smoker
کاربر سایت
دقيقا چندتا مي خواي؟میشه چنتا از عنوان های تاپ 3DS رو نام ببری!!![]()
دقيقا چندتا مي خواي؟میشه چنتا از عنوان های تاپ 3DS رو نام ببری!!![]()
اگه مشکل بینایی ندارید چند کامنت بعد که دوستان گذاشتن بخونیدمیشه چنتا از عنوان های تاپ 3DS رو نام ببری!!![]()

4آقا من باز اومدم! میشه به ترتیب از 1 تا 5 بگید خرید کدوم از بازی هاش ارزش بیشتری داره؟! کسی جدیدترین قیمت 3ds رو داره؟!
میشه به بازی های زیر نقدکی بزنید و نمره بدید؟!
mario 3d land:
zelda ocarina of time 3d:
Luigi's Mansion: Dark Moon:
2 new super mario bros :
mario kart 7:
ممنون!![]()
قبول می کنم منظورمو بد رسوندم!حالا یه جور دیگه میگم!4
3
5
2
2
این هم به ترتیب هست:d
همونایی که گفتی رو حتما بگیر به اضافه ایناقبول می کنم منظورمو بد رسوندم!حالا یه جور دیگه میگم!
میشه به ترتیب ارزش , 5 تا بازی بگید که وقتی میخوام 3ds بخرم اون بازی هارم بخرم! هر بازی ای که میخواد باشه! ولی شاهکار باشه!l-)
منظورمو گرفتید؟!
داداش ocarina of time چطوره؟!همونایی که گفتی رو حتما بگیر به اضافه اینا
lego city و کستلوانیا
کاسلوانیا رو کسی گرفته ؟
آقا ریجن us هست؟اگه رسید یه ندا بده قیمتم بهم بده.ممنونمن گرفتم انشالله یک شنبه میرسه 2 تا برای فروش دارم
دقیقا چنتا داری!!دقيقا چندتا مي خواي؟

نه،مشکل بینایی که ندارم ولی خوب نصف اون بازی هایی که نام بردن همچین عنوان شاخی نیستش.ببین من خودم قبلا 3DS داشتم و به 2 دلیل دستگاه رو فروختم:اگه مشکل بینایی ندارید چند کامنت بعد که دوستان گذاشتن بخونید
دقیقا چنتا داری!!
نه،مشکل بینایی که ندارم ولی خوب نصف اون بازی هایی که نام بردن همچین عنوان شاخی نیستش.ببین من خودم قبلا 3DS داشتم و به 2 دلیل دستگاه رو فروختم:
1.بازی هایش خیلی خیلی بد پیدا میشه تو ایران.
2.بازی هاش تنوع بسیار زیادی داره ولی خوب اکثر بازی هاش برای درجه سنی E یا T هستش.ببین کلی بخوام بگم بازی های درجه سنی بالا خیلی خیلی کم داره.