harverst Moon های رو 3ds رو هنوز بازی نکردم بخش اکشن داره ؟
چون این جدیده PoPoLoCrois که مانگا بوده الان با این ترکیب کردن حالا خدا میدونه چی در بیاد
شخصیت اولشم که شخصیت اول همون مانگاست ولی گفتن مثل اینکه بخش مبارزاتی داره بر پایه action rpg
ضمن اینکه همون حالت اداره کردم مزرعه رو هم داریم یعنی پرورش و اینا :d
تو همین سایت که گفتی بازی ها رو پچ شده میزاره با همینا تست کن :d
final fantasy explorers :((

ممنون از جوابتون.
فقط یه چیز دیگه هم میخواستم بپرسم ولی یادم رفته بود :D رجیون دستگاه وقتی GW روش نصب بشه آنلاک میشه؟یعنی مهم نیست مثلا fire emblem awakeningیی که دانلود میکنم رجیونش چی باشه؟
راستی به eShopش که میشه سر زد همچنان؟

آخرین ویرایش:
ممنون از جوابتون.
فقط یه چیز دیگه هم میخواستم بپرسم ولی یادم رفته بود :D رجیون دستگاه وقتی GW روش نصب بشه آنلاک میشه؟یعنی مهم نیست مثلا fire emblem awakeningیی که دانلود میکنم رجیونش چی باشه؟
خیر
بله:d

1.درسته با گیت وی مهم نیست رجیون بازی چی باشه،یمش هبازی های ژاپن،اروپا و آمریکا رو راحت اجرا کرد.فقط مشکل اینه بازی های ژاپنی اکثرا فقط زبان ژاپنی دارن......
2.آره میشه سرزد و ازش دانلود هم کرد...........
+
من این Harverst Moon های رو 3ds رو هنوز بازی نکردم بخش اکشن داره ؟
چون این جدیده PoPoLoCrois که مانگا بوده الان با این ترکیب کردن حالا خدا میدونه چی در بیاد
شخصیت اولشم که شخصیت اول همون مانگاست ولی گفتن مثل اینکه بخش مبارزاتی داره بر پایه action rpg
ضمن اینکه همون حالت اداره کردم مزرعه رو هم داریم یعنی پرورش و اینا :d
تو همین سایت که گفتی بازی ها رو پچ شده میزاره با همینا تست کن :d
final fantasy explorers :((
نه بقیه هاروست مون ها بخش اکشن ندارن! ولی ایده اضافه کرد نمبارزه به هاروست مون هم جالبه :d مثلا شبا به مزرعت حمله کنن و باید از مزرعه و .... دفاع کنی :| :d
در مور دبازی های آنلاین هم پچ شدشنو نمشکلی نیست،مشکل اینترنت منه که مطمئنن نیستم پینگ مناسبی داشته باشم با 3ds...............
explorers رو هم که نگو :crying1: چند تا دمو ازش دیدم تو یوتیوب،کلاس های مختلف تو بازی و customzie کردن و ..... عالی هستش،squar هم که همش در موردش اطلاعات جدید منتشر میکنه........

میگم یعنی الان میشه ماریو کارت 7 رو آنلاین به صورت کپی بازی کرد ؟
نکنه یکوقت BAN کنند ؟ یا مشکل به وجود بیاد ؟
من به نظرم تقریبا خطرناکه
شخصی تست کرده ؟

ممنون

تاجایی که میدونم شما برای آنلاین مثلا باید خودتون از طریق نرم افزار مخصوص gateway مثلا از کارتیج اصل ماریو کارت 7 بک آپ بگیرید

یا اینکه از یه بازی دیگه بک آپ بگیرید مثلا mario 3d land و headerش رو عوض کنید با mario kart 7 (ریجن هم نباید تفاوت داشته باشه)
(روش بالای رو دقیق نمیدونم)

آخرین ویرایش:
میگم یعنی الان میشه ماریو کارت 7 رو آنلاین به صورت کپی بازی کرد ؟
نکنه یکوقت BAN کنند ؟ یا مشکل به وجود بیاد ؟
من به نظرم تقریبا خطرناکه
شخصی تست کرده ؟

ممنون

تاجایی که میدونم شما برای آنلاین مثلا باید خودتون از طریق نرم افزار مخصوص gateway مثلا از کارتیج اصل ماریو کارت 7 بک آپ بگیرید

یا اینکه از یه بازی دیگه بک آپ بگیرید مثلا mario 3d land و headerش رو عوض کنید با mario kart 7 (ریجن هم نباید تفاوت داشته باشه)
(روش بالای رو دقیق نمیدونم)
درسته با تغییر header اون Rom مورد نظر رو برای بازی آنلاین آماده میکنن،تفاوت region رو چند نفر که تست کرده بودن گفتن راحت تونستن با بازی های region های مختلف انلاین بازی کنن و مشکلی نبوده ولی برای اطمینان گفته میشه region بازی با کنسول یکی باشه بهتره.
تا حالا موردی گزارش نشده که کنسولی بخاطر آنلاین بازی کردن با این روش بن شده باشه پس فعلا مشکلی نیست مگه اینکه استفاده از این روش زیاد بشه و در آینده نینتندو اقدام به بن کنسول ها کنه.....
یه عده میگ ناحتمال بن وقتی بیشتر میشه ک هتعداد خیلی زیادی از افراد از یه Rom و هدر خاص همزمان استفاده کنن و اینجوری خیلی تابلو میشه :d
ولی در کل درسته با این روش بازی کردن هیچوقت بی خطر نیست و میشه گفت همیشه ریسک داره........
+
این تاپیک فقط برای بازی هایی هست که تا الان پچ شدن و اماده انلاین بازی کردن هست: (فقط باید با فیــــــــلتر شکن وارد تاپیکش بشید تا عکس ها و لینک ها نشون داده بشن )
Nintendo 3DSISO

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or