Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
خیلی ممنون.آیا میشه آنلاین بازی کرد؟با اینترنت 512 جواب میده؟راستی روی خود دستگاه هیچی بازی هست؟r4ها با هم فرق دارن؟چون گفتید از 20تومان ب بالا هست!!!اگه r4 بخرم میشه همه بازی های ds رو بازی کنم؟و در آخر آیا نمونه جدید 3ds تا چندماه دیگه میاد؟مثل psp ک هر سال 1نمونه اصلاح شدش میومد،psp1000و2000و3000وgo

من با مدیرش حرف زدم قبلا پول پست معمولیش کم فک کنم گفته بود 10-15دلار و سایتش هم قابل اطمینان هست یکی ازش 3dsخرید و زودتر از موعد براش اومده بود

من خریده بودم قرار بود 25 روزه بیاد 22 روزه اومئد عکس پک بازی هم هست
راستی دوستان معلوم نیست که کی هک بشه واقعا در توانم نیست با این وضع قیمت ها بازی های جدید بخرم

من خریده بودم قرار بود 25 روزه بیاد 22 روزه اومئد عکس پک بازی هم هست
راستی دوستان معلوم نیست که کی هک بشه واقعا در توانم نیست با این وضع قیمت ها بازی های جدید بخرم
متاسفانه هیچ خبری نیست
مثل اینکه تیمی که روی هکش کار می کنه به مشکل خورده ولی بالاخره هک میشه
واقعا قیمت بازی ها وحشتناک شده.یه بازی معمولی 40 دلاری رو تا 130- 140 تومن دارن می فروشن اونم بازیی که ماله یه سال پیشه
درسته دلار بالا هست ولی فروشنده ها برای اینکه خدایی نکنه سودشون کم بشه به جای دو برابر، سه برابرش کردن که نوسان دلار هیچ ضربه ای بهشون نزنه از سرمایشون ریالی کم نشه و از این طرف همین اوضاع آشفته دلار رو دلیل بر همه گرونی ها گذاشتن و الان تقریبا سودشون دو برابر قبل شده. چی از این بهتر اگه به اینا باشه که میگن کاش همیشه دلار این جوری گرون بشه و ما خریدارها هم در ردیف سفیهان میریم و صف می بندیم واسه خرید ویتای 800 تومنی!

خیلی ممنون.آیا میشه آنلاین بازی کرد؟با اینترنت 512 جواب میده؟راستی روی خود دستگاه هیچی بازی هست؟r4ها با هم فرق دارن؟چون گفتید از 20تومان ب بالا هست!!!اگه r4 بخرم میشه همه بازی های ds رو بازی کنم؟و در آخر آیا نمونه جدید 3ds تا چندماه دیگه میاد؟مثل psp ک هر سال 1نمونه اصلاح شدش میومد،psp1000و2000و3000وgo

میشه با 512 هم میشه البته به پینگ اینترنت هم بستگی داره
نه نیست
بله فرق میکنه
میشه بازیهای ds هم بازی کرد ولی باید r4 بگیرید که با اخرین اپدیت دستگاه هم جواب بده که راحت هم 3ds بازی کنید هم ds
امدن که میاد ولی هنوز معلوم نیست مدل جدیدش کی بیاد

بچه ها من r4i-advance دارم(از نیما خریدم) در حال حاظر میشه باهاش بازی های ds رو اجرا کرد؟
اگه نه.شما با چه r4ی بازی ها رو اجرا میکنید؟و از کجا گیر میاد؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or