Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
من می خوندمش کرایل پد :))
الان درستش می کنم

جدیده دیگه از حالت "جیبی" دیگه خارج شده رسما.

من ترجیح میدم اون رزولوشن پایین رو تو یه صفحه کوچیک ببینم تا ایراداش کمتر به چشم بیاد.

به نظر منم اندازه فعلی 3DS کاملا مناسبه، بازیهاش یه طوریه که بعد از 10 دقیقه دیگه آدم نمیدونه داره به چی نگاه میکنه!

من ترجیح میدم اون رزولوشن پایین رو تو یه صفحه کوچیک ببینم تا ایراداش کمتر به چشم بیاد.

به نظر منم اندازه فعلی 3DS کاملا مناسبه، بازیهاش یه طوریه که بعد از 10 دقیقه دیگه آدم نمیدونه داره به چی نگاه میکنه!
الان چرا نوشته ی من رو نقل قول کردی

این جمله یعنی چی :بعد 10 دقیقه......

مدل جدید ارزون نمی شه چون همینطوری ارزان هست و داشتن ضرر می دیدن که ارزانش کردن
در عرضه های بعدی دستگاه هم بازی های انحصاری کنسول جدید وجود دارند این یک توضیح بده متوجه نشدن
انالوگ رو خود دستگاه هم نیازی نیست چون بازی ها به راحتی قابل بلزی کردن هستن
نه خودشون ارزون نمیکنند طبعا توی بازار "ایران" ارزون تر میشه.
منظورم اینه که مثلا DSi 5 تا بازی انحصاری داشت که DS نداشت.اسم یکی از بازی هاشم این بود:Face Training: Facial exercises to strengthen and relax from Fumiko Inudo8-}
درسته میشه بازی کرد ولی مسلما با 2 آنالوگ بهتر میشه بازی کرد.اگرچه میدونم اینکارو نخواهند کرد.

نه خودشون ارزون نمیکنند طبعا توی بازار "ایران" ارزون تر میشه.
منظورم اینه که مثلا DSi 5 تا بازی انحصاری داشت که DS نداشت.اسم یکی از بازی هاشم این بود:Face Training: Facial exercises to strengthen and relax from Fumiko Inudo8-}
درسته میشه بازی کرد ولی مسلما با 2 آنالوگ بهتر میشه بازی کرد.اگرچه میدونم اینکارو نخواهند کرد.
توی ایران قیمت دلار بره بالا همچی گرون می شه
ds اولی هم نسبت به ds های بعدی سخت افزار ضعیف تر رو داشت
ولی تفاوت این دو مدل 3ds مثل تفاوت dsi با dsi xl هست که سخت افزارش فرقی نداشت فقط اندازش و صفحش فرق داشت
dsi سخت افزارش رو نسبت به اولین ds عوض کردند یعنی قوی تر بود

13403625201.jpg

امروز صبح این عکس رو دیدم عکس جالبی هست

---------- نوشته در 03:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:29 PM ارسال شده بود ----------

صفحه اش این همه بزرگ شده ولی رزولوشن تغییری نکرده.اینجوری که کیفیت خیلی پایین میاد
یا باید نینتندو بیاد بگه چه کار کره برای این مشکل یا باید تا عرضش صبر کنیم

---------- نوشته در 03:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:30 PM ارسال شده بود ----------

یک نکته وقتی عکس می گیریم می خوایم بریم نگاهش کنیم نه اینکه کیفت دوربینش خیلی بالا هست با صفحه ی بزرگ بد تر هم می شه

آقایون من میخوام تو 3ds عکس بریزم کدوم پوشه بریزم اخه یه سری عکس ریختم اجرا نکرد ؟ ورژن آپدیت دستگاه 3 هست
کیفیت عکس ها تو اجراشون تاثیر داره ؟کیفیت عکس ها بالا باشه اجرا نمیکنه ؟

آقایون من میخوام تو 3ds عکس بریزم کدوم پوشه بریزم اخه یه سری عکس ریختم اجرا نکرد ؟ ورژن آپدیت دستگاه 3 هست
کیفیت عکس ها تو اجراشون تاثیر داره ؟کیفیت عکس ها بالا باشه اجرا نمیکنه ؟
باید فرمت عکس ها با فرمت عکس هایی که داخل 3ds داری یکی بشه خودم هم نمی دونم چطوری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or