منم همینو میگم امروز میزارم بازارچه........(به زور یه مغازه پیدا کردم)بگو ما هم بگیرم خوب.
3 هزار تومن پول یک ذرت می شه این دور و زمونه
1) در خریدش شک نکن کنسول خوبیه اما اگر صبر کن تا ماه دیگه مدل بزرگترش هم میاد اما اگر برات مهم نیست همینم خیلی خوبهدوستان گرامی با عرض سلام و خسته نباشید . اینجانب چندتا سوال داشتم چون قصد خرید 3ds داشتم البته بهتره ابتدا علت انتخاب خودم رو بگم بعد سوالات و ضمنا با عرض پوزش اگه بعضی سوالات مربوط به اینجا نباشه . اولا که من خودم هم ایکس باکس 360 دارم هم پی اس 2 هم پی اس پی و چون قصد خرید یک دستگاه دی اس داشتم ولی متوجه شدم که 3ds بازیهای دی اس رو با خرید کارت مخصوص اجرا میکنه من هم قصد این رو دارم که با یک تیر دو نشون بزنم یعنی پول دو تا دستگاه رو ندم ضمن اینکه امروز هم رفتم توپخونه و قیمت گرفتم گفت که 440 هزار با دستگاه مخصوص اجرا بازی ها دی اس که تعداد زیادی بازی دی اس هم برام میریزه و در مورد این سوال کردم که اینطور که من اطلاع دارم این دستگاه ( البته متظورم همون آر 4 مخصوص 3ds هست ) اگره به ورژن جدید آپدیت بشه خود 3ds دیگه بدرد نمیخوره که فروشنده گفت درصورتی که دستگاه 3ds رو از طریق اتصال به اینترنت یا هرجور دیگه آپدیت کنی درسته و نباید اینکار رو انجام بدی و گفت که بازی هاش رو هم داره که همونجور که میدونستم بصورت ارژینال هست و حدود 75000 تومان حال سوالات اینحانب از شما دوستان بزرگوار : 1 - آیا انتخاب این دستگاه با توجه به اینکه من بیشتر میخام بازیهای دی اس رو بازی کنم درست است و دستگاه آر 4 که بخرم به مشکلی برنمیخوره و چون میدونم که معمولا خود بازیهای جدید 3ds معمولا آپدیت جدید روش خواهد بود مشکلی پیش نمیاد ؟
2 - دستگاه رو از توپخونه بخرم یا از فروشگاه DCINPC ؟ آر 4 رو چی ؟ نحوه آپدیت دستگاه آر 4 ؟
3 - وضعیت عکس برداری با دوربین این 3ds چگونه است آیا جالبه ؟
4 - آنلاین بازی کردنش هم راحته مثل ایکس یاکس و شکبه مانند لایو به اون جالبی داره ؟
5 - ریجن دستگاه حتما u باشه دیگه ؟
6 - بازیهای دسته دوم هم آیا گیر میاد ارزونتر بخریم ؟
7 - آیا میتوان با 3ds موسیقی هم گوش داد در فرمتهای مختلف مانند پی اس پس به راحتی ؟
8 - وضعیت کپی خود این دستگاه برای اجرای بازیهای اصلی آیا به نتیجه می رسه به نظر شما ؟
با تشکر فراوان از تمامی دوستان و با عرض پوزش از شما که نوشته های طولانی من رو خوندید و عذر خواهی از ناظمین بابت سوالاتی که جای پرسیدن اینجا نبود .
سلام
ببخشید من تو The Legend of Zelda Ocarina of Time حدودا اولاش درون Deku Tree به مشکل خوردم (یه جا که دو تا صندوقچه هست و سکوهایی که بالا و پایین میان ) (میخوام از دری که نرده آهنی سخت داره (همون دری که از اون تو امودم ) برم بیرون ولی نمیشه ) البته من با شبیه ساز رو موبایل دارم روی موبایل بازی می کنم و ببخشید که شاید یه مقداری بی ربط باشه
اینم عکسش :
![]()
باتشکر
ببخشید اگه حجم عکس مقداری زیاده

بچه ها کسي Resident evil Revelations ريجن PAL نداره ? با قيمت خيلي خوب ميخرم