Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
Black 2 رو تموم كردي؟
من كه يكشم تموم نكردم اينقدر طولانيه!لامصب اين تورنمنت هاش خيلي حال ميده!
اگ اونو تموم كردي اينو دان كن بازي كن بازي قشنگيه!
Nostalgia

این بازی مال DS هستش...من RPG باز نیستم...فقط از Poke'mon خوشم میومد..!!
من لوییجی میخوااااااااام ... :((
اگه رو Game Cube بازی کرده باشی میفهمی من چی میگم...خیلی قشنگه!! خــــــیــــــلی!!
...
راستی یه سوأل ... اگه گفتین ماشین پلیس چی میگه؟؟

این بازی مال DS هستش...من RPG باز نیستم...فقط از Poke'mon خوشم میومد..!!
من لوییجی میخوااااااااام ... :((
اگه رو Game Cube بازی کرده باشی میفهمی من چی میگم...خیلی قشنگه!! خــــــیــــــلی!!
...
راستی یه سوأل ... اگه گفتین ماشین پلیس چی میگه؟؟
كدوم ماشين پليس؟
Nostalgia خييييلي قشنگه يه جورايي اينديانا جونز رو با فاينال فانتازي مخلوط كني اين ميشه!!!

- - -ویرایش - - -

واقعا نميفهمم چه crossover يي مي تونه باشه !

جناب ortegoli لطفا دیگه اسم این super card ds two رو نیار بهش حساسیت پیدا کردم هر روز میرم تو سایت های مختلف عکس پکش رو میبینم و دلم برای خودم میسوزه که پول خریدش رو هم دارم ولی نمیتونم بخرمش به هر دری تا حالا زدم نتونستم راهی برای خریدش پیدا کنم کم مونده گریم بگیره راستی یه چیزی قیمت این فلش کارت 36 دلاره ولی قیمت cyclods irevolution ازش بالاتره 45 دلار چرا ؟؟؟؟ تازه انگار cyclods هم میتونه بازی های gba رو روی ds اجرا کنه .

جناب ortegoli لطفا دیگه اسم این super card ds two رو نیار بهش حساسیت پیدا کردم هر روز میرم تو سایت های مختلف عکس پکش رو میبینم و دلم برای خودم میسوزه که پول خریدش رو هم دارم ولی نمیتونم بخرمش به هر دری تا حالا زدم نتونستم راهی برای خریدش پیدا کنم کم مونده گریم بگیره راستی یه چیزی قیمت این فلش کارت 36 دلاره ولی قیمت cyclods irevolution ازش بالاتره 45 دلار چرا ؟؟؟؟ تازه انگار cyclods هم میتونه بازی های gba رو روی ds اجرا کنه .
واقعا اگه اينقدر دلت ميخواد سفارش بده بيارن cyclo هم خيلي خوب بود ولي ديگه ساپورت نميشه!
بعضي از سايتا شيپينگ به ايران دارن!فقط اول مطمين بودنشونو تحقيق كن!!!!

شایعه: باندل مشکلی 3DS XL و باندل قرمز و آبی Pokemon X/Y:
X9pyEea.jpg

منم همینطور...واقعا ً که هیچ خبری نیست...
وضع اقتصاد که داغونه...نمیتونیم حتی یه بازی بخریم...
این لامصب هم که حالا حالا ها مونده یه کرک درست و حسابی براش بدن بیرون...
ما میمیریییییییییم ... ما میمیرییییییییییم :((

شما برو اگه تونستی یدونه از این ds two ها رو گیر بیار دیگه چیاش پیشکش .راستی اون فلش کارت مسخره getaway چی شد حالا خوبه انقدر نقص داره وارد بازار نمیشه اگه یه فلش کارت خفن و همه فن حریف بود فکر کنم دو سه نسل دیگه تازه معرفی میشد .

DSTOW اینجور که دوستان میگن خیلی باحاله
gba
nes
super nintendo
:) دیگه چیا؟
همه چي به غير از كنسول هاي ٦٤ بيت و ps1 و n64 و saturn!
و صد البته يه قيمت ٥٠ دلاري تپل!

- - -ویرایش - - -

شما برو اگه تونستی یدونه از این ds two ها رو گیر بیار دیگه چیاش پیشکش .راستی اون فلش کارت مسخره getaway چی شد حالا خوبه انقدر نقص داره وارد بازار نمیشه اگه یه فلش کارت خفن و همه فن حریف بود فکر کنم دو سه نسل دیگه تازه معرفی میشد .
بره چي سفارش نميدي؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or