batavm
کاربر سایت
من یه pokemon دیدم با کلی بازی eshop ولی نتونستم کنفرانس رو کامل ببینم.البته برای wiiu چندتا بازی عالی معرفی شد...برای 3ds چیزی معرفی شد ?? من ندیدم
من یه pokemon دیدم با کلی بازی eshop ولی نتونستم کنفرانس رو کامل ببینم.البته برای wiiu چندتا بازی عالی معرفی شد...برای 3ds چیزی معرفی شد ?? من ندیدم
این برای Wii U اه
من خودم ۳۲ روش گذاشتم ولی گیت وی گفته بود که امگا ۲.۱ تا ۱۲۸ هم ساپورت میکنه.بچه میشه یکی لطف کنه بگه 3ds xl دقیقن تا چه رمی رو ساپورت میکنه؟
یکی از بچه نوشت تا 16 دیروز ولی تو بازار از دو نفر پرسیدم گفتن تا 32.
برام خیلی مهمه اگه کسی میدونه بگه ممنونش میشم.
من هم بر این باورم که نینتندو و سونی بهترین کنفرانس و داشتند.حتی یوبیسافت که بهش خیلی امید داشتم با اینکه خوب بود ولی مثل سالهای پیش برام جذاب نبود...سلام خدمت همه دوستان .
بعد از E3 2014 به این نتیجه رسیدم که بهترین کنفرانس برای Nintendo بود و کیفیت Sony و MS (که کلا یه بازی انحصاری بزرگ نداشت ) در حد نصف
نینتندو هم نبود. برای همین قصد دارم در تابستون 3ds بخرم تا شاهکار های این شرکت رو انجام بدم .
چند تا سوال خدمت دوستان داشتم :
1- Wii U هک شده و یا امیدی به هک شدن هست ؟ چون واقعا سخته برای Wii U بازی اورجینال خریدن ، برخلاف باقی کنسولها Fan Base بسیار کمی در ایران متاسفانه داره
و در نت جایی برای تعویض بازیهاش ندیدم.
2- هک 3DS به چه ترتیبی هست ؟ میشه همه بازیها رو راحت انجام داد ؟ Nintendo شبکه اجتماعی مثل PSN ، Live و Steam داره ؟ درصورت هک کردن میشه مفتی استفاده کرد ؟ :d
3- در آخر هم اگر چند تا لینک بدید تا با بازیهاش آشنا بشم ممنون هستم .
قیمت آک مدل XL کپیخور حدود 930 تومن و اورجینال خور حدود 780 تا 820 تومن...سلام
قیمت حال حاظرش چنده این کنسول ؟
آنلاین هم دارن بازیاش؟
هک بشه هم آنلاین میشه ؟؟؟
هک خوبه یا اورجینال + مقایسشون لطفا
قیمت آک مدل XL کپیخور حدود 930 تومن و اورجینال خور حدود 780 تا 820 تومن...
مدل معمولی هم حدود 620 تومن قیمت آکش هست.
بعضی بازیها بخش چند نفره آنلاین داره...
gateway تو آپدیت آخرش گفته بود میشه آنلاین بازی کرد ولی خطرناکه پس فعلا خیلی رو آنلاین بازی کردن با کنسول کپیخور حساب نکن ولی مطمئنن به زودی این امکان اضافه خواهد شد.
در اجرای بازی تفاوتی بین کنسول هک شده با اورجینال نیست ولی اگر شرایطش رو دارید قطعا استفاده از بازیهای اورجینال خیلی بهتره چون هم از تمام امکانات یک بازی میتونید استفاده کنید و هم با کارتون از زحمات سازندگان تشکر کردید.ولی اگر شرایطش رو ندارید با کنسول کپیخور چیز زیادی از دست نخواهید داد.
حتی اگر مدل جدیدی هم بیاد در عملکرد همه یکسان هستند.هر یک از مدلها مزیتهای خاص خودشون رو دارند.از طرفی سخت افزار نینتندو هیچ موقع مشکلی نداشته که آدم از خرید سری اول سخت افزارهاش بترسه...Xl خیلی بهته داشتنش ؟؟؟ مدل جدیدی که قرار نیست به این زودی بیاد ؟
حتی اگر مدل جدیدی هم بیاد در عملکرد همه یکسان هستند.هر یک از مدلها مزیتهای خاص خودشون رو دارند.از طرفی سخت افزار نینتندو هیچ موقع مشکلی نداشته که آدم از خرید سری اول سخت افزارهاش بترسه...
مدل معمولی بسیار شیک هست و کاملا قابل حمل هست ولی اگر دستاتون بزرگ باشه ممکنه فقط تو بعضی از بازیها بعد از مدت طولانی بازی کردن انگشتاتون درد بگیره...
مدل XL باطریش بهتره ولی معمولی هم باطری خوبی داره و از طرفی صفحه نمایش های XL از مدل معمولی 90 درصد بزرگتره و به همین دلیل کنسول دیگه مثل مدل معمولی تو هر جیبی جا نمیشه...
مدل XL عمق 3D بیشتری داره ولی به شخصه هر دو رو دارم و میگم که تو مدل معمولی تطابق حالت 3D راحت تر هست و تو XL خیلی از اوقات تطابق تصویر 3D پایدار نیست و با کمترین تغییر زاویه دو تصویر روی خواهید دید که تو مدل معمولی حساسیت برای از بین رفتن حالت 3D اینقدر بالا نیست.
اگر معمولی آک 550 تومن بهت میدن که خوبه ولی با این پول فکر کنم بتونی XL دست دوم در حد که اورجینال خور باشه پیدا کنی یا حتی 3DS کپیخور معمولی دست دو در حد با کارتریج 3DSLINK...معمولی رنگ آبی قیمت 550 هزا تومان ارجینا خوبه ؟؟
بازی های ارجینالش راحت گیرمیاد ؟؟
بازی های Ds هم روش اجرا میشه ؟؟؟
من فقط بخاطر Harvest Moon های Ds و 3Ds میخوام بخرم
همشون گیرم میاد ؟؟