Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
این همه Castlevania رفته بودم یعنی اخراش بودم الان که روشن کردم دی اس رو میگه سیو ها پاک شدن!!
2 ساعت هم پرفسور لایتون بازی کرده بودم:((

اشکالی نداره دوباره برو چی از این بهتر:d
-------------------------------------------------------
یکی بگه خبری از هکش نشده؟

این همه Castlevania رفته بودم یعنی اخراش بودم الان که روشن کردم دی اس رو میگه سیو ها پاک شدن!!

یه همچین اتفاقی واسه منم تو resistanc3 افتاد ادم تو اون لحظه میخواد خودشو بکشه الانم کلا رزیزتنس رو ول کردم گذاشتم واسه تابستون! کلا درکت میکنم
ولی فک کنم بشه تو سایتا سیو هاشو گیر بیاری

اگه فایل های سیوت هست یه فرمت بزن و بعد باز فایل ها رو بریز شاید درست بشه
احتمالا بدون ایجت کردن رم کشیدیش بیرون و فایل ها خراب شدن

سلام
امروز رفتم بازی بگیرم و گرفتم گفتم قیمتها رو هم به شما بگم
3ds pal : 450
3ds uc : 380 up 410
بازی :
ماریو کارت امریکا : 120000 ت
سوپر ماریو امریکا : 120000 ت
زلدا امریکا : 120000 ت
رزیدنت اویل تری دی امریکا : 100000 ت

میگه از خارج از کشور ارسال میشه
احتمالا اندازه خوده بازی بازی باید پوله پست بدیم
من که یه دونه بازی به عنوان تست زدم کلی دنگ و فنگ و اسم و فامیل و مشخصات می خواست که بیخیال شدم

من با مدیرش حرف زدم قبلا پول پست معمولیش کم فک کنم گفته بود 10-15دلار و سایتش هم قابل اطمینان هست یکی ازش 3dsخرید و زودتر از موعد براش اومده بود

درود بر شما دوستان.من 350 پول دارم و میخواستم راهنمایم کنید.من کدام ریجنو بگیرم؟آیا دستگاه حافظه داخلی داره؟آیا میشه باش فیلم 3بعدی با زیرنویس فارسی دید؟اجرای آهنگ چی؟ب نظرتون چ رنگی بخرم قشنگتره؟آیا r4 تو ایران پیدا میشه؟با چ قیمتی؟بازی دست دومش چند گیر میاد؟پیشاپیش سپاسگذارم.

درود بر شما دوستان.من 350 پول دارم و میخواستم راهنمایم کنید.من کدام ریجنو بگیرم؟آیا دستگاه حافظه داخلی داره؟آیا میشه باش فیلم 3بعدی با زیرنویس فارسی دید؟اجرای آهنگ چی؟ب نظرتون چ رنگی بخرم قشنگتره؟آیا r4 تو ایران پیدا میشه؟با چ قیمتی؟بازی دست دومش چند گیر میاد؟پیشاپیش سپاسگذارم.

شاید بتونی uc بخری
داره ولی برای کار دیگه هست یه رم 2 گیگ هم داره که اگر خواستی میتونی ظرفیتشو افزایش بدی
بله میشه ولی تا اونجایی که دیدم باید با فرمت دستگاه یکی باشه که من تست نکردم زیرنویسو نمیدونم
بله میتونه
بله r4 هست
از 20 تومان به بالا
بله اونم گیر میاد
موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or