Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
دوستان من کنسول نسخه کوچیکشو دارم. من صفحه بزرگتر رو خیلی بیشتر دوست دارم. دوستانی که 3ds XL دارن نظرشون چیه ؟ کیفیت صفحه چطوره ؟ عوضش کنم ؟؟؟

من XL دارم راضیم. خیلی توفیق داره تا معمولیا. اصلا صفحه بزرگ بازی توش یه حال دیگه ای میده.

بله اينكه صفحه بزرگتر بهتره شكي نيست ولي منظورم اينه كه اين تراكم كمتر باعث كاهش كيفيت صفحه نميشه ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

تراکم پیکسلش کمتره و پیکسلها راحت تر معلوم هستند اما مزیت های دیگه ای هم داره مثلا براقیش کمتره

به نظرم اگر ببینید قبل از خرید خوبه

اگه dsi داشتید به نظرم ترکامش در حد اون هست

بله اينكه صفحه بزرگتر بهتره شكي نيست ولي منظورم اينه كه اين تراكم كمتر باعث كاهش كيفيت صفحه نميشه ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

مدل معمولی تراکم پیکسلیش بیشتره تصویر شارپ تره و رنگ بندی بهتر نشون میده

اینم باید در نظر گرفت 3ds معمولی از نطر بدنه و جنس و استحکام و رنگ عالی کار شد که برای رقابت با ویتا وارد بازار شد که 250 دلار قیمت داشت بعد مدت ها نینتندو خواست سهم بزرگ بازاردر اختیار بگیره بازاریابی پارتیزانی کرد و قیمت خیلی آورد پایین

آخرین ویرایش:
من که داداشم آمریکاس میتونم بهش بگم برام بیاره اگه خواست بیاره کپی خور میشه ببخشید من تازه کارم :-s

فرق نمیکنه مهم باید ورژن دستگاه 4.1 تا 4.5 باشه بعد با کارتریج کپیخور میشه
کارت کپی خورم میتونی بگی بفرسته gateway الان از همشون بهتره

بازیا کپیشو از کجا گیر بیارم سایتی برا دانلود هست یا جایی مبفروشن

- - -ویرایش - - -

فرق نمیکنه مهم باید ورژن دستگاه 4.1 تا 4.5 باشه بعد با کارتریج کپیخور میشه
کارت کپی خورم میتونی بگی بفرسته gateway الان از همشون بهتره
tnx ...

ناموسا چطور شد این زلدا 14 ساعته تموم شد؟ من که الان دارم بازیش میکنم هر جور فکر میکنم اگه من بخوام کلا سولاخ سنبه هارو تو بازی بگردم همه چیو بگیرم یعنی مو رو از ماست بکشم 20 30 ساعتم بیشتر میشه :-b

ناموسا چطور شد این زلدا 14 ساعته تموم شد؟ من که الان دارم بازیش میکنم هر جور فکر میکنم اگه من بخوام کلا سولاخ سنبه هارو تو بازی بگردم همه چیو بگیرم یعنی مو رو از ماست بکشم 20 30 ساعتم بیشتر میشه :-b

فکر کنم منظور دوستمون 14 ساعت مفید هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or