Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
illo: birth of the cool is Getting Ready to Chill Out on the Wii U and 3DS eShop

So cool that capitalisation isn't needed

630x.jpg

=============================================================

Fantasy Life Offers Multiple Ways to Connect With Other Adventurers

630x.jpg

اخجون بالاخره تایید شد!

من مثلا از تم هنریش خوشم میاد تقریبا

اما گیم پلیش رو نمیدونم

بعید میدونم توی غرب در حد ژاپن بفروشه اما فکر نکنم فروشش بد بشه در غرب

=================================

راستی پوکونه چیه به نظرتون ؟

اگه برای وی یو باشه جالب میشه به نظرم

من مثلا از تم هنریش خوشم میاد تقریبا

اما گیم پلیش رو نمیدونم

بعید میدونم توی غرب در حد ژاپن بفروشه اما فکر نکنم فروشش بد بشه در غرب

=================================

راستی پوکونه چیه به نظرتون ؟

اگه برای وی یو باشه جالب میشه به نظرم
level-5 کلا بازیاش یه جورین که همه جا خوب فروش میکنن:d
خیلی باحالن کلا!
پوکمونم اگه مثل black 2 باشه میخوتم کلا نسازن:|
نه به emerald که عالی بود نه به black 2 که اینقدر افتضاح بود!!:|

اخه هنوزم دو تا اولی باید درست کار کنن/:)
بیا phoenix wright رو با این پچ کن:
http://www.3dslink.com/Card2Patch.zip
ورژنت نگفتی چنده؟
من zelda و prof layton رو رو 3 تست کرده بودم الان 4.0b1 ام من ولی حتی اگه زلدا هم نیاد هیچ دلیلی نمیبینم که prof layton نیاد:-/
----------
ورژنتو بگو فکر کنم فهمیدم مشکل چیه!

- - -ویرایش - - -

اون چیزایی که دان کردی اینو اخرش نوشته بود؟
INTERNAL-BigBlueBox

ممنون تست میکنم. Castlevania رو دقت نکردم پاک کردم رفت. اما این دو تا اسم پویشه هاشون اینه.

Phoenix.Wright.Ace.Attorney.Dual.Destinies.EUR.3DS-BigBlueBox
Professor.Layton.and.the.Azran.Legacy.EUR.3DS-BigBlueBox

راستی دوستان این بازی های جدید رو گذاشته بودید یادم افتاد. یه بازی خوب و عالی در حد Ni No Kuni چی هست؟ قبلا روی DS دداشتم اما الان اطلاع ندارم. از این بازی هایی که بصورت انیمه ژاپنی ساخته میشه و گرافیک هنریش مثل انیمه است.

ممنون تست میکنم. Castlevania رو دقت نکردم پاک کردم رفت. اما این دو تا اسم پویشه هاشون اینه.

Phoenix.Wright.Ace.Attorney.Dual.Destinies.EUR.3DS-BigBlueBox
Professor.Layton.and.the.Azran.Legacy.EUR.3DS-BigBlueBox

راستی دوستان این بازی های جدید رو گذاشته بودید یادم افتاد. یه بازی خوب و عالی در حد Ni No Kuni چی هست؟ قبلا روی DS دداشتم اما الان اطلاع ندارم. از این بازی هایی که بصورت انیمه ژاپنی ساخته میشه و گرافیک هنریش مثل انیمه است.

اینا ببین

Rumour: Ni no Kuni Could Yet See A Western Release, According To Publisher Namco Bandai - 3DS News @ Nintendo Life

Ni No Kuni News, Ni No Kuni Features

Ni No Kuni Trailer Shows Stunning Animation Chops - DS News @ Nintendo Life

بازی OPEN WORLD خوب برای DS

cover_large.jpg

روی 3DS حتما بازیش کنید

نقد این بازی

http://forum.bazicenter.com/thread91813/#post3404432

لینک دانلود این بازی

http://www.emuparadise.me/Nintendo_DS_ROMs/C.O.P._-_The_Recruit_(US)(M5)(Independent)/50507

سلام دوستان. سایت Gateway به تازگی اعلام کرده که موفق به هک کردن 3DS تا فریمور های 7 و 8 شده و توی هفته های پیش رو اونو منتشر میکنه:

RELEASE COMING SOON | Gateway

قرار نیست بیشتر از فریمور 4.5 ساپورت بشه در آپدیت بعدی

همچنان بین 4.1 تا 4.5 ساپورت میشه برای اجرای بازی کپی

اون خبر هم تقریبا بیشتر به فکر کنم ساپورت emunand از فریمور 8 و خورده ی و همینطور ساپورت شاید تعدادی بازی دیگه ربط داره

ممنون

قرار نیست بیشتر از فریمور 4.5 ساپورت بشه در آپدیت بعدی

همچنان بین 4.1 تا 4.5 ساپورت میشه برای اجرای بازی کپی

اون خبر هم تقریبا بیشتر به فکر کنم ساپورت emunand از فریمور 8 و خورده ی و همینطور ساپورت شاید تعدادی بازی دیگه ربط داره

ممنون

خب منبع رو خوندید؟ توی خبر قبلی هم گفته بود به فریمور 8 آپدیت نکنید تا فریمور 7 میخوایم هک کنیم ولی الان نوشته بالاخره انجامش دادیم. نمیدونم والا. یعنی شما میگی اصلا قرار نیست 4.5 به بالا هکش منتشر بشه؟

We finally did it! We are the first and only team to add support for the latest games and applications that make use of the new 7.x and 8.x encryption.

ببینید در اصل برنامه و بازیهایی که نوع جدیدی از encryption رو داشتند و اجرا نمیشدن مثل EShop که مثلا در 7.2 قابل اجرا نبود (7.2 ی Emunand نه فریمور اصلی 7.2)

ما یک فریمور Emunand داریم که میشه گفت شبیه سازی میشه به نوعی اون فریمور

و یک فریم ور اصلی دستگاه

الان مثلا دستگاه بنده فریمور اصلی 4.5.0 هست و فریم ور Emunand شده 7.1 هست (این فریمور با رفتن به حالت گیت وی mode اجرا میشه که به نوعی شبیه ساری شده , اما فریم ور اصلی دستگاه همچنان همان 4.5.0 هست)

فعلا نباید فریم ور emunand شده رو آپدیت کرد چون خطر داره فکر کنم

احتمالا با آپدیت بعدی میشه emunand مثلا 8.2 داشت اما بازم فریم ور اصلی دستگاه باید بین 4.1 تا 4.5 باشه

به طور خلاصه در آپدیت بعدی گیت وی هم همچنان فریم ور 4.1 تا 4.5 پشتیانی میشه

آخرین ویرایش:
We finally did it! We are the first and only team to add support for the latest games and applications that make use of the new 7.x and 8.x encryption.ببینید در اصل برنامه و بازیهایی که نوع جدیدی از encryption رو داشتند و اجرا نمیشدن مثل EShop که مثلا در 7.2 قابل اجرا نبود (7.2 ی Emunand نه فریمور اصلی 7.2)ما یک فریمور Emunand داریم که میشه گفت شبیه سازی میشه به نوعی اون فریمورو یک فریم ور اصلی دستگاهالان مثلا دستگاه بنده فریمور اصلی 4.5.0 هست و فریم ور Emunand شده 7.1 هست (این فریمور با رفتن به حالت گیت وی mode اجرا میشه که به نوعی شبیه ساری شده , اما فریم ور اصلی دستگاه همچنان همان 4.5.0 هست)فعلا نباید فریم ور emunand شده رو آپدیت کرد چون خطر داره فکر کنماحتمالا با آپدیت بعدی میشه emunand مثلا 8.2 داشت اما بازم فریم ور اصلی دستگاه باید بین 4.1 تا 4.5 باشهبه طور خلاصه در آپدیت بعدی گیت وی هم همچنان فریم ور 4.1 تا 4.5 پشتیانی میشه
به نظر شما چند وقت دیگه فریمور های 5 و 6 هکشون منتشر میشه؟

به نظر شما چند وقت دیگه فریمور های 5 و 6 هکشون منتشر میشه؟

من نمیدونم دقیق

اما شاید در آینده به صورت نرم افزاری هم قابل هک بشه

چون امکان اومدن به زودی Homebrew ها حتی بدون کارتیج بر روی 3ds هست

شاید بعدها امکان اجرای بازی هم بیاد به طور نرم افزاری ؟

اما واقعا به نظرم دقیق دقیق معلوم نیست که چه زمانی و اینکه حتما میاد یا نه ؟

من نمیدونم دقیق

اما شاید در آینده به صورت نرم افزاری هم قابل هک بشه

چون امکان اومدن به زودی Homebrew ها حتی بدون کارتیج بر روی 3ds هست

شاید بعدها امکان اجرای بازی هم بیاد به طور نرم افزاری ؟

اما واقعا به نظرم دقیق دقیق معلوم نیست که چه زمانی و اینکه حتما میاد یا نه ؟

اگه نرم افزاری هک بشه که عالی میشه و دیگه شاید یه سری از مشکل هایی که برا کارتریج ها پیش میاد، با هک نرم افزاری اتفاق نیفته. خدا کنه نرم افزاری هک بشه. ممنون از شما

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or