Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
احساس میکنم مشکل از 3Ds Link هست :( دوستم یه 3DS با گیت وی خریده، همون بازی ای برای من ارور میده روی گیت وی راحت اجرا میشه :((
باو من این بازیرو بازی کردم:|
خوب دقیقا به خاطر همین باید پچ بشه دیگه!gw پچ نمی خواد!
اگه نشد یه بار دیگه از یه dump دیگه استفاده کن!
کلا این bigbluebox اکثر بازیاشو به امید gw میده!

- - -ویرایش - - -

خوب با این وضع این روشش رو پابلیک کنه که بعدش بقیه دوستان هکر میتونن بازی هم باهاش اجرا کنن :d
فقط مسئله زمانش هست........
یکمی این antipiracy که روش گذاشته قوی هست فقط:d
یعنی full kernel access نمیده.....یعنی به صورت user mode وارد میشید...
یعنی برنامه نباید براش بنویسن باید کلا لانچرش رو تغییر بدن..

یکمی این antipiracy که روش گذاشته قوی هست فقط:d
یعنی full kernel access نمیده.....یعنی به صورت user mode وارد میشید...
یعنی برنامه نباید براش بنویسن باید کلا لانچرش رو تغییر بدن..
من نه سایتش و نه توییترش رو دنبال نمیکنم فقط مطالب اخریش رو خوندم،این رو تو سایتش گذاشته بود که تاریخش برا چندماه پیشه :
ssspwn can not by itself allow piracy. That’s right, it’s the sweet spot that gives us just enough to get awesome homebrew code running in arm11 user mode, but not enough to break the system bad enough to let anyone do whatever the hell they want

در کل من به این دوست هکر اعتماد ندارم :d باید صبر کنیم تا پابلیک کنه کاراش رو :|:d
+
یه سوال دیگه باز:
این روشش رو پابلیک کنه،تیم هایی که روی فلش کارت ها کار میکنن میتونن از این باگ توی فلش کارت هاشون استفاده کنن؟:-/
اینجوری هم امکان اجرای بازی ها هست با فلش کارت و هم اجرای برنامه های مختلف............

ssspwn به خودی خود به شما kernel access نمی ده
طبق گفته smea آسیب پذیری ای که داره user mode هست نه kernel mode در نتیجه به شما خیلی از دسترسی ها رو نمی ده
باید یکی پیدا بشه یک آسیب پذیری از kernel پیدا بکنه تا شما با استفاده از ssspwn بتونید از اون آسیب پذیری توی کرنل استفاده کنید و در نهایت rom loader خواهید داشت

دقیقا این حالت ، حالتی هست که Wii U در حال حاضر داره

یه سوال دیگه باز:
این روشش رو پابلیک کنه،تیم هایی که روی فلش کارت ها کار میکنن میتونن از این باگ توی فلش کارت هاشون استفاده کنن؟:-/
اینجوری هم امکان اجرای بازی ها هست با فلش کارت و هم اجرای برنامه های مختلف............

اتفاقا سوال منم هست تقریبا

نمیدونم ؟؟

شاید اگر بتونند استفاده کنند

من امیدوارم امولاتور درست حسابی GBA بیاد برای 3DS

ssspwn به تنهایی نمی تونه کمکی به فلش کارت ها بکنه ، در واقع تنها کمکی که می تونه بکنه اینه که یک تیمی مثل gateway بیاد آسیب پذیری از kernel پیدا بکنه و فلش کارت بده
آسیب پذیری ای که روی 4.x بود دسترسی kernel می داد که در نهایت gateway اومد با استفاده از اون rom loader درست کرد

مشکل اصلی فرم ویر 4.x در واقع bypass اه protection ها و پچ کردن کرنل هست که فعلا فقط gateway موفق به انجامش شده ، اگر یک شخصی که دنبال پول نباشه این کار رو بتونه انجام بده به راحتی بدون فلش کارت از روی sd می تونید بازی اجرا کنید
اما در ssspwn داستان فرق می کنه ، اول باید یکی آسیب پذیری از کرنل پیدا بکنه بعد یکی (حالا یا با پول مثل فلش کارت ها یا بی پول) بیاد اون رو exploit بکنه و کرنل رو پچ کنه

من نه سایتش و نه توییترش رو دنبال نمیکنم فقط مطالب اخریش رو خوندم،این رو تو سایتش گذاشته بود که تاریخش برا چندماه پیشه :
ssspwn can not by itself allow piracy. That’s right, it’s the sweet spot that gives us just enough to get awesome homebrew code running in arm11 user mode, but not enough to break the system bad enough to let anyone do whatever the hell they want

در کل من به این دوست هکر اعتماد ندارم :d باید صبر کنیم تا پابلیک کنه کاراش رو :|:d
+
یه سوال دیگه باز:
والا نمیدونم احتمالا...:-b

- - -ویرایش - - -

ssspwn به تنهایی نمی تونه کمکی به فلش کارت ها بکنه ، در واقع تنها کمکی که می تونه بکنه اینه که یک تیمی مثل gateway بیاد آسیب پذیری از kernel پیدا بکنه و فلش کارت بده
آسیب پذیری ای که روی 4.x بود دسترسی kernel می داد که در نهایت gateway اومد با استفاده از اون rom loader درست کرد

مشکل اصلی فرم ویر 4.x در واقع bypass اه protection ها و پچ کردن کرنل هست که فعلا فقط gateway موفق به انجامش شده ، اگر یک شخصی که دنبال پول نباشه این کار رو بتونه انجام بده به راحتی بدون فلش کارت از روی sd می تونید بازی اجرا کنید
اما در ssspwn داستان فرق می کنه ، اول باید یکی آسیب پذیری از کرنل پیدا بکنه بعد یکی (حالا یا با پول مثل فلش کارت ها یا بی پول) بیاد اون رو exploit بکنه و کرنل رو پچ کنه
تا اونجایی که من میدونم rom injecting که smealum امجام داد تو یکی از video هاش kernel access میخواد خودش که به نظرم یارو چرت گفته!خود channel ساختن kernel access میخواد لول!

والا نمیدونم احتمالا...:-b

- - -ویرایش - - -

تا اونجایی که من میدونم rom injecting که smealum امجام داد تو یکی از video هاش kernel access میخواد خودش که به نظرم یارو چرت گفته!خود channel ساختن kernel access میخواد لول!

شما اگر اون ویدئو رو دقت می کردی می دیدی که داره روی فرم ویر 4.2 اجرا می شه

logo.jpg

امروز داشتم یه تریلر از بازی Fantasy life میدیدم،خیلی بازی خوبی به نظر میاد!
به نظرم با امکان انتخاب شغل،crafting،ماموریت های مختلف و گیم پلی خیلی خوبی که داره میتونه به یکی از بهترین های 3ds تبدیل بشه.
این لینک آخرین تریلر بازی با لینک مستقیم :
http://fs2.filegir.com/leon5260/Fan...iler_(Nintendo_3DS)_[KbU9Gyo2uuA]_[tag22].mp4
بازی حدود 1 ماه دیگه _26 سپتامبر_ داخل اروپا منتشر میشه......

دوستان harvestmoon new begining خیلی جالبه ولی زیادم در مقایسه با back to nature قشنگ نیست!
یه بازی مثل harvestmoon sunshine islands معرفی میکنید؟
(tale of two towns رو بازی کردم!)

چنتا کلیپ باحال آپلود کردم ببینیدشون حال کنید ( حجمشون زیر 2 مگابایته )

تبلیغات تلویزیونی بازی super mario 3d land

دانلود 3ds super mario land advert youtube m4v

تبلیغات تلویزیونی new super mario bros 2

دانلود nintendo 3ds new super mario bros christmas gift kids youtube mp4

تبلیغات تلویزیونی mario galaxy 2

دانلود super mario galaxy commercial spot youtube mp4

تبلیغات تلویزیونی mario galaxy 1

دانلود super mario galaxy advert youtube mp4

کیف 3ds xl

11-vita-3ds-bag-2.jpg

دنیا کنسولا دستی نینتندو ( فقط Game & Watch جاش خالیه Game & Watch سال 1980 اومد اون زمان 43 میلیون کنسول فروخته بوده تو دنیا کنسولا دستی نینتندو از اول تا الان همیشه برنده بوده )

NintendoCollection-GB_DS-02-vgo-m.jpg

3ds مدل معمولی و 3ds مدل xl

443861-dsc-0119.JPG

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or