smoker
کاربر سایت
اشتباه فهمیدید این کلا نمیشه بازی ریخت روش در واقع یه بازی اورجینال رو روش داره که ارزون تر در میادعزیز تیم ace شناخته شدست
مشکلی که این کارتریج داره سایزشه، یکمی زیادی بزرگه
فعلا در ساپورت بازی هاشم بین علما اختلافه
اشتباه فهمیدید این کلا نمیشه بازی ریخت روش در واقع یه بازی اورجینال رو روش داره که ارزون تر در میادعزیز تیم ace شناخته شدست
مشکلی که این کارتریج داره سایزشه، یکمی زیادی بزرگه
فعلا در ساپورت بازی هاشم بین علما اختلافه
اشتباه فهمیدید این کلا نمیشه بازی ریخت روش در واقع یه بازی اورجینال رو روش داره که ارزون تر در میاد
من الان گفتم می شه روی این بازی ریخت؟
فعلا در ساپورت بازی هاش بین علما اختلافه
---------- نوشته در 03:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:15 PM ارسال شده بود ----------
خوب اعلام شد که این تیم با acekard فرق داره، پس نمی شه به گفته هاشون اطمینان کرد
قبلا هم تایید هم شده بود که این کارت ها یک بازی به صورت embed شده داره توی خودش، و گفته می شه بازی های پر فروش توش قرار می گیره، یعنی هر کارت فقط و فقط شامل یک بازی 3ds هست و تغییرشم نمی شه داد
این کار، از لحاظ قانونی کاملا خلافه چون بازی های pirate شده به طور رسمی داره فروش می ره، می شه گفت یک نسخه bootleg شدست، نینتندو می تونه به راحتی شکایت کنه
کلا بهتون توصیه می کنم اگر این کارت ها ریلیز هم شد، به هیچ وجه ازشون استفاده نکنید
تنها خوبی ای که این کارت ها در صورت ریلیز می تونه داشته باشه کمک کردن به بقیه هکر ها برای اجرای بازی های pirate و Homebrew بر روی 3ds هست

خوب حالا چرا ما نخریم؟![]()
اشتباه گرفتی..نینتندو کلا بن تو کارش نیست من با r4 انلاین میزنم من که باید کلا بن شم واز بحث قیمتش توی ایران که بگذریم، از هکر های دیگه هم که میفتن به جون این و تهش رو در میارن هم بگذریم، اگر اطلاعات رد و بدل شده بین کارت و دستگاه اپسیلونی با کارت اصلی فرق داشته باشه می تونه توسط نینتندو شناخته بشه و دستگاه شما توسط نینتندو شناسایی می شه و باید منتظر عواقبش هم باشید
اشتباه گرفتی..نینتندو کلا بن تو کارش نیست من با r4 انلاین میزنم من که باید کلا بن شم و
این کلا کد ساین شده استفاده میکنه که در این صورت نینتندو نمیتونه تشخیص بده و فلش کارت مثل سی دی نیست که بشه تشخیصش داد(حد اقل به این اسونی سی دی نیست و حتی وی هم بن نمیکرد)
حالا با گذر از اینها کلا فکر نکنم حقیقت داشته باشه

ولش کن بگذریم![]()
دیگه نگران نباش چون میتونی رو بقیه کنسول ها و PC هم بازی کنی.متاسفانه اون فروش رفته
من كه اصلا ناراحت نيستم چون خيلي بازي خوب زياد داره تا جاي اينو پر كنهدیگه نگران نباش چون میتونی رو بقیه کنسول ها و PC هم بازی کنی.
نمیدونم فقط منم که از این خبر ناراحت شدم یا کسی دیگه هم هست؟من دوست دارم عناوین انحصاری ،انحصاری باقی بمونن
امير جان منم مثل شما ناراحت شدم!دیگه نگران نباش چون میتونی رو بقیه کنسول ها و PC هم بازی کنی.
نمیدونم فقط منم که از این خبر ناراحت شدم یا کسی دیگه هم هست؟من دوست دارم عناوین انحصاری ،انحصاری باقی بمونن