Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
با سلام

عید سعید فطر مبارک

ببخشید یک سوال داشتم

3ds (معمولی) آکبند چه firmware-ی داره ؟ (اونایی که در ایران هست)

ممنون
عید شما هم مبارک

بستگی به جایی که میخرید داره ، بگردید فریمور 0.X رو هم میتونی پیدا کنی
(واسه اپدیت هم میتونی از کارت های بازی استفاده کنی که روی خودشون یه اپدیت افلاین داره)

لطفا یکی راهنمایی کنه بهترین R4 که میشه تو بازار پیدا کرد و بشه آپدیتش کرد رو معرفی کنه.
خودم رو DS یه DSTT داشتم که بینظیر بود و هنوزم براش آپدیت میاد ولی بدیش اینه که به 3DS نمیخوره و با توه به اینکه DSام اونقدر خط روش افتاده که نمیشه توش چیزی دید میخوام تو این یکی بازی کنم
ممنون

لطفا یکی راهنمایی کنه بهترین R4 که میشه تو بازار پیدا کرد و بشه آپدیتش کرد رو معرفی کنه.
خودم رو DS یه DSTT داشتم که بینظیر بود و هنوزم براش آپدیت میاد ولی بدیش اینه که به 3DS نمیخوره و با توه به اینکه DSام اونقدر خط روش افتاده که نمیشه توش چیزی دید میخوام تو این یکی بازی کنم
ممنون

من از کارت R4iSDHC سفید دو چیپ استفاده میکنم تا ورژن 6.2 هم که اومده آپدیت ارائه کرده ، مشکلی هم باهاش نداشتم تا به حال

این کارتی که شما الان استفاده میکنید saint475 تو ایران جایی رو میشناسید که داشته باشه و ایا باهاش میتونید gta chainatown رو اجرا کنید ؟

بله بنده خودم از داخل ایران گرفتم ، تشریف ببرید میدان امام خمینی پاساژ شیرازی طبقه همکف بگید با آقای آزادی کار دارید (یا این شعبه هستند یا شعبه رو به رو) ؛ بگید R4isdhc میخواید.آپدیت و کرنل رو هم خودشون دارد (آخرین ورژن ساپورت تا 6.2) همونجا بدید هم اوکی میکنند.
اون بازی رو که گفتید 63% رفتم مشکلی هم نداشتم ، فقط اخر یک مرحله از رمز اسلحه استفاده کرده بودم هنگ کرد.

--- ویرایش ---

نکته اخر هم این کارت پوست و جلد نداره داخل عکس دوتاشو میتونید ببینید (اینجا بکلیک ، حجم دو مگابایت) دلیل دو تا خریدن هم این بود که یکیشو با کرنل اشتباه آپدیت زدم دیگه بالا نمیاد(اون که روش نوشته A)

آخرین ویرایش:
wii

دوستان هر کی 3ds معمولی ریجن uc خیلی تمیز در حد آک میخواد بهم پ.م بده

رنگش آکوا با جعبه و همه لوازم . با کیف محافظ و بازی اوریج رزیدنت اویل رولیشن و 210 تا بازی ds

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or