Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
من دارم خواستی آنلاین بزنی فرند کدم رو از تاپیکش بردار یک زمان هماهنگ کنیم با هم بازی کنیم
خدایی کسی اصا نمیتونه از من تو آنلاین رد کنه :))

داش مهدی حریف می طلبم. فرند کدتو نتونستم جایی پیدا کنم . بگو اددت کنم.
3883-4828-3110 ramtin

---------- نوشته در 07:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:43 PM ارسال شده بود ----------

منم ماریو کارت میخوااااااااااااااام :((
Ortegoli عزیز...صبر کن منم یه ماریو کارت دستم بیاد...اونوقت میگم کی ازت نمیتونه جلو بزنه!!! من از زمان SNES ماریو کارت بازی میکنم تاااااااا همین الآن!!!
آقا اسی بگیر بازیو که خداااااس

من می خوام برم eShop باید چیکار کنم؟ می رم تو Download Play بعد بازی های 3DS اما هیچی نمیاد! تو بازی های DS هم می رم می زنه Searching و سرچ بی انتها می کنه!
اصلا از کجا بفهمم کنسولم به وایرلس وصل شده؟ آخه من تازه مودم وایرلس گرفتم و بار اوله با کنسول می خوام وصل شم نت. اون ماشه وایرلس رو کنار کنسول کشیدم، یه چراغ زردی روشن شد، تو خود کنسول هم تو صفحه بالایی با فونت سبز یه street pass اومده.
مرورگر اینترنت کنسولمم کار نمی کنه، می رم توش می زنه بعدا با آپدیت اضافه می شه.

من می خوام برم eShop باید چیکار کنم؟ می رم تو Download Play بعد بازی های 3DS اما هیچی نمیاد! تو بازی های DS هم می رم می زنه Searching و سرچ بی انتها می کنه!
اصلا از کجا بفهمم کنسولم به وایرلس وصل شده؟ آخه من تازه مودم وایرلس گرفتم و بار اوله با کنسول می خوام وصل شم نت. اون ماشه وایرلس رو کنار کنسول کشیدم، یه چراغ زردی روشن شد، تو خود کنسول هم تو صفحه بالایی با فونت سبز یه street pass اومده.
داداش اونجا چرا میری باید از صفحه ی پایینی بری توی اون اکت نارنجیه
وقتی سمت بالا دست چپ عکس خط های آبی اومد بدون وصل شده فقط قبلش باید از دست چپ کنسول اسلایدر یا همون دکمه ی کشویی وایرلس رو یک بار بدی بالا و رها کنی تا چراغ نارنجی روشن بشه

اون بخشی که شما رفتی مال جاییه که به Wii متصل میشید و فقط یه مرحله از بازیو از Wii دانلود می کنی و بازی می کنی
برای به E-shop یه آیکون شبیه به یه پاکت نارنجی رنگه...
قبل از هر چیز از اتصال خود به اینترنت مطمئن شوید...Wi-Fi دستگاه رو روشن کرده...به بخش تنظیمات دستگاه (علامت آچار) رفته و بعد به تنظیمات اینترنت بروید و Access Point خود را به دستگاه معرفی کنید...به صفح ی اصلی برگردید... بعد از اتصال به Access Point مورد نظر در صفحه ی بالایی ، در سمت راست بالا علامت اتصال آبی شده و جلوی اون مینویسه Internet...!!
بعد از اینکه به اینترنت متصل شدید میتوانید به E-Shop بروید ... که بازم اگه ورژن Frame ware دستگاه پایین تر باشه اجبارتون میکنه که آپدیت کنید!!

خب تنظیمات مودمم رو کامپیوتر اصلا مشکل داشت درستش کردم بعد رفتم تو تنظیمات 3DS بهش Access Point رو شناسوندم وصل شد و تو صفحه بالایی اون خط های اینترنت آبی پر شد و یه چراغ آبی هم چشمک زد رو دستگاه...
ولی کلا چیزی به اسم eShop تو منوی دستگاه وجود نداره! فقط تو تنطیمات یه آپدیت فریمور هست که اونم نمی خوام آپدیتش کنم...
برای eShop باید آخرین فریمور رو داشت؟ ای بابا من می خواستم چند تا دمو دانلود کنم بازی کنم این طوری که نمی شه:( آپدیتش کنم هک پریده:دی
راستی برای انجام بازی آنلاین هم آخرین فریمور می خواد؟ یه موقع هک شه آنلاین می پره دیگه با این تفاسیر؟

خب تنظیمات مودمم رو کامپیوتر اصلا مشکل داشت درستش کردم بعد رفتم تو تنظیمات 3DS بهش Access Point رو شناسوندم وصل شد و تو صفحه بالایی اون خط های اینترنت آبی پر شد و یه چراغ آبی هم چشمک زد رو دستگاه...
ولی کلا چیزی به اسم eShop تو منوی دستگاه وجود نداره! فقط تو تنطیمات یه آپدیت فریمور هست که اونم نمی خوام آپدیتش کنم...
برای eShop باید آخرین فریمور رو داشت؟ ای بابا من می خواستم چند تا دمو دانلود کنم بازی کنم این طوری که نمی شه:( آپدیتش کنم هک پریده:دی
راستی برای انجام بازی آنلاین هم آخرین فریمور می خواد؟ یه موقع هک شه آنلاین می پره دیگه با این تفاسیر؟
من تست کردم برای آنلاین آپدیت نمیخواد
ببین باید بری روی این
09-Nintendo-3DS-eShop.jpg

هک چی میپره؟ 3ds هنوز هک نشده! :-D ا
اگه منظورت r4 هست، برو سایتش از اونجا فریمورشو اپگرید کن و با خیال راحت دستگارو آپدیت کن.

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

من تست کردم برای آنلاین آپدیت نمیخواد
ببین باید بری روی این
09-Nintendo-3DS-eShop.jpg
خب تو منوهای من اصلا چنین چیزی نیست. خیلی دیگه از آیکن ها رو هم که تو عکس بالا هست ندارم.
فکر کنم فریمورم خیلی عهد بوقی باشه و باید آپدیت کنم اضافه شه...
چیکار کنم آپدیت کنم یا وایسم هک بیاد؟:دی
هک چی میپره؟ 3ds هنوز هک نشده! :-D ا
اگه منظورت r4 هست، برو سایتش از اونجا فریمورشو اپگرید کن و با خیال راحت دستگارو آپدیت کن.

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
منظورم هکیه که گفته بودن پیدا کردن ولی با فریمور جدید (قبلی نه قبلیش:دی) پچ شد. الان آخرین فریمور رو بریزم باید قیدش رو بزنم.
R4 رو که می دونم:دی

خب تو منوهای من اصلا چنین چیزی نیست. خیلی دیگه از آیکن ها رو هم که تو عکس بالا هست ندارم.
فکر کنم فریمورم خیلی عهد بوقی باشه و باید آپدیت کنم اضافه شه...
چیکار کنم آپدیت کنم یا وایسم هک بیاد؟:دی

منظورم هکیه که گفته بودن پیدا کردن ولی با فریمور جدید (قبلی نه قبلیش:دی) پچ شد. الان آخرین فریمور رو بریزم باید قیدش رو بزنم.
R4 رو که می دونم:دی
یعنی چقدر قدیمیه
من ورژن 3 و خورده ای داشتم توش بود :-o

بچه ها نمی شه یه آپدیت قدیمی رو بریزم که روش ایشاپ باشه تا نه سیخ بسوزه نه کباب؟ (هک رو هم داشته باشم یعنی)
اگه آره آپدیت های قدیمیش رو از کجا می شه دانلود کرد؟

بچه ها نمی شه یه آپدیت قدیمی رو بریزم که روش ایشاپ باشه تا نه سیخ بسوزه نه کباب؟ (هک رو هم داشته باشم یعنی)
اگه آره آپدیت های قدیمیش رو از کجا می شه دانلود کرد؟
فکر نکنم بشه
مگر اینکه یه بازی بخری که روش آپدیت باشه با اون آپدیت کنی باز من نمیدونم رو بازی های 3DS آپدیت هست یا نه
ولیفکر کنم تنها راه همین باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or