SMM9
عضو تحریریه
نه می خوام برای عید بازی کنم ماریو عالی هستش ولی در عرض 2 ساعت تمومه:dمی خوام خیلی طولانی باشه :d
اقا همین ماریو رو بخر حیفه بخدا شاید منم بعدها ازت خریدم

نه می خوام برای عید بازی کنم ماریو عالی هستش ولی در عرض 2 ساعت تمومه:dمی خوام خیلی طولانی باشه :d

:dماریو عالی هست و درش شکی نیست اما خیلی کوتاه هست:dاقا همین ماریو رو بخر حیفه بخدا شاید منم بعدها ازت خریدم![]()
بنیامین تو باز چرت گفتی؟؟تو اگه تو ۲ ساعت تونستی ماریو بروز رو تموم نی یه 3ds prepaid کارت مهمون منی توش شک نکن از 3d land خیلی بیشتر تکرار پذیر و طولانی ترهنه می خوام برای عید بازی کنم ماریو عالی هستش ولی در عرض 2 ساعت تمومه:dمی خوام خیلی طولانی باشه :d
بنیامین تو باز چرت گفتی؟؟تو اگه تو ۲ ساعت تونستی ماریو بروز رو تموم نی یه 3ds prepaid کارت مهمون منی توش شک نکن از 3d land خیلی بیشتر تکرار پذیر و طولانی تره
باشه برم بازی رو بگیرم توی دو ساعت تمومش کنم:dحالا نینتندو باز میاد یک زلدای قدیمی رو ریمک می کنه می ده به خورد ملتفردا نينتندو دايركت هست كه ميگن قراره زلداي ٣ دي اس و وي يو رونمايي كنن.....(.شايعه)ولي گفتن مي خوان بازي هاي خوبي تاييد كنن

[/h]حالا ترکیب زلدا و گاو رو تصور کنید می شه زلدایی که سازندش این ها باشن
واقعا كنسول به اين ميگن هر سه ماه حد اقل ٣ تا بازي بالاي ٩ و ٨ براش تاييد ميشه....