Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
layton جدید هم بالاخره اومد!

TM_3DS_ProfessorLaytonAndTheAzranLegacy_enGB_sharing_image_400.png

http://professorlayton.nintendo.com/azran-legacy/

آخرین ویرایش:
میشه لطف کنن دوستان بازیهای قابل اجرا رو 3ds رو بگن یا راهنماییم کنن از کجا ببینم چه بازیهای رو 3dslink اجرا میشه؟
همه بازیا به غیر از pokemon(:(() و animal crossing و monster hunter 4 و یه بازی ژاپنی دیگه(مانستر هانتر رو مطمین نیستم!)
کلا بره منی که 130 خریدمش میرزید ولی الان صبر کنید یه 2 یا 3 هفته تکلیف هیچ فلش کارتی مشخص نیست!

من بچه بودم طرفدار مارک سونی بودم داداشم مارک پاناسونیک میزدیم سر و کله هم!!! الان فکر میکنم میگم چه قدر بچه بودیم برا مارک دعوا میکردیم.ولی الان که بزرگ شدم (برعکس شما) دلم هر بازی که بخواد میکنم چه سونی چه نینتندو چه ایکباکس!! لطفا دیگه بچه بازی در نیارین .

من بچه بودم طرفدار مارک سونی بودم داداشم مارک پاناسونیک میزدیم سر و کله هم!!! الان فکر میکنم میگم چه قدر بچه بودیم برا مارک دعوا میکردیم.ولی الان که بزرگ شدم (برعکس شما) دلم هر بازی که بخواد میکنم چه سونی چه نینتندو چه ایکباکس!! لطفا دیگه بچه بازی در نیارین .

حرف شما درست اما گاهى وقت يك چيزهايى ممكن به سن ادم نخوره خوب شخصيتها هم مختلف هستند حرفتان درست

سلام به همگی..
من برگشتم...(و همواره لوییجی میخوام :d )
...
ظاهرا ً تو مدتی که نبودم چه اتفاقاتی افتاده...همه بن شدن...!
ولی خدایی چه بازی های باحالی تازگی اومده...آدم وسوسه میشه بره یه کارتریج هک بگیره !!!
هر چند که من به هک نرم افزاری معتقدم...مثل Wii !

سلام به همگی..
من برگشتم...(و همواره لوییجی میخوام :d )
...
ظاهرا ً تو مدتی که نبودم چه اتفاقاتی افتاده...همه بن شدن...!
ولی خدایی چه بازی های باحالی تازگی اومده...آدم وسوسه میشه بره یه کارتریج هک بگیره !!!
هر چند که من به هک نرم افزاری معتقدم...مثل Wii !

سام
خوش اومدی -اره نمیدونم چرا بن شدن
منم بازی میخوام 3ds گرفتم اما هیچ کارت هکی ندارم :D برم یه کارت Ds بگیرم حد اقل
هک نرم افزاری روی اینا بیاد میریزن رو خود رمش؟؟؟

سلام بچه ها کسی میدونه چجوری میشه یه بازی رو از ds به 3ds انتقال داد.مثلا زلدا رو از استور واسه ds خریدم حالا میخام سینکش کنم به 3ds.

منم بازی میخوام 3ds گرفتم اما هیچ کارت هکی ندارم :D برم یه کارت Ds بگیرم حد اقل
هک نرم افزاری روی اینا بیاد میریزن رو خود رمش؟؟؟

هک نرم افزاری یه چیزی مثل NeoGamma تو Wii هستش...
یا رو Ram دستگاه میریزی یا رو حافظه ی اصلیش نصب میشه!!

- - -ویرایش - - -

دوستانی که دانلود بازیهای 3ds رو دارن لطفا بگن به من .چون نمیتونم خودم دانلود کنم .ممنون میشم
اگه کاتریج هک داری باید از http://www.roms43.com/ بگیری
اگه نداری با e-shop دانلود میکنی که بازم یا خود بازی میخری یا اینکه فقط دموی بازی رو دانلود میکنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or