Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds

ولي قبول داري بدترين پكمن ها اب هستن و بهترين برق؟
ولي من هميشه grass ور ميدارم(snivy)اخه وقتيتكامل پيدا ميكنه خيلي با حال ميشه
منم این حرف رو قبول دارم ... اولین پوکمونی رو هم که بازی کردم Pokemon Yellow روی GameBoy بود که با Pikachu بازی میکردم! واقعا ً یادش بخیر...چقدر حوصله ی گشت و گذار داشتم ... الآن اصلا ً حوصله ی سبک RPG رو ندارم ( البته به غیر از زلدا :d )

بچه ها این ماریو کارت رو تموم کردم هر کسی میخواد به همون قیمت 110 میدم
خواستید در خدمتم
واقعا بازیش جالب بود یک نقد حتما ازش می نویسم

من یک دستگاه نینتندو 3DS چهار ماه پیش واسه دخترم خریدم اما چون زیاد اهل بازی نیست بدون استفاده توی خونه مونده
R4 هم داره که میشه بازی های DS رو اجرا کرد.
اگر کسی خریدار هست قیمت اعلام کنه

ميدونم دوست عزيز خودم هم فعلا دارم ازش به عنوان کنسول retro gaming استفاده ميکنم
اتفاقا مرونو تريگر ر هم براي بار سوم همژن امسال بازي کردم واقعا فوق العاده است
خلاصه فعلا که منتظر يه jrpg انقلابي هستم
هنوز رو 3ds چيزي نيومده که بهترش از نظر گيم پلي رو کنسول هاي قبلي نينتندو نباشه

راستي شما چرا ميخواي از المان بخري؟
اگر از همين ايران بخري مخصوصا دست دوم برات ارزون تر در مياد
من خودم ميخواستم بگم برام از کانادا بيارن تفاوت قيمت هابّي اينحا با اونجا رو ديدم پشيمون شدم
می خواستم بگم برام بیارن بیخیال شدم. درست می گید از همین ایران می خرم یه دست دوم.
اره ميشه انلاين شد ولي بهشكل عجيبي سرعت بالا مي خواد
همه بازیاش سرعت بالا می خواد یا فقط این یه پوکمن؟ کلی دلمون رو صابون زده بودیم که مثل DS می شه با سرعت پایین بازیاش رو آنلاین بازی کرد!
بعد برای اینکه دستگاه رو به اینترنت وصل کنی حتما مودم وایرلس می خواد یا با لن و یو اس بی هم می شه؟

آخرین ویرایش:
می خواستم بگم برام بیارن بیخیال شدم. درست می گید از همین ایران می خرم یه دست دوم.

همه بازیاش سرعت بالا می خواد یا فقط این یه پوکمن؟ کلی دلمون رو صابون زده بودیم که مثل DS می شه با سرعت پایین بازیاش رو آنلاین بازی کرد!
بعد برای اینکه دستگاه رو به اینترنت وصل کنی حتما مودم وایرلس می خواد یا با لن و یو اس بی هم می شه؟
بازي هاي دي اس سرعت بالا مي خواد ولي ٣دي اس با كمترين سرعت هم وصل ميشه ولي حتما بايد واي فاي داشته باشي

کار خوبي کردي از همينذايران بخري به نفعته

والا من که هميشه بدون مشکل کانکت ميشدم نميدونم قضيه سرعت بالا چيه البته من هميشه خدا اينترنت بالاي يکي دو مگ داشتم>:)

---------- نوشته در 10:48 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:36 AM ارسال شده بود ----------

منم این حرف رو قبول دارم ... اولین پوکمونی رو هم که بازی کردم Pokemon Yellow روی GameBoy بود که با Pikachu بازی میکردم! واقعا ً یادش بخیر...چقدر حوصله ی گشت و گذار داشتم ... الآن اصلا ً حوصله ی سبک RPG رو ندارم ( البته به غیر از زلدا :d )
دقت کرديد همه يه جاي ويژه اي تو قلبشون واسه پيکاچو دارن؟:d
بيخيال حالا بيا اين پوکمون اين دفعه رو بازي کن از دستش ميدي ها

دقت کرديد همه يه جاي ويژه اي تو قلبشون واسه پيکاچو دارن؟:d
بيخيال حالا بيا اين پوکمون اين دفعه رو بازي کن از دستش ميدي ها

میخوام بازی کنم...ولی میترسم دوباره اعتیاد بیاد سراغم و از کار و زندگی بیفتم!
اون موقع که بازی میکردم اول دبیرستان بودم...غمم نبود...

3DS غیر از ماریو و زلدا بازی چی داره؟ من بیشتر دارم به خاطر JRPG می خوامش...
بعد گرافیک زلداش نسبت به نسخه نینتندو 64 بهتر شده؟
یه سوال دیگه: مجله بازینما و بازیرایانه بازیاش رو نقد می کنن بفهمیم چی باید بخریم؟ (دو سه ساله مجله نمی خرم)

3DS غیر از ماریو و زلدا بازی چی داره؟ من بیشتر دارم به خاطر JRPG می خوامش...
بعد گرافیک زلداش نسبت به نسخه نینتندو 64 بهتر شده؟
یه سوال دیگه: مجله بازینما و بازیرایانه بازیاش رو نقد می کنن بفهمیم چی باید بخریم؟ (دو سه ساله مجله نمی خرم)
بازي هاي jrpg تو ايران زياد گير نمي ان مگر بگيري 3ds رو و بگي از خارجه برات بازي بيارن که حداقل بازي هاي خوب 40 pدلار هستن
کلا کار درست اينه که بيشتر وقت بازي هاي ds رو روش بازي کني ماهي يه بار دو ماهي يه بار بازي درست حسابي براش بخري و بازي کني و بعد بازي رو بفروشي
گرافيک بهتر از نينتندو ۶۴ هست ولي بهتر از wii نيست
بازي زياد داره اما تو ايران کلا ١٠_١٢ تا از بازي هاش تو بورس هستن اگر خواستي نام ميبرم
مجله هم نمي خواد بخري خود بچه هاي اينجا ده تا مجله ان هر کدوم هر وقت خواسدي بازي بخري خودمون راهنماييت ميکنيم:d

---------- نوشته در 04:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:08 PM ارسال شده بود ----------

میخوام بازی کنم...ولی میترسم دوباره اعتیاد بیاد سراغم و از کار و زندگی بیفتم!
اون موقع که بازی میکردم اول دبیرستان بودم...غمم نبود...
الان يعني شما حدود ٣٠ سال سن داري؟
ماشالله دمت گرم من فکر نکنمم به اين سن برسم هنوز بازي کنم:-$

---------- نوشته در 04:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:08 PM ارسال شده بود ----------

وقتی از بچه گی باگیم بزرگ شده باشی . 30 که سهله 50 سالگی هم بازی می کنی . فقط نوع گیم هایی که انتخاب میکنی فرق می کنه دیگه. وقتی الان بازی هایی مثل هیتمن . مکس پین. اومده به نظرت برا زیر 17 یا 16 مناسب هست؟ مثل فیلم هستن فرق نداره فرقش اینه که گیم پد دستت باید باشه.

بازي هاي jrpg تو ايران زياد گير نمي ان مگر بگيري 3ds رو و بگي از خارجه برات بازي بيارن که حداقل بازي هاي خوب 40 pدلار هستن
کلا کار درست اينه که بيشتر وقت بازي هاي ds رو روش بازي کني ماهي يه بار دو ماهي يه بار بازي درست حسابي براش بخري و بازي کني و بعد بازي رو بفروشي
گرافيک بهتر از نينتندو ۶۴ هست ولي بهتر از wii نيست
بازي زياد داره اما تو ايران کلا ١٠_١٢ تا از بازي هاش تو بورس هستن اگر خواستي نام ميبرم
مجله هم نمي خواد بخري خود بچه هاي اينجا ده تا مجله ان هر کدوم هر وقت خواسدي بازي بخري خودمون راهنماييت ميکنيم:d
مرسی.
من فعلا پول بازی ندارم، شاید یه زلدا رو بگیرم ولی...صبر می کنم هک بشه:دی
یه چند تا بازی توپ برای DS معرفی کنید فعلا سرگرم باشم... از نوع JRPG :دی

دوستان یه سوال دیگه هم دارم و اون اینه که گرافیک 3DS دقیقا در چه حدیه؟ منظورم تهِ تهِ قدرتشه. می دونم از PSP قویتره، ولی نمی دونم اندازه PS2 قدرت داره یا اندازه Wii . شنیدم MGS3 ـش کمتر از نسخه PS2 گرافیک داشته...
سی پی یوش رو هم تو ویکی پدیا زده 1 گیگاهرتز در حالیکه یکی از بچه ها می گفت 200 و خرده ای مگاهرتزه که این می شه تو حدود PSP...
اینم موندم اگه گرافیکش قویه چرا بازی با گرافیک زیاد براش نیومده...البته گرافیک برام مهم نیست ولی نمی خوام دیگه اندازه PSP که داشتم قبلا باشه!
این یه جوابم بدید خیالم راحت شه فردا برم بخرمش:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or